- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.101
Gündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattım
Acaba akşamları bi kür falanmı yapsam
Eskiden 1 akşam aç yatsam ertesi güne -1 olurdu
Bu sefer baya zorlanacam heralde
teşekkür ederim ablam kızarsın sanmıştım:)
bugün aşırı sıcaktı gerçekten
Bahar sözünü unutturmam ona göre
bu seni uzunca bir süre götürür ozaman kanka
nazar edicem ama iradene hayranım
spor aşktır spor candır acının en lezzetli halidir:)
ablacığım çok sevindim istikrarla hedefe gidersin rahatlıkla senin en büyük sıkıntın gece yemelerin gün içinde sorun yasamiyorsun zannedersem
İnşallah hiç baslamazsin şekere koruman kilo vermen cookk kolay olur işte ozaman
Çok mu güzeldi pasta:))
erkek adam işin metolarinin kafasını kiracan:)
Ben dün gece spor yaptim saat olmuş 3 adama oğlana ekmek arası yaptım ne diyim helal olsun metolarina:)
sabahı iyi etmişsin çok azdı akşam gerçekten
Yoğun bir gün ablam desene kolay gelsin şimdiden
Ablacığım erken tartilmanin etkisi dir o cumaya 1 kiloyu bulur bencw
arada of öğünü yapmak diyete faydası olduğunu düşünüyorum iyki yemişsin yani şeyda:)
gayet iyi pazartesi eksi demek cumaya iyi bişey geleceğin isaretidir
sana iyi gelen ertesi gün eksi çıkar vardır bir yiyecek beslenme onu yap bence
Öğlen yemeği de yedim. Bir tabak salata. Iki minik parca but ve iki çatal patates. Fırında pişirilmiş.
Afiyet olsunBende et sote yedim ayran ve salata ile
Iyi tatiller. Yarim kalmıştı ıyi olur tamamlarsınız.Bu arada biz bugün ani bi Kararla yazlığa gidiyoruzzz :) annem daha iyi araba ile gitcez zaten dedi gidelim dedik o halde hep beraber düşüyoruz yollara akşama orda oluruz ancak işte yine 2 araba tabi mecburen
oo iddealiyiz bugün
İnşallah canımYemelere doymadım demiştin gene iyi 2 günde atarsın
Bahar olurmu gecikme arasira
Oo Edibe sen cumaya kadar iyi bir eksi getirirsin hadi inşallahSelam bayanlar,
Hemen kilo bildirimimi yapayım sonrada alıntılara başlayayım.
Cuma: 86.7
Pazartesi: 86.5
Fark: -200
Öğlen yemeği de yedim. Bir tabak salata. Iki minik parca but ve iki çatal patates. Fırında pişirilmiş.
