- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.661
ben de hiç kıskanmadım nasıl nem vardır şimdi sahil kenarın da vıcık vıcık ter olur insan vışşşşşşAnacım hepinizmi sahil kenarındasınız
Hiç kıskanmadım :)
Bizde de su olarak hergün yağmur yağıyor :)))
Anacım hepinizmi sahil kenarındasınız
Hiç kıskanmadım :)
Bizde de su olarak hergün yağmur yağıyor :)))
Burası sizden 1 saat önde cnmorada saat kaç ki şimdi
Bazen yazıyozda çoğu zaman havada kalıyor :))Cuma'dan sonra haftalık hedeflerimizi de mi yazsak ne dersınız söz verince insan ona ulaşıcam diye çabalıyor
Ne güzel Merve, anladığına göre zihninde yer etmiştir, azıcık baksan süper bir Almancan olur. Duolingo diye bir uygulama var ücretsiz güzel bir uygulama oradan bakıp hatırla biraz istersen. Ben çocukları dert etmiyorum Türkçeyi güzel öğrenmeleri önceliğim, yabancı dili de inşallah öğrenirler, şimdi imkanlar çok iyi eskisi gibi değil.
Evet kendime güvenim hiç yok bu kadar vermeme bile şaşırıyorum, devamı gelecek mi inananamıyorum.... İnşalllah bilinç düzeyim anlattığın gibi olur zamanla.
Çok süper canım, -1'in üstü bence harika....
Seni de tebrik ederim canım, eksiyle kapatışsın haftayı ne güzel, bence diyetin iyice oturana kadar liste stresi çekmemen de güzel. Ama buradan hiç kopma tatlım, sen gelip yazınca çok mutlu oluyorum ben.
Ahh Şeyda inşallah dediğin gibi olur, zaman hızla geçsin ve ben 70 olayım...
Vayyy Mehlika, harika vermişsin, takımın hızlılarından olacaksın galiba. Amanın 70 yarışımızı düşündüm de ben de spora daha bir ciddi başlasam iyi olacak....
Efsanesin Mere, hedefin %2 olsa da baya yaklaşmışsın, tebrik ederim. 1.3 kg iyi bir fark. Ama bence önümüzdeki hafta biraz daha iyi beslen, sporu artır. Geçen hafta bazı günler aç kaldın sanki, gerçi sen daha tok oldum diyorsun ama vücudun bir haftayı tolere eder ama ikinci bir hafta zorlama fazla. Artık haftaya 60'lardasın valla ben bile senin 6'lara düştüğünü görmek için cumayı sabırsızlıkla bekleyeceğim....
Tebrikler Erva, böyle giderse bayram hedefin geçeceksin gibi.
Bu kadarcık artı sayılmaz, moralini sakın bozma Ekim, menülerin evinin mayın tarlası gibi olmasına bakılırsa çok başarılıydı bence karşılığını haftaya görürsün.
İyi ki diyetisyene gidiyorsun yağ kaybettiğini bilip rahatlamışsındır. 1.6 yağ kaybı çok iyi.
Dur bi yavaş Şeyda niye bu kadar hızlı vermeye çalışıyorsun, ciddi soruyorum, az vermeye çalışınca gitmez diye mi endişe ediyorsun? Ya da diyet bağımlısı mı oldunKız bu gidişle sen 55'de de durmak istemezsen
Neredeyse -1 vermişsin, 800 gr az mı. tebrik ederim, üstelik bu hafta spor az yapmıştın. Ama sana az yemek yaramıyor gerçekten doğru tespit etmişsin. Bu hafta örnek menüler görelim senden.
Karınca kararınca diyorsun yani Dilek. 600 gr güzel bir eksi bence de böyle böyle hedefe varacağız inşallah.
teşekkür ederim, ben de öyle umuyorum.
Tabi ki pes etmeyeceğim, hatta tartıda yıllar sonra 86'yı görmeyeli o kadar zaman olmuş ki takım ortalamasını düşürdüğüme üzülsem de yine de mutlu bir cuma oldu benim için. Herkesin bu kadar güzel vermesi de beni ayrıca mutlu etti.
Evet inşallah daha çok gayret göstereceğim, sporu da arttırmak istiyorum.
Gerçekten cuma günleri tam bir motivasyon dopingi oluyor.
Üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar. Hele Mehlika sana çok şaşrdım, hiç fark etmemişim bu kadar spor yaptığını.
Kuzey için üzülme kimi çocuk minik minik dolanıp sonradan hızla gelişiyor. Yazın çocuklar hele de hareketli erkek çocukları kilo veriyor bu da normal. Benim oğlum hafif kilolu diye üzülüyordum, yazın normale döndü.
