Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben menümü yazarken öğlen yediğim 3 kaşık kinoalı pancar salatasını yazmayı unutmuşum. Açlık gözümü döndürünce de 1 dilim tb ekmek ve 1 dilim peynirden tost yapıp yedim. Geç yemem kötü oldu ama en azından doydum çok şükür

Tatlım normalde diyetisyenler kilo fazla olunca bolca her öğüne ekmek verirler
Ama ben geçen verdiğimde de sadece sabahları ekmek yedim diğer öğünler yemedim şimdi olduğu gibi
Ara öğün çok nadir yaptım
Genelde 3 ana öğün sadece kahvaltı öncesi 1 meyve
Zaten zararlı karbon ve glisemiks indekse dikkat edince acıkmıyosun
Şimdi başladığımda da hatırlarsan çok zorlanıyodum
2 haftadır hiç kaçamak olmayınca Şimdi hem daha çabuk doyuyorum hemde hemen acıkmıyorum

Cnm bak başından beri aynı şeyi söylüyorum
Ana öğünlerinde sıcak yemek olsun ve salata yoğurtla iyice doyur karnını

Spora da başlarsan iştah kontrolüne iyi geliyor
Bide sürekli açım doymuyorum gibi kodlama yapma beynine

Canim benim chiali puding sütlü yapıyorum 3,4 saat tok tutuyor
1bardak süte 2 yemek kaşığı chia tohumu,1tatli kaşığı kadar kakao 5,6 siyah üzüm,5,6 fıstık fındık yada koyuyorum 2 saat kadar bekletip arada karıştırmak da gerekiyor yiyorum severek tüketiyorum
Kol egzersizleri ni tam düzene otturamadim ama evde yaptığım spor sonrası 5 10 dk çalışıyorum çalıştığım video yu atayım bence düzenli olursa faydası olacak bir egzersiz

Ben menümü yazarken öğlen yediğim 3 kaşık kinoalı pancar salatasını yazmayı unutmuşum. Açlık gözümü döndürünce de 1 dilim tb ekmek ve 1 dilim peynirden tost yapıp yedim. Geç yemem kötü oldu ama en azından doydum çok şükür

Selam kızlar hollandadan kuzen gelmiş demiştim kahvaltı da bendelerdi sabah erken kalkıp hazırlık yaptım , öğleden sonra çocukları gezdirelim diye luna parks gittik ,ay yaşlanmişsim ya galaksi gondol gençken ne severdim bugün bindim içim boşaldı resmen bir on sene binmem artık :)
Ordan bahçeye gittik yeni girdim eve spor bile bukadat yormuyor beni nasıl ayaklarim sızlıyor

Menume gelince bu telaşa iyi atlattığını düşünüyorum

Sabah kalkınca 8:00
Bir bardak süt

12 kahvaltı
1 çavdar ekmeği ile kahvaliklardan
Makul ölçülerde

5:00
1 top Maraş dondurması

7:00
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık kadar nohut yemeği
Biraz haşlanmış tavuk
Salata yoğurt

9:00
1avuç çekirdek 1 armut
Suyu saymadım 2yi geçmiştir ama
Spor yok @nanekekik

Pazartesinden sonra daha dikkat edelim inşallah

Galiba ben biraz ekmeği arttıracağım, daha tok tutuyor sanki beni.
Sanırım çok boşum, biraz da asosyal. Bütün gün evde sürekli pişir ye modundaydım şimdi boşluktan açmışım gibi düşünüyorum. Düzgün bir yer bulup pilatese yazılayım diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, bir defa denedim olmadı ama bir de senin tarifinle deneyeyim. Buzdolabında mı beklemesi gerekiyor?
Bu gönderdiğini yaptım bir defa ama ağırlık yok bende diye işe yaramaz gibi geldi. Aslında ağırlık almak istiyorum, kaç kg'luk alsam?

Ablam bu bünye denen meret çok verince daha çok istiyor ama karşısında kararlı biri olunca az yedikce az yemeye nefsi kontrol etmeye de alışıyor
Fazla eline ipleri vermemek lazım:)

Ben dışarda bekleriyorum akşamdan yapacak olursan dolaba koymqlisin

İlk etapta 1kg ağırlık yeterli olur alıncaya kadar küçük petlere kum doldurabilirsin 1kg denk gelicek şekilde

Gayet iyi atlatmışsın canım, afiyet olsun. Yalnız takımca herkes de bir çekirdek aşkı beni benden aldıAcil çekirdek almalıyım, eksik kalmasın

Gayet iyi atlatmışsın canım, afiyet olsun. Yalnız takımca herkes de bir çekirdek aşkı beni benden aldıAcil çekirdek almalıyım, eksik kalmasın
Edibe semaverde çay cekirdek muhabbet çok güzel oluyor evde yoksa günlerce dursa aramam
Sen yeme genede yağ sonuçta

Tigla yapıyorum ben. Foto yüklemeyi becerebilirsem eklerim canim
iyiki döktün cnm
Bende ilk yarışmaya girdiğim zaman kilomu başkalarına söylemiş oldum
Şimdi bile kimseye söylemem :)
Ben de şuan eşim ve annem biliyor sadece :))

Bekle beni rakibem bende ekliycem az sonra aama ama sı var
Geldiiim
rakibim 95dk yapmış
Yemedim içmedim 15 dk daha spor yaptım,

50+35+15= 100 spor @nanekekik

işin içinde rekabet var,
Ben bu akşam pert
Yarın eve geçiyorum, gözlerim kapanıyor uyumazsam yazcam

Geldiiim
rakibim 95dk yapmış
Yemedim içmedim 15 dk daha spor yaptım,

50+35+15= 100 spor @nanekekik

işin içinde rekabet var,
Ben bu akşam pert
Yarın eve geçiyorum, gözlerim kapanıyor uyumazsam yazcam
Oooo süpersin. Sen plasticwoman ile spor konusunda atışacaksan bu hafta güzel kalori yakarsın. Maşallah masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…