Bende 5yk yeşil fasulye 2yk yoğurt 1/2dlm ekmek yedim bir miktar kayısı bahçeden komşu getirmişBende et sote yedim ayran ve salata ile
hadi bu defa kazasız belasız iyi tatillerBu arada biz bugün ani bi Kararla yazlığa gidiyoruzzz :) annem daha iyi araba ile gitcez zaten dedi gidelim dedik o halde hep beraber düşüyoruz yollara akşama orda oluruz ancak işte yine 2 araba tabi mecburen
Çok aç kalmak kilo vermemi engelliyor zaten. Hipotiroidim var bir de az yersem metabolizma iyice zayıflıyor sanırım. Malesef bir denge kuramadım hala ya çok ya az yiyorum. Zamanla oturur inşallah.iyi de gülüm bence doğru yapmıyorsun bedenin her şeye ihtiyacı var vermemiz gereken 3-5 kilo değil şimdiden böyle yersen kilo vermen bir yerde duracak neden mi kalorisini çok azalttın bedenin diyecek ki ha bana bu kadar geliyor o zaman buna alışıp bu kadarla çalıştırayım, vücudun sonra normal yemeye dönünce geleni depolayacak, metabolizmanın normal işleyişini bozma gülüm 5 gün üst üste bu tarz yemek cidden sıkıntı, arada olur elbette , senelerin obezi olarak aynı hataları tekrar tekrar yapıp fark etmem uzun sürdü sana da aynısı olmasın sağlıklı ve dengeli beslenip zarif hatunlar olacağız daha, yolumuz kısa değil ki
4 kg çok olmuş. Ben alırsam 2 kg dumbell alayım diyorum.4 kg çamaşır deterjanını aldım elime iç kol çalıştırıcam güya iki kere geriye doğru yaptım kaldıramadım ağırlığı bıraktım :)))
Yürüyüş hem de sürdürülebilir bir spor. Ne bileyim bu pilatesler filan devam etmek zorundayım sanırım, sağlığım için.gülüm ben yürümeye bu yaz başladım hep evde lastikle yarım lt su şişesiyle çalışıyordum her gün de değildi yani bazen 10 gün yapmadığım oluyordu hiçte geri kilo almadım çok yüklenip kas yapıp bırakırsan sorun olur sadece
Süpersin sabah yapamasan da ahd edip yapmışsın, bravo Dilek, beni de aşka getiriyorsun.Şimdi sporumu bitirdim duşa girmeden yazayım dedim yaparım dedimmi yaparım
North River yaz ordan ablana yarım saat kardio yarım saat egzersiz hareketleri
Takımda yaşı en büyük olanlardan biri olarak geçmişte sporsuz versem de artık yaş icabı eski performansı göstermem zor sanırım. Spora mecburum, dediğin gibi deformeleri de azaltmak için şart.Edibecim spor ve diyete vücut alışıyor sporuda diyetisyene yaşam biçimi haline getirmezsek ki henüz başarabilmiş değilim beynim hep diyette diye bağırıyor illa ki geri gelir ama ayarı vermek gerekir
Spor verdiğin kilolar giderken genişlemiş derinin satmasını engeller daha çok kas daha hızlı metobolizma demek bu süreçte ikisi yanyana inan çok iyi kankalar
İnşallah başarılı bir hafta olurKızlar tatil yolculuğu başladı ben şubattan beri bu haftayı bekledim tam anlamıyla diyeti bırakacam hafta bakalım nasıl dönüşü olacak :)
Tırtıl olayı süpermişGünaydınnnnnn kizlarrrr
Bakalım bugün tartılar neler diyecek bize
Sabah sabah tirtil kurtarma operasyonu atlattimevde 2 tirtilimz var gecen annemlerd3n Nişan da elbiselerimi gitmek için istedigimde kargoya elbiselerle bir ben seviyorum diye nohutta koymuşlar onun içinden 2 tane tırtıl çıktı biri koza ordu biri duruyor daha ben marul falan veriyordum eşim dün aç kalmış bu marul yemiyor diye armut koymuş içine ee bunu duyan karıncalar ususmusler yazık nasıl bir kaçışı var tırtılın görmeniz lazım ay inşallah koza örene bişey yapmamışlardır kelebek oluşumunu merakla bekliyorum
Kıyamam çok aç kalma, ağzına bir lokma ekmek peynir atsaydın. Neyse ki hasta değilmişsin. Huzursuz hissetme boşuna harika gidiyorsun, stres yapmak kilo vermeyi engeller bak.Günaydınnnn güzel eksilerle haftaya başlayın inş.
