- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.841
işteydim cnmSen işte misin? Bu gece sakin grup. @nanekekik gelirse sonradan bilemiyorum.
neyseki bişey yokmuş tatlım çok çok geçmiş olsunKızlar anneme dua edin hastaneye geldik doktor emar istedi ilaçlı belki uzman gelene kadar bekletiriz dedi kötü bi şey çıkmasın dua edin kızlar
güzel görünüyor baharcımMenüm
Sabah 10:00
1 kase Yoğurt
Yarım muz + 3 tane üzüm
Biraz chia ve keten tohumu + tarçın
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 14:00
1 kase tavuksuyu çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara donmus muz ve yabanmersininden dondurma çok az da süt ekledim
Aksam 19:00
8 kaşık taze fasulye
1 kase naneli cacık
Su 2 litre
Spor 45 dk leslie @nanekekik
az atmışın çok atsaydın sayılırdı :))menüde güzel cnmKızlar dünkü menümü yaziyim
Sabah
1 kase yoğurt
Yarım mor erik
Az kefir
2 kaşık yulaf
Öğlen
Peynirli salata
Ara
10 15 fıstık
Akşam
1 tabak et sote
Salata
Su 3 lt yi geçti
Spor az göbek attım düğünde o sayılır mı acep
Oyyy ne güzel orası bütün çiçeklere bayılırımBenim kollar tutmiyy amanın amanın, dünkü bedava hasılatın bedeli bu olsa gerek. Bütün çiftçi ve emekçilere bir kez daha saygı duydum.
Günün en tatlı hatırası solmayan kır çiçekleri toplamak oldu.Eki Görüntüle 2032988 Eki Görüntüle 2032989
Bu işler böyle gülüm yoksa kıçımızı kaldırmaya uğraşmayacağız:))Fenasınnn
Mecbur kaldırıcam, artık cefa vakti geldi son kahvaltımızı edicez birazdan.
Nerde hareket orda bereket demişler
Günaydın ablacım. Allah hayırlar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayatın neşesi minnaklar. Olan paraya olsun. Ne edek mecburBende biraz önce geldim kahvemi içiyorum şimdi
Ufak bişey atıştırırım kahvaltı öğleni bulur
Bugün 5 den sonra görümcemin oğluna bebek görmeye gidecez
Daha bi bebek Daha var gitmediğimiz
Bi kaç ay sonra eltimin gelinin ikizleri olacak sonra bizimki gelecek Allah izin verirse
Yani bolcana masraf :)))
Yakın olunca ufak bişey alıyım olmuyor miktar fazla oluncada arka arkaya baya fazla oluyor :))
tabiki öyle cnmünaydın ablacım. Allah hayırlar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayatın neşesi minnaklar. Olan paraya olsun. Ne edek mecb
Kaçtınkiii gııı ne kadar artıBen Bugün bunalimdayimmmmmm. 109.3 geldim sabahhhhh. Acil önlem ve bugün karbon yok. 108 görcem diye tartiya ciktikca yukarı çıkıyor. Bugünplasticwoman in önerdiği sporları yapacam. Biraz geç aklım başıma geldi. Kadincaz taa ne zaman yazmıştı. Artık kaçamak yokkkkk. Yeter gariiiii
Ayyy ondan sanamı geçti merveGünaydın kızlar güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum kızla beraber Benim bademcikler de gitti Allah'tan hayırlısı
plasticwoman canım çok geçmiş olsun sağlık çok büyük veli nimet insan kaybedince anlıyor
Geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.Günaydın kızlar güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum kızla beraber Benim bademcikler de gitti Allah'tan hayırlısı
plasticwoman canım çok geçmiş olsun sağlık çok büyük veli nimet insan kaybedince anlıyor
tabiki öyle cnm
Bizim yeğenler çok olunca önce düğünü sonra ev görmesi sonra çocuğu derken
Çok çalışmak lazım çoook
Kaçtınkiii gııı ne kadar artı
Ben tartılmadığım için rahatım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum kızla beraber Benim bademcikler de gitti Allah'tan hayırlısı
Hımmm +200109.1 dim ya
Bugün daha çok dikkat edeceğim tabiki. Bir de bana üç öğün yemek yaramıyor sanirim. Oglen yoğurt meyve dicem bundan sonra. Sanki o şekilde daha iyi oluyordum. Dün o kadar karbonhidrat aldım daha çok acıktım.Hımmm +200
Çokda vahim değil cnm
Bugün dikkat edersen yarın eksiye düşersin
Benimde kafama yatan ara öğün olmadan iki gün beslenmek ama ben beceremedimBugün daha çok dikkat edeceğim tabiki. Bir de bana üç öğün yemek yaramıyor sanirim. Oglen yoğurt meyve dicem bundan sonra. Sanki o şekilde daha iyi oluyordum. Dün o kadar karbonhidrat aldım daha çok acıktım.
