Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaptım ve gerçekten mutlu oldum. Tek aklıma takılan hep böyle devam edebilir miyim, edemezsem verdiğim kiloları geri alır mıyım? Belki şehir efsanesi bilemiyorum ama bilinçaltıma yer etmiş.
Edibecim spor ve diyete vücut alışıyor sporuda diyetisyene yaşam biçimi haline getirmezsek ki henüz başarabilmiş değilim beynim hep diyette diye bağırıyor illa ki geri gelir ama ayarı vermek gerekir
Spor verdiğin kilolar giderken genişlemiş derinin satmasını engeller daha çok kas daha hızlı metobolizma demek bu süreçte ikisi yanyana inan çok iyi kankalar
4 kg çamaşır deterjanını aldım elime iç kol çalıştırıcam güya iki kere geriye doğru yaptım kaldıramadım ağırlığı bıraktım :)))
Abla o geriye doğru satılmıştır bence şu şişesiyle yap iki tane 1.5 Luk
Çok sağol ablacim
Ahh ahhh ilerde alır benim eşim her yemekte bı ekmek yermiş çöp gibiydi evlendigimizde şimdi göbek yaptı tabi yinede hızlı metobolizma onu yediğini yarısını bı hafta yesem 5kg alırım
Ben yapcam demedimki
Bugün of günüm olsun cnm

Çok acıktım 1 bar yoğurt suyu içtim
Valla su içmek için bile kalkmaya halim yok
2 battaniyenin altında dondum uyuyamadım
Hanlar kırgınlık mı var sizin oralarda soguttumu yine
Şimdi sporumu bitirdim duşa girmeden yazayım dedim yaparım dedimmi yaparım
North River yaz ordan ablana yarım saat kardio yarım saat egzersiz hareketleri

Ablam hastami oldun geçmiş olsun
Ben senin yerinede spor yaparım baharin ağzına laf verirmiyim hiç:)
pis dilek

Güzel gibi duruyor
Ben yapcam demedimki
Bugün of günüm olsun cnm

Çok acıktım 1 bar yoğurt suyu içtim
Valla su içmek için bile kalkmaya halim yok
2 battaniyenin altında dondum uyuyamadım
abla hayırdır sende mi hasta olacaksın yoksa Allah korusun

Rica ederim canım güzel olacak sonuçları

Yaptım ve gerçekten mutlu oldum. Tek aklıma takılan hep böyle devam edebilir miyim, edemezsem verdiğim kiloları geri alır mıyım? Belki şehir efsanesi bilemiyorum ama bilinçaltıma yer etmiş.

Bi şey olmaz asıl spora ihtiyacın var yoksa kg vermekten sıkılırsın ayrıca sadece diyetle vereceğin sporda sarkmalar olur sporu yaptıkça sever bırakmazsın

Kızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)

Hayırlı yolculuklar iyi tatiller inş çok + olmaz

Günaydınnnnnn kizlarrrr
Bakalım bugün tartılar neler diyecek bize

Sabah sabah tirtil kurtarma operasyonu atlattim evde 2 tirtilimz var gecen annemlerd3n Nişan da elbiselerimi gitmek için istedigimde kargoya elbiselerle bir ben seviyorum diye nohutta koymuşlar onun içinden 2 tane tırtıl çıktı biri koza ordu biri duruyor daha ben marul falan veriyordum eşim dün aç kalmış bu marul yemiyor diye armut koymuş içine ee bunu duyan karıncalar ususmusler yazık nasıl bir kaçışı var tırtılın görmeniz lazım ay inşallah koza örene bişey yapmamışlardır kelebek oluşumunu merakla bekliyorum

Günaydınnnn güzel eksilerle haftaya başlayın inş.

Ben aşırı aç olunca hep çok üşürüm akşam o yüzden öyleydim :))
Şimdi karnım tok sırtım pek :)
Tabi burası yinede soğuk

Dün yoğurdun dibi kalmıştı çok suluydu o yüzden tok tutmadı heralde
Akşam suyunu karıştırıp ayran gibi 1 bar içtim biraz iyi geldi

Bide o açlık olunca kaçamak yaparım korkusu ve spor yapmamış olmak beni çok huzursuz etti
Çok şükür atlattım ama nedense hala o huzurluk var

Hey Allahım yaa herkesin derdi başka :))

Günaydın abla hasta olmamana çok sevindim şuan bende oldukça acim nedense kız uyuyorken tartilip biseyler yiyeyim bari

Sabah 6 da oğlanı işe bıraktım
Hollandaya gidecek bugün 1 hafta orda çalışacaklar
Kız da öğlen gelecek 3 hafta tatili var onu almaya gidecem
Tabi temizlik alışveriş vs.var

Gelininde annesi rahatsızmış eğer onu dr a götürecek olursa çocuğu buraya bırakacak olmazsada akşam yemeğine zaten gelecekler

Bugün kahve bile bekliyemeden erkenden kahvaltımı yaptım
O yüzden erken tartıldım ama yinede daha iyi bi sonuç bekliyodum
Çünkü cumadan beri hep akşamlarım erken ve hafifdi. Hep aç aç uyudum karşılığı 100 gr olmamalıydı

Her gün okuyorum mutlaka benim kızları gören genelde bunlar hiç birbirine benzemiyor diyor gerçekten de öyle ten renkleri bile çok farklı

Sağol canım ben kendimi 55 de daha iyi hissedicem inşallah

Aman aman ödünç bile almayayım

Ablaaaa açlık yaramıyor bence ama yine de Cuma'ya daha çok olcak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…