- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.881
O +300 ü sarma yiyerek mi eksiye çevirecen1.3 verirsem süper olurum da şu and +300 ne yapsam
Ohhh be güzel bi haberKızlar 102,9 idim cuma günü şimdi tartıldım 102,2 gördüm süper mutlu oldum :))
O +300 ü sarma yiyerek mi eksiye çevirecen
Tek 2 tane tadımlık
Yanında kendinede başka bişey yap
Yine kuruyemiş meyveyle geçirme
Ohhh be güzel bi haberhadi devamı gelsin inş.
karpuzun yanında peynir iyi olmuş yoksa 1 saat içinde midende kocaman boşluk oluyor :))Şimdi kahvaltımı yaptım sıcaktan uyandım canım soğuk bi şeyler istiyordu ince bi dilim karpuz yedim yanında iki üç parça peynirle iyi geldi akşama tavuk fletom vardı buzlukta çıkardım domates soğan biber sote yapıcam
kızz banamı didin :))sarma yapan edibe :)Kinoadan yap kendine sarma yeme sakın hedefin yüksek bu hafta cumayı düşün :)
karpuzun yanında peynir iyi olmuş yoksa 1 saat içinde midende kocaman boşluk oluyor :))
Bende öğlen güzel yedim hala acıkmadım
Yarında tartı olduğu için belki yoğurtla kapatırım günü
kızz banamı didin :))sarma yapan edibe :)
Bende çiftlikten süt aldım geldim
Şükür taşırmadan kaynatma faslı bitti :))
Yürüyüşe çıkacaktım ama oğlan aradı çocuğu getiriyomuş
Benim spor akşama kaldı
Ama mutlaka yapılacak
Bu hafta hiç fire vermek istemiyorum
Kelime kelimesine çok güzel bir motivasyon yazısı bizle paylaştığın için teşekkürler ablamAlıntı
Bu bir yolculuk.
Sabır gerektiren, her gün damla damla üzerine emek koymanız gereken bir yolculuk.
İlk zorlukta, ilk sıkıntıda pes edip vazgeçmemeli, eski halinize geri dönmemelisiniz.
Yolunuza engel çıktığında, amacınıza farklı bir yoldan gitmeyi denersiniz; geri dönmezsiniz.
Koşmak sizi sıkıyor mu? Yüzmeyi deneyin.
Spor salonlarına gitmek bıktırıyor mu? Evde çalışmayı deneyin.
Kardiyo sizi yıpratıyor mu? Dışarı çıkıp yürümeyi deneyin.
Kural çok basit.
Yediklerinizden çöpleri çıkartıp, günde 1 saat sizi terletecek fiziksel bir etkinlik yaparsanız;
Gözlerinizi kapatıp açınca 6 ay geçecek ve bir bakmışsınız ki, bedeniniz bu olumlu değişimleri yansıtmaya başlamış.
Spor yapmak, bedeninize verebileceğiniz en iyi hediye.
Düşünün, bu öyle bir aktivite ki;
* Yaşam kalitenizi arttıracak.
* Size özgüven ve özsaygı kazandıracak.
* Size bedava mutluluk verecek.
* Süzekli iyi bir ruh halinde olmanızı sağlayacak.
* Stressiz bir yaşam sunacak.
* Sizi daha verimli, enerjik ve canlı biri yapacak.
* Ömrümüzün güzel yıllarını daha keyifle geçirmenize yardım edecek.
* Daha iyi görünmenizi sağlayacak; kıyafetlerle ya da kıyafetlerinizi çıkardığınızda.
* Ömrünüzü uzatacak.
* Hastalıklara karşı bağışıklık kazandıracak.
* Bedeninizin sınırlarını keşfetmenize destek olacak.
* Varolan sağlık sorunlarınızın büyük kısmını çözecek.
Uyku apnesinden karaciğer yağlanmasına,
eklem sorunlarından sırt ağrılarına,
nefes nefese kaldığınız yokuşlardan kalp ritim bozukluklarına,
stresli, bitkin, gergin bir hayat sürmekten tutun da baş ağrılarına ve migrene,
Aşırı terlemeden solgun bir cilde kadar
Daha pek çok sağlık sorununu çözmek sadece spor yapmaktan ve sağlıklı beslenmekten geçiyor.
Ama tatlısız yapamam!
Ama pilav yemeden olmuyor!
Ama makarnasız bir hayat düşünemiyorum!
Ama ekmek yemeden doyduğumuhissetmiyorum!
Oruç tutuyorsunuz gibi düşünün.
Dayanamıyorsanız evde bu yiyecekleri bulundurmayın.
Nefsinizle savaşırken sanki niyetetmişcesine sadık olun beslenme planınıza.
Kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin.
En büyük ödül, spordur.
Sporu sanki hayatınızdaki en önemli kişiye verilmiş bir randevu gibi düşünün.
Asla kaçırmamanız gereken bir iş toplantısı, bir arkadaş buluşması, bir okul günü gibi...
Spor, hayatınızdaki en önemli kişi içindir: SİZİN İÇİN.
Kendinize bu vakti ayırın.
Kendinizi ne kadar sevdiğinizi kanıtlayın.
Spora başlayanların %70'i sporu bırakır.
Hayır, siz değil.
Bu kez değil.
Kendinize inanın.