Ben aşırı aç olunca hep çok üşürüm akşam o yüzden öyleydim :))
Şimdi karnım tok sırtım pek :)
Tabi burası yinede soğuk
Dün yoğurdun dibi kalmıştı çok suluydu o yüzden tok tutmadı heralde
Akşam suyunu karıştırıp ayran gibi 1 bar içtim biraz iyi geldi
Bide o açlık olunca kaçamak yaparım korkusu ve spor yapmamış olmak beni çok huzursuz etti
Çok şükür atlattım ama nedense hala o huzurluk var
Gözün aydın ne güzel kızın geliyormuş. Beraber yürüyüş filan yaparsınızbelki.Sabah 6 da oğlanı işe bıraktım
Hollandaya gidecek bugün 1 hafta orda çalışacaklar
Kız da öğlen gelecek 3 hafta tatili var onu almaya gidecem
Tabi temizlik alışveriş vs.var
Gelininde annesi rahatsızmış eğer onu dr a götürecek olursa çocuğu buraya bırakacak olmazsada akşam yemeğine zaten gelecekler
Bugün kahve bile bekliyemeden erkenden kahvaltımı yaptım
O yüzden erken tartıldım ama yinede daha iyi bi sonuç bekliyodum
Çünkü cumadan beri hep akşamlarım erken ve hafifdi. Hep aç aç uyudum karşılığı 100 gr olmamalıydı
Bence 300 gr çok iyi nasıl bir beklentin var Ceydacığım.Kahvaltımı pişmeyen sağlıklı kurabiyemle yaptım çok beğendim tadını :) ve süt içtim
Cuma kilo : 102,9
güncel kilo : 102,6
Fark : 300 gr
Aslında dün 102 görmüştüm ama kaçamakta yapmadım başka bi Teknik sorun var aslında :) biraz neyse onu çözerim ben bugün yarın daha eksi olur :)
Bence başlarda biraz daha fazla zorlansan da son kilololara gelince daha çabuk gidecek. Çünkü geçen sefer daha yerleşik kiloları atmışsın.Gündüzleri normal yedim cnm sadece akşamları erken kapattım
Acaba akşamları bi kür falanmı yapsam
Eskiden 1 akşam aç yatsam ertesi güne -1 olurdu
Bu sefer baya zorlanacam heralde
Bu kadar spora ne dayanır, cumaya inşallah süper bir eksi olur.Tartıldım cuma 67,5
Bugün 67,3
Gayet iyi dünkü baklaya rağmen eksi çıkmam
Zor bir hafta geçirdin canım, toparlarsın merak etme.Cuma :70,1
Bugün 70,5
Fark +400
Regl olamadim uykusuzluk ve hafta sonu
Kesinlikle katılıyorum @mefkurem böyle yaptığı için ben de üzülüyorum. Bence kilolarımızı keyifle vermeliyiz. Karalıyız, bir kere bu yola çıktık, azmetttik. Güzel yol arkadaşlarımız da var. Artık ne gam ne keder. Ne fark eder 2'şer 2'şer gitmez yarımşar yarımşar gider ama illa ki gidecek. Pozitif düşünürsek metabolizmamız daha iyi çalışır hem. Bak valla hepimizAbla beynine aynı sinyali gönderiyorsun çok aldım verdim şimdi zor gidiyor diyorsun beyin zaten aç zaten hep alt pencereden olumsuzlukları çıkarıyor yapma bence böyle beklentim kumaşın giden gitsin iyi yanından bak 40yasinda kilolarını reddedip kendin için birşey yapıyorsun fotolarini gördük çok kötü durmuyor bunu kabullenip ye devam ddebilirdin ama sen zoru seçtin onun için olumlama yap lütfen
Vayy süper ötesi Bahar, hadi sana güzel bir motivasyon olsun, bu hafta kendi rekorunu kır.Pazartesi kilo bildirimim
Cuma 67.6
Pazartesi 67.1
Aradaki fark -500
Cook mutluyum :)
Kardeş ağzınızdan güzel şeyler çıkarın diyorum dinlemiyorsunuz. Hiç katılmıyorum, bir kiloyu geçmek ne bence iki kiloyu geçtiğin haftalar da göreceğiz.aman hiç 1 kiloyu geçemicem heralde :)
