- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.861
Bir tabak kuskusu fazlasıyla yaktım zaten. Bir gün öncesi de artıydı. Ben detokstan önce iki ana bir ara öğün olarak beslendim. Ilk başlangıç olması da etkiliydi ama güzel kilo verdim. Aç kalmadan. Bu hafta da aynı uygulayacağım. Bakalım işe yarayacak mitatlım sorun 3 öğün olması değildiki
Sen ikindin kek akşam 1tb kuskus yersen kaçınılmaz son olur :))
Aslında en fazla öğünümüz sabah, öğlen normal, akşam hafif olması lazım
Biz çoğunlukla akşama yükleniyoruz
Inş.yarasın cnmBir tabak kuskusu fazlasıyla yaktım zaten. Bir gün öncesi de artıydı. Ben detokstan önce iki ana bir ara öğün olarak beslendim. Ilk başlangıç olması da etkiliydi ama güzel kilo verdim. Aç kalmadan. Bu hafta da aynı uygulayacağım. Bakalım işe yarayacak mi
Çok şükür canım annenin iyi olmasına sevindim.Kızlar sabah geç kalkarım eve geldik çok şükür bi şey çıkmadı yani bi şey varda sorun olacak bi şey değilmiş sonradan oluşan bi şey ve eski dedi muhtemel çok önceden başına darbe almıştı ondan sanırım orada aklımıza gelmedi söylemedik sağlık ne kadar önemli şükürler olsun, hastası olana da rabbim şifa versin
Yarın artık kaçta kalkarım bilmiyorum görüşürüz
Afiyet olsun canım, güzel bir menü olmuş yine.Kızlar dünkü menümü yaziyim
Sabah
1 kase yoğurt
Yarım mor erik
Az kefir
2 kaşık yulaf
Öğlen
Peynirli salata
Ara
10 15 fıstık
Akşam
1 tabak et sote
Salata
Su 3 lt yi geçti
Spor az göbek attım düğünde o sayılır mı acep
Ne güzel çiçekler böyle.Benim kollar tutmiyy amanın amanın, dünkü bedava hasılatın bedeli bu olsa gerek. Bütün çiftçi ve emekçilere bir kez daha saygı duydum.
Günün en tatlı hatırası solmayan kır çiçekleri toplamak oldu.Eki Görüntüle 2032988 Eki Görüntüle 2032989
BU HAFTALIK HEDEFLER
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 2.2
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun
11.30'da kalktım, haftasonu eşim kalkıp çocuklarla ilgilenmiş ben de kaç günlük uykusuzluğu attım. Kalkınca kahvaltı, biraz çocuklarla ilgilenme, ortalık toplama, biraz yaylanma ve foruma gireyim dedi. Bilgisayarın başından kalkınca yemek yapmayı düşünüyorum. 15 dk Leslie yaparım sanırım ama pilatesi pek gözüm yemiyor. Başka planım yok, önerin var mı?Günaydınnnnnn 9.takımın güzel hatunları
Bugünü pazar zannedebilirsiniz ama bizim 2 günümüz bile geride kaldı
O yüzden artık kaçamak riski lüksümüz yok
Sağlıklı menüler ve güzel sporlu bir gün diliyorum
Isteyenler birbiriyle rakip olabilir
Heralde ceydayla mehlikadan başka eş yok
Edibe12 edibe bugünkü menü planını öğrenebilirmiyim cnm
Ben de Cumadan beri hep 87.0 çıktım. Sözde 600 gr verdim sanıyordum aslında 300 gr. mış, Allah'tan Cuma 87.0 çıkmadım diye şükredip moral bozmamaya çalışıyorum. Her ne kadar moral bozmayayım desem de dünkü açlık krizimin bir sebebi de bu olabilir.Ben Bugün bunalimdayimmmmmm. 109.3 geldim sabahhhhh. Acil önlem ve bugün karbon yok. 108 görcem diye tartiya ciktikca yukarı çıkıyor. Bugünplasticwoman in önerdiği sporları yapacam. Biraz geç aklım başıma geldi. Kadincaz taa ne zaman yazmıştı. Artık kaçamak yokkkkk. Yeter gariiiii
Çok güzel bir yazıymış, karikatür de çok acıklı...Alıntı
Bu bir yolculuk.
