Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattım

Acaba akşamları bi kür falanmı yapsam

Eskiden 1 akşam aç yatsam ertesi güne -1 olurdu
Bu sefer baya zorlanacam heralde

Her seferinde daha zor olması normal metobalizmayı çalıştırmaya bak bence çünkü kilo ver al maalesef metoyu bozuyor ben buna inanıyo um

İnşallah canım

Bende et sote yedim ayran ve salata ile
Afiyet olsun
Bu arada biz bugün ani bi Kararla yazlığa gidiyoruzzz :) annem daha iyi araba ile gitcez zaten dedi gidelim dedik o halde hep beraber düşüyoruz yollara akşama orda oluruz ancak işte yine 2 araba tabi mecburen
Iyi tatiller. Yarim kalmıştı ıyi olur tamamlarsınız.

Son düzenleme:
45 dk antrenman yaptım North River
Ama yazma akşam gene yapicam
oo iddealiyiz bugün

Yemelere doymadım demiştin gene iyi 2 günde atarsın
Bahar olurmu gecikme arasira
İnşallah canım
Valla emzirirken oluyordu çok düzensizdir ama emzirme bitince erken yada günü gününe olurdu boşa evham yapıyorum galiba bugün çıkarsam alacağım test
Selam bayanlar,
Hemen kilo bildirimimi yapayım sonrada alıntılara başlayayım.
Cuma: 86.7
Pazartesi: 86.5
Fark: -200
Oo Edibe sen cumaya kadar iyi bir eksi getirirsin hadi inşallah
Öğlen yemeği de yedim. Bir tabak salata. Iki minik parca but ve iki çatal patates. Fırında pişirilmiş.

Bende et sote yedim ayran ve salata ile
Bende 5yk yeşil fasulye 2yk yoğurt 1/2dlm ekmek yedim bir miktar kayısı bahçeden komşu getirmiş
Bu arada biz bugün ani bi Kararla yazlığa gidiyoruzzz :) annem daha iyi araba ile gitcez zaten dedi gidelim dedik o halde hep beraber düşüyoruz yollara akşama orda oluruz ancak işte yine 2 araba tabi mecburen
hadi bu defa kazasız belasız iyi tatiller

Çok aç kalmak kilo vermemi engelliyor zaten. Hipotiroidim var bir de az yersem metabolizma iyice zayıflıyor sanırım. Malesef bir denge kuramadım hala ya çok ya az yiyorum. Zamanla oturur inşallah.
4 kg çamaşır deterjanını aldım elime iç kol çalıştırıcam güya iki kere geriye doğru yaptım kaldıramadım ağırlığı bıraktım :)))
4 kg çok olmuş. Ben alırsam 2 kg dumbell alayım diyorum.
Yürüyüş hem de sürdürülebilir bir spor. Ne bileyim bu pilatesler filan devam etmek zorundayım sanırım, sağlığım için.
Şimdi sporumu bitirdim duşa girmeden yazayım dedim yaparım dedimmi yaparım
North River yaz ordan ablana yarım saat kardio yarım saat egzersiz hareketleri
Süpersin sabah yapamasan da ahd edip yapmışsın, bravo Dilek, beni de aşka getiriyorsun.
Takımda yaşı en büyük olanlardan biri olarak geçmişte sporsuz versem de artık yaş icabı eski performansı göstermem zor sanırım. Spora mecburum, dediğin gibi deformeleri de azaltmak için şart.
Kızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)
İnşallah başarılı bir hafta olur Habinar . Bol bol hareket etmeye çalış, hamur işi tatlıdan uzak dur tamamdır.
Tırtıl olayı süpermiş
Kıyamam çok aç kalma, ağzına bir lokma ekmek peynir atsaydın. Neyse ki hasta değilmişsin. Huzursuz hissetme boşuna harika gidiyorsun, stres yapmak kilo vermeyi engeller bak.
Gözün aydın ne güzel kızın geliyormuş. Beraber yürüyüş filan yaparsınızbelki.
Bence 300 gr çok iyi nasıl bir beklentin var Ceydacığım.
Gündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattım

