- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.461
bence tartıyı bugün bir yere kaldır yemin et ama büyük yemin et haftaya perşembeye kadar çıkmıcam de bide diyeti aklından sil yemegin yanına illa salata yap çorba yap gel bu hafta böyle yapalım bakalım işe bide her yemegin yanına 3 kaşık yogurt koyalım dr bana öyle liste vermişti gel yapalım bence işe yarıcakYok abla yaa ne vermesı gene mehter takımı gıbı oldum 2 ılerı 1 gerı hatta 1 ılerı 2 gerı gene 79 kusurlere cıkmısım yaa anlamıyorum ne var bu 79 da 78.7 ınıyorum hemen hoopp yukarı bı 77 yı goremedım sanırım ben uzun sure 79 lu kılolarda kalmısım eskıden hıc tartılma alıskanlıgım yoktudabilemiyorum o yuzden ...
bence tartıyı bugün bir yere kaldır yemin et ama büyük yemin et haftaya perşembeye kadar çıkmıcam de bide diyeti aklından sil yemegin yanına illa salata yap çorba yap gel bu hafta böyle yapalım bakalım işe bide her yemegin yanına 3 kaşık yogurt koyalım dr bana öyle liste vermişti gel yapalım bence işe yarıcak
çünkü ramazanda en sakıncalı şeyi yapıyoruz iftarda geç saatte yiyoruz
e sonra yorgunluk uzatıyoruz bacaklarımızı dinleniyoruzzz
eritmiyoruzz yatıp uyuyoruzzz
kilo alıyoruz işteee
yine sen iyisinn kilonu korudun bak bennnn ramazanın yarısnına gelmeden uçtum gidiyom
bence tartıyı bugün bir yere kaldır yemin et ama büyük yemin et haftaya perşembeye kadar çıkmıcam de bide diyeti aklından sil yemegin yanına illa salata yap çorba yap gel bu hafta böyle yapalım bakalım işe bide her yemegin yanına 3 kaşık yogurt koyalım dr bana öyle liste vermişti gel yapalım bence işe yarıcak
yanidiyet yapmıcaz amaa yemegin yanına salata yogurt yiycezzz
süpermiş
bende yapayımmm (zaten salata kesin yapıyomm bol yogurtta yesem ama yogurdu hiç sevmem üfff)
ayyy zayıflamaktan kestim umudu ramazanda daha kilo almasam barii
oyy herkesle rburdaymıl ama benim kursa gitmem lazım :))
beyaz16; canım bi ara mutlaka görüşürüz inş. :))
mursh ve edda; kızlar dikkat edin azıcık o kadar verdiniz zırt diye almayın geri
Birine de birşey diyeceğim ama konu uzamasın demiyorum
fadime abla; eğer ramazanda dikkat edemem diyorsan, hoppidicik gibi sende izine ayrılmak ister misin? Snein için söylüyorum, bayramdan sonra daha rahat olur.sen bilirsin yine de...
öpüldünüz
Haklı olabılırsın cnm mantıklı ama ramazan benım ıcın bıcılmıs kaftan ogle yemegı sorunu olmuyor ıs yerınde uykuya duskun oldugumdan sahurdada gozu kapalı yemek yıyom az oluyo dogal olarak bı ıftar kalıo oda sadece gec saatte yememız sorun onuda proteınle gecıstırsek sahane olur aslında ama uygulama sıfır malesef
Yaaa siz deneye bilirsiniz aslında ama ben son bı kez dukanı denemek ıstıyorum ıcımden bı ses bu sefer guzel olacak dıo bakalım ???? Ama fadıme ablanın dedıgı mantıklı edda dene bencede yourdun ıcıne nane pul bıber koy olyle yeee daha rahat edersın
dün akşam habertürkte bi hatun vardı.diyetisyen bilmem kim.ramazanda kilo vermeye çalışmayın.korusanız yeter dedi.eğer kilo çok az yer de kilo verirseniz kesin kas kaybıdır bu dedi.bir kısmı da sudur dedi.suyu tamamlarsınız ama giden kasları asla yerine koyamazsınız dedi.dengeli beslenerek abartmadan bu ayı bitirmeye çalışın,ama bu ay diyet ayı değil dedi..
bak dr bana dediki bir ögün sebze yemegi yediysen yanında salata yogurt 2 dilim çavdar yada tam bugday ekmegini ye dediyanidiyet yapmıcaz amaa yemegin yanına salata yogurt yiycezzz
süpermiş
Bende yapayımmm (zaten salata kesin yapıyomm bol yogurtta yesem ama yogurdu hiç sevmem üfff)
ayyy zayıflamaktan kestim umudu ramazanda daha kilo almasam barii
bende böyle düşünüyorumm diyet miyet derken sağlığımızdan olmayalım
koruyabilsek en güzeliiii
ne bileyim ekmeği kıssak , yağlılardan, makarna pilavdan uzak dursak çorba salata tüketsek daha fazlaa bunu başarırızz
mute bacım bende yapcam dukan ramazan biter bitmez ama dukanı ramazanda yapma protein zehirlemesi olursunn
ben oldum biliyosun acilde zor kendime geldimm
çünkü günde 1 öğün yiyoruz oda protein olursa içini tamaman bozarsın bu benim fikrim..
