- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.941
Tarifini yazsanna güzellik@Edibe12 sağol canım azalıyor işte zamanla
Pişmeyen sağlıklı kurabiye yaptım kızlar bakalım birazdan buzluğa atıcam bakalım nasıl olacak :)
Merve seninle benim bu misafir işi ne olacak ya resmen rutine bağladık:)İyi akşamlar kızlar ugrayamadim bugün herkesten özür dilerim aniden misafir işi çıktı haliyle dün evde iş yapmayınca ev darmadağınık bir haldeydi hızlıca.toplayip temizlemek gerekti eşimle bir yaptık şükür yeni gittiler anca oturdum lakin oluyorum yorgunluk ve vücut ağrısından
Yarın eksi gelir senden prensesMenüm
Sabah 09:00
Bir muz ve 2 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezli tahin
Saat 10:00
1 domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Aksam 18:30
2 yumurtayla omlet arasına süzme peynir
Limonlu roka ile
1 bardak şekersiz çay
Spor 1 saat tempolu yürüyüş sahilde
Su 2 litre yatana kadar 2.5 olması için ugrascam :)
Hayırlı siyla bı iyleşseydi anaciginbugun evdeydim evi temizle çamasşır vs ancak fırsat buldum
ogşumda esımde kudurdular kudurdular bi baktım ikiside vakitsiz bir şekilde uyumuş gecede nobeti birlikte tutsunlar artıkolsun annemin ameliyatı 23 une ertelendi 16sında tekrar kardiyoloji görecek ayagındaki ödem inmedi elde ve ayakta uyuşma var doktora dedim bu şekilde olmamalı iyice emin oallım oda Ataturk araştırmada bi doktora yönlendirdi hayırlısı il bitsin bu işler ve yarın tartıya nasıl çıkacagım blmiyorum dun geceden beri yiyorum Allah beni top etsin top gibi hissdeiyorum zaten yuvarlana yuvarlana gidiyorum sanki
anneciğine stres yaptın gülüm ondan dünden beri yiyorsun hayırlısıyla ameliyatını olsa sağ selamet anca öyle rahatlarsınbugun evdeydim evi temizle çamasşır vs ancak fırsat buldum
ogşumda esımde kudurdular kudurdular bi baktım ikiside vakitsiz bir şekilde uyumuş gecede nobeti birlikte tutsunlar artıkolsun annemin ameliyatı 23 une ertelendi 16sında tekrar kardiyoloji görecek ayagındaki ödem inmedi elde ve ayakta uyuşma var doktora dedim bu şekilde olmamalı iyice emin oallım oda Ataturk araştırmada bi doktora yönlendirdi hayırlısı il bitsin bu işler ve yarın tartıya nasıl çıkacagım blmiyorum dun geceden beri yiyorum Allah beni top etsin top gibi hissdeiyorum zaten yuvarlana yuvarlana gidiyorum sanki
biraz yattım uyudum kalktım suyumu içiyorum yatana kadar bir dolu iş var 1 lt daha içmiş olurumKullan canım o zaman birde öğlen saati güneşe çık güneşlen
Canım daha erken su iç yine hava sıcak Zaten yetmez 2 lt menü güzel olmuş sadece ben olsam kavunu sabah ya da öğlen yerdim akşama meyve bırakmazdım
Sağol canım şükür
Kolay gelsin canım ev işi ile spor olmuş birde güzel spor eklersen bence yarına telafi olur diye düşünüyorum
geçmiş olsun canım annene umarım bir an önce sağlığına kavuşur her şeyi doktora bırakmamak en iyisi, iyi yapmışsın tedbirli olmak lazım
sabah zaten yumurta yememişsin akşam yemen iyi olmuş vee tebrikler gülüm keçiboynuzu pekmezini sabah sabah yiyebilmişsin can kan olsun :)Menüm
1 domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Limonlu roka ile