Aslında baştan kolay veririm diye yola çıktım tatlım bayram hedefinide o yüzden yüksek tuttum
Şimdi herşeye rağmen umduğum gibi olmayınca ister istemez içimde acaba oluyor
Aslında hiç tartıya takılmadan sadece dikkat edip veriyorum demek lazım
Dün tabi kaç saat arabada oturdun ve düzgün birşey yemedin, çubuk krakerle olur mu. metabolizman durdu, ödem oldu. Neyseki hafta başı, hemen güzel bir eksiye getir canım sen onu.o nasıl kurabiyemiş tarifi bende isterümm
Bu arada sana guzel haberlerinm var rakip,
cuma 87,8
güncel 88,0
Fark + 200
Başlangıç süper olmuş, günün devamı da böyle gelir inşallah Bahar.Kızlar sabah 1yumurta 1dlm peynir 1dlm ekmek yeşillik yedim Yeşilçay içtim
Spor olarakta 30dk eliptik yaptım
Aaa çok güzel haber Şeyda, sen yazlıktayken hem menülerin çok iyiydi hem yürüyüş yapıyordun, gidip güzelce rahatlayın ailece.Bu arada biz bugün ani bi Kararla yazlığa gidiyoruzzz :) annem daha iyi araba ile gitcez zaten dedi gidelim dedik o halde hep beraber düşüyoruz yollara akşama orda oluruz ancak işte yine 2 araba tabi mecburen
Afiyet olsun
Iyi tatiller. Yarim kalmıştı ıyi olur tamamlarsınız.
oo iddealiyiz bugün
İnşallah canım
Valla emzirirken oluyordu çok düzensizdir ama emzirme bitince erken yada günü gününe olurdu boşa evham yapıyorum galiba bugün çıkarsam alacağım test
Oo Edibe sen cumaya kadar iyi bir eksi getirirsin hadi inşallah
Bende 5yk yeşil fasulye 2yk yoğurt 1/2dlm ekmek yedim bir miktar kayısı bahçeden komşu getirmiş
hadi bu defa kazasız belasız iyi tatiller
Çok aç kalmak kilo vermemi engelliyor zaten. Hipotiroidim var bir de az yersem metabolizma iyice zayıflıyor sanırım. Malesef bir denge kuramadım hala ya çok ya az yiyorum. Zamanla oturur inşallah.
4 kg çok olmuş. Ben alırsam 2 kg dumbell alayım diyorum.
Yürüyüş hem de sürdürülebilir bir spor. Ne bileyim bu pilatesler filan devam etmek zorundayım sanırım, sağlığım için.
Süpersin sabah yapamasan da ahd edip yapmışsın, bravo Dilek, beni de aşka getiriyorsun.
Takımda yaşı en büyük olanlardan biri olarak geçmişte sporsuz versem de artık yaş icabı eski performansı göstermem zor sanırım. Spora mecburum, dediğin gibi deformeleri de azaltmak için şart.
İnşallah başarılı bir hafta olurHabinar . Bol bol hareket etmeye çalış, hamur işi tatlıdan uzak dur tamamdır.
Tırtıl olayı süpermiş
Kıyamam çok aç kalma, ağzına bir lokma ekmek peynir atsaydın. Neyse ki hasta değilmişsin. Huzursuz hissetme boşuna harika gidiyorsun, stres yapmak kilo vermeyi engeller bak.
Gözün aydın ne güzel kızın geliyormuş. Beraber yürüyüş filan yaparsınızbelki.
Bence 300 gr çok iyi nasıl bir beklentin var Ceydacığım.
Bence başlarda biraz daha fazla zorlansan da son kilololara gelince daha çabuk gidecek. Çünkü geçen sefer daha yerleşik kiloları atmışsın.
Bu kadar spora ne dayanır, cumaya inşallah süper bir eksi olur.
Zor bir hafta geçirdin canım, toparlarsın merak etme.
