- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.441
oooo o zman baya beklersin cnm sen,bu sefer ilk konuşan,bişey yokmuş gibi davranan ben olmıycam,adam alıştı tabi,yok öyle bundan sonra,durum baya ciddi cnm ya şaka bi yana,çocuklar olmasaydı boşanırdım valla,o kadarındayım
selam kızla rmisafirleri dört başı mamur sofrada ağırladım ama bende bittim. sırtım ağrıyo ya ayakta durmakktan. bu kadar yemeğin içinden tek kaçamağım gelirken getirmişler güllaç.hemde karaköy güllüoğlundan hayatımda yediğim en güzel güllaçtıı.yarım dilim kadar anca yedim sütlü ya çok zararlı değildir inşallah. zaten dukanda mısır nişastasına çok az izin var tek hata şeker oluyor .Allahım affetsin tartı da tabiiii....oonun dışında kaçamak yok.tavuk yedim zero kola içtim ..yine gelirim kızlarr sahura yakın sızıp kalmazsam koltuğa.
iftar
2 parça tavuk
ayran 1 brdk
kola zero
1 kase light puding
1 saat sonra yarım dilim güllaç
2 lt su
sahur
yarım dilim güllaç(dün bana kim iradelisin demişttiiii)
sebzeli tavuk 3 kaşık
1,5 brdk maydonoz suyu limonlu
1lt su
spor bugün yok ama o kadar markte filan gittim yürüyüş sayılmıştır inş.
bugünn kitapta okudumm.siyasi kitap hemide eşim alıştırdı beni iyice tartışma programlarına yakın tarihe. artık magazin yokk
başka unuttuğum bişe var mı?
yeşilçaymaydonoz suy
sporalışverişe gitmek
kitap
su 3 lt
sana bir obur göstereyim ohanda burdaGünaydın kızlarr ;
Topiğin oburu geldi :))))
Dünkü Menüm ;
Sahur ;
3 dilim kızarmış ekmek
2 dilim beyaz peynir
yarım lıtre su
İftar ;
1 kase hamur çorbası
Köfteli patates yemeği
Patlıcan ezmesi 3-4 çatal
İnce bir dilim karpuz
1 litre su
İftardan sonra dukan ekmegı yaptım ama ıcı tam pısmemıstı ondan sahurda gene yıyemedım ....Aksam gıdınce mıkrodalgada bıraz daha ısıtıcam ıcının kuruması ıcın.Öle güzel bişeyde olmadı zaten
Offf dukan offf gunde 2 dılım kepeklı ekmeye ızın versen ne vardı
mursh bırak bu dükanı marketi sen saglıklı şeyler ye kilolar kendi gidicek eminim buna biz çok stres yaptıkça alıyormuşuz bunu daha yeni anladım dışarda yagmur var ALLAH NASIL ORUÇ TUTANLAR SUSAMASIN DİYE YARDIM EDİYORGünaydın kızlarr ;
Dünkü Menüm ;
Sahur ;
3 dilim kızarmış ekmek
2 dilim beyaz peynir
yarım lıtre su
İftar ;
1 kase hamur çorbası
Köfteli patates yemeği
İnce bir dilim karpuz
1 litre su
İftardan sonra dukan ekmegı yaptım ama ıcı tam pısmemıstı ondan sahurda gene yıyemedım ....Aksam gıdınce mıkrodalgada bıraz daha ısıtıcam ıcının kuruması ıcın.Öle güzel bişeyde olmadı zaten
sana bir obur göstereyim ohanda burdaMENÜM
İFTAR küçük tabak kıymalı dometes soslu makarna 1 kase çoban salata 2 bardak buz gibi ayran 2 rnavut biberi 3 kaşık melemen
ara karpuz 2.ara çikilatalı gofret
3.ara 2 bardak kefir
SAHUR 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavder ekmek çay peynir 4 fındık 5 badem sonra karpuz yedim su hiç ölçmedim
mursh bırak bu dükanı marketi sen saglıklı şeyler ye kilolar kendi gidicek eminim buna biz çok stres yaptıkça alıyormuşuz bunu daha yeni anladım dışarda yagmur var ALLAH NASIL ORUÇ TUTANLAR SUSAMASIN DİYE YARDIM EDİYOR
