- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.901
vahh vahh bulaşıcı enfeksiyon mu ki senin de bademcikler gitti ana kız hastasınız şimdi rabbim şifa versin, kim bakacak şimdi sizeGünaydın kızlar güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum kızla beraber Benim bademcikler de gitti Allah'tan hayırlısı
plasticwoman canım çok geçmiş olsun sağlık çok büyük veli nimet insan kaybedince anlıyor
Allah'ın hakkı 3'tür derler. Ben şimdiden pazarlığımı yapayımO +300 ü sarma yiyerek mi eksiye çevirecen
Tek 2 tane tadımlık
Yanında kendinede başka bişey yap
Yine kuruyemiş meyveyle geçirme
Mesaj alındı canım. 3 tane yiyip kaç gündür kimsenin yüzüne bakmadığı pancarlı kinoadan yiyecegim, mısırları seçip çıkarırım.Yok be ona demek istedim aslında :)))
Köfte önermiştim sana onu niye yapmıyorsun?Aksam için öneri alabilirim
Ne yapıp yesem evde sebzede yok annemin yokluğu nasıl belli oluyor hafta başından pazara gidip alırdık böyle kara kara ne yapcam diye düşünmek yorucuymus
maşallah diyorlardır umarım :))Yok abla Doğumdan sonra bayağa vardı aslında ama gitti valla herkes şok geçirdi genç kız gibi duruyorsun diyorlar ayyy insan nasıl mutlu oluyor öyle lafları duyunca gerçekten bütün yemeklerden daha iyi geliyor bana o lafları duymak ama daha zayıflama iyisin böyle diyor herkes diyorum az daha kaldı
onu yapcam canım ama yarın yaparım babam bugün geç gelicek bugün sadece kendime göre ufak bişey yapmak istiyorumAllah'ın hakkı 3'tür derler. Ben şimdiden pazarlığımı yapayım
Mesaj alındı canım. 3 tane yiyip kaç gündür kimsenin yüzüne bakmadığı pancarlı kinoadan yiyecegim, mısırları seçip çıkarırım.
Köfte önermiştim sana onu niye yapmıyorsun?
ev de pek bir şey olmadığını göz önüne alarak tavsiyem kır iki yumurtayı içine azıcık süt dök iyice çırp minnak tuz baharat kekik ekle dibini azıcık yağladığın tavaya dök bir yanı kızarınca diğer yanını pişir koy tabağa içine kaşar rendele ikiye katla sıcağıyla erisin doyurucu da , krep tavan varsa onda yapabilirsin kaşık değdirmeden sallayıp fırlatıp ters çevirdin mi şekli de bozulmaz uğraşsız olurAksam için öneri alabilirim
Ne yapıp yesem evde sebzede yok annemin yokluğu nasıl belli oluyor hafta başından pazara gidip alırdık böyle kara kara ne yapcam diye düşünmek yorucuymus
inşallah kötü bir şey çıkmaz rabbim yar yardımcınız olsun çok panikleyip stres yapma gülüm annen de fark eder iyice panikler kadıncağız
kız nasıl 1.5 diyeyim :) benim meto ilaçla deh çüş işliyor bir dolu mineral vit. eksiği var kendimi biliyorum olmayacak hayaller kurmuyorum ki üzülmeyeyim
doktor vaktim geldi geçti bir ara gideyim de ilaç ayarımı yapıp takviyeleri versin yine , bayadır çoğunu kulanmıyorum
aaa iyi ki götürmüşsün doktora, iyi de kötü de olsa sonuç panik yapma şükür geç olmadan tedbir alacak zaman var doktorlar da iyiymiş iyileştirip yollarlar anneni eve
çok şükür önemli bir şey çıkmamış ben de gerisini okumadan yazıp durmuşum saflığım tuttu gece yerine öğleden sonra yazdın sandım
Sabah yaptı yapıldı sonra zaman bulmak zor oluyorKeşke ben de senin gibi kalkar kalkmaz sporu alışkanlık haline getirsen, durdukça enerjim kaçıyor
Himm yemede yanında yat oldu buev de pek bir şey olmadığını göz önüne alarak tavsiyem kır iki yumurtayı içine azıcık süt dök iyice çırp minnak tuz baharat kekik ekle dibini azıcık yağladığın tavaya dök bir yanı kızarınca diğer yanını pişir koy tabağa içine kaşar rendele ikiye katla sıcağıyla erisin doyurucu da , krep tavan varsa onda yapabilirsin kaşık değdirmeden sallayıp fırlatıp ters çevirdin mi şekli de bozulmaz uğraşsız olur
Hemde ne güzel olur misafirin pek dikkati çekmiyor ev sahibi yemiş yememişteOhh mis gibi tarçınlı fındıklı armutlu meyvemi yedim.
Aksama tehlike çanları çalıyor. Yemekli misafir var. Börekler çörekler havada uçuşuyor ama ben yemeyeceğim tabiki. Fırında tavuktan alıp sofradan kaçsam ne olur :))
15 dk leslie dişinin kavuguna yetmez :)sen onu yarim saat yapÇok şükür canım annenin iyi olmasına sevindim.
Afiyet olsun canım, güzel bir menü olmuş yine.
