Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım doğru hatırlıyorsun geçen çarşamba- perşembeden beri salata modunda yaşıyorum. Bugün sarma vardı ama baktım yarına artacak, 3 tane yeme hakkımı yarın kullanayım dedim. Yediklerim zararsız gibi ama miktarları fazla malesef. Eşim kereviz salatasının boyutlarından korktu o kadar yani

Süresi az ama esaslı spor yapmışsın

Hadi inş.tatlım
Yoksa o mide bi şımarırsa susturmak zor oluyor. Vur kafasına keretanın :)
Vurdum abla kafasına ağzını burnunu kırdım
Kalk abla kalk millet cosmus yine
Valla ben poğaça börek olayını bebek görmeye gelenler sayesinde öğrendim ne kadar uğraşma desenlerde yiyen yediren yemeyi seven bir toplum olunca insan yapmadan duramiyor
Sporumu yaptım 60 dk ağırlık ve kardio olarak North River
Ohhh yansın yağlar
eline sağlık canım

Ev kalabalik bayram temizliği vs gün içinde takmıyor da gece takıyorsun o kesin ama riski yüksek abla inşallah böylesi hepimiz için daha hayırlı olacak
Benzin iç benzin benim anlamda kardesimide dehşet araba tutardı bugün duydular deneyecektir küçük kardeş bı çay bardağı benzini içti onu içince kusmak gerekirmiş bu kusmadi kaldı benzin icerde o gün bugün araba tutmaz ama ablam cesaret Edip icemedi tabi küçüğü kusamayinca hala aynı yolculuklarda. Geçen sene bı yerde yara bandını göbek deliğinin tam üstüne çapraz yaoistirinca etkili olduğunu okuyup yengende denedik artık her yolculukta yapıyoruz piskoljik mı bilmem oda kusmuyor artık dene istersen
North River canım alıntı yaptım silinmiş, Trabzon geliniyim ben, bir senedir burdayım, istanbulluyum esasen
İstanbul a hasret İstanbul aşığı ben..
Bende Rize geliniyim canım İstanbul gezerken güzel ama yok yok ne Ankara ne İstanbul yasanmamali Bolu mesela miss gibi memleketim diye demiyorum
Oo Edibe sporu isteyince yaoiyormussun
çalışmış vücut abla 5dk 5 dkdir

Ben sporumu yaptım. Dusumu aldım.mide ağrısıyla uzanmışım. Artık midem küçülmeye başladı sanirim. Bu akşam yediğim tavuk porsiyonu çok geldi bana. Artık tabaklarımi biraz daha küçük tutmalıyım.
35dk ceyda nin önerdiği sporlar
15dk yürüyüş
5 dk leslie- sıkılınca bıraktım. Toplam 55 dakika spor North River
Bu arada ceydammmm ıyiki varsın. Geç oldu spora başlamam ama süper oldu gerçekten. Senin o hareketleri yapınca leslie çerez geldi sıktı beni:) be artık o hareketleri sayısını arttırıp arttırıp yaparım. Ölçü de aldım bakalım bir ay sonra neler olacak plasticwoman

iyi de gülüm bence doğru yapmıyorsun bedenin her şeye ihtiyacı var vermemiz gereken 3-5 kilo değil şimdiden böyle yersen kilo vermen bir yerde duracak neden mi kalorisini çok azalttın bedenin diyecek ki ha bana bu kadar geliyor o zaman buna alışıp bu kadarla çalıştırayım, vücudun sonra normal yemeye dönünce geleni depolayacak, metabolizmanın normal işleyişini bozma gülüm 5 gün üst üste bu tarz yemek cidden sıkıntı, arada olur elbette , senelerin obezi olarak aynı hataları tekrar tekrar yapıp fark etmem uzun sürdü sana da aynısı olmasın sağlıklı ve dengeli beslenip zarif hatunlar olacağız daha, yolumuz kısa değil ki

geçen bende baktım iyilikten anlamıyor yine bi ayar verdim tehdidi bastım vücuduma arada kafa göz kırmak lazım galiba :))))
iyi ki ev kalabalıkta sürekli düşünüp tansiyonu fırlatmıyorsunuz , inşallah sorunsuz geçecek ameliyat dualarım annele

Yaptım ve gerçekten mutlu oldum. Tek aklıma takılan hep böyle devam edebilir miyim, edemezsem verdiğim kiloları geri alır mıyım? Belki şehir efsanesi bilemiyorum ama bilinçaltıma yer etmiş.
gülüm ben yürümeye bu yaz başladım hep evde lastikle yarım lt su şişesiyle çalışıyordum her gün de değildi yani bazen 10 gün yapmadığım oluyordu hiçte geri kilo almadım çok yüklenip kas yapıp bırakırsan sorun olur sadece

saati yine 2 ettim ütüyü bitirdim o ara benim sıpa geldi oo ne pişirdin diye sıcak börekten 4 dilim maden suyuyla gömdü gitti
keşke benim meto da oğlumun ki gibi olsa gece kalkar yer üstüne zayıflar gençlik işte :) bir türlü vaz geçiremedim bu huyundan aburcubur v.s. ne olursa gece kalkıp yiyor yaff

İyi geceler herkese bakalım yarın @ayulduzz ve @mefkurem planladığı sporları yapmış olacak mı
Ben yapcam demedimki
Bugün of günüm olsun cnm

Çok acıktım 1 bar yoğurt suyu içtim
Valla su içmek için bile kalkmaya halim yok
2 battaniyenin altında dondum uyuyamadım

Ben yapcam demedimki
Bugün of günüm olsun cnm

Çok acıktım 1 bar yoğurt suyu içtim
Valla su içmek için bile kalkmaya halim yok
2 battaniyenin altında dondum uyuyamadım
Ablam hastami oldun geçmiş olsun
Ben senin yerinede spor yaparım baharin ağzına laf verirmiyim hiç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…