- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.761
Ya mönü toplamda o kadar kötü değil de mi. Sporla hallederim de miiiiiiii
haa bide öyleleri var azcık göbekleri çıksa çok kilo aldım derler
Işte o yüzden zayıf kalıyolar ya
Bizim için 3-5kilo bişey ifade etmiyor :))sonrada üstüne eklene eklene 20-30 kilo oluyor
ben senin metona güveniyorum daha çok :))
Zaten yarından sonra kaçamak olmıcak
Kek le listeye girişini kutladın heralde
Ben korkudan hiç tartiĺmazdim ama hep unursamiyor gibi görünürdüm. Üniversitede 75-80 kilolardaydım. Sonra evlenirken 87 kilodaydım. Kız gelinliğimi bile bana ilk olanı aldım. Bana hiç olmayacak korkusuyla. Evlendim regl dönemleri daha bir şaştı derken polikistik teşhisi. Zaten şekeri severim regl dengesizliklerinden kendimi tatlıya vurdum. Sonra bir gün tartıldım 98. Basımdan kaynar sular döküldü. Hemen ilk kez ciddi bir diyete. 75 lerin altına düştüm. Ilk kez beğendiğim bir kıyafet aldım kardeşimin düğününe. Sonra yavaş yavaş tekrar hop 100 kilo. Ve hamileyim. Tekrar kaynar sular. Bi sefer dikkatli bir hamilelik ve 14 kiloyla doğuma gittim. Doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. Kilolu oldugumu unursamiyorum ben böyle mutluyum ya yarışmaya katıldığım gün bir tartıldım. 116.5 ve anında biryerlerde olmalı ve vermeliyim dedim. Diyetimin ilk gününden beridir burdayim. Ay ne çok yazdım. Kendime bile itiraf edemediklerimi döktüm ortaya
100 dakika yürüyüş yaptım toplamda. Kızım uyudu azcik daha mi yapsam ki
İlk ay nasıl 9 kilo verdin ya ne yiyip içtin? Spor da yapıyor muydun?ayyy çok duygulandım cnm benim arada bende bakıyorum çok sağol
Aslında ilk ay 9 kilo falan vermiştim
1 ocakta diyete başladım 5 ocakta yarışmaya katıldım
Sonraki sene mart başında mezun olmuştum
Arada tr ye gidince mecbur izinli oldum
O arada saldım biraz
Bakalım bu sefer nasıl olacak
O da iyi mantıkayy ne güzel keşke beni de zayıfladım diye tanımasalar hatta pek haz etmediklerim hiç tanımasa ben de çaktırmasam
Maşallah ne güzelmiş manzaranız. Hem yürüyüş yapacak böyle bir yer olması da güzel.
Baktım çok faydalı bir websayfası, iyice bir hatmetmeyi düşünüyorum. Teşekkürler paylaştığın için.Kızlar googla fitekran yazarsanız orda sporla ilgili çok güzel bilgiler var
O dr un youtube kanalıda var
Google'a sordum neymiş diye bu amigurumi, adını bilmiyordum. Güzel bir hobi.Ben amigurumiyle zamanın farkında olamıyorum. Şimdi zayıflama ve kızımla vakit geçiriyorum.
Bence çok canın çektiyse bir top ye.Acil durum dondurmayı canım çok istedi 60 kcal yesem ama akşama 1 saat spor yapsam ve ertesi günleri hafif tutsak izin varmı lütfen :)
Neyseki daha cumaya var kaçamak için iyi bir zaman. Kuskusu yarım kase kadar yeseydin iyi olurdu, ölçüsüz olması kötü olmuş. Kek bir dilim olduğu için idare eder diye düşünüyorum.Bugünkü mönüm biraz sıkıntılı ama ben hallederim insallah
10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
Peynir
Az salatalık domates
14.00
4 kasık fırında sebze yemeği
1 bardak ayran
16.00
1 dilim kendi yaptığım kek
17.30
Bir tabak kuskus salatası
5 fındık
Bugün mutfak benim için kapanmıştır. Kuskus ölçülü olamadı. Malum karbonhidrat.