Evet yaşasın yeni bir hafta verilecek yeni kilolar... ben aç kalıp sonrasında gözümün dönmesine izin vermeyeceğim. Sporu en son Çarşamba yapmayı planlıyorum aynı senin gibi. Haftasonu rehavetine kapılmadan bugünden başlayarak örnek menülerle gelmek istiyorum. Yarışmacı arkadaşalar başarılar dilerim
En azından eksi Bahar ama sen de biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Acaba sen de Bahar ve Dilek gibi spor salonuna filan mı yazılsan? Kesinlikle daha çok hareket etmelisin bence. Bu sefer ikimiz de hafta başından işi sıkı tutalım. Yoksa bu haftaki gibi son iki gün dikkat etmek pek kar etmiyor.
Herkesi tekrar tebrik ederim, iyi iş çıkardım...
Allah şifa versin annene, eksiyle izinden dönmen dileğiyle.... Bizi de ihmal etme tabi.
Benim ilkinde yoktu ama ikincide çıktı. Çok kötü, stresli bir durum hatırlamak bile istemiyorum. Sadece diyetle kontrol altına alındı. İnsülin kullanman gerekti mi senin?
evet canım yap birşeyler okula fit bir bahar göndermek istiyoruz
Cuma hakkı kahvaltı gayet ölçülü daha ne olsun.
İlk iki hamileliğinde olup üçüncüde olmayan birini tanıyorum. Üçüncü hamilelik öncesi çok az bir kilo vermiş farklı olarak. Üçüz olması da seni etkilemiştir. 55'le hamile kalırsan ve baştan beri dikkat edersen tekrar çıkmaz diye düşünüyorum.
Ben bayadır yapmıyorum ama önceden hatıladığım unsuz daha güzel olduğuydu. Tarif aklımda değil malesef. Ama iyi hatırlattın bende yaz bitmeden yapayım.
Aynen çok doğru bir tespit ben artık cuma daha bir hırslı oluyorum sanki
Yaparsın inşallah canım.
Şair coşmuş tutabilene aşk olsun
Tebrikler canım, spor aşkın beni de motive etti valla kaslarım ağrısa da ben de artık aksatmadan hergün az da olsa yapmak istiyorum. Artık menülerimin altında spor yok yazmak istemiyorum.
Kolay gelsin.
Zaman daralıyor ama hedefe kalan kilolarda azalıyor, hedefi tutturmaya çalışalım ama tutturamayanlar da en azından olabildiğince yaklaşsın.
Üçünüz de fazlasıyla hak ettiniz bu dereceleri... Eksileriniz artarak devam etsin güzeller...
kız eriğin yarısı nereye gitti :))Kızlar benim dünkü menü
Sabah
1 kase yoğurt
Yarım mor erik
Az kefir
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tabak tavuk göğüs haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
Kabak spagetti 1 tabak
Su 3 ü geçti dün 3 ten sonra saymıyorumama 4 olmuyor
kız eriğin yarısı nereye gitti :))
Bende akşama spagetti yapıcam
Sen nasıl yaptın soğan koydunmu içine
Ben bide domatesli sos yapıcam üzerine yoğurtla yerim
Bazen yazıyozda çoğu zaman havada kalıyor :))
Istersen başlat listeyi
HaklısınEdibe12 'mmm harekete geçmek şart oldu
Bugün güzel protein dolu bir kahvaltı gerisini getircem tabiki
Bence verirsinBU HAFTALIK HEDEFLER
Mefkurem -1
Evet cnm kıymalıda güzel olurAbla yarısını eşim yedi ayyy bi de unutmuşum yazarken 3 hurma yedim sabahla öğlen arası
Ben şöyle yaptım zeytinyağında soteledim biraz borcama koydum içine sarımsak koydum domates sosunun içine de sadece yarım çay kaşığı salça koydum domates bi de az sarımsak yine o kadar iyice kaynattım üstüne döktüm onun üstüne de az kaşar rendesi serpiştirdim öyle hazırladım abla yoğurtla da Harika olur çok lezzet li hatta ben bi dahakine kıyma da koycam domates sosuna öyle yapcam yakışıcağını düşünüyorum
Artık hedefleri yüksek tutmak istemiyorum :))Bence verirsin
Artık hedefleri yüksek tutmak istemiyorum :))
Fazlası giderse ne alâ
Zaten uğraşıyozda tatlım vücut ne kadar isterse o kadar veriyor :)keşke her hafta 2 şer 2şer verebilsekAslında fazla tutmak daha o hedef uğraşınca düşündüğünden fazlası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?