- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.041
Sağolasın tatlım sadece açlık başıma vurduydu :))
Günaydınnnnnn kizlarrrr
Bakalım bugün tartılar neler diyecek bize
Sabah sabah tirtil kurtarma operasyonu atlattimevde 2 tirtilimz var gecen annemlerd3n Nişan da elbiselerimi gitmek için istedigimde kargoya elbiselerle bir ben seviyorum diye nohutta koymuşlar onun içinden 2 tane tırtıl çıktı biri koza ordu biri duruyor daha ben marul falan veriyordum eşim dün aç kalmış bu marul yemiyor diye armut koymuş içine ee bunu duyan karıncalar ususmusler yazık nasıl bir kaçışı var tırtılın görmeniz lazım ay inşallah koza örene bişey yapmamışlardır kelebek oluşumunu merakla bekliyorum
Gündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattımAblaaaa açlık yaramıyor bence ama yine de Cuma'ya daha çok olcak eminim
1 gün fazla yiyip ertesi güne sabit olmakda güzelKızlar ben sabitim açıkçası dünkü menüden sonra bekliyordum yazmicam hiç gerek yok can çektirmeye falan
Günaydın
Günaydınnnnnn kizlarrrr
Bakalım bugün tartılar neler diyecek bize
Sabah sabah tirtil kurtarma operasyonu atlattimevde 2 tirtilimz var gecen annemlerd3n Nişan da elbiselerimi gitmek için istedigimde kargoya elbiselerle bir ben seviyorum diye nohutta koymuşlar onun içinden 2 tane tırtıl çıktı biri koza ordu biri duruyor daha ben marul falan veriyordum eşim dün aç kalmış bu marul yemiyor diye armut koymuş içine ee bunu duyan karıncalar ususmusler yazık nasıl bir kaçışı var tırtılın görmeniz lazım ay inşallah koza örene bişey yapmamışlardır kelebek oluşumunu merakla bekliyorum
Olsun yinede çok güzel cnmKahvaltımı pişmeyen sağlıklı kurabiyemle yaptım çok beğendim tadını :) ve süt içtim
Cuma kilo : 102,9
güncel kilo : 102,6
Fark : 300 gr
Aslında dün 102 görmüştüm ama kaçamakta yapmadım başka bi Teknik sorun var aslında :) biraz neyse onu çözerim ben bugün yarın daha eksi olur :)
Olsun yinede çok güzel cnm
Tabi bugünküyle kalmasın üstüne gelsin eksiler :))
Iyi tatiller.Kızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)
Ablacım ekside olmak da güzelCuma 92.6
Bugün 92 5
Fark -100
Ekside olmana sevindim canım. Kurabiye de güzelmiş ama ben bunda yaptığımı tek seferde yutar otururdum. Iyi seninkiler dolaptaymis:))Kahvaltımı pişmeyen sağlıklı kurabiyemle yaptım çok beğendim tadını :) ve süt içtim
Aslında dün 102 görmüştüm ama kaçamakta yapmadım başka bi Teknik sorun var aslında :) biraz neyse onu çözerim ben bugün yarın daha eksi olur :)
Yasemincigim iyi tatiller canım bol bol eğlenceliKızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)
No panik no stres, çok değil 400 Gr doğru adımlarla eksiye çevirilir canım tavsiyem mümkün mertebe karbonhidrat uzak dur Akşamları kilo vermeye az kalorili gıdalar tuketCuma 109.1
Pazartesi 109.5
FARK +400
Ne olduğunu anlayamıyorum
Kilolu olan erkekler çok zayifliyinca küçülüveriyor çocuk gibi oluyorlar olmuyor yaniGece hep alıntı yaptıydım ama hepsi uçmuş sonraki menülere bakamadım kusura bakmayın
ekim2009 ekimcim ahmet çakarı programda gördüm ceketle pek belli olmuyoda reklamda gömlekle gördüm göbek falan kalmamış adamda nasıl verdi bilmiyorum
Belki göz alışkanlığı bilmiyorum ama yakışmamış sanki
Heralde belli bi yaştan sonra kilo verince daha çökkünlük oluyor