Sabır gerektiren, her gün damla damla üzerine emek koymanız gereken bir yolculuk.
İlk zorlukta, ilk sıkıntıda pes edip vazgeçmemeli, eski halinize geri dönmemelisiniz.
Yolunuza engel çıktığında, amacınıza farklı bir yoldan gitmeyi denersiniz; geri dönmezsiniz.
Koşmak sizi sıkıyor mu? Yüzmeyi deneyin.
Spor salonlarına gitmek bıktırıyor mu? Evde çalışmayı deneyin.
Kardiyo sizi yıpratıyor mu? Dışarı çıkıp yürümeyi deneyin.
Kural çok basit.
Yediklerinizden çöpleri çıkartıp, günde 1 saat sizi terletecek fiziksel bir etkinlik yaparsanız;
Gözlerinizi kapatıp açınca 6 ay geçecek ve bir bakmışsınız ki, bedeniniz bu olumlu değişimleri yansıtmaya başlamış.
Spor yapmak, bedeninize verebileceğiniz en iyi hediye.
Düşünün, bu öyle bir aktivite ki;
* Yaşam kalitenizi arttıracak.
* Size özgüven ve özsaygı kazandıracak.
* Size bedava mutluluk verecek.
* Süzekli iyi bir ruh halinde olmanızı sağlayacak.
* Stressiz bir yaşam sunacak.
* Sizi daha verimli, enerjik ve canlı biri yapacak.
* Ömrümüzün güzel yıllarını daha keyifle geçirmenize yardım edecek.
* Daha iyi görünmenizi sağlayacak; kıyafetlerle ya da kıyafetlerinizi çıkardığınızda.
* Ömrünüzü uzatacak.
* Hastalıklara karşı bağışıklık kazandıracak.
* Bedeninizin sınırlarını keşfetmenize destek olacak.
* Varolan sağlık sorunlarınızın büyük kısmını çözecek.
Uyku apnesinden karaciğer yağlanmasına,
eklem sorunlarından sırt ağrılarına,
nefes nefese kaldığınız yokuşlardan kalp ritim bozukluklarına,
stresli, bitkin, gergin bir hayat sürmekten tutun da baş ağrılarına ve migrene,
Aşırı terlemeden solgun bir cilde kadar
Daha pek çok sağlık sorununu çözmek sadece spor yapmaktan ve sağlıklı beslenmekten geçiyor.
Ama tatlısız yapamam!
Ama pilav yemeden olmuyor!
Ama makarnasız bir hayat düşünemiyorum!
Ama ekmek yemeden doyduğumuhissetmiyorum!
Oruç tutuyorsunuz gibi düşünün.
Dayanamıyorsanız evde bu yiyecekleri bulundurmayın.
Nefsinizle savaşırken sanki niyetetmişcesine sadık olun beslenme planınıza.
Kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin.
En büyük ödül, spordur.
Sporu sanki hayatınızdaki en önemli kişiye verilmiş bir randevu gibi düşünün.
Asla kaçırmamanız gereken bir iş toplantısı, bir arkadaş buluşması, bir okul günü gibi...
Spor, hayatınızdaki en önemli kişi içindir: SİZİN İÇİN.
Kendinize bu vakti ayırın.
Kendinizi ne kadar sevdiğinizi kanıtlayın.
Spora başlayanların %70'i sporu bırakır.
Hayır, siz değil.
Bu kez değil.
Kendinize inanın.
Kendinize bunu yapabileceğinizi kanıtlayın.
İnatlaşın.
Vücudunuz plato dönemine girip kilo vermeyi durdurmuş olabilir.
Sabredin.
