- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.681
aslında kışın olacaktı doktor mecburi göreve gitti bı ay sonra geldi bu bı ayda annem sağdan soldan duyup korktu ancak ikna ettikçok geçmiş olsun annenin psikoloji nasıl peki zor valla allah yardımcısı olsun
Afiyet olsun ablamenüm
12:30
1 haş. yumurta
1 domates
1 kk peynir
3 kıl biber
18:10
küçük bardak kefir
18:50
1.5 kase yeşil mercimekli semizotu çorbası
yarım kase kadar z.y. bamya
yarım domates
22:15
1 avuç çekirdek
1 tutam kuru üzüm
su 2.5 lt yarım lt. daha içerim
spor 45 dk yürüyüş
North River
Afiyet olsun canım usakta ne işin ne canımSelam kızlar. Öğleden sonra valiz hazırlığı falan derken giremedim. Uşaktayız yeni geldik. Hemen menümü yazayım.
Sabah 10.30
2 dikim tb ekmek arası beyaz peynirli domatesli tost
Öğle: 14.30
100 gr tavuk döner
1 dilim tb ekmek
Salata
Akşam: 20.30
Bir kase salata
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su2 litre oldu.
Spor yokNorth River
şiir yazasım geldi şimdi :)
yaşım gelmiş 37 ye
gönlüm hala 17 de
beden desen benzer 47 ye
allahım ne olur gönlüme göre eyle17 lik çıtır gibi olasımm varrrrr
Hatunlar aşka gelmis :)Bu gece size serenat sözüm vardı efenim
Dokuzuncu takıımız biiiizzz
Kilolu değil azcık ağırız biiizz
Pirensesler gibiiii güzeeellliizzz
Bütün takımları haftaya yeneriiiiizz
olalalalaaaa ouuoooalalallalaaa
bedduami ettiler ki abla sanamaşallah kuzum sporu hiç aksatmıyon
Çeğirdeği yemen gerekiyorsa saati birazdaha erken olsa daha iyi
Diğerleri gayet güzel
gayet güzel olmuş edam
Heralde yarın yüzme başlar :)
Heee beklerim :))
Bende armut topluyodum dimi
ahhh hasretlik ahhh
tatlım zayıflayınca gerçekten genç kız gibi hissediyon
Yürüyüşün havan değişiyor :))benim burnum çok havalandıydı çabuk söndü
kız sen baya bi şairsin
Mutfakta grev var de blaayy adam uyumaya gitti ne uydursam da hır gür çıkarsam bilemedim yarın sabah bulayım en iyisi :)
Bdv mı kız pilav nasıl yapılır mı demişlerGecwnin bu saati girdim bdv de pilav tarifi veriyorum
Sen akşamdan belli açlığı unutmaya çalışmıyon mu Kadın demezlermi adama
Bekara karı boşamak kolay abla o seni sindirmiş küçükten alıp ondan böylebakmaz mı bakar ama dediği sen böyle olsan seni hemen boşardım
Kız bunlardi sen mi yapıyorsunGüüüünayyyydııııııınnnnn
şekerpareler, ballı lokumlar, çikolatalı fıstıklı kurabiyeler
Capcanlı, heyecanlı, enerjik bir güne daha hazırmıyııııızz
Eğleniyomuyuuuuuuzzz
Öyleyse başlasın yeni gün
Hop bir kiii üç
Eki Görüntüle 2032704
odemdir oGüne yine sevgili odemlerimle uyandım. +100gr ile tartıldım
Günaydın
ilk defa duydum o neymişçörçil denilen maden suyu limon ve tuz üçlüsünden içen oldu mu çok idrar söktürüyormuş ben hiç içmedim
bizde oda yok abla yandık kavruldukAnacım hepinizmi sahil kenarındasınız
Hiç kıskanmadım :)
Bizde de su olarak hergün yağmur yağıyor :)))
Bende suyu senin gibi icebilsem süper olcak :)Kızlar benim dünkü menü
Sabah
1 kase yoğurt
Yarım mor erik
Az kefir
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tabak tavuk göğüs haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
Kabak spagetti 1 tabak
Su 3 ü geçti dün 3 ten sonra saymıyorumama 4 olmuyor
41 kere maşallah, hepimize o uçuşlardan nasip olsun tez zamanda...evet bugün arkadaşlar fazla şımarttılar beni ondanbir de pantolon belimden düşüyor uçuştayım
neyse maşallah diyeyimgerisi de gelsin inşallah
Menü güzel, yürüyüş de var, güzel Ekimciğim.menüm
12:30
1 haş. yumurta
1 domates
1 kk peynir
3 kıl biber
18:10
küçük bardak kefir
18:50
1.5 kase yeşil mercimekli semizotu çorbası
yarım kase kadar z.y. bamya
yarım domates
22:15
1 avuç çekirdek
1 tutam kuru üzüm
su 2.5 lt yarım lt. daha içerim
spor 45 dk yürüyüş
North River
Yolculuk nedeniyle spor yok galiba Edacığım, ama menü güzel afiyet olsun.Selam kızlar. Öğleden sonra valiz hazırlığı falan derken giremedim. Uşaktayız yeni geldik. Hemen menümü yazayım.
