Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok geçmiş olsun annenin psikoloji nasıl peki zor valla allah yardımcısı olsun
aslında kışın olacaktı doktor mecburi göreve gitti bı ay sonra geldi bu bı ayda annem sağdan soldan duyup korktu ancak ikna ettik

Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım usakta ne işin ne canım
şiir yazasım geldi şimdi :)
yaşım gelmiş 37 ye
gönlüm hala 17 de
beden desen benzer 47 ye
allahım ne olur gönlüme göre eyle 17 lik çıtır gibi olasımm varrrrr

Hatunlar aşka gelmis :)
bedduami ettiler ki abla sana

ayy adam uyumaya gitti ne uydursam da hır gür çıkarsam bilemedim yarın sabah bulayım en iyisi :)
Mutfakta grev var de bla
Gecwnin bu saati girdim bdv de pilav tarifi veriyorum
Sen akşamdan belli açlığı unutmaya çalışmıyon mu Kadın demezlermi adama
Bdv mı kız pilav nasıl yapılır mı demişler
bakmaz mı bakar ama dediği sen böyle olsan seni hemen boşardım
Bekara karı boşamak kolay abla o seni sindirmiş küçükten alıp ondan böyle
Kız bunlardi sen mi yapıyorsun
Güne yine sevgili odemlerimle uyandım. +100gr ile tartıldım
odemdir o

Günaydın
çörçil denilen maden suyu limon ve tuz üçlüsünden içen oldu mu çok idrar söktürüyormuş ben hiç içmedim
ilk defa duydum o neymiş

Anacım hepinizmi sahil kenarındasınız
Hiç kıskanmadım :)
Bizde de su olarak hergün yağmur yağıyor :)))
bizde oda yok abla yandık kavrulduk

evet bugün arkadaşlar fazla şımarttılar beni ondan bir de pantolon belimden düşüyor uçuştayım
neyse maşallah diyeyim gerisi de gelsin inşallah
41 kere maşallah, hepimize o uçuşlardan nasip olsun tez zamanda...
Menü güzel, yürüyüş de var, güzel Ekimciğim.
Yolculuk nedeniyle spor yok galiba Edacığım, ama menü güzel afiyet olsun.
tatlım zayıflayınca gerçekten genç kız gibi hissediyon
Yürüyüşün havan değişiyor :))benim burnum çok havalandıydı çabuk söndü

kız sen baya bi şairsin
Eminm harika bir duygudur, çok garip ama hayal bile edemiyorum. İnşallah en yakın zamanda tekrar o mutlu günlere kavuşursun.
Aman kız kıymetini bilin, hep hızurlu olun sizler, ben çok özledim çokk
MEhlikacığım sende şükret yolunu gözlediğin bir eşin var ve bir gün gelecek, beterin beteri var.
Yoldayiz ablacm cocuklarla 2 gunde dura kalka anca gidicez. Zira yol 20 saate yakin.
Baya uzun bir yolculuk olacakmış Ceyda, iki küçük çocukla, Allah kolaylık versin.
ben direk merdaneyi alıp dalayım yaav adama hayal gücüm bu konu da çok kısır:)
Yaa küsüp zayıflayacağım diye adamlarla niye kötü olalım tövbe bismillah. Sakin ol Ekim, bir başka yol buluruz zayıflamak için
Yok kuzum performansım çok düşmüş :))
Ben artık eski Ben değiim :)
Bu kalıcı kilo verdiğinin işareti bence Zuhal
her zaman aynı hızla istediğimiz gibi olmuyor en iyi sen biliyorsun
artık benim sloganım gitsin de azı çoğu yok yeter ki gitsin
süper bir sloganmış tuttum bunu

Zamanla herkes birbirinin suyunu huyunu öğreniyor haliyle cnm
Aman Allah huzurunuzu bozmasın
İkinizin duasına da amin diyorum.

