- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.481
pekiikız ben diyet yapmıyorum ramazanda serbest bıraktım kendimi bayramdan sonra başlarım artık dr listesine uymaya ama şimdi özgürüm zaten bagırsaklar bozuk ne yesem depoluyo
bence annene giderken eczanenin birine gir tartıl eddaGünaydın arkadaşlar
KIZLARR BEN TARTILMADIMM VE BU AKŞAM ANNEME GİTCEM ORDA TARTI YOKK(((
AKŞAM İFTAR SONRASI TARTILMIŞTIM OKDAR YEMEK VE İÇECEK SONRASI 69 ÇIKTIMM
durumlar kötü yaniiii
normal kilom 68 olmuştur ama üzgünümmm
ay ben daha bakamadımmbi arap tavası yazıcı gördüm internetten hemen tarifine baktım tam benlikmişşşş
menü güzel,yemedim dediklerini de yemediysen güzel yoksa fazla valla,tatlı çok olmuşdünkü menümm
oruç tutmuyodumm
kahvaltıda çay
beyaz peynir kaşar peynir
yumurta kırdım
domates + yeşil biber
ara yok
öğle yok
ara meyveli soda
akşam iftarda
şehriye çorba
makarna (ama yemedim)
1 tabak dolusu güveç
zeytinyağlı fasulye + patatesli turşu kavurdumm baharatlı ama canım çekmedi yemedimm :)) )
su + kola
güllaç
1 saat sonra kazandipli dondurma
sahurda
beyaz peynir +kaşar peynir
çay
patates kavurma azcıkk
ammada yemişimmmmmm:92:
inş muteOyy herkesle rburdaymıl ama benim kursa gitmem lazım :))
Beyaz16; canım bi ara mutlaka görüşürüz inş. :))
Öpüldünüz
günaydın hepberagünaydın çıtırlar...yine herkes formunda....döktürmüşsünüz menüleri.....
oo süpersin bende denedim bir kere çok kötü oldu ya tadı ben sos yapmayı düşünememiştim belki öyle iyi olmuştur.dünkü menüm:
yağlı kağıda patates,biber,kabak,patlıcan doğradım,tuzladım,serdim,yağsız fırınladım.tabağa alınca da üstüne yine yağsız domates,baharat,sarımsakla hazırladığım sosu döktüm.pataesleri oğlan yedi genelde..yanında 1 kepçe mercimek çorbası.....yoğurt.....ekmeksiz...fena değildi.ama kızartmanın yerini asla tutmaz
sonra da 1 kase zerde(yağsız sütle yaptım yine)
SAHUR:1 poğaça,domates,salatalık
boşanmak kolay olanı...zor olan ne biliyor musun...duvar gibi durup da davranış değişikliğine gitmeyen kocaya rağmen evliliği devam ettirmek...bazen eşime bakarım...o kadar konuşmuşum...adamda tık yok...yeteneği yok yada durumu anlayacak kafası yok...eğer becerebilseydi bu davranışını değiştirirdi...yazııııkkk...Allah da onu böyle yaratmış...derim....bunu bazen ona da söylerim...
oooo o zman baya beklersin cnm sen,bu sefer ilk konuşan,bişey yokmuş gibi davranan ben olmıycam,adam alıştı tabi,yok öyle bundan sonra,durum baya ciddi cnm ya şaka bi yana,çocuklar olmasaydı boşanırdım valla,o kadarındayım
pekii
bence annene giderken eczanenin birine gir tartıl edda
ay ben daha bakamadımm
menü güzel,yemedim dediklerini de yemediysen güzel yoksa fazla valla,tatlı çok olmuş
inş mute
günaydın hepbera
oo süpersin bende denedim bir kere çok kötü oldu ya tadı ben sos yapmayı düşünememiştim belki öyle iyi olmuştur.
ne dülşüneceği ne yapacağımı bilmiyorum,sanki bir uyku hali var üstümde,bakalım hayırlısı.
