Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rize

Kendimi tanitayim hemen. Ben rizeliyim ve burda öğretmenim. 31 yasindayim. 8 yillik evliyim ve 3.5 yaşında bir kızım var. Hobi olarak amigurumiyle ilgileniyorum. Hatta küçük çapta satış da yapıyorum

Güzel canım rize sanırım :)
Çok güzel bi hobi hiç elimden gelmez :))) öğretmenimiz var grupta :)

Zaten sert yapma canım en iyisi
Ağırlık her zaman daha etkili canım ayrıca kas çalışma, gibi düşünceler yanlış düşünceler her zaman en fazla kas çalış

amin canım inşallah

bu kilodayken mekik yapma bence. karın yağları gidince mekiği tavsiye ediyorlar. yoksa kasın altında yağ mı kalıyormuş ne öyle diyor uzmanlar. aklında olsun.

Merhaba :) canım öyle bi şey olmaz kas artması yağ eritir ayrıca sadece Melik göbek yağını eritmez Mekik çekeyim göbeğim gitsin olmuyor ama şekillendirmeye yarıyor yapabilirsiniz

Sağol cnm
Ben bi araştırayım

Yapabilirsin canım spor hakkında yanlış bilinenlerden bu da

Mefkurem sağıl canım güzel düşüncelerin için bazen yetermiyor gibi hissediyorum ama herşeye heryere koşarım enerjim hep fazladır her şeyi yapınca da insan bazen kendini güçsüz hissediyor ama çevrem hep çok güçlüsün der, güçlü olmak olmaya çalışmakta yorucu :) ve bunları kimseyle paylaşamayan :) benim bir de okul var ama daha başlamadı :) başlayana kadar zayıflamış olmalıyım yoksa o zaman çok zor olacak spor

Bende kendimi tanıtayım, yaşım 15 sene daha hep 24 olacak :)))) 28-30 arası yaşları kullanmayı red ediyorum :)) en sevdiğim yaşım 24 idi öyle olacak :))

Ben iç mimarım bi yabancı firmada çalışıyorum İstanbul'da yaşıyorum,1 paşam var 2,5 yaşında aynı zamanda mimar olmak istiyorum hep isteğim buydu ama plastic pes eder mi tabi ki hayıııırrrr :) o nedenle okuyorum :) ikinci öğretim yarım dönemim kaldı 2 yıllık maceramda daha sonra dgs ve mimarlık inşallah benim hobim kalmamış :) valla düşündüm Yok vaktim Yok :) önceden hep uğraş bulurdum kendime Zihni'min boş olmasını hiç sevmem hep bi şeylerle ilgilenmeliyim, şimdi ev çocuk okul iş spor zayıflama girince doldu muhtemelen zayıflayınca da ay bu çatlak ay şuram şöyle olsun diye kendimle uğraşacağım sanırım hedefim o :)) artık kilomu değil başla şeyleri dert etmek için uğraşıyorum :))

Bu arada ileride kitap olmasını amaçladığım bir şeyler kaleme alıyorum sanırım hobim bu :)

Güzel canım rize sanırım :)

bilmiyorum canım bakmak lazım. ama ben çok kilolulara mekik verilmediğini biliyorum.

Bir iç mimar. Çok güzel. Yazmaktan daha büyük hobi mi olur.
Ben amigurumiyle zamanın farkında olamıyorum. Şimdi zayıflama ve kızımla vakit geçiriyorum.

Ya benim sıkıntım ben kiloyu dert etmiyorum gibi görünüp savunma mekanizması kullanıyorum. Kilolayum ama mutluyum. Tabi anca.etrafimdakileri kandirmaktan ötesi olmuyor. Hiç kendime bakmıyorum. Artık bu durumdan kurtulacağım insallah. Zayıflayıp ben de plasticwoman senin gibi sadece bakım yapmayla ilgileneyim istiyorum. Kendime güvenim gelir belki

aaa cidden mi ameliyat oldun sandılar aylarca seni görmeyenlerdir onlar değil mi, nasıl mutlu oluyordun o zamanlar tahmin edebiliyorum
ben direk o manzarayı görmüyorum benim evin önün de yeşillik bir park var sonra porsuğun bir kolu geçiyor bol ördek bazen leylek baykuş v.s. görüyorum ve gece gündüz köpek havlaması dinliyorum

süpersin mefkurem bu kadar spora yağ dayanmaz kırılır erir
ben de hem lastik hem yarım yada 1 kg luk ağırlıkla kolları çalıştırıyorum ikisi de iyidir zarar gelmez bence :)

Acil durum dondurmayı canım çok istedi 60 kcal yesem ama akşama 1 saat spor yapsam ve ertesi günleri hafif tutsak izin varmı lütfen :)
ayy bilemedim şimdi ne desem
bana kalsa sade dondurmaüzeri çikolata v.s. kaplı olmayandansa ye, saat daha erken spor da yapacaksın... nefsinle savaşıp geç saatte ya yenik düşersen o yüzden bu saatte yesen daha mantıklı

Bugünkü mönüm biraz sıkıntılı ama ben hallederim insallah
10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
Peynir
Az salatalık domates

14.00
4 kasık fırında sebze yemeği
1 bardak ayran

16.00
1 dilim kendi yaptığım kek

17.30
Bir tabak kuskus salatası
5 fındık

Bugün mutfak benim için kapanmıştır. Kuskus ölçülü olamadı. Malum karbonhidrat.

