- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.241
Benim uzuldugum kaç gün önce de ayni sonucu görmüştüm. Kaç gündür daha.dikkat etmeme rağmen inmemesi. Yoksa 1.7 tabiki çok iyi. Hedefim ortalama 1.5 kilonun üstünde olmaktı. Ve hedefindeyim çok sukur
Kızlar tabiki gruptan ayrılmak istemiyorum ama iki haftadır çıkan tatiller buraya ve diyetime adapte olmamı engelliyor kuralları bilgim için çıkmak istediğimi söyledim alınganlık yapmadım yani elimden geleni yaptım yer değişikliği tuvalete çıkamama bana verdiğim kiloyu geri aldırdı kilo veren herkesi tebrik ediyorum gruptan çıkmam istenirse çıkarım yoksa buradayım
Başlangıç : 84.00
Geçen cuma : 82.50
Bu cuma : 83.50
Fark : + 1
Diyetistenin kapısının önündeHadi kızlar nerelerdesiniz :)
Yüzümü güldürmedi dediğin buysa
Allah iyiliğini versin. Yüzde 1.82 mi yüzünü güldürmedi
Diyetistenin kapısının önünde
Buda @ayulduzz un bildirimi kızlar
Geçen hafta 68,1
Bu hafta 67,5
Fark 0,6
Yüzde%0,88Eki Görüntüle 2032249
Üstümü giymeden bir daha tartılayım dedim 109.1:)) tartı benle dalga geciyor
ben gece dışarı da çok üşümüşüm eve geldim bir kaç dk sürdü ısınmam :)ayy milletin işi gücü yok heralde :))bizim burasıda soğuk bütün gün yağmur yağdı
Hepimiz aynı dertten muzdarip olunca bizi bizden başka anlayan yok :)
ne kadar kalacaksınız tatlım
öğlen kalkan dileğin menüsü gayet güzel olmuş :))
hem giderken hemde gelince tartıl cnm bakalım fark oluyomu
iyi yapmışınız tatlım havan değişir biraz
Sen şimdi annenlerdemisin
Ya ben tartı fotografini ekleyemiyorum.
Fotoğrafını çektim. Güncelleyeyim mi. Ödem iniyor tabi. Evet çok şükür hedefe yaklastigimi görüp daha çok heyecanlaniyorumCanım 109,1 resmini çek güncelle bence kilonu şişkinlik gitmiştir
Bayram hedefine çok az kaldı hafta da 1 kg versek bayram hedefleri tamam gibi ki onun üstünde veririz
Fotoğrafını çektim. Güncelleyeyim mi. Ödem iniyor tabi. Evet çok şükür hedefe yaklastigimi görüp daha çok heyecanlaniyorum
canım gitmeniisteyen yok tatlım sadece ne kadar çabuk tatilden dönersen ve aktflesirsen o kadar çabuk listeye girersin sadeceKızlar tabiki gruptan ayrılmak istemiyorum ama iki haftadır çıkan tatiller buraya ve diyetime adapte olmamı engelliyor kuralları bilgim için çıkmak istediğimi söyledim alınganlık yapmadım yani elimden geleni yaptım yer değişikliği tuvalete çıkamama bana verdiğim kiloyu geri aldırdı kilo veren herkesi tebrik ediyorum gruptan çıkmam istenirse çıkarım yoksa buradayım
Başlangıç : 84.00
Geçen cuma : 82.50
Bu cuma : 83.50
Fark : + 1
Hedefim%2 ydi canım ondanYüzümü güldürmedi dediğin buysa
Güzel sonuç:) tebrikler
hedefi tutturamadım ondan canmAllah iyiliğini versin. Yüzde 1.82 mi yüzünü güldürmedi
Süper canım az kaldı mezuniyete
Dukan birası içicem 1 hafta ama böyle olursa nasıl içicem bilmiyorum
Evet bu hafta güzel olacak
Evet canım yine iyi 1,2 ben 103 altını gördüm kıramıyordum bunu bu güzel oldu 103 üstü Doğum sonrası kilolarımdı 103 altı 7 kg daha verince Doğum kilolarım gitmiş olacak çok şükür 94-95 olunca kendi kilolarımdan vermeye başlayacağım kırılma noktalarım bunlar :) bakalım Doğum günümde 95 falan görürüm inşallh
başlngıç 89.3
geçen hafta 89,3
bu sabah 87.8
-1500
yüzde hesaplm sonucum 1,6797312430011 çıktı nasıl girmem gerekiyor bilemedim.
iyi mi ettim kötü müilk hafta olduğundan sanırım bu kadar eksi
@nanekekikaskrhpozitif @mefkurem
Başlangıç 111.1
Bugün 109.4
FARK 1.7kg
Daha güzel bir sonuç olur umudum vardı ama şükür bu kadara da
Buda @ayulduzz un bildirimi kızlar
Geçen hafta 68,1
Bu hafta 67,5
Fark 0,6
Yüzde%0,88Eki Görüntüle 2032249
Kırpmayi da beceremedim ya. Nasıl gondersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?