Siz sağlıklı hayatı dayattıkça, o da pes edecek ve sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Pes eden mi sonucu görür, 1000 kere deneyip sonuç alamasa da ısrar eden mi?
Keşke ben de senin gibi kalkar kalkmaz sporu alışkanlık haline getirsen, durdukça enerjim kaçıyorGünaydın kızlar
Dün nasıl bir yorulmuşum yazarken uyuya kaldım:) yeni kalktim sabah spor için bile kalkamadım ama kesin yqpicam bugün
Kahvaltı hazırliklarina başliyim öptüm sizi
Güzelim o listeyi akşam yazıyodum iş yerinde net gidince kalmış öyleMefkurem beni de hedefimi de uçurmuşsu
1 e başlamışken o leslie 3 oluversin canısı11.30'da kalktım, haftasonu eşim kalkıp çocuklarla ilgilenmiş ben de kaç günlük uykusuzluğu attım. Kalkınca kahvaltı, biraz çocuklarla ilgilenme, ortalık toplama, biraz yaylanma ve foruma gireyim dedi. Bilgisayarın başından kalkınca yemek yapmayı düşünüyorum. 15 dk Leslie yaparım sanırım ama pilatesi pek gözüm yemiyor. Başka planım yok, önerin var mı
Ohaaa pek iddalıyız desene :))BU HAFTALIK HEDEFLER
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -2.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun
Şeyda dün düğünde seni görenler ne dedi kızz gelde anlat bizde aşka gelelim. Heralde hiç göbüşde kalmadı sende @seydan94
Ne güzel canım maşallah Allah nazarlardan korusun, seni de aileni de. İkiz bebekler de çok dikkat çekiyor, sen her sabah ihmal etme 7 ayetel kürsi oku mutlaka.Yok abla Doğumdan sonra bayağa vardı aslında ama gitti valla herkes şok geçirdi genç kız gibi duruyorsun diyorlar ayyy insan nasıl mutlu oluyor öyle lafları duyunca gerçekten bütün yemeklerden daha iyi geliyor bana o lafları duymak ama daha zayıflama iyisin böyle diyor herkes diyorum az daha kaldı
Olamaz Erva'nın hedefine gözüm kaymış yanlışlıkla 2.3 yazmışım. 1.3 olacaktı. Hatta elim değmişken 0.3 mü yapsaydımGüzelim o listeyi akşam yazıyodum iş yerinde net gidince kalmış öyle
1 e başlamışken o leslie 3 oluversin canısı
Sen ilk 15 dk sını yapacam diye başla arkası gelir zaten
Yemek olarak ne yapacaksın
Kabak varsa onu yap
Ohaaa pek iddalıyız desene :))
sen sarma yemicen heraldemaz Erva'nın hedefine gözüm kaymış yanlışlıkla 2.3 yazmışım. 1.3 olacaktı. Hatta elim değmişken 0.3 mü yapsaydım
Hadi dediğin gibi 3 mil deneyeyim
Kabak yok evde ama planımda yaprak sarması var. Oğlum evde sıkılıyor eşim evde kızla ilgilenirken oğlumla saracağız, bir nevi faaliyet
kaçmana gerek yok şekerim ye tavukla salatanı ohh misOhh mis gibi tarçınlı fındıklı armutlu meyvemi yedim.
Aksama tehlike çanları çalıyor. Yemekli misafir var. Börekler çörekler havada uçuşuyor ama ben yemeyeceğim tabiki. Fırında tavuktan alıp sofradan kaçsam ne olur :))
dur kız bismillah daha hafta başındayız bi +200 gördün diye havlumu atıcanBu arada ben de hedefimi 0.2 olarak mi değiştirsem acaba
sende pek temkinli olmuşun cnm bence senden daha fazla giderMefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
Mefkurem kendimi de ekledim
Hadi bakalım sağ salim varın cnm inş.Yoldayım kızlar, 2 arabayla eve dönüyoruz, bi kaç gün misafirim olacak bizimkiler.
sporu fazlasıyla yaparım bu hafta
Kızlar dünkü menümü yaziyim
Sabah
1 kase yoğurt
Yarım mor erik
Az kefir
2 kaşık yulaf
Öğlen
Peynirli salata
Ara
10 15 fıstık
Akşam
1 tabak et sote
Salata
Su 3 lt yi geçti
Spor az göbek attım düğünde o sayılır mı acep
plasticwoman çok çok geçmiş olsun, Sevindim dizin adınıza, Rabbim sağlıklarını daim etsin. Bu sevince bir sadaka verebilirseniz, korur inşallah yine.