Su 2 litre. Daha da fazla olur yatana kadar
1 saat yürüyüş @nanekekik kuskus ve kekten sonra tembellik etmeyip bir spor girişimi daha yapacağım. Yedigini yakmadan yatmak yok

çalışkanım azimlim maşallah sana hobilerin, uğraşların da çok güzel ilham alınacak hatunsun , ciddi anlam da çok yorucudur senin yaşantın allah güç kuvvet versin inşallah hepsini birden başaracaksın hem mimarlığı hem muhteşem bir dönüşümü

hata yapıyorsun ervammmmm ,zayıflamayı beklemeden kendine bakmaya başla zaten öz güvenin yerine gelip daha hevesle zayıflamak isteyeceksin gülüm

kuskus salatası yoğurtlu mayonezli olandan mıydı

hata yapıyorsun ervammmmm ,zayıflamayı beklemeden kendine bakmaya başla zaten öz güvenin yerine gelip daha hevesle zayıflamak isteyeceksin gülüm
Kendime kıyafet yakistiramadigim için bir türlü kendimi güzel hissedemiyorum

kuskus salatası yoğurtlu mayonezli olandan mıydı
Yoğurtlu mayonezli yapmamıştı annem. Garniturlu limonlu yapmıştı. Mayonez olsaydı kesinlikle yemezdim

Acil durum dondurmayı canım çok istedi 60 kcal yesem ama akşama 1 saat spor yapsam ve ertesi günleri hafif tutsak izin varmı lütfen :)
muzu derin dondurucuda yarı dondur. rondada çevir hemen sana dondurma oluyor mis gibi ve sağlıklı. yanına yine yarı donmuş çilek vişne böğürtlen yabanmersini gibi meyveler de ekleyebilirsin.

bilmiyorum canım bakmak lazım. ama ben çok kilolulara mekik verilmediğini biliyorum.

Verilmiyor diye bi şey Yok ama hocalar mekikle zaman kaybetmemek için vermiyordur amaç yağ yakmak Mekik yağ yakmaz ama şekillendirir o nedenledir vermeyenler

Bir iç mimar. Çok güzel. Yazmaktan daha büyük hobi mi olur.
Ben amigurumiyle zamanın farkında olamıyorum. Şimdi zayıflama ve kızımla vakit geçiriyorum.

Senin uğraşında çok güzel hiç beceremem aslında işim el sanatı ama :) o işlere hiç yeteneğiğim yok :) gerçi bu cümleyi hiç kurmam bir şeyi insan yapıyorsa ben de yaparım derim her zaman :))

Canım ben normalde önceki hayatımda hep bakımlıydım kendimle çok uğraşırdım sonra kg lohusalığım vs saldım kendimi ama diyet spor yaptığımdan beri başladım ve kiloluyum diye de babaanne şeyleri giymem hiç, göbeğim baya gitti ya özgüvenim baya toparlandı hele 9 ları görelim daha iyi olacak bi yandan zayıfladığımda daha iyi görünmek için maskeler, bakımlar yapıyorum :) ve bu sene epilasyonumu da aradan çıkarıyorum zayıfladığımda her şey güzel olacak inşallah

Canım son zamanlarsa gram gram verdin bende uzak durmalısın biraz döndürülmüş meyve fikri güzel bence onu dene dondurmadan farkı olmuyor

Sağol canım mutlu oldum, çevremde ki insanlarda öyle diyor ama ben bazen kendimi pes etmiş buluyordum nedeni de hep kiloydu aslında yoksa bitmeyen bi enerjim oldu hayatım boyunca şimdi eski plastic geri geliyor :)) kendi vucudumun mimarı da olacağım inşallah :)

Menümü yazayım
Sabah : domates salatalık biber peynir yedim 1 dilim tb

Akşam : fırın çipura yanında pişirdiğim domates, soğan biberle

Bayadır canım çekirdek istiyordu birazda çekirdek yedim

Sodalı yeşil çayımı içiyorum ve kocaman evi döktüm temizliyorum :) camları silicem birazdan allahtan cam az :)) umutsuz ev kadınları :))

Sabah dediğim öğlendi aslında o yüzden iki öğün oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…