- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.781
Tatlım normalde diyetisyenler kilo fazla olunca bolca her öğüne ekmek verirlerHmm demek işin sıfır kaçamak. Ben inanıyorum bu son sefer olacak ve sen hedefine ulaştıktan sonra hep fit kalacaksın.
Doğru patates yüzünden olmuştur ama kaç zamandır canım çok çekiyordu. Dediğin gibi daha düzgün yemek yemeye çalışayım.
Cnm bak başından beri aynı şeyi söylüyorumBen menümü yazarken öğlen yediğim 3 kaşık kinoalı pancar salatasını yazmayı unutmuşum. Açlık gözümü döndürünce de 1 dilim tb ekmek ve 1 dilim peynirden tost yapıp yedim. Geç yemem kötü oldu ama en azından doydum çok şükür
Canim benim chiali puding sütlü yapıyorum 3,4 saat tok tutuyorMısırı aslında çok sevmiyorum ama oğluma kinoa yediremiyorum diye koydum belki mısır hatırına yer diye. Yemedi malesef. Bir daha koymam
Köfte iki üç tane yeseydin, salata da azmış. Yine de güzel olmuş afiyet olsun.
Derecede olmak çok güzel. İlk iki takımın yüzdesi ne öyle millet eriyor valla.
Yaa benim daha 1.5 yaşındaki civcivim de 11 kilo nasıl çocuklarınız böyle zayıf. Amanın benimkileri de mi diyete soksam
Süper olur kaptan sen böyle hedefler koyunca ben çok motive oluyorum. İnşallah bir mani çıkmazsa ben bu hafta en az bir kilo vermek için çalışacağım.
Ne güzel, çok mutlu olmuşsundur. İnşallah incecik olduğun günleri de görürler.
Afiyet olsun Dilek, öğlen acıkmadın mı, chialı puding bu kadar tok tutuyormuymuş hayret. Kabak yemeğini canım çekti ben de yappayım.
Çok faydalı bir paylaşım olmuş Dilek teşekkürler.
Bunları süte mi yoğurda mı koyuyorsun. Chia tohumu ne kadar koyuluyor? Sevabına tam bir tarif ver kardeş. Daha önce de sormuştum galiba arada kaynadı.
Katılıyorum benim de sanki lezzet alıcılarım açıldı, hatta daha iyi koku alıyorum.
Çok az Mehlika böyle zayıflamak sağlıklı olmaz bence.
Dilek sen kol için takıma yolladığın videoyu hergün yapıyor musun?Dumbell kullanarak mı yapıyorsun, kaç kiloluk dumbell? Ondan başka kol için yaptığın birşey var mı? Senin şu bilgili hocaya bir sorsan mı korkunç kollar için bir çare var mı diye
Resmn aşağı doğru iniyorum ki devamını göreyim menünün meğer bitmişBir günlük hadi böyle olsun ama her zaman böyle yapma tatlım. 15 dk olsun Leslie yok mu? Biz ikimiz bir harekete geçebilsek çok iyi olacak
Maşallah ne güzel planladığın gibi güzel güzel yapıyorsun sporunu, darısı başıma.
Kıyamam resmen bütün günü aç bir şekilde geçirmişsin. 2 yk fasulye ne, en azından 4 yk yeseydin ya Baharım. Valla ben bu hafta takımdan korkmaya başladım. Herkese bir haller olmuş
Ne güzel tebrik ederim. Ben de 94 le başladım hedefim 70 olmak. Ne kadar sürede verdiniz?
