Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikleeee
erkeğe deger versende çok göstermiyceksin..
sensiz olamam yapamam demiyceksin..
bazen yapma etme diyolar ama diger türlü yapanların sonunun hüsran olduklarını hep görmüşümdür.. çünkü ozaman erkek hep bekliyo.. nazlanmak istiyo.. hataları affetmeni istiyolar...
bir affedince gerisi geliyo..
haa bu demek değilki öküz gibi olmak lazım.. ama dengede tutmak lazım.. o olmasada yaşanabileceğini göstermek hissettirmek lazım içten içe...

Son düzenleme:

kızlar teleonumu arkadaşım düşürdü yere
bozuldu içinde anakartı kırılmış yapılmazmış.. çok üzüldümmm telefonsuz kaldım
bana telefon önersenizeee varmıı önerebileceğiniz bişeeeey

Ne kullanıyordun cnm sen ? Ben sımdı yenı bı tane aldım ole cok pahalı bısey deıl SAMSUNG S3353 CAH@T cok kullanıslı tavsıye ederım :)

cnm hattın ne idi,ben avea kullanıyorum,kampanyası varmış,2 sene kapattırmıycam,ayda 4 tl eklenecek faturaya.NOKIA X2-01 benimki cnm,nokia c3 e benziyor,bi bak istersen,toplamda 96 tl ye geliyo

kzılar iyi akşamlar ben çıkıyorum
çamaşırları katladım yerleştireyim,ütüm var biraz yine onu halledeyim,sonra yemek işine bakarız,yarın görürüşüz:79:

Ne kullanıyordun cnm sen ? Ben sımdı yenı bı tane aldım ole cok pahalı bısey deıl SAMSUNG S3353 CAH@T cok kullanıslı tavsıye ederım :)

canım ben sony ericson K770i kullanıyodum sony ericsondan aşırı derecede memnundumm 2.5 sene önce 550tl ye almıştı nişanlımdı ozaman şuan 100 tl etmez belkide:))))

küçük birşey amaa özellikleri süperdi kullanışı filan kamerası fotograf makinesi kadar netti..

bu dediğine baktım bendeee
fiyatıda uygunn
kamerası nasıl canım??? bende böyle ekranda klavye gibi tuşlu istiyomm bu sefer

blackberry istiyorum aslında amaa çok pahalı iyisi 1500 civarııı
okadar veremem şimdii
en fazla taş çatlasa 500 veririm telefona çok paraya acıyom ben

Son düzenleme:

cnm hattın ne idi,ben avea kullanıyorum,kampanyası varmış,2 sene kapattırmıycam,ayda 4 tl eklenecek faturaya.NOKIA X2-01 benimki cnm,nokia c3 e benziyor,bi bak istersen,toplamda 96 tl ye geliyo

seninkide güzele benziyoo fiyatıda harikaymışşşş
avea kullanmıyom canım 8-9 yıldır telsim şimdiki vodafone kullanıyom:)

Cnmm sony erıcsonları bılıyorum cameraları acayıp ıyı oluyo eger camera senın ıcın onemlıyse bu tel senın ısını gormez ama black bery ıstıyorum ama az para odıcem dıyosan bu tlf super ben hepsıburadadan 220 tl aldım ındırımdeydı normal fıyatı 330 mu neymıs ama camerası dandık benım pek ısım olmuyo cam dıe tercıh etmedım ama goruntu ve kullanım acısından cok memnunum arastır bıraz ıstersen
Aynen :))) Bende ondan aldım zaten wi-fi baglantısı var :))))

Son düzenleme:

peki canım wifi bağlantısı olunca inrtene girmek için wireles modemmi olmalı ??
ücret ödüyomusun saatli filan internet içinnn
baktım şimdi fiyat 228 tll
aynen çok uygunn alsammı :)
telefon kalrdeşi oluruzz DD
eşimde şunu alalım dedi telekom veriyomuş arkadaşı almıştaa iyiymiş
ayda 19 tl taksitle 24 ay amaa yaniii 19*24=480e geliyo ozaman seninki daha uygunn

evt cnm kablosuz ınternetın oldugu heryerden face tiwiter google baglanabılyosun paralı olanıda var ama onu acmazsan bıseycık olmuyo zaten sey dıo wi-fi ara dıosun sana etrafındakı modemlerı buluyo sıfresını gırıp baglanıyosun...Fiyatı bencede cok uygun dıger telefonumda samsungtu benım malum sebeplerden gormek ıstemedıgım ıcın kotu anıları hatırlamamak adına tel degıstırdım.Memnunum sadece cam bıraz dandık ama ole cokta kotu deıl :) Al valla hem uygun hem pahalı gorunuyo

yanacak yanacak kalbım
iyice dusun aslında ; atese atacak bırsey yok
gecıcı yarım ofkenle
kaderı bozma dur
bende bidaha sevecek CESARET YOKKKKK .....

tam benlikk pahalı görünüyo
evettt banada yattı aklıma samsung kullanmıştım öçnceden kızaklılardan
bakalım bi ön araştırma yapıyım cumartesi alırım artık olmad senin gibi hepsiburadadan alırım orada baya indirimler var çünküüü baktımda şimdii

bak bakalım belkı orda daha uygun fıyata degısık bıseyler bulursun...Aman bole bahanelerde olmasa bısey alamıcaz kendımıze :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…