- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.001
Evet canım doğru hatırlıyorsun geçen çarşamba- perşembeden beri salata modunda yaşıyorum. Bugün sarma vardı ama baktım yarına artacak, 3 tane yeme hakkımı yarın kullanayım dedim. Yediklerim zararsız gibi ama miktarları fazla malesef. Eşim kereviz salatasının boyutlarından korktu o kadar yanibu menüyle ne batık çıkıcan kızzz:)
yaa kuzura bakma da gülüm benim hafıza pek iyi olmadığından senle başkasını mı karıştırıyorum bilemedim şimdi karıştırdıysam baştan affola..
bu hafta senin menüler sanki hep mi böyle hafif biraz geçiştirme gibi oldu yemek olarak pek bir şey göremedim gibi hatırlıyorum
Süresi az ama esaslı spor yapmışsınNorth River
20 duvar şınavı çekildi
tezgahın üçgen kısmında arkaya dönük kendi ağırlığımı 5 kez kaldırıp indim
1 kg ağırlıkla 30 ar kez kollar çalıştırma bacak yayıyla 70 bacak çalıştırma yapılmıştır efendim
süre olarak 5-6 dk bile sürdü sürmedi ama
Kızlar ben yoruldum yarın iş var ben yatar görüşürüz yarın inşallah eksi görürüz hafta başı tartısı aslında cuma günü ne olacağını büyük ölçüde ortaya koyuyor[/QUOTE
Iyi geceler canım. Ben yarınki tartıdan korkuyorun
Çok güzel geçirmişsin yolculukla yemegiBugün menüm
Sabah 9:00
Domatesli omlet bir kaşık
5dlim salatalık
3 zeytin
Ara 11 gibi bir armut
öğleyi yolda geçirdim, araba tutma olayı olduğundan çubuk kraker yedim küçük bir paket.
Akşam bir tabak salata
3lt den fazla su
spor 20dk
North River
Off keskeeeazından 2 olsaydı iyi olurmuş.
Kız gelin... Ben rizeliyim. Beklerim rizeyeNorth River canım alıntı yaptım silinmiş, Trabzon geliniyim ben, bir senedir burdayım, istanbulluyum esasen
İstanbul a hasret İstanbul aşığı ben..
Vurdum abla kafasına ağzını burnunu kırdımHadi inş.tatlım
Yoksa o mide bi şımarırsa susturmak zor oluyor. Vur kafasına keretanın :)
Kalk abla kalk millet cosmus yineBiri bana spor yap desin
Gündüz ne güzel cnm istiyodu
Şimdi eve gelince hiç halim kalmadı
Menümü yazayım sonrasına bakarım
10.30
1 şeftali
11.30 -12.00
Menemen
Peynir
Salatalık
Nane
1 tb sandwich ekm.
17.30
Sabahtan biraz Menemen kalmıştı
Yoğurt
Evden çıkmadan acilen yedim
Su 2.5 lt
Valla ben poğaça börek olayını bebek görmeye gelenler sayesinde öğrendimGörümcemin gelinine bişey hazırlama sadece kısa bi kahveye gelicez demiştim
Yazık yine 3 çocukla pasta, elmalı kurabiye falan yapmış
Ufacık tadına bak falan dedi ama
Yok şeker orucundayım dedim :))
Kızlar bu şeker orucu meyvelerini vermeye başladı heralde
Artık akşamları aşırı açlığım olmuyor
Aslında acıkıyorum ama böyle bişeylere saldırasım gelmiyor
Ee tabi ucunda bide liste var :))
Hem cnm tatlıda pek istemiyor artık
Yalnız bugünkü pasta çok güzel görünüyordu
Üstünden çukulata sosu akmış beni ye diyodu
Ohhh yansın yağlarSporumu yaptım 60 dk ağırlık ve kardio olarakNorth River
eline sağlık canımSpor Listesi
askrhpozitif =60+?
Mefkurem =65+75
North River =0+0+
@CeruleanSins =0+?
plasticwoman =0+95+60+
E ervam44 =0+100
ekim2009 =45+50
Fitt_anne =45+0+
befitlady =0+45
Mehlikatun = 15+100
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Ekledim kendimi :) hem liste üste çıksınNorth River
Ev kalabalik bayram temizliği vs gün içinde takmıyor da gece takıyorsun o kesin ama riski yüksek abla inşallah böylesi hepimiz için daha hayırlı olacakinşallah önemli bir şey çıkmaz zaten ilk baktıkların da çıkmamış basit bişeydir de çabucak çözülür
annenin psikoloji nasıl kendini eni sonu ameliyat 16 sın da diye hazırlamıştı zaten kadıncağızı etraftan korkutmuşlardı şimdi ameliyatta ertelendi iyice stres yapmaz inşallah vardır bunda da bir hayır
Benzin iç benzinBugün menüm
Sabah 9:00
Domatesli omlet bir kaşık
5dlim salatalık
3 zeytin
Ara 11 gibi bir armut
öğleyi yolda geçirdim, araba tutma olayı olduğundan çubuk kraker yedim küçük bir paket.
Akşam bir tabak salata
3lt den fazla su
spor 20dk
North River
Bende Rize geliniyim canım İstanbul gezerken güzel ama yok yok ne Ankara ne İstanbul yasanmamali Bolu mesela miss gibi memleketim diye demiyorumNorth River canım alıntı yaptım silinmiş, Trabzon geliniyim ben, bir senedir burdayım, istanbulluyum esasen
İstanbul a hasret İstanbul aşığı ben..
