Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anacım hepinizmi sahil kenarındasınız
Hiç kıskanmadım :)
Bizde de su olarak hergün yağmur yağıyor :)))

Hemen dibim değil sahil ama yakın arabayla ancak :) aslında bugün Beşiktaş'a gitmem lazım ama arabam Yok belki giderim yine de bi kahvaltı yapayım ne yesem bilemiyorum sen Türkiye'ye gel :)

Valla aslında canım bağımlı falan değilim sadece bir an önce verip kurtulmak istiyorum ben uzadıkça sıkılıyorum normalde de öyleyim bi iş yapcaksam evde mesela çok hızlı yaparım kendimi paralarım hızlı hızlı yaparım okurken de öyleydim genel olarak öyleyim sanırım hızlı ve bişeye odakladımmı kendimi onu yapmak istiyorum
Ayyy evet benim üçüzlerdem dolayı olmuştu özel beslenme ile iyiydim ama çok zordu cidden inşallah ikinci hamileliğimde yaşamam

kız eriğin yarısı nereye gitti :))

Bende akşama spagetti yapıcam
Sen nasıl yaptın soğan koydunmu içine
Ben bide domatesli sos yapıcam üzerine yoğurtla yerim

kız eriğin yarısı nereye gitti :))

Bende akşama spagetti yapıcam
Sen nasıl yaptın soğan koydunmu içine
Ben bide domatesli sos yapıcam üzerine yoğurtla yerim

Abla yarısını eşim yedi ayyy bi de unutmuşum yazarken 3 hurma yedim sabahla öğlen arası
Ben şöyle yaptım zeytinyağında soteledim biraz borcama koydum içine sarımsak koydum domates sosunun içine de sadece yarım çay kaşığı salça koydum domates bi de az sarımsak yine o kadar iyice kaynattım üstüne döktüm onun üstüne de az kaşar rendesi serpiştirdim öyle hazırladım abla yoğurtla da Harika olur çok lezzet li hatta ben bi dahakine kıyma da koycam domates sosuna öyle yapcam yakışıcağını düşünüyorum

Bazen yazıyozda çoğu zaman havada kalıyor :))
Istersen başlat listeyi

Başalatalım ve kimler tutturacak bakalım tuttaramayanlat neden tutturamadı kritik yapalım :) daha verimli olur

Haklısın Edibe12 'mmm harekete geçmek şart oldu

Bugün güzel protein dolu bir kahvaltı gerisini getircem tabiki

Süpersin işte bu

BU HAFTALIK HEDEFLER

Mefkurem -1
Bence verirsin

Evet cnm kıymalıda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…