Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen canım sade kefir en iyisiii

tamam canım suyu artırcam 2.5 litre olsa günlük iyimi ?

Bol proteinli olmuş.

Kefir kendi kalorisini yaktırır inşallah

insallah bıda meyvelı almıcam kendım katıcam ıcıne meyve

Akşam hem ekmek hem çorba karbonhidrat li olmuş canisi

Sporunu bekliyoruz

Menün hem doyurucu hem sağlıklı hem de diyete uygun tebrik ederim. Benim de idealim böyle menülerim olması . 90 dk sporu tabi şu anda hayal bile edemiyorum

Belki ekleme olur diye menümü yazmıyorum ama artık bu saatten sonra ekleme olmasın yazayım bari...

Sabah 11.00
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
1 domates

Öğle 16.00
Sarma miktar biraz üç taneyi geçmiş olabilir
Bol salata
2 kaşık yoğurt
1 tane kayısı
1 tane yeşil elma

Ara 18.00
2 tane bisküvi (arabada çok midem bulandı başka birşey yoktu ağzım atacak. Leblebi alıp arabaya koymayı düşünyorum)

Akşam 19.30
6 kaşık yağsız haşlanmış kinoa
4 kaşık yogurt
2 ceviz
3 hurma

Su 2 lt olmuştur umarım
Spor yok

Kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün, başım hafiften bütün gün ağrıdı. Kızımın karnında döküntüler var ne olduğu anlamadım kaşıntıdan çok huysuzdu o da. Bende yine bir gereksiz sinir. Kesinlikle sarma iyi gelmedi onu anladım. İkincisi geç kahvaltı yapmak bana iyi gelmiyor, 11'e kadar çok acıkınca o tahammülsüz sinirli moda geçtim artık yesem de düzelemedim sanki. Neyse başınızı şişirmeyeyim. Yarın öğle yemeğine misafirim gelecek, muhtemelen sabah hazırlıkla geçer, sonrada misafirle otur filan spor yine zor gibi. Yemek olarak yine köfte yapmayı düşünüyorum, bana da uygun olur.

geçmiş olsun kısın alerji mi oldu acaba geçti mi döküntüler
bu gün de bir ders niteliğin de olmuş geç kahvaltı yapmanın sana yaramadığını, sinir yaptığını öğrendin boş geçmemiş yani öğrenmek kendini fark etmek iyidir :)

bugünkü menüm

madensuyu kürü
Sabah 7:00
bir yumurta
salatalık
1kk peynir
1 dilim ekmek

Öğle ¹²:30
bir tabak fasulye
1kase cacık

Akşam 7:00
bir kepçe yeşil mercimek
bir tabak salata

Madensuyu kürü

spor, sabah erkende n 65 dk
akşam 30 dk toplam
su 3, küsur sıcaktan suya daldım
cok su kaybediyorum Bakalım hayırlısı

North River

menü güzel su da çok iyi afiyet olsun
ben çok terlediğim zaman iştahı da azalıyor biraz hareketi arttırdım mı daha iyi eksi rakam görüyorum inşallah sen de çok eksi görürsün

İyi geceler herkese iyi misiniz kızlar nasıl gidiyo
Bn acayip yoğunum mesela bugün sabah eşiimn tayin işiykr uğraştık problem vardı sonta çözüldü annemin günü vardı oraya gittik gelince temizlik yaptık, benm annem babam istifçi olablir gizli gizli bir sürü şey attım evden
Dünde abimn ev taşındı temizlik yerleştirme derken bittim.düğünler günler kaplıca vs hiç aktivite bitmiyo evimin sakinliğini arar oldum
Bugün diz kapağına kadar olan korselerden aldım süper bişeymiş
Annemle 2 gün buğdaylı ayranlı salatalıklı detokstn yapıcaz birazcıcık göbeğim çıktı da

Test derken yoksaa

Kesinlikle canım sarkmak istemiyorsan düzenli spora başlamalısn 4 gün en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…