Oo Edibe sporu isteyince yaoiyormussunMenüm
Sabah 11.30
1 kocaman su bardağı süt, göz kararı yulaf, 1 muz, 6 kaju, 1 avuç kadar kuru üzüm, keten tohumu, chia, çörekotu karışmı
(Sonuç tepeli bir yemek tabağı oldu, ancak doyarım gibi geldi)
Öğlen 16.00
1 tepeli dolu kase kinoa ve youğurt karışımı
Akşam 20.15
1 tepeli dolu yemek tabağı yoğurtlu kereviz salatası
1 hurma, bir çok minik parça patates
Su: 2 lt
Spor: 3 mil Leslie, 5 dk pilates, 10 dk Leslie yer hareketleri, bir kaç dk kol hareketi
Kısaca tepeli karışım günü oldu benim içinama doydum çok şükür, yarın tartıda batık çıkmam inşallah.
North River
20 duvar şınavı çekildi
tezgahın üçgen kısmında arkaya dönük kendi ağırlığımı 5 kez kaldırıp indim
1 kg ağırlıkla 30 ar kez kollar çalıştırma bacak yayıyla 70 bacak çalıştırma yapılmıştır efendim
süre olarak 5-6 dk bile sürdü sürmedi ama
Onlar bırakmaz sporuİyi geceler herkese bakalım yarın @ayulduzz ve @mefkurem planladığı sporları yapmış olacak mı
Yaptım ve gerçekten mutlu oldum. Tek aklıma takılan hep böyle devam edebilir miyim, edemezsem verdiğim kiloları geri alır mıyım? Belki şehir efsanesi bilemiyorum ama bilinçaltıma yer etmiş.Oo Edibe sporu isteyince yaoiyormussun
iyi de gülüm bence doğru yapmıyorsun bedenin her şeye ihtiyacı var vermemiz gereken 3-5 kilo değil şimdiden böyle yersen kilo vermen bir yerde duracak neden mi kalorisini çok azalttın bedenin diyecek ki ha bana bu kadar geliyor o zaman buna alışıp bu kadarla çalıştırayım, vücudun sonra normal yemeye dönünce geleni depolayacak, metabolizmanın normal işleyişini bozma gülüm 5 gün üst üste bu tarz yemek cidden sıkıntı, arada olur elbette , senelerin obezi olarak aynı hataları tekrar tekrar yapıp fark etmem uzun sürdü sana da aynısı olmasın sağlıklı ve dengeli beslenip zarif hatunlar olacağız daha, yolumuz kısa değil kiEvet canım doğru hatırlıyorsun geçen çarşamba- perşembeden beri salata modunda yaşıyorum. Bugün sarma vardı ama baktım yarına artacak, 3 tane yeme hakkımı yarın kullanayım dedim. Yediklerim zararsız gibi ama miktarları fazla malesef. Eşim kereviz salatasının boyutlarından korktu o kadar yani
4 kg çamaşır deterjanını aldım elime iç kol çalıştırıcam güya iki kere geriye doğru yaptım kaldıramadım ağırlığı bıraktım :)))Süresi az ama esaslı spor yapmışsın
geçen bende baktım iyilikten anlamıyor yine bi ayar verdim tehdidi bastım vücuduma arada kafa göz kırmak lazım galiba :))))Vurdum abla kafasına ağzını burnunu kırdım
Kalk abla kalk millet cosmus yine
Valla ben poğaça börek olayını bebek görmeye gelenler sayesinde öğrendimne kadar uğraşma desenlerde yiyen yediren yemeyi seven bir toplum olunca insan yapmadan duramiyor
Ohhh yansın yağlar
eline sağlık canım
Ev kalabalik bayram temizliği vs gün içinde takmıyor da gece takıyorsun o kesin ama riski yüksek abla inşallah böylesi hepimiz için daha hayırlı olacak
Benzin iç benzinbenim anlamda kardesimide dehşet araba tutardı bugün duydular deneyecektir küçük kardeş bı çay bardağı benzini içti onu içince kusmak gerekirmiş bu kusmadi kaldı benzin icerde o gün bugün araba tutmaz ama ablam cesaret Edip icemedi tabi küçüğü kusamayinca hala aynı yolculuklarda. Geçen sene bı yerde yara bandını göbek deliğinin tam üstüne çapraz yaoistirinca etkili olduğunu okuyup yengende denedik artık her yolculukta yapıyoruz piskoljik mı bilmem oda kusmuyor artık dene istersen
Bende Rize geliniyim canım İstanbul gezerken güzel ama yok yok ne Ankara ne İstanbul yasanmamali Bolu mesela miss gibi memleketim diye demiyorum
Oo Edibe sporu isteyince yaoiyormussun
çalışmış vücut abla 5dk 5 dkdir
gülüm ben yürümeye bu yaz başladım hep evde lastikle yarım lt su şişesiyle çalışıyordum her gün de değildi yani bazen 10 gün yapmadığım oluyordu hiçte geri kilo almadım çok yüklenip kas yapıp bırakırsan sorun olur sadeceYaptım ve gerçekten mutlu oldum. Tek aklıma takılan hep böyle devam edebilir miyim, edemezsem verdiğim kiloları geri alır mıyım? Belki şehir efsanesi bilemiyorum ama bilinçaltıma yer etmiş.
Ben yapcam demedimkiİyi geceler herkese bakalım yarın @ayulduzz ve @mefkurem planladığı sporları yapmış olacak mı
Ablam hastami oldun geçmiş olsunBen yapcam demedimki
Bugün of günüm olsun cnm
Çok acıktım 1 bar yoğurt suyu içtim
Valla su içmek için bile kalkmaya halim yok
2 battaniyenin altında dondum uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?