Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü Menüm:

SaHuR:

* 500 ml. limonlu su
* 30 gr müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
* 1 dilim kepekli ekmek
* Azıcık sucuklu yumurta
* 4 zeytin
* 1 şekerli 1 çay

iFTaR:

* 500 ml. limonlu su
* 30 gr müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
* 1/2 yufka ekmek
* 1/2 kase ayran çorbası
* 1 porsiyon tebsi kebabı ( 1 patlıcan + 1 domtaes + çok azıcık kıyma et )
* 100 ml. kola

1 saat sonra:

* 500 ml. ödem sökücü çay

4 lt su + 30 dk. yürüyüş + Ders...

Arkadaşlar, unutmayın.Bugün iftardan önce tartılıp, kilo bildirimini ona göre yapacağız. :79:

Son düzenleme:
iftar

2 parça tavuk
ayran 1 brdk
kola zero
1 kase light puding

1 saat sonra yarım dilim güllaç

2 lt su

sahur
yarım dilim güllaç(dün bana kim iradelisin demişttiiii)
sebzeli tavuk 3 kaşık
1,5 brdk maydonoz suyu limonlu

1lt su

spor bugün yok ama o kadar markte filan gittim yürüyüş sayılmıştır inş.
bugünn kitapta okudumm.siyasi kitap hemide eşim alıştırdı beni iyice tartışma programlarına yakın tarihe. artık magazin yokk
başka unuttuğum bişe var mı?

yeşilçay maydonoz suy
spor alışverişe gitmek
kitap
su 3 lt

ah cnm yaa saçmalama lütfen evlilikte bole seyler tuzu bıberı gene duzelırsınız ınat etme bence sende 2 tane lokum gıbı cocugunuz var onlarda kotu etkılenıyolardır evdekı gerılımden.Bazı ılıskılerde malesef kı bı tarafın bıraz asagıda kalması gerekıyo.Böle bısey yasamasan ıyımıs ama durum bunu gerektırıyorsada yapcak bısey yok.Sıkma canını mubarek gunde (((

Masallah cnm gecmıs olsun olur okadarcık bısey olmaz bozma moralını iyi gidiyosun

Menun guzel cnm tek gullac var sekerden oturu kotu oda olur o kadar bıseycık olmaz sen aynen devam :)

Günaydın kızlarr ;

Topiğin oburu geldi :))))

Dünkü Menüm ;

Sahur ;

3 dilim kızarmış ekmek
2 dilim beyaz peynir
yarım lıtre su

İftar ;

1 kase hamur çorbası
Köfteli patates yemeği
Patlıcan ezmesi 3-4 çatal
İnce bir dilim karpuz
1 litre su

İftardan sonra dukan ekmegı yaptım ama ıcı tam pısmemıstı ondan sahurda gene yıyemedım ....Aksam gıdınce mıkrodalgada bıraz daha ısıtıcam ıcının kuruması ıcın.Öle güzel bişeyde olmadı zaten

Offf dukan offf gunde 2 dılım kepeklı ekmeye ızın versen ne vardı

sana bir obur göstereyim ohanda burda MENÜM
İFTAR küçük tabak kıymalı dometes soslu makarna 1 kase çoban salata 2 bardak buz gibi ayran 2 rnavut biberi 3 kaşık melemen
ara karpuz 2.ara çikilatalı gofret
3.ara 2 bardak kefir
SAHUR 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavder ekmek çay peynir 4 fındık 5 badem sonra karpuz yedim su hiç ölçmedim

mursh bırak bu dükanı marketi sen saglıklı şeyler ye kilolar kendi gidicek eminim buna biz çok stres yaptıkça alıyormuşuz bunu daha yeni anladım dışarda yagmur var ALLAH NASIL ORUÇ TUTANLAR SUSAMASIN DİYE YARDIM EDİYOR

Evt ablacım bıraz abartmıssın sanırm :))) Saglık olsun spor yap azcık senın yurusus bandın varmıydı ? Yanlısmı hatırlıyorum varsa ona bın mesela bıraz :))) Bide dıkkatımı cekıyo bu ARNAVUT BIBERI NEKI ??????

yaaa haklısın aslında ama ben bı dıyete baglı kalmadıgımda yapamıyorum malesef bozuyorum.Bi yol ızlemem gerek yanı bu son denemem dukan ıcın cok kızıyorum cunku kendıme bu seferde yapamaz bırakırsam kendıme bı dıyet lıstesı hazırlıcam ıcınde 2 dılımde olsa ekmek olan

