Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süper kalktılar gitti bugün senden. Hem temizlik hem spor süpersin. Ay benim de sohpet edesim var. Kızımin tabiriyle eşim de konkuc filmler izliyor şuan.

:) aynen atlattım bugünü

neyseki başlamışın tatlım tekrar eski günlerine döneceksin

Kız okadar yoruldun bide spormu yaptın hiç gerek yoktu :))

Kesinlikle öyle canım artık kontrollü gidicem
Yaptım canım onlar sayılmıyor dakikadan :)

Ya ne alaka şu diyetisyenlerin diplomaları alınmalı hareket etmeden nasıl kg vereceksin acaba 350 kg olanlara bile yürü diyorlar onlara yük binmiyorsa bize mi binecek

Bekle beni rakibem bende ekliycem az sonra aama ama sı var

:)

Ablam bu bünye denen meret çok verince daha çok istiyor ama karşısında kararlı biri olunca az yedikce az yemeye nefsi kontrol etmeye de alışıyor
Fazla eline ipleri vermemek lazım:)

Kesinlikle öyle canım

Geldiiim
rakibim 95dk yapmış
Yemedim içmedim 15 dk daha spor yaptım,

50+35+15= 100 spor @nanekekik

işin içinde rekabet var,
Ben bu akşam pert
Yarın eve geçiyorum, gözlerim kapanıyor uyumazsam yazcam

Süpersin rakibem sporu sevmeyenlerle rakip olucam ben arttıralım sporları .)

Oooo süpersin. Sen plasticwoman ile spor konusunda atışacaksan bu hafta güzel kalori yakarsın. Maşallah masallah

Evet canım kim sporu sevmiyorsa rakip yapıcam kendime :))

o zaman benim hedefim de çok uçarı olacak ama 500 gr :)

1,5 de lütfen

Yoğurt, limon, madensuyu kürü, kahvaltıdan ve yatmadan yarım saat önce içiyorum. 2 haftalık kür,10 günüm kaldı bakalım

Hmm dene de bize de söyle yapalım

Kızlar tatil için geldiğimiz yerde internet çekmiyoe. Bu bilmem kaçıncı yazma denemem. Perşembe günü evime dönmüş olacağım. Merak etmeyin. Öpüyorum.

Bekliyoruz canım kilo vererek dön :)

Şeytan kulağına kurşun herkesde bi spor aşkı başladı :))devamı gelsin inş.

Amin canım :)

Ayyy canım Allah şifa versiiiiiiiinnnn inşallah bişey çıkmaz içini ferah tut ://

İnşallah canım doktorun ilaçlı emar istemesi şüphede bıraktı annemi içeri yatırdım sonda gittim doktorun yanına damar tıkanıklığı var gibi dedi emar çıksın uzmanı da bekleyebiliriz dedi

Çok güzel bir menü olmuş, afiyet olsun. Spor da var, tebrikler

Hayırdır Ceyda aniden mi rahatsızlandı, ne emarı çekilecek? Allah yardımcınız olsun, şifa versin.

Sağol kuzum başı ağrıyordu hep ağrır başı ama gözüne vurmuş şişmiş gözü dedim hadi gidelim burada bi hastane var devlet ama çok iyi ve İstanbul'da ki nöroloji bölümü ayrı olan ve sadece nöroloji acili olan tek hastane oraya geldik boşta çok güzel ilgilendikler bi tomografi çektirdik ilaçlı emar istedi damarda bi tıkanıklık var gibi dedi inşallah kötü bi şey çıkmaz kötü bi şey gibi görmedim ama bakmak lazım dedi tıkanıklık varsa göndermeyecek sabaha uzmanı bekliyfcez

İyi ki gitmişsiniz hastaneye. Kontrol edilsin ki sizin de içiniz rahat etsin.

Uyuyorsunuz ama size yazayım dedim eşimde gelmedi keşke alsaydım annem Emarda çok stres yaptım ve panik ayağım var sanki atak geliyor gibi yıllar sonra, ay inşallah güzel şeyler duyarız da boşa evham yapmış olurum

Kızlar sabah geç kalkarım eve geldik çok şükür bi şey çıkmadı yani bi şey varda sorun olacak bi şey değilmiş sonradan oluşan bi şey ve eski dedi muhtemel çok önceden başına darbe almıştı ondan sanırım orada aklımıza gelmedi söylemedik sağlık ne kadar önemli şükürler olsun, hastası olana da rabbim şifa versin

Yarın artık kaçta kalkarım bilmiyorum görüşürüz

Akşam yemeği saati çok geç değil mi
Kızlar anneme dua edin hastaneye geldik doktor emar istedi ilaçlı belki uzman gelene kadar bekletiriz dedi kötü bi şey çıkmasın dua edin kızlar
Canım diğer yazdıklarını da okudum. Rabbim dermansız dertlerden muhafaza etsin. Çok şükür ciddi birşey çıkmamış.

Çok güzel görünüyorlar. Hem spor hem işçilik sen dün mükemmel hareket kattın kendine. Darısı bu güne. Kolunu kaldırmak zorundasın yoksa plasticwoman sporda geçer sekerim :)) bu hafta rakibim olmayınca ben de arayı kizistirma görevi üstlendim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…