- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.061
Anladım canım hasta olmamana sevindim. Ama o kadar aç yatmasana gece şekerin düşer uykuda anlamazsın Allah korusun çok tehlikeli.
Allah seni allahım hiç güleceğim yoktu
Her eksi candırKahvaltımı pişmeyen sağlıklı kurabiyemle yaptım çok beğendim tadını :) ve süt içtim
Cuma kilo : 102,9
güncel kilo : 102,6
Fark : 300 gr
Aslında dün 102 görmüştüm ama kaçamakta yapmadım başka bi Teknik sorun var aslında :) biraz neyse onu çözerim ben bugün yarın daha eksi olur :)
Çekerim canım tabikideGünaydın canım
Gün gün resim çek bizde görelim :))
kek kuskus kaçamak kaldırmadı sanırım canım ödem yapmıştır karbonCuma 109.1
Pazartesi 109.5
FARK +400
Ne olduğunu anlayamıyorum
1.5 yılda 43 kg vermiş mide kelepçesi taktırmış :)Gece hep alıntı yaptıydım ama hepsi uçmuş sonraki menülere bakamadım kusura bakmayın
ekim2009 ekimcim ahmet çakarı programda gördüm ceketle pek belli olmuyoda reklamda gömlekle gördüm göbek falan kalmamış adamda nasıl verdi bilmiyorum
Belki göz alışkanlığı bilmiyorum ama yakışmamış sanki
Heralde belli bi yaştan sonra kilo verince daha çökkünlük oluyor
Sağol canım benimGeçmiş olsun baharım annecine
Allah şifa versin inşallah sorunsuz geçer ameliyatı
iyi tatiller Yasemin in bizim kafa hep dumanlı diyet kafasında imkanı yok futursuzca bir hafta yemeninKızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)
Kuzey biraz daha büyüsün bende yapacağım şuan mümkün değil yerde ki her canlıya saldırıyor anlatıyorum yok komşunun kızından görmüş üstüne basıyor karıncalarınGünaydınnnnnn kizlarrrr
Bakalım bugün tartılar neler diyecek bize
Sabah sabah tirtil kurtarma operasyonu atlattimevde 2 tirtilimz var gecen annemlerd3n Nişan da elbiselerimi gitmek için istedigimde kargoya elbiselerle bir ben seviyorum diye nohutta koymuşlar onun içinden 2 tane tırtıl çıktı biri koza ordu biri duruyor daha ben marul falan veriyordum eşim dün aç kalmış bu marul yemiyor diye armut koymuş içine ee bunu duyan karıncalar ususmusler yazık nasıl bir kaçışı var tırtılın görmeniz lazım ay inşallah koza örene bişey yapmamışlardır kelebek oluşumunu merakla bekliyorum
Günaydınnnn güzel eksilerle haftaya başlayın inş.
Ben aşırı aç olunca hep çok üşürüm akşam o yüzden öyleydim :))
Şimdi karnım tok sırtım pek :)
Tabi burası yinede soğuk
Dün yoğurdun dibi kalmıştı çok suluydu o yüzden tok tutmadı heralde
Akşam suyunu karıştırıp ayran gibi 1 bar içtim biraz iyi geldi
Bide o açlık olunca kaçamak yaparım korkusu ve spor yapmamış olmak beni çok huzursuz etti
Çok şükür atlattım ama nedense hala o huzurluk var
Abla beynine aynı sinyali gönderiyorsun çok aldım verdim şimdi zor gidiyor diyorsun beyin zaten aç zaten hep alt pencereden olumsuzlukları çıkarıyor yapma bence böyle beklentim kumaşın giden gitsin iyi yanından bak 40yasinda kilolarını reddedip kendin için birşey yapıyorsun fotolarini gördük çok kötü durmuyor bunu kabullenip ye devam ddebilirdin ama sen zoru seçtin onun için olumlama yap lütfenSabah 6 da oğlanı işe bıraktım