Sabah 10.30
2 dikim tb ekmek arası beyaz peynirli domatesli tost
Öğle: 14.30
100 gr tavuk döner
1 dilim tb ekmek
Salata
Akşam: 20.30
Bir kase salata
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su2 litre oldu.
Spor yokNorth River
Eminm harika bir duygudur, çok garip ama hayal bile edemiyorum. İnşallah en yakın zamanda tekrar o mutlu günlere kavuşursun.tatlım zayıflayınca gerçekten genç kız gibi hissediyon
Yürüyüşün havan değişiyor :))benim burnum çok havalandıydı çabuk söndü
kız sen baya bi şairsin
MEhlikacığım sende şükret yolunu gözlediğin bir eşin var ve bir gün gelecek, beterin beteri var.Aman kız kıymetini bilin, hep hızurlu olun sizler, ben çok özledim çokk
Baya uzun bir yolculuk olacakmış Ceyda, iki küçük çocukla, Allah kolaylık versin.Yoldayiz ablacm cocuklarla 2 gunde dura kalka anca gidicez. Zira yol 20 saate yakin.
Yaa küsüp zayıflayacağım diye adamlarla niye kötü olalım tövbe bismillah. Sakin ol Ekim, bir başka yol buluruz zayıflamak içinben direk merdaneyi alıp dalayım yaav adama hayal gücüm bu konu da çok kısır:)
Bu kalıcı kilo verdiğinin işareti bence ZuhalYok kuzum performansım çok düşmüş :))
Ben artık eski Ben değiim :)
süper bir sloganmış tuttum bunuher zaman aynı hızla istediğimiz gibi olmuyor en iyi sen biliyorsun
artık benim sloganım gitsin de azı çoğu yok yeter ki gitsin
ayy bu muhabbet çok eğlenceli oldu valla :))))))
bu dediklerimi eskiden sık derdi aşırı siniri cidden vardı meğer adam da uyku apnesi varmış ondan aşırı sinirliymiş 4 senedir makineye bağlı hortumu burnun da uyuyor da baya baya sakinledi şükür arada bir şeylere sinirlense de alıyorum ben onun sinirlerini :) nefes al ver diyince yazayım bunları dedim o nefes alıp verme ne büyük nimet cidden sakinleştiriyor insanı gülüm :) ben şu an ki hayatımdan çok memnun ve mutluyum bakma adama çok attığıma eğlencesine yazıyorum şu an allah başımızdan eksik etmesin hiç birimizin eşini
İkinizin duasına da amin diyorum.Zamanla herkes birbirinin suyunu huyunu öğreniyor haliyle cnm
Aman Allah huzurunuzu bozmasın
valla beddumı nazarmı bilmiyorum cnmbedduami ettiler ki abla sana
Inş.cnm hep beraberEminm harika bir duygudur, çok garip ama hayal bile edemiyorum. İnşallah en yakın zamanda tekrar o mutlu günlere kavuşursun
İnşallah yaşamazsın, hiç endişe etme, üçüze rağmen insülin kullanmamışsın, üstüne kilo veriyorsun, yaşın çok genç, hiç ihtimal vermiyorum. Kilo verme konsunda da sen kendini daha iyi bilirsin, bünyeni zorlamadıkça oyalanmadan, kararlı, azimli bir şekilde gitmek en güzeli.Valla aslında canım bağımlı falan değilim sadece bir an önce verip kurtulmak istiyorum ben uzadıkça sıkılıyorum normalde de öyleyim bi iş yapcaksam evde mesela çok hızlı yaparım kendimi paralarım hızlı hızlı yaparım okurken de öyleydim genel olarak öyleyim sanırım hızlı ve bişeye odakladımmı kendimi onu yapmak istiyorum
Ayyy evet benim üçüzlerdem dolayı olmuştu özel beslenme ile iyiydim ama çok zordu cidden inşallah ikinci hamileliğimde yaşamam
Harika bir menü afiyet olsun.Kızlar benim dünkü menü
Sabah
1 kase yoğurt
Yarım mor erik
Az kefir
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tabak tavuk göğüs haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
Kabak spagetti 1 tabak
Su 3 ü geçti dün 3 ten sonra saymıyorumama 4 olmuyor
O zaman sana kesin nazar değmiş. Bu sefer çubuk kraker olunca insan içine çıkmadan bir güzel oku üfle.valla beddumı nazarmı bilmiyorum cnm