Su 2 litre. Daha da fazla olur yatana kadar
1 saat yürüyüş @nanekekik kuskus ve kekten sonra tembellik etmeyip bir spor girişimi daha yapacağım. Yedigini yakmadan yatmak yok
Baya az yemişsin tebrikler. Size bakınca ay benim ağzım hiç durmuyor. O yüzden ben gram gram siz kilo kilo veriyorsunuzMenümü yazayım
Sabah : domates salatalık biber peynir yedim 1 dilim tb
Akşam : fırın çipura yanında pişirdiğim domates, soğan biberle
Bayadır canım çekirdek istiyordu birazda çekirdek yedim
Sodalı yeşil çayımı içiyorum ve kocaman evi döktüm temizliyorum :) camları silicem birazdan allahtan cam az :)) umutsuz ev kadınları :))
Sabah dediğim öğlendi aslında o yüzden iki öğün oldu :))
Menü de spor da çok harika canım süpersin. Kabak ben de yapayım inşallah.Benim cumartesi menüm gelsinnn
10.30
1 şeftali
11.30
1 yumurtayla menemen dereotlu
Peynir
2 dil tb ekm.
17.30
1 kabakla, kabak spagetti
Üzerine tavuk kıymalı sos
Yoğurt
Su en az 2.5 lt
Spor
5.dk eliptik
40 dk bölgesel
30 dk bant
Toplam 75 dk
@nanekekik
Çok geçmiş olsun canım, çocukcağızın direnci düşüktü zaten üst üste hasta olunca daha bir zorlanıyorlar. Sen de perişan oldun. En kısa zamanda iyileşir umarım.İyi akşamlar kızlar sabah 8 den beri bir koşuşturmaca icerisindeyim gece bir gram uyumadım kız hastaydı sabah doktora gittik hava verdiler 3 tanede surubumuz oldu eve gel yemek hazırlama kızı uyut derken bende azıcık uzanayim dedim ama kız uyandı sözde eşim bakicakti benden çok uydu sanırsın gece uyumayan eşim hemen geçmiş yapıp geliyorm
Boş verelim geçmişi yarına bakalım bence. Düne birşey yapamayız ama bugün elimizde. Senin boyun kaç Ceyda?Güzel canım hem uğraş hem sağlıklı oyundan gerçekten
En sık kaç kiloda oldun ben 57 kg oldum ergenlikte aldığım kiloları verdim 57 kg oldum sonra 60-70 arası hep gidip geldim ama yoğun spor yapıyordum 70 kilolardayken 38 beden giyiyordum ama kendimi çok kilolu görüyordum o zaman ama yine de mini etekler falan giyiyordum :)) sonra bi ara yemek yemek bana külfet yük geliyordu off ya hapları çıksa da içsek falan diyordum :) hatta bi ara 1-2 hafta hiç yemek yememiştim sadece meyve suyu bayılacak gibi olmuştum annemler kızmıştı :)) ama hiç makarna pilav kızartma falan yemezdim sevmezdim fast food yemezdim sevmiyordum sonra bi işe girdim orada bi yemek yapan abla vardı beni hadi şunun tadına bak hadi bunun tadına bak diye diye alıştırdı yemeye mantı sevmiyordum ben düşün :)) Kenan lahmacun hamburger hiç sevmezdim o ablanın sayesinde alıştım ben pilava falan 1 kaşık yemezdim :) sonra bi baktım 80 lere gelmişim :)) sonra tekrar diyet falan 70 lere düştüm hep öyle aldım verdim çevren beni hep balık etli diye tabir ederdi öyleydim de :) sonra evlendim eşi zayıf hamur işi manyağı biz yapmazdık öyle şeyler annemle kilo alırız diye :) eşime yaptım yedikte yedik Zaten benim sınırım Yok :) o da kg almıyor ozaman 90 kilolara çıktım 95 falan çıkmışım sanırım sonra da hamile kaldım işte geldim 100 lere Doğumdan sonra da gece kalk çocuğa at ağzına baklava :)) eşimde o ara sağolsun hep baklava aşeriyprdu sabah bi kalkıyordu bitmiş :) uyku arası mutfağa gidiyordum atıyordum ağzıma 1 tane :)) sonra tekrar alıyordu yine ben yiyordum oldum hamur gibi :)) 112 çıktım lohusalığım ağır geçti ama ondan önce 103 iken diyete başlıyordum ama psikolojim rahat değil ki yapıyordum 103 altına inemiyordum bırakıyordum kaç kere denedim 112 oldum sonra da o yüzden 102 görmem benim kırılma noktam oldu ay ne uzun yazdım kendimi kaptırıp :)))
