- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.801
Ne güzel canım yaa bu kadar spor bravo doğrusu. Ben de 15 dk daha Leslie mi yapsam acabaGeldiiim
rakibim 95dk yapmış
Yemedim içmedim 15 dk daha spor yaptım,
50+35+15= 100 spor @nanekekik
işin içinde rekabet var,
Ben bu akşam pert
Yarın eve geçiyorum, gözlerim kapanıyor uyumazsam yazcam
Spor Listesi
askrhpozitif =60+
Mefkurem =65+75
@nanekekik =0+
@CeruleanSins =0+
plasticwoman =0+95+
E ervam44 =0+100
ekim2009 =45+50
@ayulduzz =45+
befitlady =0+
@Pembesepet =?+
Mehlikatun = 15+
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
o zaman benim hedefim de çok uçarı olacak ama 500 gr :)BU HAFTALIK HEDEFLER
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 2.2
Hedefleri güncel tutalım dedim :))
Yoğurt, limon, madensuyu kürü, kahvaltıdan ve yatmadan yarım saat önce içiyorum. 2 haftalık kür,10 günüm kaldı bakalımEdibe12 canım yediklerini azaltamıyorsan sporu arttır dengeler verirsin
164 canım boyum
Kız hani akşam yemeği hemen kalkıp bol kalorili şeyler yiyorsun çabuk :))))
Güzel menü canım zorlu geçecek bu hafta :) soda yeşil çay mı içiyorsun onu bende içiyorum bugün 3.günün 7 gün içip diğer küre geçeceğim
gülüm yarım litrelik su şişesi kullan illa ağırlık alman gerekmiyor ben yarım lt. 1 lt su şişelerini 2-3 ve 4 lt deterjan şişelerini kullanıyorum 4 lt pek ağır oluyor kaldırmakta zorlanıyorum en çok 1 lt kullanıyorumGaliba ben biraz ekmeği arttıracağım, daha tok tutuyor sanki beni.
Sanırım çok boşum, biraz da asosyal. Bütün gün evde sürekli pişir ye modundaydım şimdi boşluktan açmışım gibi düşünüyorum. Düzgün bir yer bulup pilatese yazılayım diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, bir defa denedim olmadı ama bir de senin tarifinle deneyeyim. Buzdolabında mı beklemesi gerekiyor?
Bu gönderdiğini yaptım bir defa ama ağırlık yok bende diye işe yaramaz gibi geldi. Aslında ağırlık almak istiyorum, kaç kg'luk alsam?
akşam kaçamaksız ama bana biraz fazla geldi dileğimSelam kızlar hollandadan kuzen gelmiş demiştim kahvaltı da bendelerdi sabah erken kalkıp hazırlık yaptım , öğleden sonra çocukları gezdirelim diye luna parks gittik ,ay yaşlanmişsim ya galaksi gondol gençken ne severdim bugün bindim içim boşaldı resmen bir on sene binmem artık :)
Ordan bahçeye gittik yeni girdim eve spor bile bukadat yormuyor beni nasıl ayaklarim sızlıyor
Menume gelince bu telaşa iyi atlattığını düşünüyorum
Sabah kalkınca 8:00
Bir bardak süt
12 kahvaltı
1 çavdar ekmeği ile kahvaliklardan
Makul ölçülerde
5:00
1 top Maraş dondurması
7:00
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık kadar nohut yemeği
Biraz haşlanmış tavuk
Salata yoğurt
9:00
1avuç çekirdek 1 armut
Suyu saymadım 2yi geçmiştir ama
Spor yok @nanekekik
Valla bilemedim cnm ama çok da ideal olmamış sanki :)menüm
11:20
2 haş. yumurta
domates salatalık
1 d. t.b. ekmeği üstüne krem peynir dereotu
17:00
2 bardak ayran
1 domates
yarım haş. mısır
21:10
1 d. t.b. ekmeği üstüne krem peynir
1 domates
yarım mısır
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş 5 dk bacak kol çalıştırma
@nanekekik
Tmm edacım sadece lütfen dikkat et :)Kızlar tatil için geldiğimiz yerde internet çekmiyoe. Bu bilmem kaçıncı yazma denemem. Perşembe günü evime dönmüş olacağım. Merak etmeyin. Öpüyorum.
Krem peynir zararlıymış diye duymuştum, sağlıksız yiyecekleri hayatımızdan çıkaralım canım. arada az bir şey olur belki ama bugün senin beslenmen krem peynire dayanmışmenüm
11:20
2 haş. yumurta
domates salatalık
1 d. t.b. ekmeği üstüne krem peynir dereotu
17:00
2 bardak ayran
1 domates
yarım haş. mısır
21:10
1 d. t.b. ekmeği üstüne krem peynir
1 domates
yarım mısır
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş 5 dk bacak kol çalıştırma
@nanekekik
İyi bir hedef kardeş, ben kendi akıbetimi de böyle hedefler olarak görüyorum, az olsun ama yeter ki gitsin şu kilolaro zaman benim hedefim de çok uçarı olacak ama 500 gr :)
İyi fikir tatlım aslında ama alsam şöyle cicili bicili bir dumbell sanki motivasyonum artar gibigülüm yarım litrelik su şişesi kullan illa ağırlık alman gerekmiyor ben yarım lt. 1 lt su şişelerini 2-3 ve 4 lt deterjan şişelerini kullanıyorum 4 lt pek ağır oluyor kaldırmakta zorlanıyorum en çok 1 lt kullanıyorum
Kendine iyi bak, listene uy tatlım, keyifli tatiller...Kızlar tatil için geldiğimiz yerde internet çekmiyoe. Bu bilmem kaçıncı yazma denemem. Perşembe günü evime dönmüş olacağım. Merak etmeyin. Öpüyorum.
Ben buradayım tatlımHuuuu herkes erkenden kaçtımı
15 dk Leslie diye attım tuttum ama bilgisayarın başından kalkamadım.Şeytan kulağına kurşun herkesde bi spor aşkı başladı :))devamı gelsin inş.
Ayyy canım Allah şifa versiiiiiiiinnnn inşallah bişey çıkmaz içini ferah tut ://Kızlar anneme dua edin hastaneye geldik doktor emar istedi ilaçlı belki uzman gelene kadar bekletiriz dedi kötü bi şey çıkmasın dua edin kızlar
Oo maşallah :)@nanekekik 95 dk spor canım benim çenem düştü oraya etiketlemedim iki saat okumak zorunda kalma sporu bulucam diye dedim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?