Ne demek beceremiyorum Bahar. Yemek yapmakta birşey yok ki. Annen gelince bile ona yaptırma sen yap. Aç Arda'nın sayfasını seç bir yemek izle yap. Baban da mutlu olur, bir bayan için çok önemli yemek yapmak, aslında bir zevk aynı zamanda. Şimdi okul tatil fırsatında var yap dene öğren sağlıklı sağlıklı tarifler keşfet. Hem özgüvenin müthiş gelişir benden sana tavsiye. Ben evlenince öğrendim ve çok zorlandım.Keşke üniversite yıllarımda öğrenseydim diyorum şimdi üstelik gözümde büyütmüşüm zor da değilmiş. Bak mesela Arda'nın Soslu Köftesi var. Sabah aç bak tarife, çık al malzemeleri önce izle videosunu sonra yap güzelce.
Amanda nispet yaparmış
Deneyeceğim bakalım, işe yararsa süper valla, ara öğün ana öğün artık bol bol müzik dinleriz
Spor Listesi
askrhpozitif =60+
Mefkurem =65+
@nanekekik =0+
@CeruleanSins =0+
plasticwoman =0+95+
E ervam44 =0+
@ekim2009=45+
Fitt_anne =45+
befitlady =0+
@Pembesepet =?+
Mehlikatun = 15+100
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Ekledim kendimi :))
Pazartesinden sonra daha dikkat edelim inşallahBen menümü yazarken öğlen yediğim 3 kaşık kinoalı pancar salatasını yazmayı unutmuşum. Açlık gözümü döndürünce de 1 dilim tb ekmek ve 1 dilim peynirden tost yapıp yedim. Geç yemem kötü oldu ama en azından doydum çok şükür
Galiba ben biraz ekmeği arttıracağım, daha tok tutuyor sanki beni.Tatlım normalde diyetisyenler kilo fazla olunca bolca her öğüne ekmek verirler
Ama ben geçen verdiğimde de sadece sabahları ekmek yedim diğer öğünler yemedim şimdi olduğu gibi
Ara öğün çok nadir yaptım
Genelde 3 ana öğün sadece kahvaltı öncesi 1 meyve
Zaten zararlı karbon ve glisemiks indekse dikkat edince acıkmıyosun
Şimdi başladığımda da hatırlarsan çok zorlanıyodum
2 haftadır hiç kaçamak olmayınca Şimdi hem daha çabuk doyuyorum hemde hemen acıkmıyorum
Sanırım çok boşum, biraz da asosyal. Bütün gün evde sürekli pişir ye modundaydım şimdi boşluktan açmışım gibi düşünüyorum. Düzgün bir yer bulup pilatese yazılayım diye düşünüyorum.Cnm bak başından beri aynı şeyi söylüyorum
Ana öğünlerinde sıcak yemek olsun ve salata yoğurtla iyice doyur karnını
Spora da başlarsan iştah kontrolüne iyi geliyor
Bide sürekli açım doymuyorum gibi kodlama yapma beynine
Teşekkür ederim, bir defa denedim olmadı ama bir de senin tarifinle deneyeyim. Buzdolabında mı beklemesi gerekiyor?Canim benim chiali puding sütlü yapıyorum 3,4 saat tok tutuyor
1bardak süte 2 yemek kaşığı chia tohumu,1tatli kaşığı kadar kakao 5,6 siyah üzüm,5,6 fıstık fındık yada koyuyorum 2 saat kadar bekletip arada karıştırmak da gerekiyor yiyorum severek tüketiyorum
Kol egzersizleri ni tam düzene otturamadim ama evde yaptığım spor sonrası 5 10 dk çalışıyorum çalıştığım video yu atayım bence düzenli olursa faydası olacak bir egzersiz
Bu gönderdiğini yaptım bir defa ama ağırlık yok bende diye işe yaramaz gibi geldi. Aslında ağırlık almak istiyorum, kaç kg'luk alsam?
