Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar kızlar ugrayamadim bugün herkesten özür dilerim aniden misafir işi çıktı haliyle dün evde iş yapmayınca ev darmadağınık bir haldeydi hızlıca.toplayip temizlemek gerekti eşimle bir yaptık şükür yeni gittiler anca oturdum lakin oluyorum yorgunluk ve vücut ağrısından

Merve seninle benim bu misafir işi ne olacak ya resmen rutine bağladık:)
Kışın rahatlarmiuizki

Yarın eksi gelir senden prenses

Hayırlı siyla bı iyleşseydi anacigin
Ah bahar ah çikmayacaktin listeden

Misafirlerle gezmeseniz. O yüzden uğrayamıyorum. Geç saatte geçmişi okurum insallah
Bugünkü mönüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalık domates
Peynir
14.30
Armut 5 fındık ve tarçınlı bir kase yoğurt

18.00
Fırında tavuk

Spor henüz yok
Su bugün çok az oldu. Hiç içemedim desem yeridir

anneciğine stres yaptın gülüm ondan dünden beri yiyorsun hayırlısıyla ameliyatını olsa sağ selamet anca öyle rahatlarsın
elde ayakta uyuşma olması nedemiş ki ödemden mi oluyormuş

biraz yattım uyudum kalktım suyumu içiyorum yatana kadar bir dolu iş var 1 lt daha içmiş olurum

sabah zaten yumurta yememişsin akşam yemen iyi olmuş vee tebrikler gülüm keçiboynuzu pekmezini sabah sabah yiyebilmişsin can kan olsun :)

Öncelikle mantiya hayır dediğin için tebrik ederim
Menun gayet iyi kavunu akşama bırakmazsan daha iyi olur bence

vahh vahh bulaşıcı enfeksiyon mu ki senin de bademcikler gitti ana kız hastasınız şimdi rabbim şifa versin, kim bakacak şimdi size
benim o kadar kötü değil abla sadece yutkunma da zorluk çekiyorum birde kırgınlık var vucudumda
Kızda baya toparladı ilaçları içince
Afiyet olsun abla
Kız uyandıktan sonra uyku tutmadı ki bir daha zati zor uyumuştum
kız ne yedin o kadar listeden yemek için çıkmadın ki kuzum yapma kendine bak zaten zor gidiyor kilocuklar annen inşallah bir an önce iyileşir şifa bulur canım ya

Gayet güzel canım
Afiyet olsun canım
Güzel gibi duruyor az ve öz ama doyurucu geldi gerçi bende az yediğim için çoğunluk gözüme batmadi
Merve seninle benim bu misafir işi ne olacak ya resmen rutine bağladık:)
Kışın rahatlarmiuizki
sorma dileğim ya benim artık enerjim kalmadı yanlız şu hayırlı olsun Faslı bitse bekli rahatlatırim kışın eve daha çok misafir geliyor dilek bana

Cumartesi

Kahvaltı (09:30)
3 dilim domatesli sucuk
1dilim ekmek
Domates
Salatalık
Kırmızı biber
3 yk menemen

(17:00)
¼ kuru soğan
5yk peynirli makarna
Domates salatası
1 maden suyu

(21:30)
5 tane kuşbaşı et ( kendi yağı ile kavurdum)

Şu: 2 lt
Spor yok

Bugünkü menüm
(11:30)
Domatesli biber sote
3 siyah zeytin
1 ck tereyagli 1 dilim kızarmış ekmek
Salatalik
Kırmızı biber
(18:30)( dışarda yedik misafirlerler)
7 parça kuzu kuşbaşı
¼ domates
Sumaklı soğan
2 parça lavaş

(20:00)
⅓ şeftali
½ armut
4 tane üzüm

Su: 3 lt
Spor yok

gayet güzel öğle zorla ikramı olmasa daha şahane olurmuş ama yapacak bir şey yok bazı kişiler aşırı ısrarcı oluyor yedirmeden rahatlamıyorlar :)

az öz olmuş gülüm sindirimi de rahat olur afiyet olsun

ben de kendimi tebrik ediyorum geçen hafta sabahın 4 üne kadar yaptım 2. defadır pişiriyorum benimkilere ve yemedim :))
2 pişirimlik daha var 89 u gördüğüm de eğer canım çekiyorsa yerim çekmezse yine yemem:)

insan dara düşünce nasıl da hızlanıyor değil mi maşallah iyi yetiştirip toparlamışsınız evi ben habersiz misafiri sevmiyorum o yüzden herkese diyorum hiç olmadı yarım saat öncesi haber verin kendimi toparlayacak vaktim olsun :)
ağır spor yapsan bu kadar yorulmazdın zaten hastasın boğazın kötü halin yok erkenden yat uyu kızın uyursa inşallah gece rahat uyursunuz

eksi getirecek güzel menü olmuş gülüm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…