Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız ben diyet yapmıyorum ramazanda serbest bıraktım kendimi bayramdan sonra başlarım artık dr listesine uymaya ama şimdi özgürüm zaten bagırsaklar bozuk ne yesem depoluyo
pekii
bence annene giderken eczanenin birine gir tartıl edda
bi arap tavası yazıcı gördüm internetten hemen tarifine baktım tam benlikmişşşş
ay ben daha bakamadımm
menü güzel,yemedim dediklerini de yemediysen güzel yoksa fazla valla,tatlı çok olmuş
Oyy herkesle rburdaymıl ama benim kursa gitmem lazım :))

Beyaz16; canım bi ara mutlaka görüşürüz inş. :))

Öpüldünüz
inş mute
günaydın çıtırlar...yine herkes formunda....döktürmüşsünüz menüleri.....
günaydın hepbera
oo süpersin bende denedim bir kere çok kötü oldu ya tadı ben sos yapmayı düşünememiştim belki öyle iyi olmuştur.

ne dülşüneceği ne yapacağımı bilmiyorum,sanki bir uyku hali var üstümde,bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:

ben küçük bir küslük sanmıştımm
neden bu noktaya geldinizkiiii
üzülmee
hatalıysa eğer giden sen olma boşverr gittikçe daha çok isterler erkek değilmii
ramazan günü küslüğüne uzun tutma amaa barışın geçen ramazan küsmüştük 1 gün sürdü barışmadık 2. gün hasta numarası yapmıştım iftara yarım saat var ben hala yatıyom bakmıştıki yemek yok ortada kalkıp yemekleri hazırlayıp çağırmıştı beni barışmıştık

başka tartıda tartılmak istemiyorumm dğişik değişik çıkıyo sinirleniyomm
evde tartılılım en son 2 gün önce 67.7 ydim dün iftar sonrası 69 çıktımm ama yemeklerden ve içeceklerdendirr kilom 68 e ulaşmıştır benikaptancımm 68 yazarsın olarmıııı ama takım benim yüzümden sonra birinci olurrr söylimm

mursh salı akşamı kardeşimi agoraya götürdüm gerçekten şirinler filmi çok güzeldi soluksuz izledim valla bende 9 gün sonra da arabalar 2 filmi gelcekmiş şimdiden tutturmaya başladı abla onada gidelim diye

Ayyyy fırında yaptıgın kızartmaya bayıldım valla :) Elıne saglık :) Menun hafıf ve guzel sahurdakı pogaca harıc:)

İzmirdesin sen heralde cnm agoraya gelmıstım bı kere ızmırde guzel yer :) Sorma bızım yegende gormus halal butun sınemalarda varmıs dıo :) Bide arabalardakı frenceskoyu cem yılmaz seslendırıyo bende cok gormek ıstıyorum o flımı bakalım gercı bız sırınlere gırdık 3D ıkı kısı 25 tl tutu cok gıbı geldı sankı bana ama sırınler ıcın degerdı :))) Belkı arabalarada gıderım :)))

aynen katılıyorum bencede bu ay kilo felan verilmez bende herşeyden yiyorum abartmamak şartıyla kilomuda koruyorum artık zayıflama işi bayram sonrasına kaldı

ay annemlerde babamla küserlerdi haftalarca konuşmazlardı en sonunda anam gider barışırdı ben şaşırırdım bence akşam hasta numarası işe yarıcak dene bu akşam yarın haber bekliyorum kaç gün oldu küssünüz

İzmirdesin sen heralde cnm agoraya gelmıstım bı kere ızmırde guzel yer :) Sorma bızım yegende gormus halal butun sınemalarda varmıs dıo :) Bide arabalardakı frenceskoyu cem yılmaz seslendırıyo bende cok gormek ıstıyorum o flımı bakalım gercı bız sırınlere gırdık 3D ıkı kısı 25 tl tutu cok gıbı geldı sankı bana ama sırınler ıcın degerdı :))) Belkı arabalarada gıderım :)))[/QUOTE]

evet cnm İzmirdeyim, ben de 36 tl verdim çünkü kardeşim ve arkadaşını götürdüm ,tam hazırlandık evden çıkacaktık ki çocuk gelmiş kapımıza bende gelebilir miyim gulseker abla dedi bende tmm dedim Allahtan sessiz bi çocuktu yaramaz olsa götürmezdim valla ,yaramaz çocuklara hiç katlanamıyorum,umarım benim çocuğum yaramaz olmaz yoksa yandım ben yemek ,içecek ,eğlence falan derken bende bayağı zarara uğradım benim kaçarım yok arabalara da götürcem kardeşimi ,aramızda çok yaş farkı olduğu için o benim çocuğum gibi oldu zaten kıyamıyorum hiç ona , o yüzden kesin götürcem

oo süpersin bende denedim bir kere çok kötü oldu ya tadı ben sos yapmayı düşünememiştim belki öyle iyi olmuştur.