Ben yaparım bunu diyeti keyifli hale getirmek lazım ki sikilmayalim dimiPişmeyen kurabiye
Yarım bardak süt
100 gr tereyağı diyor ama o kadar koymadım göz kararı koydum biraz
2-3 yk keçi boynuzu tozu
3 su bardağı yulaf
50 gr bitter çikolata
Göz kararı bal
1-2 yk fıstık ezmesi
geniş bi tavada tereyağını eritiyoruz sonra içine sütü keçi boynuzu tereyağını ve bitter çikolatayı alıp bi fokurdayana kadar ocakta tutuyoruz (isterseniz çikolatayı tavanın altını kapatınca da koyabilirsiniz) ocaktan alıyoruz tavayı içine bal ve fıstık ezmesi koyup iyice karıştırıyoruz topak topak durmamalı daha sonra yulafı koyuyoruz karıştırıyoruz 5 dk bekletiyoruz, yağlı kağıt serili tepsiye kaşık yardımı ile koyuyoruz, ben birazını buzlukta birazını buzdolabında beklettim Hale'n dolaptalar diğerinde buzlukta :) baya çıkıyor bu tariften içerisinde ki bitter Zaten bi kareye çok az düşecektir sorun olmaz
Normal tarif ise şöyle malzemeler
Yarım su bardağı süt
3 yk kakao
110 gr tereyağı
50 gr fıstık ezmesi
Yarım su bardağı şeker
50 gr çikolata
3 su bardağı yulaf veya Mısır gevreği
Ben malzemeleri giyebileceğim şeylerle değiştirdim :)
Fitt_anne
Stres olmuştum ama şimdi daha iyiyim. Sadece bir öğün karbonhidrat alıyordum. Artık onu da bıraktım. Bol sporla bakalım neler olacak. Elimden geleni yapiyorum yapacağım daNo panik no stres, çok değil 400 Gr doğru adımlarla eksiye çevirilir canım tavsiyem mümkün mertebe karbonhidrat uzak dur Akşamları kilo vermeye az kalorili gıdalar tuket
Bana eksi getiren gıdalar
Kabak sote salata
Haşlanmış tavuk göğsü salata
teşekkür ederim ablam kızarsın sanmıştım:)görümcemin oğluna bebek görmeye gitmiştik cnm geldik
Oyyy senin mantı tanesini sevsinler :))
Krem peynir lafı geçmiş cnm
Onları kalan artmış peynirlerden yapıyolarmış
Bide gi si de yüksek
her şerde bi hayır vardır cnm
Inş.ameliyatta doğru zamanda olur
Temizlik vs.tamam da dün geceden beri yiyorum ne demek
ne söz verdin sen bize
baharcım nşhayet dünden beri spor var
Sabah ya ilk öğüne yada sonrasındakine peynir yada süt eklesen daha iyi olurdu
Akşam güzel olmuş
cısslar biraz zorunlu olmuş diğrleri güzel cnm
güzel olmuş tatlım
Ama saatlerinide yazmayı unutma :))
ahh mervem keşke yakın olsakda sana yardıma gelebilsek
Tatlım madem hastasın niye kabul ediyon misafiri
bugün aşırı sıcaktı gerçektenKız Merve sizin akraba eş dost hepsi aynı muhit mı ya valla ben İstanbul da olsam usenirim bı yerden bir yere gitmeye
Yarın toparlıyorum söz
Gezerken al suyu iç yarım yarım su çok önemli
Böbrekler yada kalpten abla böbrekler temiz egk da temiz ama bı daha baktiracagiz
Neredeydin canım sen nemi yetiyor ama gecesi serin oluyor valla biz kavrulduk Ankara'da
dengeli olmuş
bu seni uzunca bir süre götürür ozaman kankabitti abla bitti hatta dışarı çıktık ne yiyorsan ye evde yeme işi bitti dedim ama yiyemezsin midenin de bı kapasitesi var onu hissettim zorlamasına demek ki gözüm beynim midem hepsi doymuş bugün şükür yarın düzenine dönüyorum söz
nazar edicem ama iradene hayranımBiri bana spor yap desin
Gündüz ne güzel cnm istiyodu
Şimdi eve gelince hiç halim kalmadı
Menümü yazayım sonrasına bakarım
10.30
1 şeftali
11.30 -12.00
Menemen
Peynir
Salatalık
Nane
1 tb sandwich ekm.