dünkü menüm:
yağlı kağıda patates,biber,kabak,patlıcan doğradım,tuzladım,serdim,yağsız fırınladım.tabağa alınca da üstüne yine yağsız domates,baharat,sarımsakla hazırladığım sosu döktüm.pataesleri oğlan yedi genelde..yanında 1 kepçe mercimek çorbası.....yoğurt.....ekmeksiz...fena değildi.ama kızartmanın yerini asla tutmaz
mursh salı akşamı kardeşimi agoraya götürdüm gerçekten şirinler filmi çok güzeldi soluksuz izledim valla bende9 gün sonra da arabalar 2 filmi gelcekmiş şimdiden tutturmaya başladı abla onada gidelim diye
dün akşam habertürkte bi hatun vardı.diyetisyen bilmem kim.ramazanda kilo vermeye çalışmayın.korusanız yeter dedi.eğer kilo çok az yer de kilo verirseniz kesin kas kaybıdır bu dedi.bir kısmı da sudur dedi.suyu tamamlarsınız ama giden kasları asla yerine koyamazsınız dedi.dengeli beslenerek abartmadan bu ayı bitirmeye çalışın,ama bu ay diyet ayı değil dedi..
ay annemlerde babamla küserlerdi haftalarca konuşmazlardı en sonunda anam gider barışırdı ben şaşırırdım bence akşam hasta numarası işe yarıcak dene bu akşam yarın haber bekliyorum kaç gün oldu küssünüzboşanmak kolay olanı...zor olan ne biliyor musun...duvar gibi durup da davranış değişikliğine gitmeyen kocaya rağmen evliliği devam ettirmek...bazen eşime bakarım...o kadar konuşmuşum...adamda tık yok...yeteneği yok yada durumu anlayacak kafası yok...eğer becerebilseydi bu davranışını değiştirirdi...yazııııkkk...Allah da onu böyle yaratmış...derim....bunu bazen ona da söylerim...
cnm ne hasata oldum bişey yapmadı,dışardan bile söylemedi,kahvaltı yaparız ne olacak dedi,kalkıp hzırladım,öfkeli,sinirli değilim ama söyledikleri ağırıma gitti,çok kırıldım,günahsa küs olmak çekerim günahımı,ama konuşmıycam gerekmedikçe,gelince ayrı odalarda oturuyoruz zaten,azcık anlasın ne yaptığınıben küçük bir küslük sanmıştımm
neden bu noktaya geldinizkiiii
üzülmee
hatalıysa eğer giden sen olma boşverr gittikçe daha çok isterler erkek değilmii
ramazan günü küslüğüne uzun tutma amaa barışın geçen ramazan küsmüştük 1 gün sürdü barışmadık 2. gün hasta numarası yapmıştım iftara yarım saat var ben hala yatıyom bakmıştıki yemek yok ortada kalkıp yemekleri hazırlayıp çağırmıştı beni barışmıştık
sen bilirsin cnm,fena olmazdı hani hem yarın karşılaştırmış olurdunbaşka tartıda tartılmak istemiyorumm dğişik değişik çıkıyo sinirleniyomm
evde tartılılım en son 2 gün önce 67.7 ydim dün iftar sonrası 69 çıktımm ama yemeklerden ve içeceklerdendirr kilom 68 e ulaşmıştır benikaptancımm 68 yazarsın olarmıııı ama takım benim yüzümden sonra birinci olurrr söylimm
tünaydıngünayydın diyecektim ama saate baktım öğlen olmuş tünaydın kızlar
ay annemlerde babamla küserlerdi haftalarca konuşmazlardı en sonunda anam gider barışırdı ben şaşırırdım bence akşam hasta numarası işe yarıcak dene bu akşam yarın haber bekliyorum kaç gün oldu küssünüz
oo süpersin bende denedim bir kere çok kötü oldu ya tadı ben sos yapmayı düşünememiştim belki öyle iyi olmuştur.
vallahi sos bile kurtaramadıhiç güzel olmadı.bi daha yapmam..kızartır ,az yerim daha iyi
yok ben böyle iyiyim izne ayrılsam kilo veremem şimdi dikkat etmedigim halde yine azda olsa veriyorum.ama spor hiç yapmıyorum bayramdan sonra inşallah yaparım
dün akşam habertürkte bi hatun vardı.diyetisyen bilmem kim.ramazanda kilo vermeye çalışmayın.korusanız yeter dedi.eğer kilo çok az yer de kilo verirseniz kesin kas kaybıdır bu dedi.bir kısmı da sudur dedi.suyu tamamlarsınız ama giden kasları asla yerine koyamazsınız dedi.dengeli beslenerek abartmadan bu ayı bitirmeye çalışın,ama bu ay diyet ayı değil dedi..