Hollandaya gidecek bugün 1 hafta orda çalışacaklar
Kız da öğlen gelecek 3 hafta tatili var onu almaya gidecem
Tabi temizlik alışveriş vs.var
Gelininde annesi rahatsızmış eğer onu dr a götürecek olursa çocuğu buraya bırakacak olmazsada akşam yemeğine zaten gelecekler
Bugün kahve bile bekliyemeden erkenden kahvaltımı yaptım
O yüzden erken tartıldım ama yinede daha iyi bi sonuç bekliyodum
Çünkü cumadan beri hep akşamlarım erken ve hafifdi. Hep aç aç uyudum karşılığı 100 gr olmamalıydı
Süpersin mantığını çok seviyorumKahvaltımı pişmeyen sağlıklı kurabiyemle yaptım çok beğendim tadını :) ve süt içtim
Cuma kilo : 102,9
güncel kilo : 102,6
Fark : 300 gr
Aslında dün 102 görmüştüm ama kaçamakta yapmadım başka bi Teknik sorun var aslında :) biraz neyse onu çözerim ben bugün yarın daha eksi olur :)
Olur canım cumaya telafi edersinCuma 109.1
Pazartesi 109.5
FARK +400
keçi boynuzları bitti miBen yaparım bunu diyeti keyifli hale getirmek lazım ki sikilmayalim dimi
Bugün aktara gidip keçiboynuzu tozu ile keten tohumu aliyim en iyisi
Baklava olmasın o :)Tartıldım cuma 67,5
Bugün 67,3
Gayet iyi dünkü baklaya rağmen eksi çıkmam
Bende olmadım MerveCuma :70,1
Bugün 70,5
Fark +400
Regl olamadim uykusuzluk ve hafta sonu
günaydınnnn
Afiyet olsun canımGüzel bir kahvaltı yaptım. 3-4 kaşık yumurtalı menemen. Peynir 4 zeytin salatalık domates kıvırcik. Güzelce doydum.
Teşekkür ederim. Benim mi kilo bildirimimi istediniz anlamadimGünaydın kilo bildirimi
Afiyet olsun canım
Yok canım msjlarada birleşmiş kendi kilo bildirimi mı yapıyordumTeşekkür ederim. Benim mi kilo bildirimimi istediniz anlamadim
Off ya bu hafta çok artımız var. Ben dee artıyımKilo bildirimi
Cuma:70.4
Ptesi:72
Fark:+1.6 yine daha fazla bekliyordum kızlar ya regl olmadım çok tirsiyorum
Bencede suyun ph çok önemli içerisindeki klorun fazla olması tabiki sindirimi kolaylaştırmak yerine şişkinlik oluşturabilir bide su tesisatı eski olunca suya pas falanda karışıyor o yüzden hazır su içmenn daha iyi olurKızlar bana yardım edin kafam karıştı ben hafta sonu güzel kg veriyorum ama cumaya doğru bi şişiyorum va vs sizce nedeni su olabilir mi burada ki su markası çok kötü sanki klorlu su içiyorum sanki değil hatta baya baya ağzıma toz gibi bi şeyler geliyor karbonat gibi ona göre markete gidip su alıcam varmış market araştırdım
Iyi tatiller.
Ablacım ekside olmak da güzel
Ekside olmana sevindim canım. Kurabiye de güzelmiş ama ben bunda yaptığımı tek seferde yutar otururdum. Iyi seninkiler dolaptaymis:))
Ben yaparım bunu diyeti keyifli hale getirmek lazım ki sikilmayalim dimi
Bugün aktara gidip keçiboynuzu tozu ile keten tohumu aliyim en iyisi
Cuma :70,1
Bugün 70,5
Fark +400
Güzel bir kahvaltı yaptım. 3-4 kaşık yumurtalı menemen. Peynir 4 zeytin salatalık domates kıvırcik. Güzelce doydum.
