Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin uğraşında çok güzel hiç beceremem aslında işim el sanatı ama :) o işlere hiç yeteneğiğim yok :) gerçi bu cümleyi hiç kurmam bir şeyi insan yapıyorsa ben de yaparım derim her zaman :))
Evet yaparsın tabi canım neden yapmayasın. Ben kızıma sağlıklı oyuncak diye başladım. Bir baktım artık yapmadan duramıyorum:))
Ben hep kiloluydum. Bir kez ciddi kilo verdim o zaman kendime güvenim geldi kendime bakmaya başladım. Kilo almaya başlayınca geri herşeyi bıraktım.

Gayet güzel mönü olmuş. Bir de bol kalori harcamalı olmuş ev temizliği de

Benim cumartesi menüm gelsinnn

10.30
1 şeftali

11.30
1 yumurtayla menemen dereotlu
Peynir
2 dil tb ekm.

17.30
1 kabakla, kabak spagetti
Üzerine tavuk kıymalı sos
Yoğurt

Su en az 2.5 lt

Spor
5.dk eliptik
40 dk bölgesel
30 dk bant
Toplam 75 dk
@nanekekik

Son düzenleme:
Kız nazarmı değdi ne oldu
Daha dün kimse kaçamak yapmıyor dediydim :))min.30 dk daha spor alalım şekerim :)

gayet güzel olmuş cnm
Bugün işini bitir baya rahatlarsın

Ben hep kiloluydum. Bir kez ciddi kilo verdim o zaman kendime güvenim geldi kendime bakmaya başladım. Kilo almaya başlayınca geri herşeyi bıraktım
O kilo vermen kaç sene önceydi

Sen de de spagetti gördüğüme göre ven kuskustan fazla vicdan azabı çekmeyeyim de mi abla :))

Daha dün kimse kaçamak yapmıyor dediydim :))min.30 dk daha spor alalım şekerim :)
En az 30 dakika daha mutlaka gelecektir.
7 sene önceydi. Kilo aldıktan sonra alti sene kiloluyum mutluyum diye kendimi kandırmışım. Ta ki şimdiye kadar. Bu alti senede kilo vermek icin hic girisimde bulunmadim.

En az 30 dakika daha mutlaka gelecektir.

7 sene önceydi. Kilo aldıktan sonra alti sene kiloluyum mutluyum diye kendimi kandırmışım. Ta ki şimdiye kadar. Bu alti senede kilo vermek icin hic girisimde bulunmadim.
Baya zaman geçtiği için vücudun diyeti unutmuş o yüzden hızlı verirsin

Bu zaten kilolu olanların koruma mekanizması
Bende öyle derdim
Kilo benim vücut benim
Ben rahatsız olmuyorum derdim tabi birde gel içime sor :)

Tuh ya ben de yandas buldum dediydim:))
Ben spagetti üzerin e kabaklı sos gibi düşündüm. Ben paşa paşa yarim saat sporumu yapayım. Kaçış yok
Bende tam diyodum yanına suç ortağı arıyon diye
Yemezler güzelim :)
Bak yedim kabağımı gayet mutluyum

Bir-kac kilo fazlası olan arkadaşlar diyete falan girerdi. Ben daha bir yerin dibine girerdim. Sanki benim gözüme sokmak için yaparlar gibi gelirdi.

Bir-kac kilo fazlası olan arkadaşlar diyete falan girerdi. Ben daha bir yerin dibine girerdim. Sanki benim gözüme sokmak için yaparlar gibi gelirdi.
haa bide öyleleri var azcık göbekleri çıksa çok kilo aldım derler

Işte o yüzden zayıf kalıyolar ya
Bizim için 3-5kilo bişey ifade etmiyor :))sonrada üstüne eklene eklene 20-30 kilo oluyor

Ya mönü toplamda o kadar kötü değil de mi. Sporla hallederim de miiiiiiii
ben senin metona güveniyorum daha çok :))
Zaten yarından sonra kaçamak olmıcak
Kek le listeye girişini kutladın heralde

İyi akşamlar kızlar sabah 8 den beri bir koşuşturmaca icerisindeyim gece bir gram uyumadım kız hastaydı sabah doktora gittik hava verdiler 3 tanede surubumuz oldu eve gel yemek hazırlama kızı uyut derken bende azıcık uzanayim dedim ama kız uyandı sözde eşim bakicakti benden çok uydu sanırsın gece uyumayan eşim hemen geçmiş yapıp geliyorm

Coook gecmis olsuuuun Merve ablaaa :/

Tekrar geçmiş olsun cnm bikaç güne bişeyi kalmaz inş.
Kız sen kalkmasaydın baksaydı biraz babası

haa bide öyleleri var azcık göbekleri çıksa çok kilo aldım derler

Işte o yüzden zayıf kalıyolar ya
Bizim için 3-5kilo bişey ifade etmiyor :))sonrada üstüne eklene eklene 20-30 kilo oluyor
Aynen öyle.
ben senin metona güveniyorum daha çok :))
Zaten yarından sonra kaçamak olmıcak
Kek le listeye girişini kutladın heralde
Keki kendim yapmıştım. Şekeri az. Kuru yemişli ve limonlu. O yüzden keki çok dert etmedim.ama kuskus çok oldu. Kaçamak mi o da ne. Bundan sonra tobe
Çok geçmiş olsun.