1 bardak şekersiz çay
Öncelikle mantiya hayır dediğin için tebrik ederimmenüm
12:20
2 haş. yumurtayla salata marul maydanoz dereotuyla
2 çatal kaşar
1.5 d. t.b. ekmeği yarımın üstüne krem peynir sürmüştüm
domates salatalık
18 :30
1 kayık dilim kavun
2 kase semizotu yeşil mercimek çorbası
5 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 mantının tanesi (pişip pişmediğine bakmıştım)
su 2. lt
@nanekekik
benim o kadar kötü değil abla sadece yutkunma da zorluk çekiyorum birde kırgınlık var vucudumdavahh vahh bulaşıcı enfeksiyon mu ki senin de bademcikler gitti ana kız hastasınız şimdi rabbim şifa versin, kim bakacak şimdi size
Afiyet olsun ablamenüm
12:20
2 haş. yumurtayla salata marul maydanoz dereotuyla
2 çatal kaşar
1.5 d. t.b. ekmeği yarımın üstüne krem peynir sürmüştüm
domates salatalık
18 :30
1 kayık dilim kavun
2 kase semizotu yeşil mercimek çorbası
5 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 mantının tanesi (pişip pişmediğine bakmıştım)
su 2. lt
@nanekekik
Kız uyandıktan sonra uyku tutmadı ki bir daha zati zor uyumuştumkuskusun vicdan azabıyla yanmışssın zaten yani miktar söyle 4 yk filan olsa anlarımda tabak ne kız bir tabak hesabını bırakalı çok oldu baby
vayyy
çok geçmiş olsun canım uyandırıp kendin uyusaydın çok yzu verme merve bakekim2009 var örnek elimizde
cidden peşpeşe olmuş kız 15dk ne 5 dk plates ne kız 20dk da terlemiyorum bile ben
bahçeyi yemişşin
mınık fireler var ama makul ölçüde
heyttt be yanıyor ortalık çostu bizim kızlar
akşamda kalan mısırı bitirmişsin abla bende yedim valla dun ondan sana birşy diyecek yüzüm yok
ahh gelemedi nanekekik valla ancak gelebildim aklım hep buradaydı
geçmiş olsun canım şükür birşey çıkamamış
afiyet olsun çok guzel bahar
göbek kaldımı ki attın bnim göbegi ödünç verseydim keşke
abla ya saynde iki kere takvime baktım birde kilo bildirenlr olmuş nasıl dedim ya nasıl pazar degil
bi cimcik aklım kaldı bu yogunlukta onunla da sen oynama
şu ara kazmayı alıp kaçan gibi hissediyorum kendimi
kız doyamadınız mı bırbırınızeaman dıkkat demeyecegim zaten tatilde bile dikkat ttin
kız ne yedin o kadar listeden yemek için çıkmadın ki kuzum yapma kendine bak zaten zor gidiyor kilocuklar annen inşallah bir an önce iyileşir şifa bulur canım yabugun evdeydim evi temizle çamasşır vs ancak fırsat buldum
Gayet güzel canımMenüm
1 domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Limonlu roka ile
1 bardak şekersiz çay
Afiyet olsun canımUyanınca 11gibi 2 parça peynir 2 ceviz
Kahvaltı 1:00
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz beyaz peynir
2 parca kasar
1tam yumurta 1yumurta beyazi ile omlet
1 t.k tereyağ
1t.k bal
1dilim çavdar
4:00 öğle yemeği diyelim:)
1tane baklava
1tane tuzlu kurabiye
8:00
1kepce yoğurt çorbası
1tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği
Domates
3lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45 dk spor
Yapmadım ama yapmadan yatmak yok
Niyetim yarım saat karşı
Yarım saat egzersiz hareketleri
Güzel gibi duruyor az ve öz ama doyurucu geldi gerçi bende az yediğim için çoğunluk gözüme batmadiMenü mü yazayım
