- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.701
siz yokluğunu çekmiyosunuzda ondan cnmO da iyi ablacım. Ben güneşi pek sevmiyorum puslu havalar benim favorim. Ne güneş olsun ne yağmur. Şuan burda öyle bir hava olduğu için dışarı çıkabildik gündüz. Yoksa ne mümkün
Hadi inş.AminnnnnBen de 2.2 dedim de 3 olunca hayır demem. Çok amin
ayyy çok duygulandım cnm benim arada bende bakıyorum çok sağolMefkurem ve @seydan94 motivasyon olsun diye sizin önceki karnelerinize bakmıştım. Az biraz stalker oldum (türkçesi var mı bu kelimenin bilmiyorum)
Zuhal bu senin aylara göre verdiğin kilolar. Bir ayda en fazla 7.2 vermişsin o da diyetteki dördüncü ayında. Bence verme hızın geçen seferki ile hemen hemen aynı ve gitgide artacak. Sadece bu sefer biraz daha acelecisin galibaKarnene maşallah diyorum, bu sefer inşallah daha kısa sürede daha sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin hem de kolaycacık
Ocak / 5,8
Şubat / 6,3
Mart / 5,6
Nisan / 7,2
Mayıs / 3,6
Haziran / 3,2
Temmuz / 1
Ağustos / 3,3
Eylül / 1,4
Ekim / <izinli>
Kasım / <izinli>
Aralık / <izinli>
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 37,4 KİLO
Ocak / <izinli>
Şubat / 2,9
Mart / 1,9
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,8 KİLO
Hadi ben spora başlıyım
Erkenden yapınca insanın üstünden bi yük kalkıyor sanki
Akşamda işe gidecem yapamam
aslında kışın olacaktı doktor mecburi göreve gitti bı ay sonra geldi bu bı ayda annem sağdan soldan duyup korktu ancak ikna ettik
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım usakta ne işin ne canım
Hatunlar aşka gelmis :)
bedduami ettiler ki abla sana
Mutfakta grev var de bla
Bdv mı kız pilav nasıl yapılır mı demişler
Bekara karı boşamak kolay abla o seni sindirmiş küçükten alıp ondan böyle
Kız bunlardi sen mi yapıyorsun
odemdir o
Günaydın
ilk defa duydum o neymiş
bizde oda yok abla yandık kavrulduk
gece 12 den sonra arada tozutma huyum var gaza gelip adamın suratın da yer değişikliği yapacaktım da kıyamadım yaavf , gıcık, kaprisli, bol hizmet sever ama iyi yönleri de var seviiiyiim keratayı heheheh41 kere maşallah, hepimize o uçuşlardan nasip olsun tez zamanda...
Menü güzel, yürüyüş de var, güzel Ekimciğim.
Yolculuk nedeniyle spor yok galiba Edacığım, ama menü güzel afiyet olsun.
Eminm harika bir duygudur, çok garip ama hayal bile edemiyorum. İnşallah en yakın zamanda tekrar o mutlu günlere kavuşursun.
MEhlikacığım sende şükret yolunu gözlediğin bir eşin var ve bir gün gelecek, beterin beteri var.
Baya uzun bir yolculuk olacakmış Ceyda, iki küçük çocukla, Allah kolaylık versin.
Yaa küsüp zayıflayacağım diye adamlarla niye kötü olalım tövbe bismillah. Sakin ol Ekim, bir başka yol buluruz zayıflamak için
Bu kalıcı kilo verdiğinin işareti bence Zuhal
süper bir sloganmış tuttum bunu
İkinizin duasına da amin diyorum.
ayy ne güzel keşke beni de zayıfladım diye tanımasalar hatta pek haz etmediklerim hiç tanımasa ben de çaktırmasamvalla beddumı nazarmı bilmiyorum cnm
Ama her gören okadar şaşırıp laf ettiki
Düşün annem bile beni tanımıyacaktı nerdeyse :)
yok gülüm ya ben de porsuk çayıyla idare ediyorumBu arada evdeki hesap çarşıya uymadı. Annem aradı misafiri gelecekmiş. Ona gittim bir kek çırptım en sagliklisindan. Yiğenim kızımı alıp doğru sahile. Yanımıza bir de top alınca benim yürüyüş döndü koşuya:)) ben eldekini satarım derken elde oldu iki velet. Bir saat kadar güzelce terledim. Çocukların üstünü iki kez değiştim terden sirilsiklam oldular. Ben kilo vercem diye gariplerim de kas yaptı:))
Bir de sahille aramda sadece bir yol var. Denizsiz yapamam:)) neyse ki siz kıskanmadınız:))
su şeysimiz olmasa da banyomuz var duştan su akıyor altına gireriz daaa:)Tabiki kıskanmadık şekerim :))
Bende bahçedeki su şeysine ayaklarımı sokarımbide güneş görsek iyi olacakda
Burda o da yok :)
Zaten uğraşıyozda tatlım vücut ne kadar isterse o kadar veriyor :)keşke her hafta 2 şer 2şer verebilsek
Ben kalkınca 1 meyve yedim
Kahvaltıda öğlen oldu
Akşamıda kabak makarnayla 5 civarı yaparım
Birazdan da sporu yaptımmı gün bitti işte :)
Hedef verirken benim mantığım en yüksek tutmak. Daha hırslanacağım bu şekilde. Ha 1.5 oldu ona da fitim sekerim
Bu arada evdeki hesap çarşıya uymadı. Annem aradı misafiri gelecekmiş. Ona gittim bir kek çırptım en sagliklisindan. Yiğenim kızımı alıp doğru sahile. Yanımıza bir de top alınca benim yürüyüş döndü koşuya:)) ben eldekini satarım derken elde oldu iki velet. Bir saat kadar güzelce terledim. Çocukların üstünü iki kez değiştim terden sirilsiklam oldular. Ben kilo vercem diye gariplerim de kas yaptı:))