Ablam bu bünye denen meret çok verince daha çok istiyor ama karşısında kararlı biri olunca az yedikce az yemeye nefsi kontrol etmeye de alışıyorTatlım normalde diyetisyenler kilo fazla olunca bolca her öğüne ekmek verirler
Ama ben geçen verdiğimde de sadece sabahları ekmek yedim diğer öğünler yemedim şimdi olduğu gibi
Ara öğün çok nadir yaptım
Genelde 3 ana öğün sadece kahvaltı öncesi 1 meyve
Zaten zararlı karbon ve glisemiks indekse dikkat edince acıkmıyosun
Şimdi başladığımda da hatırlarsan çok zorlanıyodum
2 haftadır hiç kaçamak olmayınca Şimdi hem daha çabuk doyuyorum hemde hemen acıkmıyorum
Ben dışarda bekleriyorum akşamdan yapacak olursan dolaba koymqlisinGaliba ben biraz ekmeği arttıracağım, daha tok tutuyor sanki beni.
Sanırım çok boşum, biraz da asosyal. Bütün gün evde sürekli pişir ye modundaydım şimdi boşluktan açmışım gibi düşünüyorum. Düzgün bir yer bulup pilatese yazılayım diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, bir defa denedim olmadı ama bir de senin tarifinle deneyeyim. Buzdolabında mı beklemesi gerekiyor?
Bu gönderdiğini yaptım bir defa ama ağırlık yok bende diye işe yaramaz gibi geldi. Aslında ağırlık almak istiyorum, kaç kg'luk alsam?
Gayet iyi atlatmışsın canım, afiyet olsun. Yalnız takımca herkes de bir çekirdek aşkı beni benden aldıSelam kızlar hollandadan kuzen gelmiş demiştim kahvaltı da bendelerdi sabah erken kalkıp hazırlık yaptım , öğleden sonra çocukları gezdirelim diye luna parks gittik ,ay yaşlanmişsim ya galaksi gondol gençken ne severdim bugün bindim içim boşaldı resmen bir on sene binmem artık :)
Ordan bahçeye gittik yeni girdim eve spor bile bukadat yormuyor beni nasıl ayaklarim sızlıyor
Menume gelince bu telaşa iyi atlattığını düşünüyorum
Sabah kalkınca 8:00
Bir bardak süt
12 kahvaltı
1 çavdar ekmeği ile kahvaliklardan
Makul ölçülerde
5:00
1 top Maraş dondurması
7:00
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık kadar nohut yemeği
Biraz haşlanmış tavuk
Salata yoğurt
9:00
1avuç çekirdek 1 armut
Suyu saymadım 2yi geçmiştir ama
Spor yok @nanekekik
Edibe semaverde çay cekirdek muhabbet çok güzel oluyor evde yoksa günlerce dursa aramamGayet iyi atlatmışsın canım, afiyet olsun. Yalnız takımca herkes de bir çekirdek aşkı beni benden aldıAcil çekirdek almalıyım, eksik kalmasın
Ne güzel muhabbetiniz eksik olmasın. Az yemişsin zaten sorun olmaz senin için deEdibe semaverde çay cekirdek muhabbet çok güzel oluyor evde yoksa günlerce dursa aramam
Sen yeme genede yağ sonuçta
Tigla yapıyorum ben. Foto yüklemeyi becerebilirsem eklerim canimBen de şu an aynen öyle hissediyorum ve düşündüm diyet öncesi ben hergün böyleydim, bir fil yesem doymayacak gibiydim. Neyse azalarak biter inşallah bu duygu.
Güzel kızlarından örnek hala istiyorum Erva. Şişle mi tığla mı yapılıyor?
Ben de şuan eşim ve annem biliyor sadece :))iyiki döktün cnm
Bende ilk yarışmaya girdiğim zaman kilomu başkalarına söylemiş oldum
Şimdi bile kimseye söylemem :)
GeldiiimBekle beni rakibem bende ekliycem az sonra aama ama sı var
Oooo süpersin. SenGeldiiim
rakibim 95dk yapmış
Yemedim içmedim 15 dk daha spor yaptım,
50+35+15= 100 spor @nanekekik
işin içinde rekabet var,
Ben bu akşam pert
Yarın eve geçiyorum, gözlerim kapanıyor uyumazsam yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?