Kendinize bunu yapabileceğinizi kanıtlayın.
İnatlaşın.
Vücudunuz plato dönemine girip kilo vermeyi durdurmuş olabilir.
Sabredin.
Siz sağlıklı hayatı dayattıkça, o da pes edecek ve sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Pes eden mi sonucu görür, 1000 kere deneyip sonuç alamasa da ısrar eden mi?
Bn aksama ne yesem bilmiyorumOhh mis gibi tarçınlı fındıklı armutlu meyvemi yedim.
Aksama tehlike çanları çalıyor. Yemekli misafir var. Börekler çörekler havada uçuşuyor ama ben yemeyeceğim tabiki. Fırında tavuktan alıp sofradan kaçsam ne olur :))
aaa zararlımıymış krem peynir bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim araştırayım iyice için de süt tozu tuz v.s. de var diye belki deKrem peynir zararlıymış diye duymuştum, sağlıksız yiyecekleri hayatımızdan çıkaralım canım. arada az bir şey olur belki ama bugün senin beslenmen krem peynire dayanmış
İyi bir hedef kardeş, ben kendi akıbetimi de böyle hedefler olarak görüyorum, az olsun ama yeter ki gitsin şu kilolar
İyi fikir tatlım aslında ama alsam şöyle cicili bicili bir dumbell sanki motivasyonum artar gibi
Kendine iyi bak, listene uy tatlım, keyifli tatiller...
inşallah kötü bir şey çıkmaz rabbim yar yardımcınız olsun çok panikleyip stres yapma gülüm annen de fark eder iyice panikler kadıncağızKızlar anneme dua edin hastaneye geldik doktor emar istedi ilaçlı belki uzman gelene kadar bekletiriz dedi kötü bi şey çıkmasın dua edin kızlar
oo süpersin kendi dondurmanı yapmışsın bile kim demişti böyle yap diye unuttum ama çok sağ olsun iyi fikirmişMenüm
Sabah 10:00
1 kase Yoğurt
Yarım muz + 3 tane üzüm
Biraz chia ve keten tohumu + tarçın
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 14:00
1 kase tavuksuyu çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara donmus muz ve yabanmersininden dondurma çok az da süt ekledim
Aksam 19:00
8 kaşık taze fasulye
1 kase naneli cacık
Su 2 litre
Spor 45 dk leslie @nanekekik
kız nasıl 1.5 diyeyim :) benim meto ilaçla deh çüş işliyor bir dolu mineral vit. eksiği var kendimi biliyorum olmayacak hayaller kurmuyorum ki üzülmeyeyim:) aynen atlattım bugünü
Kesinlikle öyle canım artık kontrollü gidicem
Yaptım canım onlar sayılmıyor dakikadan :)
Ya ne alaka şu diyetisyenlerin diplomaları alınmalı hareket etmeden nasıl kg vereceksin acaba 350 kg olanlara bile yürü diyorlar onlara yük binmiyorsa bize mi binecek
:)
Kesinlikle öyle canım
Süpersin rakibem sporu sevmeyenlerle rakip olucam ben arttıralım sporları .)
Evet canım kim sporu sevmiyorsa rakip yapıcam kendime :))
1,5 de lütfen
Hmm dene de bize de söyle yapalım
Bekliyoruz canım kilo vererek dön :)
Amin canım :)
aaa iyi ki götürmüşsün doktora, iyi de kötü de olsa sonuç panik yapma şükür geç olmadan tedbir alacak zaman var doktorlar da iyiymiş iyileştirip yollarlar anneni eveSağol kuzum başı ağrıyordu hep ağrır başı ama gözüne vurmuş şişmiş gözü dedim hadi gidelim burada bi hastane var devlet ama çok iyi ve İstanbul'da ki nöroloji bölümü ayrı olan ve sadece nöroloji acili olan tek hastane oraya geldik boşta çok güzel ilgilendikler bi tomografi çektirdik ilaçlı emar istedi damarda bi tıkanıklık var gibi dedi inşallah kötü bi şey çıkmaz kötü bi şey gibi görmedim ama bakmak lazım dedi tıkanıklık varsa göndermeyecek sabaha uzmanı bekliyfcez
çok şükür önemli bir şey çıkmamış ben de gerisini okumadan yazıp durmuşum saflığım tuttu gece yerine öğleden sonra yazdın sandımKızlar sabah geç kalkarım eve geldik çok şükür bi şey çıkmadı yani bi şey varda sorun olacak bi şey değilmiş sonradan oluşan bi şey ve eski dedi muhtemel çok önceden başına darbe almıştı ondan sanırım orada aklımıza gelmedi söylemedik sağlık ne kadar önemli şükürler olsun, hastası olana da rabbim şifa versin
Yarın artık kaçta kalkarım bilmiyorum görüşürüz
ayy ne güzel manzara sen bunların arasın da dolanıp hasat yaptın ruhun doymuştur senin :))Benim kollar tutmiyy amanın amanın, dünkü bedava hasılatın bedeli bu olsa gerek. Bütün çiftçi ve emekçilere bir kez daha saygı duydum.
Günün en tatlı hatırası solmayan kır çiçekleri toplamak oldu.Eki Görüntüle 2032988 Eki Görüntüle 2032989
inşallah hedefleri tutturup aşarız bileBU HAFTALIK HEDEFLER
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 2.2
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?