şu çok acı biber olur ya küçük saksıda yetiştiriyorum her olanı yiyorum bagırsaklarıma iyi gelirdi ama onlarda fayda etmedi gerçi eskiden 7 tane yerdim agzım şişerdi . Bandım var ama öglen yürüsem susarım iftardan sonra anca yetiştiriyorum bide benim eşim sahurda yemek yer kahvaltıyla hiç olmaz mecbur iftarı toplar sahur telaşına girerim .bide küçük kızım yemek seçer onu yemem bunu yemem der deli eder salatasız yemek yemez akşam limonum bitmiş hanfendiyle tartıştık ay bıktım yemek yapmaktan .büyük kızım önüne ne koysam yerdi anasına çekmiş

hımm sağol fadime,güzel bişeye benziyo,birde resmini görmem gerek,hemen bakıyorum
hadi geçmiş olsun,misafir ağırlamak çok zor gerçekten heleki kendinde oruçlu olunca olmuyo cnm
cnm eşim şevket yılmaz da çalışıyo,bized hastane 15 dk uzaklıkta,aşağıya nurbaşak yapıldı köşede belki bilirsin ordayım bende,aramıuzda yarım saat var anlaşılan,bir ara tanışmak fırsatı buluruz inş.
menü çok güzel her zamanki gibi
Arkadaşlar, unutmayın.Bugün iftardan önce tartılıp, kilo bildirimini ona göre yapacağız. :79:
Eki Görüntüle 238923
iyi ki hatıtlattınn

tebrikler menü güzel cnm,güllaçta boncuğu olsun listenin,ben olsam bende dayanamaz yerdim

bilmiyorum cnm ya,bir süre kafamı dinliyorm bakalım,Allah sonumuzu hayır etsin.
cnm sahur güzelde iftar çok olmuş ama affedilir yinede ağır şeyler yememişssin,patates yemeğini hiç yemeseydin keşke

ooooy naptın fadimem sennnnnçikolata görüyorum oyyyyy,kıs yasak bunlar yasakkk ama menü fena değil

Günaydınlarrrr
herkesler iyidir umarım
hemen menümü paylaşıp kaçayım,evi toplamam lazım,kuzlarla ilgilenmem lazım biraz

iftar:

1 kepçe erişteli yayla çorbası
4 yk barbunya
3 yk yoğurt
bol salata

ara:1 salkım üzüm

ara:yarım tatlı kaşığı pekmez

sahur:

1 kase mısır gevreği,yarım yağlı süt ile
1 haşlanmış yumurta
1/2 tatlı kaşığı pekmez

2,5 lt su içtim.

akşam cnm çok tatlı istedi,pekmezle bastırmaya çalıştım,hee birde dayanamadım bim deki kurabiyelerden vardı,eşim masaya çıkarmış 3 tane yedim,hesapladım nerdeyse tanesi 100 kalaori,300 kal.almış oldum boşuna,yemem daha ders oldu,öyle işte

hadi ben kaçtım gelirim sonra yine:80:

kız ben diyet yapmıyorum ramazanda serbest bıraktım kendimi bayramdan sonra başlarım artık dr listesine uymaya ama şimdi özgürüm zaten bagırsaklar bozuk ne yesem depoluyo

Günaydın arkadaşlar
KIZLARR BEN TARTILMADIMM VE BU AKŞAM ANNEME GİTCEM ORDA TARTI YOKK (((
AKŞAM İFTAR SONRASI TARTILMIŞTIM OKDAR YEMEK VE İÇECEK SONRASI 69 ÇIKTIMM
durumlar kötü yaniiii
normal kilom 68 olmuştur ama üzgünümmm

Mursh hiç tartıldınmı vermişmisin

Yok abla yaa ne vermesı gene mehter takımı gıbı oldum 2 ılerı 1 gerı hatta 1 ılerı 2 gerı gene 79 kusurlere cıkmısım yaa anlamıyorum ne var bu 79 da 78.7 ınıyorum hemen hoopp yukarı bı 77 yı goremedım sanırım ben uzun sure 79 lu kılolarda kalmısım eskıden hıc tartılma alıskanlıgım yoktuda bilemiyorum o yuzden ...

dünkü menümm
oruç tutmuyodumm

kahvaltıda çay
beyaz peynir kaşar peynir
yumurta kırdım
domates + yeşil biber

ara yok

öğle yok

ara meyveli soda

akşam iftarda

şehriye çorba
makarna (ama yemedim)
1 tabak dolusu güveç
zeytinyağlı fasulye + patatesli turşu kavurdumm baharatlı ama canım çekmedi yemedimm :)) )
su + kola
güllaç

1 saat sonra kazandipli dondurma

sahurda
beyaz peynir +kaşar peynir
çay
patates kavurma azcıkk

ammada yemişimmmmmm :92:

çünkü ramazanda en sakıncalı şeyi yapıyoruz iftarda geç saatte yiyoruz
e sonra yorgunluk uzatıyoruz bacaklarımızı dinleniyoruzzz
eritmiyoruzz yatıp uyuyoruzzz
kilo alıyoruz işteee
yine sen iyisinn kilonu korudun bak bennnn ramazanın yarısnına gelmeden uçtum gidiyom

Oyy herkesle rburdaymıl ama benim kursa gitmem lazım :))

Beyaz16; canım bi ara mutlaka görüşürüz inş. :))

Mursh ve Edda; kızlar dikkat edin azıcık o kadar verdiniz zırt diye almayın geri

Birine de birşey diyeceğim ama konu uzamasın demiyorum

Fadime abla; eğer Ramazanda dikkat edemem diyorsan, hoppidicik gibi sende izine ayrılmak ister misin? snein için söylüyorum, bayramdan sonra daha rahat olur.Sen bilirsin yine de...

Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…