Kilo bildirimi
Pazartesi kilo bildirimim
Cuma 67.6
Pazartesi 67.1
Aradaki fark -500
Cook mutluyum :)
Bencede suyun ph çok önemli içerisindeki klorun fazla olması tabiki sindirimi kolaylaştırmak yerine şişkinlik oluşturabilir bide su tesisatı eski olunca suya pas falanda karışıyor o yüzden hazır su içmenn daha iyi olur
Edit: zaten hazır su dimi ben yanlış anlamışım canım :)
Bende şaşırdım ama muhtemelen ödemdir cnm çünkü kaçamak ertesi daha azdıCuma 109.1
Pazartesi 109.5
FARK +400
evet cnm aynen öyle. Benim diyetler sabah başlar gece son bulurdu :))çok şükür gece yemelerini bıraktımya büyük bi adım benim içinablacığım çok sevindim istikrarla hedefe gidersin rahatlıkla senin en büyük sıkıntın gece yemelerin gün içinde sorun yasamiyorsun zannedersem
İnşallah hiç baslamazsin şekere koruman kilo vermen cookk kolay olur işte ozaman
Çok mu güzeldi pasta
aman hiç 1 kiloyu geçemicem heralde :)Yoğun bir gün ablam desene kolay gelsin şimdiden
Ablacığım erken tartilmanin etkisi dir o cumaya 1 kiloyu bulur bencw
valla çok iyi dileğim senin meto yine yapmış yapacağını :)Tartıldım cuma 67,5
Bugün 67,3
Gayet iyi dünkü baklaya rağmen eksi çıkmam
baya yıprandın cnm hafta içi biraz dinlenmeye bakCuma :70,1
Bugün 70,5
Fark +400
Aaa duymamıştım.ünlülerde de mide ameliyatı moda oldu1.5 yılda 43 kg vermiş mide kelepçesi taktırmış :)
Aslında baştan kolay veririm diye yola çıktım tatlım bayram hedefinide o yüzden yüksek tuttumAbla beynine aynı sinyali gönderiyorsun çok aldım verdim şimdi zor gidiyor diyorsun beyin zaten aç zaten hep alt pencereden olumsuzlukları çıkarıyor yapma bence böyle beklentim kumaşın giden gitsin iyi yanından bak 40yasinda kilolarını reddedip kendin için birşey yapıyorsun fotolarini gördük çok kötü durmuyor bunu kabullenip ye devam ddebilirdin ama sen zoru seçtin onun için olumlama yap lütfen
Afiyet olsun cnm güzel kahvaltıGüzel bir kahvaltı yaptım. 3-4 kaşık yumurtalı menemen. Peynir 4 zeytin salatalık domates kıvırcik. Güzelce doydum.
zaten yarısı ödemdir cnm karbon çok su tutuyor. Dikkat edersen bikaç güne giderKilo bildirimi
vayyyy günün en güzel bildirimiPazartesi kilo bildirimim
Cuma 67.6
Pazartesi 67.1
Aradaki fark -500
Cook mutluyum :)
İnsalllah gecicem ablam :)Bende şaşırdım ama muhtemelen ödemdir cnm çünkü kaçamak ertesi daha azdı
Sen hiç bozma moralini cumaya güzel bi eksi gelir
evet cnm aynen öyle. Benim diyetler sabah başlar gece son bulurdu :))çok şükür gece yemelerini bıraktımya büyük bi adım benim için
aman hiç 1 kiloyu geçemicem heralde :)
valla çok iyi dileğim senin meto yine yapmış yapacağını :)
baya yıprandın cnm hafta içi biraz dinlenmeye bak
Aaa duymamıştım.ünlülerde de mide ameliyatı moda oldu
Aslında toplamda verdiği normal ama baştan çok hızlı verdi demekki
Aslında baştan kolay veririm diye yola çıktım tatlım bayram hedefinide o yüzden yüksek tuttum
Şimdi herşeye rağmen umduğum gibi olmayınca ister istemez içimde acaba oluyor
Aslında hiç tartıya takılmadan sadece dikkat edip veriyorum demek lazım
Afiyet olsun cnm güzel kahvaltı
zaten yarısı ödemdir cnm karbon çok su tutuyor. Dikkat edersen bikaç güne gider
vayyyy günün en güzel bildirimihadi bahar bu hafta 1 i geçecen inş.
Bunun nedeni su olabilirmi bilmiyorum tatlımKızlar bana yardım edin kafam karıştı ben hafta sonu güzel kg veriyorum ama cumaya doğru bi şişiyorum va vs sizce nedeni su olabilir mi burada ki su markası çok kötü sanki klorlu su içiyorum sanki değil hatta baya baya ağzıma toz gibi bi şeyler geliyor karbonat gibi ona göre markete gidip su alıcam varmış market araştırdım
artıların nedeni büyük kaçamaklar değil zaten cnmKızlar çok + var dağılmayalım sporu arttırıp karboyu keselim ve öğlen yemeğinden sonra meyveyi yemeyelim akşam yemeğini hafif geçirelim cuma tartı gününe şırada uğraşacağız 4 güncük var ve hemen geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?