vallahi sos bile kurtaramadıhiç güzel olmadı.bi daha yapmam..kızartır ,az yerim daha iyi

cnm ne hasata oldum bişey yapmadı,dışardan bile söylemedi,kahvaltı yaparız ne olacak dedi,kalkıp hzırladım,öfkeli,sinirli değilim ama söyledikleri ağırıma gitti,çok kırıldım,günahsa küs olmak çekerim günahımı,ama konuşmıycam gerekmedikçe,gelince ayrı odalarda oturuyoruz zaten,azcık anlasın ne yaptığını
sen bilirsin cnm,fena olmazdı hani hem yarın karşılaştırmış olurdun
günayydın diyecektim ama saate baktım öğlen olmuş tünaydın kızlar
tünaydın

pazardan beri küsüz,küslük demeyelim de evde yokmuş gibi davranıyorum işte,çocularla oynuyorum gülüşüyorum,ama ona hoşgeldin bile dem,yorum,yapmıycam hasta numarasını,numaradn değil gere-çekten çok hasta oldum nasıl davranacağını biliyorum ben

yok ben böyle iyiyim izne ayrılsam kilo veremem şimdi dikkat etmedigim halde yine azda olsa veriyorum.ama spor hiç yapmıyorum bayramdan sonra inşallah yaparım

tmm sen bilirsin..

ya tabiki zaten öyle olmalı.. Bende öyle yapıyorum ne biliyim tatlıyı bir çatal alıyorum, azıcık yagına tuzuna dikkat ediyorum.Bak 10 gündür 2 kilo verdim ve kalça kısmım 3 cm incelmiş azıcık dikkat edinmce oluyor.. oruçluyuz diye yemeklere saldıracak değiliz zaten.Doyana kadar yesek yeterli ama nefis işte DOYMAZ

süpersin güzel menü.. böyle giderse azda olsa verirsin zaten canım

Sana birşey diyim mi edda.. Sen doyana kadar değil, patlayana kadar yiyorsun bence tabi kilo alırsın.Seninşle damak tadlarımız aynı, bunlrı bende yaparım ama azıcık irade lazım işşte :26:

bi ara benimde eşimle aramda sorunlar oldu ama cok cok dua etmeniz lazım.Birde genellikle ilk adımı kadın attıgı için olaylar sakinleşir.Yuvayı dişi kuş yapar sonuçta.

Ben mesela şöyle düşünüyorum ve gözlemlediğim kadarıyla düşüncelerim doğru; ( kendi adıma konusuyorum )
Mesela kulluk acısında eksiklik yapıyorsam, hep eşimin elinden çekiyorum.Sonra birde dua etmeye baslıyorum bi bakıyorum bi hafta sonra hersey yolunda.Allah bazen kulları kendisine dönsün,azıcık dua etsin,yansın diye musibetler verir.Ben buna inanıyorum..

yapacak bişi yok canım :)) haftada 100 gr versen bile dikkat et meye calıs sen :)

ay sorma bende cok bilmiş ve yaramaz cocuklardan nefret ederim.. Allahtan benim cocugum öyle olmadı ama zaman ne gösterir bilemem :))

Son düzenleme:
mute,patlıcan kebabına bayılırım.domatesli karışık...mmmmmm....ya o resmi niye koydun sen oraya...

mute,patlıcan kebabına bayılırım.domatesli karışık...mmmmmm....ya o resmi niye koydun sen oraya...

:)) yediğim yemeğin muhteşemliğini görün diye koydum yakın olsaydın sana yapardım.Hem hiç yağlı, kalorili bi yemek değil.sadece kıyması yaglı :))

aynı benn
bizde küsünce evde yokmuş gibi davranıyorum masaya tabak bile 1 tane koyuyorum
ve ne kdar hatalıda olsam genelde ben barışmam çünkü ipin ucunu verdinmşi hep gerisini bekliyolar...
Evliliğimin ilk aylarında 1 hafta evde böyle geçti
bende senin gibi diger odaya geçerim otururum yv izlerim kitap okurum yerim içerimm saatim geldimi kıçımı döner yatarım :))))

mute dogrudur belki ama ben zor durumda kalınca allaha dua ettiğim zaman şey gibi düşünüyoum sadece zorda kalınca dua ediyorum gibi geliyo ve herzamankinden fazla bir hareketim duam olmuyo...
Etmekmi lazım acabaaa ..
Aklıma geldikçe şükrederim allahıma herşey için ama herşeyden önce sağlık için..
En zor anımda bile allahım nolur barışalım demem
hep allahım sağlık ver gerisini istemiyorum versende olur vermesende diyorumm

Walla yaşamış ve görmüş biri olarak erkege verilen her taviz ve alttan almayı yaparken bı tık ustunu bıdakı sefer yapabılecekmısınız onu dusunmek gerek.Eddanında dedıgı benımde gozlemledıgım uzere erkekler verılen hıc bıseyle yetınmıyorlar dahada ustunu ıstıyorlar.Ayyt sınırlenıyorum ben neyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…