Kahvaltı : ince dilim karpuz ve 3-4 küp peynir (küçük)
Çeyrek simit
Akşam yemeğim : 200 gram göğüs fletodan tavuk sote, 2 domates,2 biber,2 kuru soğan ile sote yaptım soğana bayılırım pişmiş :)
Sporumu yapacağım suyumu içtim
Şekersiz Türk kahvemi içtim duble
sorma dileğim ya benim artık enerjim kalmadı yanlız şu hayırlı olsun Faslı bitse bekli rahatlatırim kışın eve daha çok misafir geliyor dilek banaMerve seninle benim bu misafir işi ne olacak ya resmen rutine bağladık:)
Kışın rahatlarmiuizki
gayet güzel öğle zorla ikramı olmasa daha şahane olurmuş ama yapacak bir şey yok bazı kişiler aşırı ısrarcı oluyor yedirmeden rahatlamıyorlar :)Uyanınca 11gibi 2 parça peynir 2 ceviz
Kahvaltı 1:00
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz beyaz peynir
2 parca kasar
1tam yumurta 1yumurta beyazi ile omlet
1 t.k tereyağ
1t.k bal
1dilim çavdar
4:00 öğle yemeği diyelim:)
1tane baklava
1tane tuzlu kurabiye
8:00
1kepce yoğurt çorbası
1tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği
Domates
3lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45 dk spor
Yapmadım ama yapmadan yatmak yok
Niyetim yarım saat karşı
Yarım saat egzersiz hareketleri
az öz olmuş gülüm sindirimi de rahat olur afiyet olsunMenü mü yazayım
Kahvaltı : ince dilim karpuz ve 3-4 küp peynir (küçük)
Çeyrek simit
Akşam yemeğim : 200 gram göğüs fletodan tavuk sote, 2 domates,2 biber,2 kuru soğan ile sote yaptım soğana bayılırım pişmiş :)
Sporumu yapacağım suyumu içtim
Şekersiz Türk kahvemi içtim duble
ben de kendimi tebrik ediyorum geçen hafta sabahın 4 üne kadar yaptım 2. defadır pişiriyorum benimkilere ve yemedim :))Afiyet olsun başarılı menü, mantı varken yemeden durabildiğin için de ayrıca tebrik ederim.
Öyle deme Bahar benim için bu spor bile büyük başarı. Valla azıcık gözden kaybolsan seni arıyorum hemen.
Ağzından yel alsın kötü kötü konuşma kız çubuk kraker olasın inşallah ne topu
Afiyet olsun Bahar iyi ki akşam omlet yapmışsın, protein olmuş menünde en azından. Spor konusunda ikimiz de harekete geçtik şükür
Ne sade menü benimkiler yaz yaz bitmiyor. Gayet başarılı bir menü olmuş. Böyle iki öğün, miktarlar da az bravo Ceyda
insan dara düşünce nasıl da hızlanıyor değil mi maşallah iyi yetiştirip toparlamışsınız evi ben habersiz misafiri sevmiyorum o yüzden herkese diyorum hiç olmadı yarım saat öncesi haber verin kendimi toparlayacak vaktim olsun :)İyi akşamlar kızlar ugrayamadim bugün herkesten özür dilerim aniden misafir işi çıktı haliyle dün evde iş yapmayınca ev darmadağınık bir haldeydi hızlıca.toplayip temizlemek gerekti eşimle bir yaptık şükür yeni gittiler anca oturdum lakin oluyorum yorgunluk ve vücut ağrısından
eksi getirecek güzel menü olmuş gülüm afiyet olsunMisafirlerle gezmeseniz. O yüzden uğrayamıyorum. Geç saatte geçmişi okurum insallah
Bugünkü mönüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalık domates
Peynir
14.30
Armut 5 fındık ve tarçınlı bir kase yoğurt
18.00
Fırında tavuk
Spor henüz yok
Su bugün çok az oldu. Hiç içemedim desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?