Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gece hep alıntı yaptıydım ama hepsi uçmuş sonraki menülere bakamadım kusura bakmayın

ekim2009 ekimcim ahmet çakarı programda gördüm ceketle pek belli olmuyoda reklamda gömlekle gördüm göbek falan kalmamış adamda nasıl verdi bilmiyorum
Belki göz alışkanlığı bilmiyorum ama yakışmamış sanki
Heralde belli bi yaştan sonra kilo verince daha çökkünlük oluyor

Sağolasın tatlım sadece açlık başıma vurduydu :))

Anladım canım hasta olmamana sevindim. Ama o kadar aç yatmasana gece şekerin düşer uykuda anlamazsın Allah korusun çok tehlikeli.

Allah seni allahım hiç güleceğim yoktu

Kahvaltımı pişmeyen sağlıklı kurabiyemle yaptım çok beğendim tadını :) ve süt içtim

Cuma kilo : 102,9
güncel kilo : 102,6
Fark : 300 gr

Aslında dün 102 görmüştüm ama kaçamakta yapmadım başka bi Teknik sorun var aslında :) biraz neyse onu çözerim ben bugün yarın daha eksi olur :)

Ablaaaa açlık yaramıyor bence ama yine de Cuma'ya daha çok olcak eminim
Gündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattım

Acaba akşamları bi kür falanmı yapsam

Eskiden 1 akşam aç yatsam ertesi güne -1 olurdu
Bu sefer baya zorlanacam heralde

Günaydın canım

Gün gün resim çek bizde görelim :))

Olsun yinede çok güzel cnm

Tabi bugünküyle kalmasın üstüne gelsin eksiler :))

Pişmeyen kurabiye

Yarım bardak süt
100 gr tereyağı diyor ama o kadar koymadım göz kararı koydum biraz
2-3 yk keçi boynuzu tozu
3 su bardağı yulaf
50 gr bitter çikolata
Göz kararı bal
1-2 yk fıstık ezmesi

geniş bi tavada tereyağını eritiyoruz sonra içine sütü keçi boynuzu tereyağını ve bitter çikolatayı alıp bi fokurdayana kadar ocakta tutuyoruz (isterseniz çikolatayı tavanın altını kapatınca da koyabilirsiniz) ocaktan alıyoruz tavayı içine bal ve fıstık ezmesi koyup iyice karıştırıyoruz topak topak durmamalı daha sonra yulafı koyuyoruz karıştırıyoruz 5 dk bekletiyoruz, yağlı kağıt serili tepsiye kaşık yardımı ile koyuyoruz, ben birazını buzlukta birazını buzdolabında beklettim Hale'n dolaptalar diğerinde buzlukta :) baya çıkıyor bu tariften içerisinde ki bitter Zaten bi kareye çok az düşecektir sorun olmaz

Normal tarif ise şöyle malzemeler
Yarım su bardağı süt
3 yk kakao
110 gr tereyağı
50 gr fıstık ezmesi
Yarım su bardağı şeker
50 gr çikolata
3 su bardağı yulaf veya Mısır gevreği

Ben malzemeleri giyebileceğim şeylerle değiştirdim :)

Fitt_anne

Kızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)
Iyi tatiller.
Cuma 92.6
Bugün 92 5
Fark -100
Ablacım ekside olmak da güzel

Ekside olmana sevindim canım. Kurabiye de güzelmiş ama ben bunda yaptığımı tek seferde yutar otururdum. Iyi seninkiler dolaptaymis:))

Kızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)
Yasemincigim iyi tatiller canım bol bol eğlenceli
Canısı sen genede aksanlarina dikkat et yiyceksen bile bol bol hareket et bebesim

Cuma 109.1
Pazartesi 109.5
FARK +400

Ne olduğunu anlayamıyorum
No panik no stres, çok değil 400 Gr doğru adımlarla eksiye çevirilir canım tavsiyem mümkün mertebe karbonhidrat uzak dur Akşamları kilo vermeye az kalorili gıdalar tuket
Bana eksi getiren gıdalar
Kabak sote salata
Haşlanmış tavuk göğsü salata

Kilolu olan erkekler çok zayifliyinca küçülüveriyor çocuk gibi oluyorlar olmuyor yani

Ben yaparım bunu diyeti keyifli hale getirmek lazım ki sikilmayalim dimi
Bugün aktara gidip keçiboynuzu tozu ile keten tohumu aliyim en iyisi

Stres olmuştum ama şimdi daha iyiyim. Sadece bir öğün karbonhidrat alıyordum. Artık onu da bıraktım. Bol sporla bakalım neler olacak. Elimden geleni yapiyorum yapacağım da

teşekkür ederim ablam kızarsın sanmıştım:)

bugün aşırı sıcaktı gerçekten
Bahar sözünü unutturmam ona göre

bu seni uzunca bir süre götürür ozaman kanka

nazar edicem ama iradene hayranım

Ayy bu spor öyle bişey ki yaptıkça yapasın geliyor
Yapmayıncada birden soğuyorsun
O yüzden 1 günden fazla ara vermek doğru değilmiş
spor aşktır spor candır acının en lezzetli halidir:)

ablacığım çok sevindim istikrarla hedefe gidersin rahatlıkla senin en büyük sıkıntın gece yemelerin gün içinde sorun yasamiyorsun zannedersem
İnşallah hiç baslamazsin şekere koruman kilo vermen cookk kolay olur işte ozaman
Çok mu güzeldi pasta:))

4 kg çamaşır deterjanını aldım elime iç kol çalıştırıcam güya iki kere geriye doğru yaptım kaldıramadım ağırlığı bıraktım :)))

erkek adam işin metolarinin kafasını kiracan:)
Ben dün gece spor yaptim saat olmuş 3 adama oğlana ekmek arası yaptım ne diyim helal olsun metolarina:)

sabahı iyi etmişsin çok azdı akşam gerçekten

Yoğun bir gün ablam desene kolay gelsin şimdiden
Ablacığım erken tartilmanin etkisi dir o cumaya 1 kiloyu bulur bencw
Kızlar ben sabitim açıkçası dünkü menüden sonra bekliyordum yazmicam hiç gerek yok can çektirmeye falan
arada of öğünü yapmak diyete faydası olduğunu düşünüyorum iyki yemişsin yani şeyda:)

gayet iyi pazartesi eksi demek cumaya iyi bişey geleceğin isaretidir

Gündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattım

Acaba akşamları bi kür falanmı yapsam

Eskiden 1 akşam aç yatsam ertesi güne -1 olurdu
Bu sefer baya zorlanacam heralde
sana iyi gelen ertesi gün eksi çıkar vardır bir yiyecek beslenme onu yap bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…