Ama her gören okadar şaşırıp laf ettiki
Düşün annem bile beni tanımıyacaktı nerdeyse :)
Tabiki kıskanmadık şekerim :))Bu arada evdeki hesap çarşıya uymadı. Annem aradı misafiri gelecekmiş. Ona gittim bir kek çırptım en sagliklisindan. Yiğenim kızımı alıp doğru sahile. Yanımıza bir de top alınca benim yürüyüş döndü koşuya:)) ben eldekini satarım derken elde oldu iki velet. Bir saat kadar güzelce terledim. Çocukların üstünü iki kez değiştim terden sirilsiklam oldular. Ben kilo vercem diye gariplerim de kas yaptı:))
Bir de sahille aramda sadece bir yol var. Denizsiz yapamam:)) neyse ki siz kıskanmadınız:))
Ben 1 yazdım ama 2 olursada hayır demem :)seve seve kabulumHedef verirken benim mantığım en yüksek tutmak. Daha hırslanacağım bu şekilde. Ha 1.5 oldu ona da fitim sekerim
O da iyi ablacım. Ben güneşi pek sevmiyorum puslu havalar benim favorim. Ne güneş olsun ne yağmur. Şuan burda öyle bir hava olduğu için dışarı çıkabildik gündüz. Yoksa ne mümkünTabiki kıskanmadık şekerim :))
Bende bahçedeki su şeysine ayaklarımı sokarımbide güneş görsek iyi olacakda
Burda o da yok :)
Ben de 2.2 dedim de 3 olunca hayır demem. Çok aminBen 1 yazdım ama 2 olursada hayır demem :)seve seve kabulum
Vay süpermiş.Mefkurem ve @seydan94 motivasyon olsun diye sizin önceki karnelerinize bakmıştım. Az biraz stalker oldum (türkçesi var mı bu kelimenin bilmiyorum)
Zuhal bu senin aylara göre verdiğin kilolar. Bir ayda en fazla 7.2 vermişsin o da diyetteki dördüncü ayında. Bence verme hızın geçen seferki ile hemen hemen aynı ve gitgide artacak. Sadece bu sefer biraz daha acelecisin galibaKarnene maşallah diyorum, bu sefer inşallah daha kısa sürede daha sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin hem de kolaycacık
Ocak / 5,8
Şubat / 6,3
Mart / 5,6
Nisan / 7,2
Mayıs / 3,6
Haziran / 3,2
Temmuz / 1
Ağustos / 3,3
Eylül / 1,4
Ekim / <izinli>
Kasım / <izinli>
Aralık / <izinli>
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 37,4 KİLO
Ocak / <izinli>
Şubat / 2,9
Mart / 1,9
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,8 KİLO
Bende suyu senin gibi icebilsem süper olcak :)
İnşallah yaşamazsın, hiç endişe etme, üçüze rağmen insülin kullanmamışsın, üstüne kilo veriyorsun, yaşın çok genç, hiç ihtimal vermiyorum. Kilo verme konsunda da sen kendini daha iyi bilirsin, bünyeni zorlamadıkça oyalanmadan, kararlı, azimli bir şekilde gitmek en güzeli.
Harika bir menü afiyet olsun.
O zaman sana kesin nazar değmiş. Bu sefer çubuk kraker olunca insan içine çıkmadan bir güzel oku üfle.
Mefkurem ve @seydan94 motivasyon olsun diye sizin önceki karnelerinize bakmıştım. Az biraz stalker oldum (türkçesi var mı bu kelimenin bilmiyorum)
Zuhal bu senin aylara göre verdiğin kilolar. Bir ayda en fazla 7.2 vermişsin o da diyetteki dördüncü ayında. Bence verme hızın geçen seferki ile hemen hemen aynı ve gitgide artacak. Sadece bu sefer biraz daha acelecisin galibaKarnene maşallah diyorum, bu sefer inşallah daha kısa sürede daha sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin hem de kolaycacık
Ocak / 5,8
Şubat / 6,3
Mart / 5,6
Nisan / 7,2
Mayıs / 3,6
Haziran / 3,2
Temmuz / 1
Ağustos / 3,3
Eylül / 1,4
Ekim / <izinli>
Kasım / <izinli>
Aralık / <izinli>
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 37,4 KİLO
Ocak / <izinli>
Şubat / 2,9
Mart / 1,9
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,8 KİLO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?