Acaba akşamları bi kür falanmı yapsam

Eskiden 1 akşam aç yatsam ertesi güne -1 olurdu
Bu sefer baya zorlanacam heralde
Bence başlarda biraz daha fazla zorlansan da son kilololara gelince daha çabuk gidecek. Çünkü geçen sefer daha yerleşik kiloları atmışsın.
Tartıldım cuma 67,5
Bugün 67,3
Gayet iyi dünkü baklaya rağmen eksi çıkmam
Bu kadar spora ne dayanır, cumaya inşallah süper bir eksi olur.
Cuma :70,1
Bugün 70,5
Fark +400
Regl olamadim uykusuzluk ve hafta sonu
Zor bir hafta geçirdin canım, toparlarsın merak etme.

Kesinlikle katılıyorum @mefkurem böyle yaptığı için ben de üzülüyorum. Bence kilolarımızı keyifle vermeliyiz. Karalıyız, bir kere bu yola çıktık, azmetttik. Güzel yol arkadaşlarımız da var. Artık ne gam ne keder. Ne fark eder 2'şer 2'şer gitmez yarımşar yarımşar gider ama illa ki gidecek. Pozitif düşünürsek metabolizmamız daha iyi çalışır hem. Bak valla hepimiz ekim2009 'u örnek alalım, resmen beyin gücüyle zayıflamayı çözmüş.
Pazartesi kilo bildirimim
Cuma 67.6
Pazartesi 67.1
Aradaki fark -500

Cook mutluyum :)
Vayy süper ötesi Bahar, hadi sana güzel bir motivasyon olsun, bu hafta kendi rekorunu kır.
Kardeş ağzınızdan güzel şeyler çıkarın diyorum dinlemiyorsunuz. Hiç katılmıyorum, bir kiloyu geçmek ne bence iki kiloyu geçtiğin haftalar da göreceğiz.
Aynen canım takılma tartıya, hiç içinde acaba filan olmasın. Sen o dolaptaki 38 bedenlerin içine gireceksin hem de en kısa zamanda, başka çıkar yol yok.
o nasıl kurabiyemiş tarifi bende isterümm

Bu arada sana guzel haberlerinm var rakip,
cuma 87,8
güncel 88,0
Fark + 200
Dün tabi kaç saat arabada oturdun ve düzgün birşey yemedin, çubuk krakerle olur mu. metabolizman durdu, ödem oldu. Neyseki hafta başı, hemen güzel bir eksiye getir canım sen onu.
Kızlar sabah 1yumurta 1dlm peynir 1dlm ekmek yeşillik yedim Yeşilçay içtim

Spor olarakta 30dk eliptik yaptım
Başlangıç süper olmuş, günün devamı da böyle gelir inşallah Bahar.
Aaa çok güzel haber Şeyda, sen yazlıktayken hem menülerin çok iyiydi hem yürüyüş yapıyordun, gidip güzelce rahatlayın ailece.

Afiyet olsun

Iyi tatiller. Yarim kalmıştı ıyi olur tamamlarsınız.

Aynen canım biraz daha kalalım bari dedik o kadar temizlik yaptık

Sağol canım inşallah seninki de güzel olmuş kayısılı değildir inşallah

Teşekkürler canım bence de öyle temiz hava bi de yakıyor herhalde gerçekten

Öğlen yemeği de yedim. Bir tabak salata. Iki minik parca but ve iki çatal patates. Fırında pişirilmiş.

