Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

karpuzun yanında peynir iyi olmuş yoksa 1 saat içinde midende kocaman boşluk oluyor :))

Bende öğlen güzel yedim hala acıkmadım
Yarında tartı olduğu için belki yoğurtla kapatırım günü

Kinoadan yap kendine sarma yeme sakın hedefin yüksek bu hafta cumayı düşün :)
kızz banamı didin :))sarma yapan edibe :)

Bende çiftlikten süt aldım geldim
Şükür taşırmadan kaynatma faslı bitti :))
Yürüyüşe çıkacaktım ama oğlan aradı çocuğu getiriyomuş
Benim spor akşama kaldı
Ama mutlaka yapılacak
Bu hafta hiç fire vermek istemiyorum

Zaten saat 16:00 oldu nerdeyse akşam yemeği geldi acıkmam herhalde dedim yedim :))

Acıkmadıysan ye canım ben 19:00 sonra yemıyorum ya hıc acıkmıyorum artık alıştım önceden hep gece yerdim gece geldik eve annem acıktım dedi tost yaptım anneme hiç acıkmadım şaşırtım kendime :))

Yok be ona demek istedim aslında :)))

Oo süper valla süt
Torun geliyor ne güzel spordan daha güzel :)

Kelime kelimesine çok güzel bir motivasyon yazısı bizle paylaştığın için teşekkürler ablam
Biz pes edenlerden olmucaz

Bn aksama ne yesem bilmiyorum
Tavuğu alıp kaçmalisin :)

aaa zararlımıymış krem peynir bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim araştırayım iyice için de süt tozu tuz v.s. de var diye belki de
akşamın 2 tane de köfte yemiştim yazmayı unutmuşum :)
her boy dambıl almak lazım(oğlum da ayrı ayrı kilolarda istiyor da) bir de onları nereye sıkıştırıcam su şişesi istemediğim de atıyorum gidiyor sabit evim olunca almayı düşünüyorum dediğin gibi renkli cicili bicili :)
bana göre yarım kilo büyük hedef keşke her hafta o kadar verebilsem :)

Kızlar anneme dua edin hastaneye geldik doktor emar istedi ilaçlı belki uzman gelene kadar bekletiriz dedi kötü bi şey çıkmasın dua edin kızlar
inşallah kötü bir şey çıkmaz rabbim yar yardımcınız olsun çok panikleyip stres yapma gülüm annen de fark eder iyice panikler kadıncağız

oo süpersin kendi dondurmanı yapmışsın bile kim demişti böyle yap diye unuttum ama çok sağ olsun iyi fikirmiş
sağlıklı güzel menü olmuş gülüm

kız nasıl 1.5 diyeyim :) benim meto ilaçla deh çüş işliyor bir dolu mineral vit. eksiği var kendimi biliyorum olmayacak hayaller kurmuyorum ki üzülmeyeyim
doktor vaktim geldi geçti bir ara gideyim de ilaç ayarımı yapıp takviyeleri versin yine , bayadır çoğunu kulanmıyorum

aaa iyi ki götürmüşsün doktora, iyi de kötü de olsa sonuç panik yapma şükür geç olmadan tedbir alacak zaman var doktorlar da iyiymiş iyileştirip yollarlar anneni eve

çok şükür önemli bir şey çıkmamış ben de gerisini okumadan yazıp durmuşum saflığım tuttu gece yerine öğleden sonra yazdın sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…