şu çok acı biber olur ya küçük saksıda yetiştiriyorum her olanı yiyorum bagırsaklarıma iyi gelirdi ama onlarda fayda etmedi gerçi eskiden 7 tane yerdim agzım şişerdi . Bandım var ama öglen yürüsem susarım iftardan sonra anca yetiştiriyorum bide benim eşim sahurda yemek yer kahvaltıyla hiç olmaz mecbur iftarı toplar sahur telaşına girerim .bide küçük kızım yemek seçer onu yemem bunu yemem der deli eder salatasız yemek yemez akşam limonum bitmiş hanfendiyle tartıştık ay bıktım yemek yapmaktan .büyük kızım önüne ne koysam yerdi anasına çekmişevt ablacım bıraz abartmıssın sanırm :))) saglık olsun spor yap azcık senın yurusus bandın varmıydı ? Yanlısmı hatırlıyorum varsa ona bın mesela bıraz :))) bide dıkkatımı cekıyo bu arnavut bıberı nekı ??????
yaaa haklısın aslında ama ben bı dıyete baglı kalmadıgımda yapamıyorum malesef bozuyorum.bi yol ızlemem gerek yanı bu son denemem dukan ıcın cok kızıyorum cunku kendımeBu seferde yapamaz bırakırsam kendıme bı dıyet lıstesı hazırlıcam ıcınde 2 dılımde olsa ekmek olan
hımm sağol fadime,güzel bişeye benziyo,birde resmini görmem gerek,hemen bakıyorumarap tavası yaz çıkar oktay usta yapmıştı bende yaptım çok güzel oluyor ana maddesi kıyma domates sogan sarmısak domates biber isot az margarinben hepsini dograyıp bir kapta yogurdum 5 dakika sonra tepsiye döktüm 180 derecede pişiriyorum
hadi geçmiş olsun,misafir ağırlamak çok zor gerçekten heleki kendinde oruçlu olunca olmuyo cnmselam kızla rmisafirleri dört başı mamur sofrada ağırladım ama bende bittim. sırtım ağrıyo ya ayakta durmakktan. bu kadar yemeğin içinden tek kaçamağım gelirken getirmişler güllaç.hemde karaköy güllüoğlundan hayatımda yediğim en güzel güllaçtıı.yarım dilim kadar anca yedim sütlü ya çok zararlı değildir inşallah. zaten dukanda mısır nişastasına çok az izin var tek hata şeker oluyor .Allahım affetsin tartı da tabiiii....oonun dışında kaçamak yok.tavuk yedim zero kola içtim ..yine gelirim kızlarr sahura yakın sızıp kalmazsam koltuğa.
cnm eşim şevket yılmaz da çalışıyo,bized hastane 15 dk uzaklıkta,aşağıya nurbaşak yapıldı köşede belki bilirsin ordayım bende,aramıuzda yarım saat var anlaşılan,bir ara tanışmak fırsatı buluruz inş.Beyaz16; canım erikli yakın sayılır bize.Ben Şevket Yılmaza 15 dk. falan uzaklıktayım.Meskene yakınım :))
Asyam ; geçmiş olsun canım :)
Triptofan; hadi atlatmışsın misafirleri :) Yorgunluk inanılmaz derecedir şimdi :26: Benimde pazar günü eltimler gelecek.
menü çok güzel her zamanki gibiEki Görüntüle 238913
Dünkü Menüm:
SaHuR:
* 500 ml. limonlu su
* 30 gr müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
* 1 dilim kepekli ekmek
* Azıcık sucuklu yumurta
* 4 zeytin
* 1 şekerli 1 çay
iFTaR:
* 500 ml. limonlu su
* 30 gr müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
* 1/2 yufka ekmek
* 1/2 kase ayran çorbası
* 1 porsiyon tebsi kebabı ( 1 patlıcan + 1 domtaes + çok azıcık kıyma et )
* 100 ml. kola
1 saat sonra:
* 500 ml. ödem sökücü çay
4 lt su +30 dk. yürüyüş + Ders...