Süper canım afiyet olsun, acil durum planın çok güzel o halde uygulayalım :))

Süper iyi tatiller ikiz olunca ancak :)

Mefkurem gözlemlediğim akşam meyve yiyenler sonra + görüyor vücüt tutuyor demek ki bizde birbirimizin yaptıklarından da öğreniyoruz kendimizin doğrularını yanlışlarını buluyoruz bünyemizi anlıyoru :)

Edibe12 cicim dün 102 gördüm o nedenle bu kg kabul etmiyor ve boykot ediyorum :)))

Kızlar gittim kendime su aldım 1,5 lt 6 tane su aldım

Sabah : pişmeyen kurabiye 2,5 tane + 1 bardak süt

Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir ,yeşil zeytin,domates biber salatalık yedim börek vardı yemedim tabi ki de :))

Öğlen yemeğe gitmiyordum ya şimdi gidince diyeti bıraktınız mı diyorlar :)))

Akşam : yoğurt yemeyi planlıyorum taze fasülye pişirmiş olurlarsa ondan yerim bi de ya da tavuk vardı belki tavuk bakalım :)

Aynen canım iki kızla ancak tek arabaya biz sığıyoruz zaten

Herkese aynı şey yaramıyor işte canım biraz da kendimize yarayanı bulmamız lazım

Edibe12 cicim dün 102 gördüm o nedenle bu kg kabul etmiyor ve boykot ediyorum :)))
Tartıda bir defa gözüktüyse tekrar gözükür hemen merak etme. Ben de ara ara tartılıyorum hep 87.0 çıkıyor artık neyse diyorum bir defa 86'lı birşeyler gördüm istikamet eksi demek ki bir iki gün alıyor yeni indiğimiz kilonun yerleşmesi. Düşünüyorum 90'lardayken ne yaparsam yapayım 86'lı bir kilo göremezdim demek ki doğru yoldayım.
İyi yapmışsın börek yemeyerek, eminim aşırı yağlıdır. Öğlen yemekte kahvaltı mı verdiler iş yerinde nasıl oldu anlamadım? Sana yaramıyorsa tavuğa ara ver biraz istersen fasulye olur inşallah.

Herkese aynı şey yaramıyor işte canım biraz da kendimize yarayanı bulmamız lazım
Katılıyorum sana ama benim hiç bir fikrim yok bana ne yarar diye. Son zamanlarda lahana ve karnabahar'ın yaramadığını öğrendim sadece.

Evet canım kesinlikle

Evet canım haklısın cumaya doğru görürüm diye düşünüyorum kesinlikle doğru yoldayız pes etmek Yok hedefe varacağız nasıl olsa

Canım benim şimdiye girdiğim her iş yerinde haftada bi gün kahvaltı günü olur öğlen kahvaltılık ve börek verilir :) herhalde o yüzden ben yardırgamıyorum :))) çoğu evden kahvaltı yapmadan çıkıyor özlüyor kahvaltıyı haftada bir gün iyi geliyor bende o zamanlar kahvaltı etmezdim kahvaltı günlerini çok severdim o yüzden :)

İlk defa duyuyorum bu uygulamayı güzelmiş ama afiyet olsun.

benim troid bezim yok ya ben de hipotroidiyim o yüzden metonun çalışması iyice bozulmasın dengeli beslenme çok önemli dedim gülüm :)
2 kg bir ağırlık bul bak bakalım rahat çalıştırıyormusun kolları 1.5 kg lukla da dene

Slm yoldaşlarım

Evin işini hallettim ordan alışverişe yemeklik aldım
Gelirken Kızı gardan aldım eşimi işten alıp eve geldik
Bişeyler hazırladım yedik
Görümcem uğradı biraz o oturdu
Akşam için yemek hazırlıyorum
Birazdanda çocuklar gelir

Menü güzel ceydacım

Deseydinya işyerine, doğru dürüst yemek yaptınızda ben mi yemedim diye :))
aslında hindi zaten daha besleyiciymiş

bana 2 kolla çalışırken 2 kilo fazla geldi çok zorlandım fazla yapamadım
Artık sadece kol altı için yukardan arkaya indirme hareketinde 2 kg la yapıyorum
Edibe12 edibe bence başlangıçta 2 kilo fazla cnm

Diğer mesajında söykediklerindede çok haklısın. Ben hep sana diyorum pozitif olumla yap diye kendim yapmıyorum
Sonuçta elimden geleni yapıyormuyum, yapıyorum
Ne kadar gittiği vücudu ilgilendiriyor artık :))

gözün aydın kızın sağ selamet gelmiş , akşam ev kalabalık size eğlenceli bol muhabbetler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…