Alıntı
Bu bir yolculuk.
Sabır gerektiren, her gün damla damla üzerine emek koymanız gereken bir yolculuk.
İlk zorlukta, ilk sıkıntıda pes edip vazgeçmemeli, eski halinize geri dönmemelisiniz.
Yolunuza engel çıktığında, amacınıza farklı bir yoldan gitmeyi denersiniz; geri dönmezsiniz.
Koşmak sizi sıkıyor mu? Yüzmeyi deneyin.
Spor salonlarına gitmek bıktırıyor mu? Evde çalışmayı deneyin.
Kardiyo sizi yıpratıyor mu? Dışarı çıkıp yürümeyi deneyin.
Kural çok basit.
Yediklerinizden çöpleri çıkartıp, günde 1 saat sizi terletecek fiziksel bir etkinlik yaparsanız;
Gözlerinizi kapatıp açınca 6 ay geçecek ve bir bakmışsınız ki, bedeniniz bu olumlu değişimleri yansıtmaya başlamış.
Spor yapmak, bedeninize verebileceğiniz en iyi hediye.
Düşünün, bu öyle bir aktivite ki;
* Yaşam kalitenizi arttıracak.
* Size özgüven ve özsaygı kazandıracak.
* Size bedava mutluluk verecek.
* Süzekli iyi bir ruh halinde olmanızı sağlayacak.
* Stressiz bir yaşam sunacak.
* Sizi daha verimli, enerjik ve canlı biri yapacak.
* Ömrümüzün güzel yıllarını daha keyifle geçirmenize yardım edecek.
* Daha iyi görünmenizi sağlayacak; kıyafetlerle ya da kıyafetlerinizi çıkardığınızda.
* Ömrünüzü uzatacak.
* Hastalıklara karşı bağışıklık kazandıracak.
* Bedeninizin sınırlarını keşfetmenize destek olacak.
* Varolan sağlık sorunlarınızın büyük kısmını çözecek.
Uyku apnesinden karaciğer yağlanmasına,
eklem sorunlarından sırt ağrılarına,
nefes nefese kaldığınız yokuşlardan kalp ritim bozukluklarına,
stresli, bitkin, gergin bir hayat sürmekten tutun da baş ağrılarına ve migrene,
Aşırı terlemeden solgun bir cilde kadar
Daha pek çok sağlık sorununu çözmek sadece spor yapmaktan ve sağlıklı beslenmekten geçiyor.
Ama tatlısız yapamam!
Ama pilav yemeden olmuyor!
Ama makarnasız bir hayat düşünemiyorum!
Ama ekmek yemeden doyduğumuhissetmiyorum!
Oruç tutuyorsunuz gibi düşünün.
Dayanamıyorsanız evde bu yiyecekleri bulundurmayın.
Nefsinizle savaşırken sanki niyetetmişcesine sadık olun beslenme planınıza.
Kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin.
En büyük ödül, spordur.
Sporu sanki hayatınızdaki en önemli kişiye verilmiş bir randevu gibi düşünün.
Asla kaçırmamanız gereken bir iş toplantısı, bir arkadaş buluşması, bir okul günü gibi...
Spor, hayatınızdaki en önemli kişi içindir: SİZİN İÇİN.
Kendinize bu vakti ayırın.
Kendinizi ne kadar sevdiğinizi kanıtlayın.
Spora başlayanların %70'i sporu bırakır.
Hayır, siz değil.
Bu kez değil.
Kendinize inanın.
Kendinize bunu yapabileceğinizi kanıtlayın.
İnatlaşın.
Vücudunuz plato dönemine girip kilo vermeyi durdurmuş olabilir.
Sabredin.
Siz sağlıklı hayatı dayattıkça, o da pes edecek ve sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Pes eden mi sonucu görür, 1000 kere deneyip sonuç alamasa da ısrar eden mi?
Ben kahvaltı yaptım. Öğlen ara öğün şeklinde geçti. Bir de karbonsuz akşam yemeği. O şekilde kilo verdim detoksa kadar. Keşke hep öyle devam etseydim. Şimdi de ona dönüyorum. Bakalım işe yarayacak mı.simdiBenimde kafama yatan ara öğün olmadan iki gün beslenmek ama ben beceremedim
tatlım sorun 3 öğün olması değildikiBugün daha çok dikkat edeceğim tabiki. Bir de bana üç öğün yemek yaramıyor sanirim. Oglen yoğurt meyve dicem bundan sonra. Sanki o şekilde daha iyi oluyordum. Dün o kadar karbonhidrat aldım daha çok acıktım.
aynen öyle cnmHarika bir motivasyon yazısı
Biz bunu yaparız, yapanlardan ne eksiğimiz varElmaslara sahip olmadan dönmek yok, hedefe ulaşıp istikrarımızı koruyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?