Aynen canım boşuna hafta başı daha çok vermiyorum :))
Süper canım kabak nasıl oldu
Evet canım yarın olmaması iyi oldu da daha bitmedi işim sırada benim oda banyo var onları yapıp spora başlıycam
Haha bende diyordum ki -yeryüzünde bi ağırlığım olsun diye kg alıyorum :)))
Bana da öyle gelirdi ama çok iyi anlıyorum onları işte o zaman dikkat etmeyen ben oldum 112 kg bundan sonra her ay tartılıcam kilo almışsam hemen vericem annemde yıllardır öyle yapar hiç kilo almadı
Geçmiş olsun canım ya bu havada hastalık daha zor olur bir an önce iyileşir inşallah
Hepimiz benzer hikayelere sahibiz canım, herkesi okurken kendimden bir parça buluyorum.Ben korkudan hiç tartiĺmazdim ama hep unursamiyor gibi görünürdüm. Üniversitede 75-80 kilolardaydım. Sonra evlenirken 87 kilodaydım. Kız gelinliğimi bile bana ilk olanı aldım. Bana hiç olmayacak korkusuyla. Evlendim regl dönemleri daha bir şaştı derken polikistik teşhisi. Zaten şekeri severim regl dengesizliklerinden kendimi tatlıya vurdum. Sonra bir gün tartıldım 98. Basımdan kaynar sular döküldü. Hemen ilk kez ciddi bir diyete. 75 lerin altına düştüm. Ilk kez beğendiğim bir kıyafet aldım kardeşimin düğününe. Sonra yavaş yavaş tekrar hop 100 kilo. Ve hamileyim. Tekrar kaynar sular. Bi sefer dikkatli bir hamilelik ve 14 kiloyla doğuma gittim. Doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. Kilolu oldugumu unursamiyorum ben böyle mutluyum ya yarışmaya katıldığım gün bir tartıldım. 116.5 ve anında biryerlerde olmalı ve vermeliyim dedim. Diyetimin ilk gününden beridir burdayim. Ay ne çok yazdım. Kendime bile itiraf edemediklerimi döktüm ortaya
Bir fili bile yeseydin yine de durmaz devam ederdim zaten. Bu sefer kararliyim kesinlikleKötü değil canım olsun o kadar önemli olan devam etmek
Bana soraydın ya kız. Güzel kızlarımdan bir örnek gösterirdim sana :))Google'a sordum neymiş diye bu amigurumi, adını bilmiyordum. Güzel bir hobi.
Akşam yemegini de gec yemişsin. Bence baska birsey yeme. Erkenden yat uyu.Menüm
SABAH 11.00
2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık yoğurtlu havuç kavurması
2 kaşık yumurtalı kuşkonmaz
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ÖĞLE 16.30
2 minik but tavuk
yarım kase tavuk suyuna az pirinçli çorba
3 kaşık yoğurtlu havuç
1 şeftali
ARA18.30
2 avuç kadar böğürtlen
AKŞAM 20.00
2 haşlanmış patates
3 hurma
1 ceviz
5 badem
1 sütlü kahve
su 2 lt
spor 15 dk Leslie
5 dk pilates
Malesef ben hala çok aç hissediyorum kendimi, resmen bütün gün hiç doyma hissi gelmedi, öğünlerden yarım saat sonra yine çılgın bir açlık.Su da içiyorum anlamadım gözüm mü doymuyor nedir. Acaba yulaflı süt yesem bunca yediklerimin üstüne çok mu kötü olur?