Güzel canım hem uğraş hem sağlıklı oyundan gerçekten

En sık kaç kiloda oldun ben 57 kg oldum ergenlikte aldığım kiloları verdim 57 kg oldum sonra 60-70 arası hep gidip geldim ama yoğun spor yapıyordum 70 kilolardayken 38 beden giyiyordum ama kendimi çok kilolu görüyordum o zaman ama yine de mini etekler falan giyiyordum :)) sonra bi ara yemek yemek bana külfet yük geliyordu off ya hapları çıksa da içsek falan diyordum :) hatta bi ara 1-2 hafta hiç yemek yememiştim sadece meyve suyu bayılacak gibi olmuştum annemler kızmıştı :)) ama hiç makarna pilav kızartma falan yemezdim sevmezdim fast food yemezdim sevmiyordum sonra bi işe girdim orada bi yemek yapan abla vardı beni hadi şunun tadına bak hadi bunun tadına bak diye diye alıştırdı yemeye mantı sevmiyordum ben düşün :)) Kenan lahmacun hamburger hiç sevmezdim o ablanın sayesinde alıştım ben pilava falan 1 kaşık yemezdim :) sonra bi baktım 80 lere gelmişim :)) sonra tekrar diyet falan 70 lere düştüm hep öyle aldım verdim çevren beni hep balık etli diye tabir ederdi öyleydim de :) sonra evlendim eşi zayıf hamur işi manyağı biz yapmazdık öyle şeyler annemle kilo alırız diye :) eşime yaptım yedikte yedik Zaten benim sınırım Yok :) o da kg almıyor ozaman 90 kilolara çıktım 95 falan çıkmışım sanırım sonra da hamile kaldım işte geldim 100 lere Doğumdan sonra da gece kalk çocuğa at ağzına baklava :)) eşimde o ara sağolsun hep baklava aşeriyprdu sabah bi kalkıyordu bitmiş :) uyku arası mutfağa gidiyordum atıyordum ağzıma 1 tane :)) sonra tekrar alıyordu yine ben yiyordum oldum hamur gibi :)) 112 çıktım lohusalığım ağır geçti ama ondan önce 103 iken diyete başlıyordum ama psikolojim rahat değil ki yapıyordum 103 altına inemiyordum bırakıyordum kaç kere denedim 112 oldum sonra da o yüzden 102 görmem benim kırılma noktam oldu ay ne uzun yazdım kendimi kaptırıp :)))

Gayet güzel mönü olmuş. Bir de bol kalori harcamalı olmuş ev temizliği de

Aynen canım boşuna hafta başı daha çok vermiyorum :))

Süper canım kabak nasıl oldu

gayet güzel olmuş cnm
Bugün işini bitir baya rahatlarsın

Evet canım yarın olmaması iyi oldu da daha bitmedi işim sırada benim oda banyo var onları yapıp spora başlıycam

Haha bende diyordum ki -yeryüzünde bi ağırlığım olsun diye kg alıyorum :)))

Bana da öyle gelirdi ama çok iyi anlıyorum onları işte o zaman dikkat etmeyen ben oldum 112 kg bundan sonra her ay tartılıcam kilo almışsam hemen vericem annemde yıllardır öyle yapar hiç kilo almadı

Geçmiş olsun canım ya bu havada hastalık daha zor olur bir an önce iyileşir inşallah

Ben korkudan hiç tartiĺmazdim ama hep unursamiyor gibi görünürdüm. Üniversitede 75-80 kilolardaydım. Sonra evlenirken 87 kilodaydım. Kız gelinliğimi bile bana ilk olanı aldım. Bana hiç olmayacak korkusuyla. Evlendim regl dönemleri daha bir şaştı derken polikistik teşhisi. Zaten şekeri severim regl dengesizliklerinden kendimi tatlıya vurdum. Sonra bir gün tartıldım 98. Basımdan kaynar sular döküldü. Hemen ilk kez ciddi bir diyete. 75 lerin altına düştüm. Ilk kez beğendiğim bir kıyafet aldım kardeşimin düğününe. Sonra yavaş yavaş tekrar hop 100 kilo. Ve hamileyim. Tekrar kaynar sular. Bi sefer dikkatli bir hamilelik ve 14 kiloyla doğuma gittim. Doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. Kilolu oldugumu unursamiyorum ben böyle mutluyum ya yarışmaya katıldığım gün bir tartıldım. 116.5 ve anında biryerlerde olmalı ve vermeliyim dedim. Diyetimin ilk gününden beridir burdayim. Ay ne çok yazdım. Kendime bile itiraf edemediklerimi döktüm ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…