Kesinlikle katılıyorum @mefkurem böyle yaptığı için ben de üzülüyorum. Bence kilolarımızı keyifle vermeliyiz. Karalıyız, bir kere bu yola çıktık, azmetttik. Güzel yol arkadaşlarımız da var. Artık ne gam ne keder. Ne fark eder 2'şer 2'şer gitmez yarımşar yarımşar gider ama illa ki gidecek. Pozitif düşünürsek metabolizmamız daha iyi çalışır hem. Bak valla hepimizekim2009 'u örnek alalım, resmen beyin gücüyle zayıflamayı çözmüş.
Vayy süper ötesi Bahar, hadi sana güzel bir motivasyon olsun, bu hafta kendi rekorunu kır.
Kardeş ağzınızdan güzel şeyler çıkarın diyorum dinlemiyorsunuz. Hiç katılmıyorum, bir kiloyu geçmek ne bence iki kiloyu geçtiğin haftalar da göreceğiz.
Aynen canım takılma tartıya, hiç içinde acaba filan olmasın. Sen o dolaptaki 38 bedenlerin içine gireceksin hem de en kısa zamanda, başka çıkar yol yok.
Dün tabi kaç saat arabada oturdun ve düzgün birşey yemedin, çubuk krakerle olur mu. metabolizman durdu, ödem oldu. Neyseki hafta başı, hemen güzel bir eksiye getir canım sen onu.
Başlangıç süper olmuş, günün devamı da böyle gelir inşallah Bahar.
Aaa çok güzel haber Şeyda, sen yazlıktayken hem menülerin çok iyiydi hem yürüyüş yapıyordun, gidip güzelce rahatlayın ailece.
Bu arada biz bugün ani bi Kararla yazlığa gidiyoruzzz :) annem daha iyi araba ile gitcez zaten dedi gidelim dedik o halde hep beraber düşüyoruz yollara akşama orda oluruz ancak işte yine 2 araba tabi mecburen
Süper canım afiyet olsun, acil durum planın çok güzel o halde uygulayalım :))
Süper iyi tatiller ikiz olunca ancak :)
Mefkurem gözlemlediğim akşam meyve yiyenler sonra + görüyor vücüt tutuyor demek ki bizde birbirimizin yaptıklarından da öğreniyoruz kendimizin doğrularını yanlışlarını buluyoruz bünyemizi anlıyoru :)
Edibe12 cicim dün 102 gördüm o nedenle bu kg kabul etmiyor ve boykot ediyorum :)))
Kızlar bu arada şimdi aklıma geldi tavuk diyince ben ne zaman tavuk yesem az kg veriyorum geçenlerde bi hafta yemedim 1.2 kg çıktı işte sık yediğimde 500 gram tavuklar ilaçlı ondan belli de hindi almayı düşünüyorum
Tartıda bir defa gözüktüyse tekrar gözükür hemen merak etme. Ben de ara ara tartılıyorum hep 87.0 çıkıyor artık neyse diyorum bir defa 86'lı birşeyler gördüm istikamet eksi demek ki bir iki gün alıyor yeni indiğimiz kilonun yerleşmesi. Düşünüyorum 90'lardayken ne yaparsam yapayım 86'lı bir kilo göremezdim demek ki doğru yoldayım.Edibe12 cicim dün 102 gördüm o nedenle bu kg kabul etmiyor ve boykot ediyorum :)))
İyi yapmışsın börek yemeyerek, eminim aşırı yağlıdır. Öğlen yemekte kahvaltı mı verdiler iş yerinde nasıl oldu anlamadım? Sana yaramıyorsa tavuğa ara ver biraz istersen fasulye olur inşallah.Kızlar gittim kendime su aldım 1,5 lt 6 tane su aldım
Sabah : pişmeyen kurabiye 2,5 tane + 1 bardak süt
Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir ,yeşil zeytin,domates biber salatalık yedim börek vardı yemedim tabi ki de :))
Öğlen yemeğe gitmiyordum ya şimdi gidince diyeti bıraktınız mı diyorlar :)))
Akşam : yoğurt yemeyi planlıyorum taze fasülye pişirmiş olurlarsa ondan yerim bi de ya da tavuk vardı belki tavuk bakalım :)
Katılıyorum sana ama benim hiç bir fikrim yok bana ne yarar diye. Son zamanlarda lahana ve karnabahar'ın yaramadığını öğrendim sadece.Herkese aynı şey yaramıyor işte canım biraz da kendimize yarayanı bulmamız lazım
Herkese aynı şey yaramıyor işte canım biraz da kendimize yarayanı bulmamız lazım
Tartıda bir defa gözüktüyse tekrar gözükür hemen merak etme. Ben de ara ara tartılıyorum hep 87.0 çıkıyor artık neyse diyorum bir defa 86'lı birşeyler gördüm istikamet eksi demek ki bir iki gün alıyor yeni indiğimiz kilonun yerleşmesi. Düşünüyorum 90'lardayken ne yaparsam yapayım 86'lı bir kilo göremezdim demek ki doğru yoldayım.