Güzel bir mönü olmuş. hele de dalından yemeye kıskanmadım desem inanır mısınBugün oldukça dolu dolu geçti, ancak eve girdim,
özlemişim sizimenü bildirimi yapıcam sonra valizlerimi yerleştirip, işim bitince alıntılara dönücem
sabah00
yarım salatalık
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
öğle 2:00
böğürtlen,
ekşi elma
ay çekirdeği
erik
domates
salatalık
(yukarıdakilerin hepsi dalından)
1 ev yapımı poğaça
akşama yer kalmadı madensuyu kürümü yapıp yatıcam.
spor sabah 50+35= 85
su 2lt üstü
@nanekekik
Son gün köylere çıkalım dolaşalım dedik, önüme geleni dalından koparıp yedim, ama sonrasındaBugün oldukça dolu dolu geçti, ancak eve girdim,
özlemişim sizimenü bildirimi yapıcam sonra valizlerimi yerleştirip, işim bitince alıntılara dönücem
sabah00
yarım salatalık
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
böğürtlen,
ekşi elma
ay çekirdeği
erik
domates
salatalık
1 ev yapımı poğaça
spor sabah 50+35= 85
su 2lt üstü
@nanekekik
Coook gecmis olsuuuun Merve ablaaa :/
Tekrar geçmiş olsun cnm bikaç güne bişeyi kalmaz inş.
Kız sen kalkmasaydın baksaydı biraz babası
Aynen öyle.
Keki kendim yapmıştım. Şekeri az. Kuru yemişli ve limonlu. O yüzden keki çok dert etmedim.ama kuskus çok oldu. Kaçamak mi o da ne. Bundan sonra tobe
Çok geçmiş olsun.
Güzel canım hem uğraş hem sağlıklı oyundan gerçekten
En sık kaç kiloda oldun ben 57 kg oldum ergenlikte aldığım kiloları verdim 57 kg oldum sonra 60-70 arası hep gidip geldim ama yoğun spor yapıyordum 70 kilolardayken 38 beden giyiyordum ama kendimi çok kilolu görüyordum o zaman ama yine de mini etekler falan giyiyordum :)) sonra bi ara yemek yemek bana külfet yük geliyordu off ya hapları çıksa da içsek falan diyordum :) hatta bi ara 1-2 hafta hiç yemek yememiştim sadece meyve suyu bayılacak gibi olmuştum annemler kızmıştı :)) ama hiç makarna pilav kızartma falan yemezdim sevmezdim fast food yemezdim sevmiyordum sonra bi işe girdim orada bi yemek yapan abla vardı beni hadi şunun tadına bak hadi bunun tadına bak diye diye alıştırdı yemeye mantı sevmiyordum ben düşün :)) Kenan lahmacun hamburger hiç sevmezdim o ablanın sayesinde alıştım ben pilava falan 1 kaşık yemezdim :) sonra bi baktım 80 lere gelmişim :)) sonra tekrar diyet falan 70 lere düştüm hep öyle aldım verdim çevren beni hep balık etli diye tabir ederdi öyleydim de :) sonra evlendim eşi zayıf hamur işi manyağı biz yapmazdık öyle şeyler annemle kilo alırız diye :) eşime yaptım yedikte yedik Zaten benim sınırım Yok :) o da kg almıyor ozaman 90 kilolara çıktım 95 falan çıkmışım sanırım sonra da hamile kaldım işte geldim 100 lere Doğumdan sonra da gece kalk çocuğa at ağzına baklava :)) eşimde o ara sağolsun hep baklava aşeriyprdu sabah bi kalkıyordu bitmiş :) uyku arası mutfağa gidiyordum atıyordum ağzıma 1 tane :)) sonra tekrar alıyordu yine ben yiyordum oldum hamur gibi :)) 112 çıktım lohusalığım ağır geçti ama ondan önce 103 iken diyete başlıyordum ama psikolojim rahat değil ki yapıyordum 103 altına inemiyordum bırakıyordum kaç kere denedim 112 oldum sonra da o yüzden 102 görmem benim kırılma noktam oldu ay ne uzun yazdım kendimi kaptırıp :)))
Evet canım yarın olmaması iyi oldu da daha bitmedi işim sırada benim oda banyo var onları yapıp spora başlıycam
Bana da öyle gelirdi ama çok iyi anlıyorum onları işte o zaman dikkat etmeyen ben oldum 112 kg bundan sonra her ay tartılıcam kilo almışsam hemen vericem annemde yıllardır öyle yapar hiç kilo almadı
Geçmiş olsun canım ya bu havada hastalık daha zor olur bir an önce iyileşir inşallah
Sağolun canlar bugünlük beni mazur görün iyi gecelerİlk ay nasıl 9 kilo verdin ya ne yiyip içtin? Spor da yapıyor muydun?