Ne güzel çiçekler böyle.
@mefkurem beni de hedefimi de uçurmuşsun
11.30'da kalktım, haftasonu eşim kalkıp çocuklarla ilgilenmiş ben de kaç günlük uykusuzluğu attım. Kalkınca kahvaltı, biraz çocuklarla ilgilenme, ortalık toplama, biraz yaylanma ve foruma gireyim dedi. Bilgisayarın başından kalkınca yemek yapmayı düşünüyorum. 15 dk Leslie yaparım sanırım ama pilatesi pek gözüm yemiyor. Başka planım yok, önerin var mı?
Ben de Cumadan beri hep 87.0 çıktım. Sözde 600 gr verdim sanıyordum aslında 300 gr. mış, Allah'tan Cuma 87.0 çıkmadım diye şükredip moral bozmamaya çalışıyorum. Her ne kadar moral bozmayayım desem de dünkü açlık krizimin bir sebebi de bu olabilir.
Çok güzel bir yazıymış, karikatür de çok acıklı...
Karbonhidrat uzak durdukça kilo vermekte sorun yasamazsin benceBen kahvaltı yaptım. Öğlen ara öğün şeklinde geçti. Bir de karbonsuz akşam yemeği. O şekilde kilo verdim detoksa kadar. Keşke hep öyle devam etseydim. Şimdi de ona dönüyorum. Bakalım işe yarayacak mı.simdi
Şuan sofradalar. Ben oturmadım. Annem eşlik ediyor mutfağı topluyorum ayağına kendime göre yerim en güzelinden:))Hemde ne güzel olur misafirin pek dikkati çekmiyor ev sahibi yemiş yememişte
Ama misafirliğe gidince zor oluyor
Bugün ev görmeye gittik 15 temmuz gazisi hazırlık yapmasın diye yarım saat önce den aradık genede pastaneden baklava kurupasta almış ,midem kötü dedim yemiyim dedim ama çok ısrar etti annesi bir baklavayla bir tane tuzlu kurabiye yemek zorunda kaldım
Artık öğle yemeği yerine geçsin bari
Sultanım yolculuk nereyeDolu Dolu kahvaltımı yaptım
Inş.akşamı hafif atlatacam
5 den sonra gideriz
Gitmeden önce sporu ve akşamı halletmem lazım
benim ömür boyu kullanmam gerekenler arada eksik çıktığı için doktorun kullan dedikleri ayrı ayrı var kullansam da hep yine eksik çıkıyor özellikle d.vit az gelse an depolar boşalıyor kalsiyumun emilimi ile de bağlantısı varmış kalsiyum da sorun çıkıyor dengesiz bir bedenim var işteŞükür sorun çıkmadı
Be eksikliğin var bende de var bir çok eksiklik ama sen yine de öyle düşünme veririm de uğraş verirsin Zaten takviye alıyorsun
İyiler güzel ilgilendiler sağılsınlar
:) sağol canım benim
@Edibe12 süpesin birde spor yap işte beklediğimiz Edibe olacak :)
Benim kahvaltı sağlam akşama kadar geçiştirme akşamda sağlam oluyor geneldetatlım sorun 3 öğün olması değildiki
Sen ikindin kek akşam 1tb kuskus yersen kaçınılmaz son olur :))
Aslında en fazla öğünümüz sabah, öğlen normal, akşam hafif olması lazım
Biz çoğunlukla akşama yükleniyoruz
aynen öyle cnm
Tek sır kararlı olmak ve uygulamaya geçmek bıkmadan devam etmek
Zahmet olmadan rahmet olmuyor :)
Ben karbonhidrattan uzak duruyorum elimden geldiğince ama ekmeği değil de makarnayı özlüyorum. Bir kaşık alayım tamam olmuyor onda. Başlayınca frenleyemiyorumKarbonhidrat uzak durdukça kilo vermekte sorun yasamazsin bence
ramazan da benim oğluşa arada yapıyorum üzerine de ketçapla süs çiziyorum gözünü açmadan yarım yamalak yediği için sıpam çekici gelsin diye uğraşıyorum :)Himm yemede yanında yat oldu bu
Ben süt katmadan yapıyorum sabahları çok güzel doyuruyor
Yumurtayı veren Rabbime şükürler olsun müthiş bir besin
benim ömür boyu kullanmam gerekenler arada eksik çıktığı için doktorun kullan dedikleri ayrı ayrı var kullansam da hep yine eksik çıkıyor özellikle d.vit az gelse an depolar boşalıyor kalsiyumun emilimi ile de bağlantısı varmış kalsiyum da sorun çıkıyor dengesiz bir bedenim var işte
yediklerimizin içi boşta o yüzden kimyasal kullanılarak üretilen meyveden sebzeden yeterli vitamini almıyoruz kiEksikliklerini ilacın yanı sıra doğal yollarla da destekle bence daha iyi olacaktır en son gittiğim doktor Demir d vs vitaminler genelde Türkiye'ye kadınlarda çok düşük çıkıyor hiç normal değeri çıkanını görmedim dedi ve yaşlı bi doktordu :) biz kendimize bakmıyoruz ne yazık ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?