İyi yapmışsın börek yemeyerek, eminim aşırı yağlıdır. Öğlen yemekte kahvaltı mı verdiler iş yerinde nasıl oldu anlamadım? Sana yaramıyorsa tavuğa ara ver biraz istersen fasulye olur inşallah.
Katılıyorum sana ama benim hiç bir fikrim yok bana ne yarar diye. Son zamanlarda lahana ve karnabahar'ın yaramadığını öğrendim sadece.
İlk defa duyuyorum bu uygulamayı güzelmiş ama afiyet olsun.Evet canım kesinlikle
Evet canım haklısın cumaya doğru görürüm diye düşünüyorum kesinlikle doğru yoldayız pes etmek Yok hedefe varacağız nasıl olsa
Canım benim şimdiye girdiğim her iş yerinde haftada bi gün kahvaltı günü olur öğlen kahvaltılık ve börek verilir :) herhalde o yüzden ben yardırgamıyorum :))) çoğu evden kahvaltı yapmadan çıkıyor özlüyor kahvaltıyı haftada bir gün iyi geliyor bende o zamanlar kahvaltı etmezdim kahvaltı günlerini çok severdim o yüzden :)
benim troid bezim yok ya ben de hipotroidiyim o yüzden metonun çalışması iyice bozulmasın dengeli beslenme çok önemli dedim gülüm :)Çok aç kalmak kilo vermemi engelliyor zaten. Hipotiroidim var bir de az yersem metabolizma iyice zayıflıyor sanırım. Malesef bir denge kuramadım hala ya çok ya az yiyorum. Zamanla oturur inşallah.
4 kg çok olmuş. Ben alırsam 2 kg dumbell alayım diyorum.
Yürüyüş hem de sürdürülebilir bir spor. Ne bileyim bu pilatesler filan devam etmek zorundayım sanırım, sağlığım için.
Süpersin sabah yapamasan da ahd edip yapmışsın, bravo Dilek, beni de aşka getiriyorsun.
Takımda yaşı en büyük olanlardan biri olarak geçmişte sporsuz versem de artık yaş icabı eski performansı göstermem zor sanırım. Spora mecburum, dediğin gibi deformeleri de azaltmak için şart.
İnşallah başarılı bir hafta olurHabinar . Bol bol hareket etmeye çalış, hamur işi tatlıdan uzak dur tamamdır.
Tırtıl olayı süpermiş
Kıyamam çok aç kalma, ağzına bir lokma ekmek peynir atsaydın. Neyse ki hasta değilmişsin. Huzursuz hissetme boşuna harika gidiyorsun, stres yapmak kilo vermeyi engeller bak.
Gözün aydın ne güzel kızın geliyormuş. Beraber yürüyüş filan yaparsınızbelki.