O da iyi mantık
Maşallah ne güzelmiş manzaranız. Hem yürüyüş yapacak böyle bir yer olması da güzel.
Baktım çok faydalı bir websayfası, iyice bir hatmetmeyi düşünüyorum. Teşekkürler paylaştığın için.
Google'a sordum neymiş diye bu amigurumi, adını bilmiyordum. Güzel bir hobi.
Bence çok canın çektiyse bir top ye.
Neyseki daha cumaya var kaçamak için iyi bir zaman. Kuskusu yarım kase kadar yeseydin iyi olurdu, ölçüsüz olması kötü olmuş. Kek bir dilim olduğu için idare eder diye düşünüyorum.
Baya az yemişsin tebrikler. Size bakınca ay benim ağzım hiç durmuyor. O yüzden ben gram gram siz kilo kilo veriyorsunuz
Menü de spor da çok harika canım süpersin. Kabak ben de yapayım inşallah.
Çok geçmiş olsun canım, çocukcağızın direnci düşüktü zaten üst üste hasta olunca daha bir zorlanıyorlar. Sen de perişan oldun. En kısa zamanda iyileşir umarım.
Boş verelim geçmişi yarına bakalım bence. Düne birşey yapamayız ama bugün elimizde. Senin boyun kaç Ceyda?
Hepimiz benzer hikayelere sahibiz canım, herkesi okurken kendimden bir parça buluyorum.
Bugün oldukça dolu dolu geçti, ancak eve girdim,
sabah00
yarım salatalık
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
böğürtlen,
ekşi elma
ay çekirdeği
erik
domates
salatalık
1 ev yapımı poğaça
spor sabah 50+35= 85
su 2lt üstü
@nanekekik
Süper kalktılar gitti bugün senden. Hem temizlik hem spor süpersin. Ay benim de sohpet edesim var. Kızımin tabiriyle eşim de konkuc filmler izliyor şuan.Kızlar bittim çok yoruldum bizim ev büyük her yeri temizle eşyaları çekip arkalarını falanda temizledim baya dip köşe temizlik oldu :) önceden ortaokuldayken hergün bayram temizliği gibi temizlik yapardım :))
Sporumu yaptım sayaç tuttum telefondan toplam 95 dk oldu 25 dk ağırlık en çok ağırlıkta zorlandım her zaman ki gibi kardiyo da çok terlemiyorum dans etmeyi çok seviyorum ben 57 kg iken her gün dans ederdim saatlerce hep zayıftım dansı bıraktım kilo almaya başladım yarın dansa başlıycam yine :)
İşte sporumu bitirdim çamaşırları astım hemen duşa koştum şimdi duble Türk kahvemi yaptım odama geldim keyif yapıyorum of benim çok sohbet edesim gelmiş ama evdekiler kitlenmiş televizyona sinir oluyorum şu Sunay akın tabiri ile insan kovanına :) eve almayacaktım TV ama aldım o kadar sinir oluyorum :) eve misafirliğe gidilir oturur TV izlerler, misafir gelir TV izlerler ben misafir gelince ya müzik açıyorum ya da kapatıyorum
neyseki başlamışın tatlım tekrar eski günlerine döneceksinGüzel canım hem uğraş hem sağlıklı oyundan gerçekten
Afiyet olsun, akşam yemediğin için o kadar bağ bahçe işi de yapınca günü eksi kapatmışsındır canım.Bugün oldukça dolu dolu geçti, ancak eve girdim,
sabah00
yarım salatalık
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
böğürtlen,
ekşi elma
ay çekirdeği
erik
domates
salatalık
1 ev yapımı poğaça
spor sabah 50+35= 85
su 2lt üstü
@nanekekik
Ben de şu an aynen öyle hissediyorum ve düşündüm diyet öncesi ben hergün böyleydim, bir fil yesem doymayacak gibiydim. Neyse azalarak biter inşallah bu duygu.Bir fili bile yeseydin yine de durmaz devam ederdim zaten. Bu sefer kararliyim kesinlikle
Bana soraydın ya kız. Güzel kızlarımdan bir örnek gösterirdim sana :))
Akşam yemegini de gec yemişsin. Bence baska birsey yeme. Erkenden yat uyu.