Bir de sahille aramda sadece bir yol var. Denizsiz yapamam:)) neyse ki siz kıskanmadınız:))
Hadi ben spora başlıyım
Erkenden yapınca insanın üstünden bi yük kalkıyor sanki
Akşamda işe gidecem yapamam
O günlerde gelecek bitanemayy ne güzel keşke beni de zayıfladım diye tanımasalar hatta pek haz etmediklerim hiç tanımasa ben de çaktırmasam
Senin kıskanmana hiç gerek yokki güzelim manzara harikaaaa
Tabi cnm neden olmasınBen ev temizliğine verdim kendimi salonu komple kaldırdım :) birde büyük salon anca bitti çocuğun uyku saatine denk geldim :) balığımı attım fırına nihayet yiyeceğim :))
Kızlar bugünün konusu da kendimizi mi tanıtsak, özel hayatımızda neler yapıyoruz çalışıyor muyuz, ne iş yapıyoruz, nerede yaşıyoruz ben herkesi bilmiyorum ve merak ediyorum :)) yol arkadaşlarımı ne dersinMefkurem
senin kadar değilim bebeğimSüpersin her zaman ki gibi :))
Ohhh mis taze tazedir2.5 kilo yeşil fasulyeyi ayıkladım yıkadım şimdi küçük küçük doğraymaya başlıyayım dondurucuya hazırlık:)
RizeSüper olmuş bende evle uğraşarak geçiriyorum sen hangi şehirdeydin
Kendimi tanitayim hemen. Ben rizeliyim ve burda öğretmenim. 31 yasindayim. 8 yillik evliyim ve 3.5 yaşında bir kızım var. Hobi olarak amigurumiyle ilgileniyorum. Hatta küçük çapta satış da yapıyorumBen ev temizliğine verdim kendimi salonu komple kaldırdım :) birde büyük salon anca bitti çocuğun uyku saatine denk geldim :) balığımı attım fırına nihayet yiyeceğim :))
Kızlar bugünün konusu da kendimizi mi tanıtsak, özel hayatımızda neler yapıyoruz çalışıyor muyuz, ne iş yapıyoruz, nerede yaşıyoruz ben herkesi bilmiyorum ve merak ediyorum :)) yol arkadaşlarımı ne dersinMefkurem
amin canım inşallah41 kere maşallah, hepimize o uçuşlardan nasip olsun tez zamanda...
Benim eliptiğin kayışı kopmuştu yine bi deneyim dedim
Pedalleri çok sert değil ama yinede iyi oluyor
Zaten ben sertte yapamıyodum
Hızlı Hızlı yapıncada
Bi 5 dk da nasıl terledim
Spor öncesi ısınmak için iyi oluyor
40 dk da bölgesel yaptım tel gelince ara verdim
Kol bacak iyi çalıştıda
Birazda göbeğe eğilmem lazım
Mekikle plankıda yaptımmı
Bantla kapanışı yaparım
Ben aletlerle çalışırken adımsayarın kronometresini açıyorum
Alet değiştirirken yada arada 1-2dk.mola verirsem kapatıp açıyorum
Ceyda arka kol için acaba ağırlıkmı daha iyi yoksa plates bantımı
Ben emin olmayınca her ikisine de yapıyorum :))
Sağol cnmarın yağları gidince mekiği tavsiye ediyorlar. yoksa kasın altında yağ mı kalıyormuş ne öyle diyor uzmanlar. aklında olsun
Maşallah24. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
1. TAKIM
523. Etap =>0,223% => 1. NOTA
524. Etap => -0,507% => 2. NOTA => 1. SARI KART
527. Etap => % 0,057% => 1. NOTA
2. TAKIM
524. Etap => -0,255% => 1. NOTA
527. Etap => 0,045% => 2. NOTA => 1. SARI KART
528. Etap => 0,024% => 1. NOTA
529. Etap => -0,505% => 2.NOTA => 2. SARI KART
3. TAKIM
523. Etap =>0,268% => 1. NOTA
524. Etap => -0,153% => 2. NOTA => 1. SARI KART
526. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>SARI KART SİLİNDİ
530. Etap => 0.102% => 1. NOTA
4. TAKIM
524. Etap =>0,239% => 1. NOTA
527. Etap => 0.252% => 2. NOTA => 1. SARI KART
5. TAKIM
523. Etap =>0,139% => 1. NOTA
524. Etap => -0,207% => 2. NOTA => 1. SARI KART
527. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => SARI KART SİLİNDİ
529. Etap => -0,111 => 1. NOTA
6. TAKIM
524. Etap =>0,295% => 1. NOTA
526. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
530. Etap => -0.196% => 1. NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
524. Etap =>0,293% => 1. NOTA
528. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => 1.NOTA SİLİNDİ
9. TAKIM
BAŞARILI
12. TAKIM
524. Etap =>0,151% => 1. NOTA
530. Etap => -0.020% => 2. NOTA => 1. SARI KART
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
523. Etap =>0,278% => 1. NOTA
524. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
527. Etap => 0,076% => 1. NOTA
529. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
SONUÇ: Performans uygulaması 23. turda 2 adet sarı kartı olan 2. takım takip eden 4 hafta boyunca etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 23. tur boyunca hiç nota almamış 7, 9 ve 13. takımı tebrik ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?