Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir tabak kuskusu fazlasıyla yaktım zaten. Bir gün öncesi de artıydı. Ben detokstan önce iki ana bir ara öğün olarak beslendim. Ilk başlangıç olması da etkiliydi ama güzel kilo verdim. Aç kalmadan. Bu hafta da aynı uygulayacağım. Bakalım işe yarayacak mi

Inş.yarasın cnm

Çok şükür canım annenin iyi olmasına sevindim.
Afiyet olsun canım, güzel bir menü olmuş yine.
Ne güzel çiçekler böyle.
BU HAFTALIK HEDEFLER

Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 2.2
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun
Mefkurem beni de hedefimi de uçurmuşsun
11.30'da kalktım, haftasonu eşim kalkıp çocuklarla ilgilenmiş ben de kaç günlük uykusuzluğu attım. Kalkınca kahvaltı, biraz çocuklarla ilgilenme, ortalık toplama, biraz yaylanma ve foruma gireyim dedi. Bilgisayarın başından kalkınca yemek yapmayı düşünüyorum. 15 dk Leslie yaparım sanırım ama pilatesi pek gözüm yemiyor. Başka planım yok, önerin var mı?
Ben de Cumadan beri hep 87.0 çıktım. Sözde 600 gr verdim sanıyordum aslında 300 gr. mış, Allah'tan Cuma 87.0 çıkmadım diye şükredip moral bozmamaya çalışıyorum. Her ne kadar moral bozmayayım desem de dünkü açlık krizimin bir sebebi de bu olabilir.
Çok güzel bir yazıymış, karikatür de çok acıklı...

Günaydın kızlar
Dün nasıl bir yorulmuşum yazarken uyuya kaldım:) yeni kalktim sabah spor için bile kalkamadım ama kesin yqpicam bugün
Kahvaltı hazırliklarina başliyim öptüm sizi
Keşke ben de senin gibi kalkar kalkmaz sporu alışkanlık haline getirsen, durdukça enerjim kaçıyor

Mefkurem beni de hedefimi de uçurmuşsu
Güzelim o listeyi akşam yazıyodum iş yerinde net gidince kalmış öyle

1 e başlamışken o leslie 3 oluversin canısı
Sen ilk 15 dk sını yapacam diye başla arkası gelir zaten

Yemek olarak ne yapacaksın
Kabak varsa onu yap

BU HAFTALIK HEDEFLER

Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -2.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun
Ohaaa pek iddalıyız desene :))

Şeyda dün düğünde seni görenler ne dedi kızz gelde anlat bizde aşka gelelim. Heralde hiç göbüşde kalmadı sende @seydan94

Yok abla Doğumdan sonra bayağa vardı aslında ama gitti valla herkes şok geçirdi genç kız gibi duruyorsun diyorlar ayyy insan nasıl mutlu oluyor öyle lafları duyunca gerçekten bütün yemeklerden daha iyi geliyor bana o lafları duymak ama daha zayıflama iyisin böyle diyor herkes diyorum az daha kaldı

Ne güzel canım maşallah Allah nazarlardan korusun, seni de aileni de. İkiz bebekler de çok dikkat çekiyor, sen her sabah ihmal etme 7 ayetel kürsi oku mutlaka.
Olamaz Erva'nın hedefine gözüm kaymış yanlışlıkla 2.3 yazmışım. 1.3 olacaktı. Hatta elim değmişken 0.3 mü yapsaydım
Hadi dediğin gibi 3 mil deneyeyim
Kabak yok evde ama planımda yaprak sarması var. Oğlum evde sıkılıyor eşim evde kızla ilgilenirken oğlumla saracağız, bir nevi faaliyet

sen sarma yemicen heralde

kaçmana gerek yok şekerim ye tavukla salatanı ohh mis

Bu arada ben de hedefimi 0.2 olarak mi değiştirsem acaba
dur kız bismillah daha hafta başındayız bi +200 gördün diye havlumu atıcan
Hedefini tutturamayana ceza var

Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
Mefkurem kendimi de ekledim
sende pek temkinli olmuşun cnm bence senden daha fazla gider

Tam senlik hafif bi menü

plasticwoman çok çok geçmiş olsun, Sevindim dizin adınıza, Rabbim sağlıklarını daim etsin. Bu sevince bir sadaka verebilirseniz, korur inşallah yine.
İyi uykular tatlım

Sağol canım amin aklıma gelmemişti yapayım

Akşam yemeği saati çok geç değil mi

Canım diğer yazdıklarını da okudum. Rabbim dermansız dertlerden muhafaza etsin. Çok şükür ciddi birşey çıkmamış.

Sağol canım amin

Valla daha çok yapmalısın :))

Fenasınnn
Mecbur kaldırıcam, artık cefa vakti geldi son kahvaltımızı edicez birazdan.
Nerde hareket orda bereket demişler

Doğru yol :)

Benimde arkadaşın düğünü var dedim ki iyi düşündün mü çeyrek ne kadar haberin var mı :)) kendini düşünmüyorsan bizi düşün :))

Hayırlı olsun bebekleri rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bahtları güzel olsun

Bi şey olmaz canım bugün iyi bi terle eksi görürsün

Sağol canım kesinlikle

Şeyda dün düğünde seni görenler ne dedi kızz gelde anlat bizde aşka gelelim. Heralde hiç göbüşde kalmadı sende @seydan94

Ay ne güzel mutluluk darısı bize :)

Canım başlarda bende öyleydim bi süre sonra canım hiç istemiyorum bu kadar emeğim var diyorsun harcamıyorsun karbo alınca daha çok acıktığın doğru karbo istiyorsan kaliteli karbo al

BU HAFTALIK HEDEFLER

Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun

Edibe süpersin :) Edibe12

Bu arada ben de hedefimi 0.2 olarak mi değiştirsem acaba

Hayır canım daha var günlerimiz verirsin :)

Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
Mefkurem kendimi de ekledim

Oo sen yenilgiyi baştan kabullenmişsin :)

Ne güzel sana uygun alternatif varmış işte. Sıkıntı olmadan atlatırsın inşallah
sen sarma yemicen heralde
Yemeyi düşünüyordum aslında, kaç taneye müsaade var?
1.3 verirsem süper olurum da şu and +300 ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…