17.30
Sabahtan biraz Menemen kalmıştı
Yoğurt
Evden çıkmadan acilen yedim
Su 2.5 lt
spor aşktır spor candır acının en lezzetli halidir:)Ayy bu spor öyle bişey ki yaptıkça yapasın geliyor
Yapmayıncada birden soğuyorsun
O yüzden 1 günden fazla ara vermek doğru değilmiş
ablacığım çok sevindim istikrarla hedefe gidersin rahatlıkla senin en büyük sıkıntın gece yemelerin gün içinde sorun yasamiyorsun zannedersemGörümcemin gelinine bişey hazırlama sadece kısa bi kahveye gelicez demiştim
Yazık yine 3 çocukla pasta, elmalı kurabiye falan yapmış
Ufacık tadına bak falan dedi ama
Yok şeker orucundayım dedim :))
Kızlar bu şeker orucu meyvelerini vermeye başladı heralde
Artık akşamları aşırı açlığım olmuyor
Aslında acıkıyorum ama böyle bişeylere saldırasım gelmiyor
Ee tabi ucunda bide liste var :))
Hem cnm tatlıda pek istemiyor artık
Yalnız bugünkü pasta çok güzel görünüyordu
Üstünden çukulata sosu akmış beni ye diyodu
4 kg çamaşır deterjanını aldım elime iç kol çalıştırıcam güya iki kere geriye doğru yaptım kaldıramadım ağırlığı bıraktım :)))
gülüm ben yürümeye bu yaz başladım hep evde lastikle yarım lt su şişesiyle çalışıyordum her gün de değildi yani bazen 10 gün yapmadığım oluyordu hiçte geri kilo almadım çok yüklenip kas yapıp bırakırsan sorun olur sadece
erkek adam işin metolarinin kafasını kiracan:)saati yine 2 ettim ütüyü bitirdim o ara benim sıpa geldi oo ne pişirdin diye sıcak börekten 4 dilim maden suyuyla gömdü gitti
keşke benim meto da oğlumun ki gibi olsa gece kalkar yer üstüne zayıflar gençlik işte :) bir türlü vaz geçiremedim bu huyundan aburcubur v.s. ne olursa gece kalkıp yiyor yaff
sabahı iyi etmişsin çok azdı akşam gerçektenGünaydınnnn güzel eksilerle haftaya başlayın inş.
Ben aşırı aç olunca hep çok üşürüm akşam o yüzden öyleydim :))
Şimdi karnım tok sırtım pek :)
Tabi burası yinede soğuk
Dün yoğurdun dibi kalmıştı çok suluydu o yüzden tok tutmadı heralde
Akşam suyunu karıştırıp ayran gibi 1 bar içtim biraz iyi geldi
Bide o açlık olunca kaçamak yaparım korkusu ve spor yapmamış olmak beni çok huzursuz etti
Çok şükür atlattım ama nedense hala o huzurluk var
Yoğun bir gün ablam desene kolay gelsin şimdidenSabah 6 da oğlanı işe bıraktım
Hollandaya gidecek bugün 1 hafta orda çalışacaklar
Kız da öğlen gelecek 3 hafta tatili var onu almaya gidecem
Tabi temizlik alışveriş vs.var
Gelininde annesi rahatsızmış eğer onu dr a götürecek olursa çocuğu buraya bırakacak olmazsada akşam yemeğine zaten gelecekler
Bugün kahve bile bekliyemeden erkenden kahvaltımı yaptım
O yüzden erken tartıldım ama yinede daha iyi bi sonuç bekliyodum
Çünkü cumadan beri hep akşamlarım erken ve hafifdi. Hep aç aç uyudum karşılığı 100 gr olmamalıydı
arada of öğünü yapmak diyete faydası olduğunu düşünüyorum iyki yemişsin yani şeyda:)Kızlar ben sabitim açıkçası dünkü menüden sonra bekliyordum yazmicam hiç gerek yok can çektirmeye falan
gayet iyi pazartesi eksi demek cumaya iyi bişey geleceğin isaretidirKahvaltımı pişmeyen sağlıklı kurabiyemle yaptım çok beğendim tadını :) ve süt içtim
sana iyi gelen ertesi gün eksi çıkar vardır bir yiyecek beslenme onu yap benceGündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattım
Acaba akşamları bi kür falanmı yapsam
Eskiden 1 akşam aç yatsam ertesi güne -1 olurdu
Bu sefer baya zorlanacam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?