Evet kesinlikle sporu arttırmam lazım.
İki defa diyetisyene gittim ikisi de haftada iki gün yürüyüş dışında hareket vermedi hatta şimdi yapma ilerde yaparsın minvalinden konuştu. Ben de bu obez halimle eklemlerime dizlerime sporla çok yük bindirmeyeyim, ilerde kilo vermem durunca spor yaparım diyordum. Aslında bu işin bahanesi asıl sebep tembellik. Ama şu anda görünen o ki kilo vermem doğru dürüst başlamadı ki dursun o yüzden tembelliğimi atabilirsem spor yapmak istiyorum. Sizin kadar yapamam ama hergün 30 dk Leslie 30 dk pilates iyi olur gibi. Haftada iki üç gün de dışarıda yürüsem artı olarak şimdilik bana yeter ama ah işte ben.Edibe12 şimdi dikkat ettim neden spor yapmıyordun canım sen
iyiki döktün cnmBen korkudan hiç tartiĺmazdim ama hep unursamiyor gibi görünürdüm. Üniversitede 75-80 kilolardaydım. Sonra evlenirken 87 kilodaydım. Kız gelinliğimi bile bana ilk olanı aldım. Bana hiç olmayacak korkusuyla. Evlendim regl dönemleri daha bir şaştı derken polikistik teşhisi. Zaten şekeri severim regl dengesizliklerinden kendimi tatlıya vurdum. Sonra bir gün tartıldım 98. Basımdan kaynar sular döküldü. Hemen ilk kez ciddi bir diyete. 75 lerin altına düştüm. Ilk kez beğendiğim bir kıyafet aldım kardeşimin düğününe. Sonra yavaş yavaş tekrar hop 100 kilo. Ve hamileyim. Tekrar kaynar sular. Bi sefer dikkatli bir hamilelik ve 14 kiloyla doğuma gittim. Doğumdan bir hafta sonra 100 kiloydum. Kilolu oldugumu unursamiyorum ben böyle mutluyum ya yarışmaya katıldığım gün bir tartıldım. 116.5 ve anında biryerlerde olmalı ve vermeliyim dedim. Diyetimin ilk gününden beridir burdayim. Ay ne çok yazdım. Kendime bile itiraf edemediklerimi döktüm ortaya
oyyy maşallah sende bi başladın pir başladın :)100 dakika yürüyüş yaptım toplamda. Kızım uyudu azcik daha mi yapsam ki
Uzun süredir diyet yapmadığım için ilk başta çabuk gitti cnm. Önceki diyetim 3 sene öncesiydi. O zaman burdan haberim yoktu kendi kendime 123 den 88 e düşmüştümlk ay nasıl 9 kilo verdin ya ne yiyip içtin? Spor da yapıyor muydun
tatlım aç hissetmen çok normal akşam patatrs yemişin Onun gi si yüksek ve çabuk acıktırırMenüm
SABAH 11.00
2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık yoğurtlu havuç kavurması
2 kaşık yumurtalı kuşkonmaz
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ÖĞLE 16.30
2 minik but tavuk
yarım kase tavuk suyuna az pirinçli çorba
3 kaşık yoğurtlu havuç
1 şeftali
ARA18.30
2 avuç kadar böğürtlen
AKŞAM 20.00
2 haşlanmış patates
3 hurma
1 ceviz
5 badem
1 sütlü kahve
su 2 lt
spor 15 dk Leslie
5 dk pilates
Malesef ben hala çok aç hissediyorum kendimi, resmen bütün gün hiç doyma hissi gelmedi, öğünlerden yarım saat sonra yine çılgın bir açlık.Su da içiyorum anlamadım gözüm mü doymuyor nedir. Acaba yulaflı süt yesem bunca yediklerimin üstüne çok mu kötü olur?