iyi ki hatıtlattınnArkadaşlar, unutmayın.Bugün iftardan önce tartılıp, kilo bildirimini ona göre yapacağız. :79:
Eki Görüntüle 238923
iftar
2 parça tavuk
ayran 1 brdk
kola zero
1 kase light puding
1 saat sonra yarım dilim güllaç
2 lt su
sahur
yarım dilim güllaç(dün bana kim iradelisin demişttiiii)
sebzeli tavuk 3 kaşık
1,5 brdk maydonoz suyu limonlu
1lt su
spor bugün yok ama o kadar markte filan gittim yürüyüş sayılmıştır inş.
bugünn kitapta okudumm.siyasi kitap hemide eşim alıştırdı beni iyice tartışma programlarına yakın tarihe. artık magazin yokk
başka unuttuğum bişe var mı?
yeşilçaymaydonoz suy
sporalışverişe gitmek
kitap
su 3 lt
bilmiyorum cnm ya,bir süre kafamı dinliyorm bakalım,Allah sonumuzu hayır etsin.
ah cnm yaa saçmalama lütfen evlilikte bole seyler tuzu bıberı gene duzelırsınız ınat etme bence sende 2 tane lokum gıbı cocugunuz var onlarda kotu etkılenıyolardır evdekı gerılımden.Bazı ılıskılerde malesef kı bı tarafın bıraz asagıda kalması gerekıyo.Böle bısey yasamasan ıyımıs ama durum bunu gerektırıyorsada yapcak bısey yok.Sıkma canını mubarek gunde(((
B]
cnm sahur güzelde iftar çok olmuş ama affedilir yinede ağır şeyler yememişssin,patates yemeğini hiç yemeseydin keşkeGünaydın kızlarr ;
Dünkü Menüm ;
Sahur ;
3 dilim kızarmış ekmek
2 dilim beyaz peynir
yarım lıtre su
İftar ;
1 kase hamur çorbası
Köfteli patates yemeği
İnce bir dilim karpuz
1 litre su
sana bir obur göstereyim ohanda burdaMENÜM
İFTAR küçük tabak kıymalı dometes soslu makarna 1 kase çoban salata 2 bardak buz gibi ayran 2 rnavut biberi 3 kaşık melemen
ara karpuz 2.ara çikilatalı gofret
3.ara 2 bardak kefir
SAHUR 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavder ekmek çay peynir 4 fındık 5 badem sonra karpuz yedim su hiç ölçmedim
kız ben diyet yapmıyorum ramazanda serbest bıraktım kendimi bayramdan sonra başlarım artık dr listesine uymaya ama şimdi özgürüm zaten bagırsaklar bozuk ne yesem depoluyo
bilmiyorum cnm ya,bir süre kafamı dinliyorm bakalım,allah sonumuzu hayır etsin.
Cnm sahur güzelde iftar çok olmuş ama affedilir yinede ağır şeyler yememişssin,patates yemeğini hiç yemeseydin keşke
Ooooy naptın fadimem sennnnnçikolata görüyorum oyyyyy,kıs yasak bunlar yasakkk ama menü fena değil
Mursh hiç tartıldınmı vermişmisin
Yok abla yaa ne vermesı gene mehter takımı gıbı oldum 2 ılerı 1 gerı hatta 1 ılerı 2 gerı gene 79 kusurlere cıkmısım yaa anlamıyorum ne var bu 79 da 78.7 ınıyorum hemen hoopp yukarı bı 77 yı goremedım sanırım ben uzun sure 79 lu kılolarda kalmısım eskıden hıc tartılma alıskanlıgım yoktudabilemiyorum o yuzden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?