Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oyyyyy ablam Allah razı olsun dusunmen bile yeter valla abla hayır diyebilmeyi öğrenmem lazım

Yok canım eşimin iş arkadaşları bu tarafta yakindalar arkabalari Avrupa yakasindalar
afiyet olsun abla

abla seninle gurur duyuyorum

cedar peyniri yazıyor ya içindekiler de ben de hiç huylanmadım eşim de o olunca ekmek yiyorum diye çifter çifter alıyor :)
bebişede allah hayırlı uzun ömürler versin anasına babasına hayırlı evlat olur inşallah

inşallah önemli bir şey çıkmaz zaten ilk baktıkların da çıkmamış basit bişeydir de çabucak çözülür
annenin psikoloji nasıl kendini eni sonu ameliyat 16 sın da diye hazırlamıştı zaten kadıncağızı etraftan korkutmuşlardı şimdi ameliyatta ertelendi iyice stres yapmaz inşallah vardır bunda da bir hayır

akşam hem erken hem minnak olmuş acıkmadın mı gülüm küçük bir ara daha rahat kaldırır menün zaten geç yatıyorsun

Estağfurullah Merve, hem kendin hastasın hem çocuğun üstüne misafir, bir sürü geçmiş bile yapmışsın canım benim. İnşallah bugün güzel bir dinlenirsin, yarına haftasonu yorgunluğunu atmış olarak kalkarsın.
Hayırlı siyla bı iyleşseydi anacigin
Ah bahar ah çikmayacaktin listeden
Unutmuşum bir de izne ayrılmıştı di mi? Olmaz @nanekekik yarın acil toparla olmazsa izin mizin dinleme sen yine menü yazmaya başla buraya.
Afiyet oldun Erva menü güzel su en azından 2 olsaydı iyi olurmuş.
Annemler, kardeşimler, ve duyan komşularda geldi bakamıyorum yatarken bildirim yaparım haberdar etmek için geldim, öpüyorum hepinizi görüşürüz
Ooo maşallah şairimize karşılama töreni var desene
Afiyet olsun canım Menüer güzel, sadece makarna olmasaymış iyiymiş. Neyseki peynirli ve geç saat değil.
Güzel canım hem aç kalmamışsın hem diyete dikkat etmişsin, üstelik gezmeye rağmen tebrik ederim. Bir de sporla taçlandır günü iyisi mi
Ayy bu spor öyle bişey ki yaptıkça yapasın geliyor
Yapmayıncada birden soğuyorsun
O yüzden 1 günden fazla ara vermek doğru değilmiş
Bir günle mi soğunuyormuş, ne fena...

helal sana mefkuremmmmm
şeker orucu cidden işe yaramaya başlamış sende de kokusunu alsan bile canın çekmez artık
ahmet kaçar nasıl zayıflamış acaba

Menüm
Sabah 11.30
1 kocaman su bardağı süt, göz kararı yulaf, 1 muz, 6 kaju, 1 avuç kadar kuru üzüm, keten tohumu, chia, çörekotu karışmı
(Sonuç tepeli bir yemek tabağı oldu, ancak doyarım gibi geldi)
Öğlen 16.00
1 tepeli dolu kase kinoa ve youğurt karışımı
Akşam 20.15
1 tepeli dolu yemek tabağı yoğurtlu kereviz salatası
1 hurma, bir çok minik parça patates
Su: 2 lt
Spor: 3 mil Leslie, 5 dk pilates, 10 dk Leslie yer hareketleri, bir kaç dk kol hareketi

Kısaca tepeli karışım günü oldu benim için ama doydum çok şükür, yarın tartıda batık çıkmam inşallah.

ahh canım ya seni de mi araba tutuyor
menün yok gibi bir şey hafifin ötesi kuş tüyü olmuş gülüm afiyet olsun :)

bu menüyle ne batık çıkıcan kızzz:)
yaa kuzura bakma da gülüm benim hafıza pek iyi olmadığından senle başkasını mı karıştırıyorum bilemedim şimdi karıştırdıysam baştan affola..
bu hafta senin menüler sanki hep mi böyle hafif biraz geçiştirme gibi oldu yemek olarak pek bir şey göremedim gibi hatırlıyorum

Çok az olmuş sanki yol yüzünden sanırım. Yarından itibaren dengeli ve sağlıklı beslen canım yoksa çok az yiyerek, düzgün protein, yağ, ölçülü karbonhidrat almadan başarılı bir diyet olmaz.

@nanekekik
20 duvar şınavı çekildi
tezgahın üçgen kısmında arkaya dönük kendi ağırlığımı 5 kez kaldırıp indim
1 kg ağırlıkla 30 ar kez kollar çalıştırma bacak yayıyla 70 bacak çalıştırma yapılmıştır efendim
süre olarak 5-6 dk bile sürdü sürmedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…