Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menüm
11:20
2 haş. yumurta
domates salatalık
1 d. t.b. ekmeği üstüne krem peynir dereotu

17:00
2 bardak ayran
1 domates
yarım haş. mısır

21:10
1 d. t.b. ekmeği üstüne krem peynir
1 domates
yarım mısır

su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş 5 dk bacak kol çalıştırma
@nanekekik

Yoğurt, limon, madensuyu kürü, kahvaltıdan ve yatmadan yarım saat önce içiyorum. 2 haftalık kür,10 günüm kaldı bakalım

gülüm yarım litrelik su şişesi kullan illa ağırlık alman gerekmiyor ben yarım lt. 1 lt su şişelerini 2-3 ve 4 lt deterjan şişelerini kullanıyorum 4 lt pek ağır oluyor kaldırmakta zorlanıyorum en çok 1 lt kullanıyorum

Kızlar tatil için geldiğimiz yerde internet çekmiyoe. Bu bilmem kaçıncı yazma denemem. Perşembe günü evime dönmüş olacağım. Merak etmeyin. Öpüyorum

Kızlar tatil için geldiğimiz yerde internet çekmiyoe. Bu bilmem kaçıncı yazma denemem. Perşembe günü evime dönmüş olacağım. Merak etmeyin. Öpüyorum

Huuuu herkes erkenden kaçtımı

akşam kaçamaksız ama bana biraz fazla geldi dileğim
Sende akşamdan sonra yemeye başladın sanki :))

Valla bilemedim cnm ama çok da ideal olmamış sanki :)

Krem peynir zararlıymış diye duymuştum, sağlıksız yiyecekleri hayatımızdan çıkaralım canım. arada az bir şey olur belki ama bugün senin beslenmen krem peynire dayanmış
o zaman benim hedefim de çok uçarı olacak ama 500 gr :)
İyi bir hedef kardeş, ben kendi akıbetimi de böyle hedefler olarak görüyorum, az olsun ama yeter ki gitsin şu kilolar
İyi fikir tatlım aslında ama alsam şöyle cicili bicili bir dumbell sanki motivasyonum artar gibi
Kızlar tatil için geldiğimiz yerde internet çekmiyoe. Bu bilmem kaçıncı yazma denemem. Perşembe günü evime dönmüş olacağım. Merak etmeyin. Öpüyorum.
Kendine iyi bak, listene uy tatlım, keyifli tatiller...

Menüm
Sabah 10:00
1 kase Yoğurt
Yarım muz + 3 tane üzüm
Biraz chia ve keten tohumu + tarçın
1 haşlanmış yumurta

Öğlen 14:00
1 kase tavuksuyu çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara donmus muz ve yabanmersininden dondurma çok az da süt ekledim

Aksam 19:00
8 kaşık taze fasulye
1 kase naneli cacık

Su 2 litre
Spor 45 dk leslie @nanekekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…