Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vahh vahh bulaşıcı enfeksiyon mu ki senin de bademcikler gitti ana kız hastasınız şimdi rabbim şifa versin, kim bakacak şimdi size

O +300 ü sarma yiyerek mi eksiye çevirecen
Tek 2 tane tadımlık
Yanında kendinede başka bişey yap
Yine kuruyemiş meyveyle geçirme
Allah'ın hakkı 3'tür derler. Ben şimdiden pazarlığımı yapayım
Yok be ona demek istedim aslında :)))
Mesaj alındı canım. 3 tane yiyip kaç gündür kimsenin yüzüne bakmadığı pancarlı kinoadan yiyecegim, mısırları seçip çıkarırım.
Aksam için öneri alabilirim
Ne yapıp yesem evde sebzede yok annemin yokluğu nasıl belli oluyor hafta başından pazara gidip alırdık böyle kara kara ne yapcam diye düşünmek yorucuymus
Köfte önermiştim sana onu niye yapmıyorsun?

maşallah diyorlardır umarım :))
sen kendini hangi kiloda daha sağlıklı mutlu hissedeceksen o kiloya kadar devam et gülüm böyle iyi yeter diyenler samimidir kesin ama önemli olan sen ne hissediyorsun gerisini umursama boş verrrr:)

onu yapcam canım ama yarın yaparım babam bugün geç gelicek bugün sadece kendime göre ufak bişey yapmak istiyorum

Aksam için öneri alabilirim
Ne yapıp yesem evde sebzede yok annemin yokluğu nasıl belli oluyor hafta başından pazara gidip alırdık böyle kara kara ne yapcam diye düşünmek yorucuymus
ev de pek bir şey olmadığını göz önüne alarak tavsiyem kır iki yumurtayı içine azıcık süt dök iyice çırp minnak tuz baharat kekik ekle dibini azıcık yağladığın tavaya dök bir yanı kızarınca diğer yanını pişir koy tabağa içine kaşar rendele ikiye katla sıcağıyla erisin doyurucu da , krep tavan varsa onda yapabilirsin kaşık değdirmeden sallayıp fırlatıp ters çevirdin mi şekli de bozulmaz uğraşsız olur

inşallah kötü bir şey çıkmaz rabbim yar yardımcınız olsun çok panikleyip stres yapma gülüm annen de fark eder iyice panikler kadıncağız

Şükür sorun çıkmadı

Be eksikliğin var bende de var bir çok eksiklik ama sen yine de öyle düşünme veririm de uğraş verirsin Zaten takviye alıyorsun

aaa iyi ki götürmüşsün doktora, iyi de kötü de olsa sonuç panik yapma şükür geç olmadan tedbir alacak zaman var doktorlar da iyiymiş iyileştirip yollarlar anneni eve

İyiler güzel ilgilendiler sağılsınlar

çok şükür önemli bir şey çıkmamış ben de gerisini okumadan yazıp durmuşum saflığım tuttu gece yerine öğleden sonra yazdın sandım

:) sağol canım benim

@Edibe12 süpesin birde spor yap işte beklediğimiz Edibe olacak :)

Keşke ben de senin gibi kalkar kalkmaz sporu alışkanlık haline getirsen, durdukça enerjim kaçıyor
Sabah yaptı yapıldı sonra zaman bulmak zor oluyor
Kahvaltı yapıp çıktım ev baktık ordan ev görmeye gittik akşama misafir gelebilir ne ara yaparım spor u bilemiyorum

Himm yemede yanında yat oldu bu
Ben süt katmadan yapıyorum sabahları çok güzel doyuruyor
Yumurtayı veren Rabbime şükürler olsun müthiş bir besin

Hemde ne güzel olur misafirin pek dikkati çekmiyor ev sahibi yemiş yememişte
Ama misafirliğe gidince zor oluyor
Bugün ev görmeye gittik 15 temmuz gazisi hazırlık yapmasın diye yarım saat önce den aradık genede pastaneden baklava kurupasta almış ,midem kötü dedim yemiyim dedim ama çok ısrar etti annesi bir baklavayla bir tane tuzlu kurabiye yemek zorunda kaldım
Artık öğle yemeği yerine geçsin bari

15 dk leslie dişinin kavuguna yetmez :)sen onu yarim saat yap

Karbonhidrat uzak durdukça kilo vermekte sorun yasamazsin bence

Şuan sofradalar. Ben oturmadım. Annem eşlik ediyor mutfağı topluyorum ayağına kendime göre yerim en güzelinden:))

benim ömür boyu kullanmam gerekenler arada eksik çıktığı için doktorun kullan dedikleri ayrı ayrı var kullansam da hep yine eksik çıkıyor özellikle d.vit az gelse an depolar boşalıyor kalsiyumun emilimi ile de bağlantısı varmış kalsiyum da sorun çıkıyor dengesiz bir bedenim var işte

Benim kahvaltı sağlam akşama kadar geçiştirme akşamda sağlam oluyor genelde

Himm yemede yanında yat oldu bu
Ben süt katmadan yapıyorum sabahları çok güzel doyuruyor
Yumurtayı veren Rabbime şükürler olsun müthiş bir besin
ramazan da benim oğluşa arada yapıyorum üzerine de ketçapla süs çiziyorum gözünü açmadan yarım yamalak yediği için sıpam çekici gelsin diye uğraşıyorum :)
yumurta candır cann:)

Eksikliklerini ilacın yanı sıra doğal yollarla da destekle bence daha iyi olacaktır en son gittiğim doktor Demir d vs vitaminler genelde Türkiye'ye kadınlarda çok düşük çıkıyor hiç normal değeri çıkanını görmedim dedi ve yaşlı bi doktordu :) biz kendimize bakmıyoruz ne yazık ki :)

yediklerimizin içi boşta o yüzden kimyasal kullanılarak üretilen meyveden sebzeden yeterli vitamini almıyoruz ki
demir eksikliği de arada tozutuyor ilaçlar duruyor kullanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…