Eminm harika bir duygudur, çok garip ama hayal bile edemiyorum. İnşallah en yakın zamanda tekrar o mutlu günlere kavuşursun
Inş.cnm hep beraber
Bende önceden 6 lara düşeceğim rüyamda görsem inanmazdım
Insan uzun seneler hep kilolu olunca ve yarım kalmış başarısız diyetler yaşayınca öyle hissediyor
Ama vazgeçmeden devam ederse oluyormuş

İnşallah yaşamazsın, hiç endişe etme, üçüze rağmen insülin kullanmamışsın, üstüne kilo veriyorsun, yaşın çok genç, hiç ihtimal vermiyorum. Kilo verme konsunda da sen kendini daha iyi bilirsin, bünyeni zorlamadıkça oyalanmadan, kararlı, azimli bir şekilde gitmek en güzeli.
Harika bir menü afiyet olsun.
valla beddumı nazarmı bilmiyorum cnm
Ama her gören okadar şaşırıp laf ettiki
Düşün annem bile beni tanımıyacaktı nerdeyse :)
O zaman sana kesin nazar değmiş. Bu sefer çubuk kraker olunca insan içine çıkmadan bir güzel oku üfle.

askrhpozitif Merveciğim ben geçen hafta kendi kendime senle rakip olmuştum, ezici bir şekilde yendin beni tebrik ederim. befitlady 'den sonra ikinci yenilgimi aldım. Olsun yola devam. Bu hafta yalnız kovboy olarak takılmayı düşünüyorum. haftalık hedef var, bayram hedefi var bir de rakip stresi olmasın.

Bu arada evdeki hesap çarşıya uymadı. Annem aradı misafiri gelecekmiş. Ona gittim bir kek çırptım en sagliklisindan. Yiğenim kızımı alıp doğru sahile. Yanımıza bir de top alınca benim yürüyüş döndü koşuya:)) ben eldekini satarım derken elde oldu iki velet. Bir saat kadar güzelce terledim. Çocukların üstünü iki kez değiştim terden sirilsiklam oldular. Ben kilo vercem diye gariplerim de kas yaptı:))
Bir de sahille aramda sadece bir yol var. Denizsiz yapamam:)) neyse ki siz kıskanmadınız:))

Tabiki kıskanmadık şekerim :))
Bende bahçedeki su şeysine ayaklarımı sokarım bide güneş görsek iyi olacakda
Burda o da yok :)

Tabiki kıskanmadık şekerim :))
Bende bahçedeki su şeysine ayaklarımı sokarım bide güneş görsek iyi olacakda
Burda o da yok :)
O da iyi ablacım. Ben güneşi pek sevmiyorum puslu havalar benim favorim. Ne güneş olsun ne yağmur. Şuan burda öyle bir hava olduğu için dışarı çıkabildik gündüz. Yoksa ne mümkün

Mefkurem ve @seydan94 motivasyon olsun diye sizin önceki karnelerinize bakmıştım. Az biraz stalker oldum (türkçesi var mı bu kelimenin bilmiyorum)
Zuhal bu senin aylara göre verdiğin kilolar. Bir ayda en fazla 7.2 vermişsin o da diyetteki dördüncü ayında. Bence verme hızın geçen seferki ile hemen hemen aynı ve gitgide artacak. Sadece bu sefer biraz daha acelecisin galiba Karnene maşallah diyorum, bu sefer inşallah daha kısa sürede daha sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin hem de kolaycacık
Ocak / 5,8
Şubat / 6,3
Mart / 5,6
Nisan / 7,2
Mayıs / 3,6
Haziran / 3,2
Temmuz / 1
Ağustos / 3,3
Eylül / 1,4
Ekim / <izinli>
Kasım / <izinli>
Aralık / <izinli>
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 37,4 KİLO
Ocak / <izinli>
Şubat / 2,9
Mart / 1,9
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,8 KİLO

Vay süpermiş.

Bende suyu senin gibi icebilsem süper olcak :)

Bende içemezdim 2 lt falan içerdim 3 zor olurdu ama kızlardan sonra daha kolay oldu açıkçası

inşallah yaşamam
Yok canım aynen bünyeyi zorlamadan kararla gidiyoruz işte bakalım

İyi yapmışsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…