Bence 300 gr çok iyi nasıl bir beklentin var Ceydacığım.
Bence başlarda biraz daha fazla zorlansan da son kilololara gelince daha çabuk gidecek. Çünkü geçen sefer daha yerleşik kiloları atmışsın.
Bu kadar spora ne dayanır, cumaya inşallah süper bir eksi olur.
Zor bir hafta geçirdin canım, toparlarsın merak etme.
Kesinlikle katılıyorum @mefkurem böyle yaptığı için ben de üzülüyorum. Bence kilolarımızı keyifle vermeliyiz. Karalıyız, bir kere bu yola çıktık, azmetttik. Güzel yol arkadaşlarımız da var. Artık ne gam ne keder. Ne fark eder 2'şer 2'şer gitmez yarımşar yarımşar gider ama illa ki gidecek. Pozitif düşünürsek metabolizmamız daha iyi çalışır hem. Bak valla hepimizekim2009 'u örnek alalım, resmen beyin gücüyle zayıflamayı çözmüş.
Vayy süper ötesi Bahar, hadi sana güzel bir motivasyon olsun, bu hafta kendi rekorunu kır.
Kardeş ağzınızdan güzel şeyler çıkarın diyorum dinlemiyorsunuz. Hiç katılmıyorum, bir kiloyu geçmek ne bence iki kiloyu geçtiğin haftalar da göreceğiz.
Aynen canım takılma tartıya, hiç içinde acaba filan olmasın. Sen o dolaptaki 38 bedenlerin içine gireceksin hem de en kısa zamanda, başka çıkar yol yok.
Dün tabi kaç saat arabada oturdun ve düzgün birşey yemedin, çubuk krakerle olur mu. metabolizman durdu, ödem oldu. Neyseki hafta başı, hemen güzel bir eksiye getir canım sen onu.
Başlangıç süper olmuş, günün devamı da böyle gelir inşallah Bahar.
Aaa çok güzel haber Şeyda, sen yazlıktayken hem menülerin çok iyiydi hem yürüyüş yapıyordun, gidip güzelce rahatlayın ailece.
Menü güzel ceydacımKızlar gittim kendime su aldım 1,5 lt 6 tane su aldım
Sabah : pişmeyen kurabiye 2,5 tane + 1 bardak süt
Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir ,yeşil zeytin,domates biber salatalık yedim börek vardı yemedim tabi ki de :))
Öğlen yemeğe gitmiyordum ya şimdi gidince diyeti bıraktınız mı diyorlar :)))
Akşam : yoğurt yemeyi planlıyorum taze fasülye pişirmiş olurlarsa ondan yerim bi de ya da tavuk vardı belki tavuk bakalım :)
aslında hindi zaten daha besleyiciymişKızlar bu arada şimdi aklıma geldi tavuk diyince ben ne zaman tavuk yesem az kg veriyorum geçenlerde bi hafta yemedim 1.2 kg çıktı işte sık yediğimde 500 gram tavuklar ilaçlı ondan belli de hindi almayı düşünüyorum
bana 2 kolla çalışırken 2 kilo fazla geldi çok zorlandım fazla yapamadımbenim troid bezim yok ya ben de hipotroidiyim o yüzden metonun çalışması iyice bozulmasın dengeli beslenme çok önemli dedim gülüm :)
2 kg bir ağırlık bul bak bakalım rahat çalıştırıyormusun kolları 1.5 kg lukla da dene
gözün aydın kızın sağ selamet gelmiş , akşam ev kalabalık size eğlenceli bol muhabbetler:)Slm yoldaşlarım
Evin işini hallettim ordan alışverişe yemeklik aldım
Gelirken Kızı gardan aldım eşimi işten alıp eve geldik
Bişeyler hazırladım yedik
Görümcem uğradı biraz o oturdu
Akşam için yemek hazırlıyorum
Birazdanda çocuklar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?