İyi uykular tatlım
Akşam yemeği saati çok geç değil mi
Canım diğer yazdıklarını da okudum. Rabbim dermansız dertlerden muhafaza etsin. Çok şükür ciddi birşey çıkmamış.
Çok güzel görünüyorlar. Hem spor hem işçilik sen dün mükemmel hareket kattın kendine. Darısı bu güne. Kolunu kaldırmak zorundasın yoksaplasticwoman sporda geçer sekerim :)) bu hafta rakibim olmayınca ben de arayı kizistirma görevi üstlendim:))
Fenasınnn
Mecbur kaldırıcam, artık cefa vakti geldi son kahvaltımızı edicez birazdan.
Nerde hareket orda bereket demişler
Bende biraz önce geldim kahvemi içiyorum şimdi
Ufak bişey atıştırırım kahvaltı öğleni bulur
Bugün 5 den sonra görümcemin oğluna bebek görmeye gidecez
Daha bi bebek Daha var gitmediğimiz
Bi kaç ay sonra eltimin gelinin ikizleri olacak sonra bizimki gelecek Allah izin verirse
Yani bolcana masraf :)))
Yakın olunca ufak bişey alıyım olmuyor miktar fazla oluncada arka arkaya baya fazla oluyor :))
Ben Bugün bunalimdayimmmmmm. 109.3 geldim sabahhhhh. Acil önlem ve bugün karbon yok. 108 görcem diye tartiya ciktikca yukarı çıkıyor. Bugünplasticwoman in önerdiği sporları yapacam. Biraz geç aklım başıma geldi. Kadincaz taa ne zaman yazmıştı. Artık kaçamak yokkkkk. Yeter gariiiii
Günaydın kızlar güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum kızla beraber Benim bademcikler de gitti Allah'tan hayırlısı
plasticwoman canım çok geçmiş olsun sağlık çok büyük veli nimet insan kaybedince anlıyor
Şeyda dün düğünde seni görenler ne dedi kızz gelde anlat bizde aşka gelelim. Heralde hiç göbüşde kalmadı sende @seydan94
Bugün daha çok dikkat edeceğim tabiki. Bir de bana üç öğün yemek yaramıyor sanirim. Oglen yoğurt meyve dicem bundan sonra. Sanki o şekilde daha iyi oluyordum. Dün o kadar karbonhidrat aldım daha çok acıktım.
BU HAFTALIK HEDEFLER
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun
Bu arada ben de hedefimi 0.2 olarak mi değiştirsem acaba
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
Mefkurem kendimi de ekledim
Ne güzel sana uygun alternatif varmış işte. Sıkıntı olmadan atlatırsın inşallahOhh mis gibi tarçınlı fındıklı armutlu meyvemi yedim.
Aksama tehlike çanları çalıyor. Yemekli misafir var. Börekler çörekler havada uçuşuyor ama ben yemeyeceğim tabiki. Fırında tavuktan alıp sofradan kaçsam ne olur :))
Yemeyi düşünüyordum aslında, kaç taneye müsaade var?sen sarma yemicen heralde
1.3 verirsem süper olurum da şu and +300 ne yapsam kiEdibe süpersin :)Edibe12
Ne güzel sana uygun alternatif varmış işte. Sıkıntı olmadan atlatırsın inşallah
Yemeyi düşünüyordum aslında, kaç taneye müsaade var?
1.3 verirsem süper olurum da şu and +300 ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?