dukan diyetinde şöyle birşey var
yiyosunda yiyosun doyana akdr tıka basa yiyosun et tavuk meselaa
ama ramzadan aç kalıyoz bünye zaten zayıf ..
ramzan biter biz senle tam gaz yaparız dukanıı yulaf kepeğimi bile dolaba koydum baktıkça hırslanıyom
dün akşam habertürkte bi hatun vardı.diyetisyen bilmem kim.ramazanda kilo vermeye çalışmayın.korusanız yeter dedi.eğer kilo çok az yer de kilo verirseniz kesin kas kaybıdır bu dedi.bir kısmı da sudur dedi.suyu tamamlarsınız ama giden kasları asla yerine koyamazsınız dedi.dengeli beslenerek abartmadan bu ayı bitirmeye çalışın,ama bu ay diyet ayı değil dedi..
Offff kafam cok karıstı haklısın ama bakalım nasıl olacak ben genede denıcem.Cunku sunu fark ettım ramazanın ılk 5 gunu dukan yaptım hemde atak donemı hıc acıkmadan hıcte zorlanmadan gecırdım ama sımdı 5 gunudr bısey yapmıyom daha cok acıkıyorum ammaaannnnn beaaa ne pıs bı ıs bu dıyet ısı keske dunyadakı herkez sızman olsa zayıf olanlar sısmanlamaya calıssa
bende böyle düşünüyorumm diyet miyet derken sağlığımızdan olmayalım
koruyabilsek en güzeliiii
ne bileyim ekmeği kıssak , yağlılardan, makarna pilavdan uzak dursak çorba salata tüketsek daha fazlaa bunu başarırızz
bak dr bana dediki bir ögün sebze yemegi yediysen yanında salata yogurt 2 dilim çavdar yada tam bugday ekmegini ye dedi
eger balık yada tavuk yada kırmızı et haslama yediysen sebze megini yeme salatanı çorbanı 2 dilim ekmegini illa ye dedi dogru olanda bu ara ögünlerde meyveni illa ye 7 bademini ye dedi
bu arada murchh dediğin aklıma yattı yogurta nane kırmızı biber atsam tatlanır yiyebilirim herhaldee
teşekkür yavrucumm
evet eda aslında senin benim kilomda olman gerek nasıl balandı balandıra anlatıyo ya gerçi hiç acıkmıyorum ben bu sene kilo almadan bitirsem ramazanı bayramda kendime ödül alcam hemde en güzelinden her sen 4 kilo alırım ramazandaamaaaa bunları biliyoruz da yaptıgımızaaa
ben yemekye o ana yemek oluyoya onu güzel yapıyom şimdi canımın çektiğine göreee övünmek gibinnnn olmasın
Diyelim güveç
diyelim fırında tavuk yada et
amaa böyle baharatını bol koyarım ben
ekmeği alırım tazeee yada pide susamlııı onu böyle katı biberli domatesli soganlı suyuna batırıp yiyoruzzz
öyle kaç dilim yiyoruz bilmiyorum
e salatayıda mükellef bi salata yapıyom arda ondannn
acı biber turşum masadan eksik olmazz oda ekmekle yenirrrr
eğer makarna varsa kuru gitmez ketçap mayonezz yanına yemekten biraz karışıtırp ye
pilav varsa üstüne salataaa
buz gibi kolasız iftar olmazz ohhh içerken içimin yangını sönüyo sankii
ha üstüne tatlı yada dondurmaa keyfimizde varr böyle agzında yawaş eritirek bide keyfini çıkartarakkk
işteee benim özetim bu
aklınızda şekillenmiştirr iftar bekleyen obur bir eddaa
evet eda aslında senin benim kilomda olman gerek nasıl balandı balandıra anlatıyo ya gerçi hiç acıkmıyorum ben bu sene kilo almadan bitirsem ramazanı bayramda kendime ödül alcam hemde en güzelinden her sen 4 kilo alırım ramazanda
Kızlar düdüklü aldım korkuyorum tüpe koymaya ondan çıkan sesten tırsıyorum eskiden yengemin evinde patlamıştı .acaba piknik tüpte balkonamı koysam offf ne diye aldıysam
oooo o zman baya beklersin cnm sen,bu sefer ilk konuşan,bişey yokmuş gibi davranan ben olmıycam,adam alıştı tabi,yok öyle bundan sonra,durum baya ciddi cnm ya şaka bi yana,çocuklar olmasaydı boşanırdım valla,o kadarındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?