dünkü menüm:
AMAAAA BUNLARI BİLİYORUZ DA YAPTIGIMIZAAA
BEN yemekye o ana yemek oluyoya onu güzel yapıyom şimdi canımın çektiğine göreee övünmek gibinnnn olmasın
diyelim güveç
diyelim fırında tavuk yada et
amaa böyle baharatını bol koyarım ben
ekmeği alırım tazeee yada pide susamlııı onu böyle katı biberli domatesli soganlı suyuna batırıp yiyoruzzz
öyle kaç dilim yiyoruz bilmiyorum
e salatayıda mükellef bi salata yapıyom arda ondannn
acı biber turşum masadan eksik olmazz oda ekmekle yenirrrr
eğer makarna varsa kuru gitmez ketçap mayonezz yanına yemekten biraz karışıtırp ye
pilav varsa üstüne salataaa
buz gibi kolasız iftar olmazz ohhh içerken içimin yangını sönüyo sankii
ha üstüne tatlı yada dondurmaa keyfimizde varr böyle agzında yawaş eritirek bide keyfini çıkartarakkk
işteee benim özetim bu
aklınızda şekillenmiştirr iftar bekleyen obur bir eddaa
boşanmak kolay olanı...zor olan ne biliyor musun...duvar gibi durup da davranış değişikliğine gitmeyen kocaya rağmen evliliği devam ettirmek...bazen eşime bakarım...o kadar konuşmuşum...adamda tık yok...yeteneği yok yada durumu anlayacak kafası yok...eğer becerebilseydi bu davranışını değiştirirdi...yazııııkkk...Allah da onu böyle yaratmış...derim....bunu bazen ona da söylerim...
başka tartıda tartılmak istemiyorumm dğişik değişik çıkıyo sinirleniyomm
evde tartılılım en son 2 gün önce 67.7 ydim dün iftar sonrası 69 çıktımm ama yemeklerden ve içeceklerdendirr kilom 68 e ulaşmıştır benikaptancımm 68 yazarsın olarmıııı ama takım benim yüzümden sonra birinci olurrr söylimm
İzmirdesin sen heralde cnm agoraya gelmıstım bı kere ızmırde guzel yer :) Sorma bızım yegende gormus halal butun sınemalarda varmıs dıo :) Bide arabalardakı frenceskoyu cem yılmaz seslendırıyo bende cok gormek ıstıyorum o flımı bakalım gercı bız sırınlere gırdık 3D ıkı kısı 25 tl tutu cok gıbı geldı sankı bana ama sırınler ıcın degerdı :))) Belkı arabalarada gıderım :)))
evet cnm İzmirdeyim, ben de 36 tl verdim çünkü kardeşim ve arkadaşını götürdüm ,tam hazırlandık evden çıkacaktık ki çocuk gelmiş kapımıza bende gelebilir miyim gulseker abla dedi bende tmm dedim Allahtan sessiz bi çocuktu yaramaz olsa götürmezdim valla ,yaramaz çocuklara hiç katlanamıyorum,umarım benim çocuğum yaramaz olmaz yoksa yandım benyemek ,içecek ,eğlence falan derken bende bayağı zarara uğradım benim kaçarım yok arabalara da götürcem kardeşimi ,aramızda çok yaş farkı olduğu için o benim çocuğum gibi oldu zaten kıyamıyorum hiç ona , o yüzden kesin götürcem
mute,patlıcan kebabına bayılırım.domatesli karışık...mmmmmm....ya o resmi niye koydun sen oraya...
cnm ne hasata oldum bişey yapmadı,dışardan bile söylemedi,kahvaltı yaparız ne olacak dedi,kalkıp hzırladım,öfkeli,sinirli değilim ama söyledikleri ağırıma gitti,çok kırıldım,günahsa küs olmak çekerim günahımı,ama konuşmıycam gerekmedikçe,gelince ayrı odalarda oturuyoruz zaten,azcık anlasın ne yaptığını
sen bilirsin cnm,fena olmazdı hani hem yarın karşılaştırmış olurdun
tünaydın
pazardan beri küsüz,küslük demeyelim de evde yokmuş gibi davranıyorum işte,çocularla oynuyorum gülüşüyorum,ama ona hoşgeldin bile dem,yorum,yapmıycam hasta numarasını,numaradn değil gere-çekten çok hasta oldum nasıl davranacağını biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?