- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.501
Walla yaşamış ve görmüş biri olarak erkege verilen her taviz ve alttan almayı yaparken bı tık ustunu bıdakı sefer yapabılecekmısınız onu dusunmek gerek.Eddanında dedıgı benımde gozlemledıgım uzere erkekler verılen hıc bıseyle yetınmıyorlar dahada ustunu ıstıyorlar.Ayyt sınırlenıyorum ben neyse ...
:)) yediğim yemeğin muhteşemliğini görün diye koydumyakın olsaydın sana yapardım.Hem hiç yağlı, kalorili bi yemek değil.sadece kıyması yaglı :))[/QUOT
biliyorum canım.urfadayken öğrenmiştim.evde de yapıyorum ama oradaki fırın,patlıcan,et,domates,isot....aynı tadı evde alamıyorum
ay..ne demek efendim...her zaman bekleriz...yaşasın kadın dayanışması
kızlar teleonumu arkadaşım düşürdü yere
bozuldu içinde anakartı kırılmış yapılmazmış.. çok üzüldümmm telefonsuz kaldım
bana telefon önersenizeee varmıı önerebileceğiniz bişeeeey
kızlar teleonumu arkadaşım düşürdü yere
bozuldu içinde anakartı kırılmış yapılmazmış.. çok üzüldümmm telefonsuz kaldım
bana telefon önersenizeee varmıı önerebileceğiniz bişeeeey
Ne kullanıyordun cnm sen ? Ben sımdı yenı bı tane aldım ole cok pahalı bısey deıl SAMSUNG S3353 CAH@T cok kullanıslı tavsıye ederım :)
Ne kullanıyordun cnm sen ? Ben sımdı yenı bı tane aldım ole cok pahalı bısey deıl SAMSUNG S3353 CAH@T cok kullanıslı tavsıye ederım :)
cnm hattın ne idi,ben avea kullanıyorum,kampanyası varmış,2 sene kapattırmıycam,ayda 4 tl eklenecek faturaya.NOKIA X2-01 benimki cnm,nokia c3 e benziyor,bi bak istersen,toplamda 96 tl ye geliyo
canım ben sony ericson K770i kullanıyodum sony ericsondan aşırı derecede memnundumm 2.5 sene önce 550tl ye almıştı nişanlımdı ozaman şuan 100 tl etmez belkide:))))
küçük birşey amaa özellikleri süperdi kullanışı filan kamerası fotograf makinesi kadar netti..
bu dediğine baktım bendeee
fiyatıda uygunn
kamerası nasıl canım??? bende böyle ekranda klavye gibi tuşlu istiyomm bu sefer
blackberry istiyorum aslında amaa çok pahalı iyisi 1500 civarııı
okadar veremem şimdii
en fazla taş çatlasa 500 veririm telefona çok paraya acıyom ben
Cnmm sony erıcsonları bılıyorum cameraları acayıp ıyı oluyo eger camera senın ıcın onemlıyse bu tel senın ısını gormez ama black bery ıstıyorum ama az para odıcem dıyosan bu tlf super ben hepsıburadadan 220 tl aldım ındırımdeydı normal fıyatı 330 mu neymıs ama camerası dandık benım pek ısım olmuyo cam dıe tercıh etmedım ama goruntu ve kullanım acısından cok memnunum arastır bıraz ıstersen
Aynen :))) Bende ondan aldım zaten wi-fi baglantısı var :))))
peki canım wifi bağlantısı olunca inrtene girmek için wireles modemmi olmalı ??
ücret ödüyomusun saatli filan internet içinnn
baktım şimdi fiyat 228 tll
aynen çok uygunn alsammı :)
telefon kalrdeşi oluruzzDD
eşimde şunu alalım dedi telekom veriyomuş arkadaşı almıştaa iyiymiş
ayda 19 tl taksitle 24 ay amaa yaniii 19*24=480e geliyo ozaman seninki daha uygunn
evt cnm kablosuz ınternetın oldugu heryerden face tiwiter google baglanabılyosun paralı olanıda var ama onu acmazsan bıseycık olmuyo zaten sey dıo wi-fi ara dıosun sana etrafındakı modemlerı buluyo sıfresını gırıp baglanıyosun...Fiyatı bencede cok uygun dıger telefonumda samsungtu benım malum sebeplerden gormek ıstemedıgım ıcın kotu anıları hatırlamamak adına tel degıstırdım.Memnunum sadece cam bıraz dandık ama ole cokta kotu deıl :) Al valla hem uygun hem pahalı gorunuyo
tam benlikk pahalı görünüyo
evettt banada yattı aklıma samsung kullanmıştım öçnceden kızaklılardan
bakalım bi ön araştırma yapıyım cumartesi alırım artık olmad senin gibi hepsiburadadan alırım orada baya indirimler var çünküüü baktımda şimdii
yanacak yanacak kalbım
iyice dusun aslında ; atese atacak bırsey yok
gecıcı yarım ofkenle
kaderı bozma dur
bende bidaha sevecek CESARET YOKKKKK .....
sen diyince açtım şimdi onu dinliyorummmmm
off offf diyesim geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?