Kendi evine ne zaman geçiyodun cnmBugün oldukça dolu dolu geçti, ancak eve girdim,
sabah00
yarım salatalık
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
böğürtlen,
ekşi elma
ay çekirdeği
erik
domates
salatalık
1 ev yapımı poğaça
spor sabah 50+35= 85
su 2lt üstü
@nanekekik
zaten köy kadınları O yüzden kilo almıyolarSon gün köylere çıkalım dolaşalım dedik, önüme geleni dalından koparıp yedim, ama sonrasında
2 saat nohut yolduk, 1 saat dağ kekiği topladık, yarım saat kadar da soğan söktük.
Bunlar hepsi aynı yöntem.
Eğil, kuvvetlice asıl ve sök, kalk, eğil,sök,kalk ne spor varya bunu her gün yapsak tığ gibi kalırımŞuan dökülüyorum. Pişman mıyım çok eğlendim değerdi herşeye.
Bu kadar şeyi eve nasıl götüreceğim kocaman bir soru işareti
Hemen tartıldım eve gelinceoh iyi herşey Yolunda
valla helal olsun kuzum O kadar işin üstüne bide spor yapmışınKızlar bittim çok yoruldum bizim ev büyük her yeri temizle eşyaları çekip arkalarını falanda temizledim baya dip köşe temizlik oldu :) önceden ortaokuldayken hergün bayram temizliği gibi temizlik yapardım :))
Sporumu yaptım sayaç tuttum telefondan toplam 95 dk oldu 25 dk ağırlık en çok ağırlıkta zorlandım her zaman ki gibi kardiyo da çok terlemiyorum dans etmeyi çok seviyorum ben 57 kg iken her gün dans ederdim saatlerce hep zayıftım dansı bıraktım kilo almaya başladım yarın dansa başlıycam yine :)
İşte sporumu bitirdim çamaşırları astım hemen duşa koştum şimdi duble Türk kahvemi yaptım odama geldim keyif yapıyorum of benim çok sohbet edesim gelmiş ama evdekiler kitlenmiş televizyona sinir oluyorum şu Sunay akın tabiri ile insan kovanına :) eve almayacaktım TV ama aldım o kadar sinir oluyorum :) eve misafirliğe gidilir oturur TV izlerler, misafir gelir TV izlerler ben misafir gelince ya müzik açıyorum ya da kapatıyorum
Hmm demek işin sıfır kaçamak. Ben inanıyorum bu son sefer olacak ve sen hedefine ulaştıktan sonra hep fit kalacaksın.Uzun süredir diyet yapmadığım için ilk başta çabuk gitti cnm. Önceki diyetim 3 sene öncesiydi. O zaman burdan haberim yoktu kendi kendime 123 den 88 e düşmüştüm
Sonra tekrar 113 e çıktım burda başladım
Benim en önemli silahım 0 kaçamaktı
O yüzden 6 ayda 34 kilo verebildim
Başlarda 20 dk yürüyüşle başladım zamanla artırdım
Yani bu ciddi anlamda 3.kilo vermem olacak inş.son olur bu sefer
tatlım aç hissetmen çok normal akşam patatrs yemişin Onun gi si yüksek ve çabuk acıktırır
Sana hep diyorumki Ivır zıvır yiyeceğine normal 1 ana yemek yanında bol salata yoğurt ye bak bakalım acıkıyomusun
Ben 5.30 da yedim daha hala çok aç değilim
Bu arada kabak çok hoşuma gitti
Kıymalı sos ve yopurtla enfes oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?