- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.161
Böreğe hayır demen süperKızlar gittim kendime su aldım 1,5 lt 6 tane su aldım
Sabah : pişmeyen kurabiye 2,5 tane + 1 bardak süt
Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir ,yeşil zeytin,domates biber salatalık yedim börek vardı yemedim tabi ki de :))
Öğlen yemeğe gitmiyordum ya şimdi gidince diyeti bıraktınız mı diyorlar :)))
Akşam : yoğurt yemeyi planlıyorum taze fasülye pişirmiş olurlarsa ondan yerim bi de ya da tavuk vardı belki tavuk bakalım :)
Böreğe hayır demen süper
Şimdi Tekirdağa doğru yola çıkıyorum ara ara bakarım buraya hepinizi öptüm
Teşekkür ederim canım :)Hayırlı yolculuklar
Günaydın canım niye böyle oldu ki acaba sürmez canım tartı gününe kadar biz ne artıları cumaya kadar eksiye çevirdik sende halledersinGünaydın hanımlar. Iki gündür gözümu uykudan kaldıramıyorum. Zamanlı zamansız uyku bastırıyor.
Az önce tartıldım hâlâ 109.5 teyim. +400
Ellerimde şişlikler var. Ödem için birşeyler yapacağım. Inşallah tartı gününe kadar sürmez
Günaydi ablacim
poni bu kadar koşturmaya enerji mi yeter gülüm yediklerine dikkat etsen sıcağa konmuş buz gibi erirsin evelallahİyi geceler herkese iyi misiniz kızlar nasıl gidiyo
Bn acayip yoğunum mesela bugün sabah eşiimn tayin işiykr uğraştık problem vardı sonta çözüldü annemin günü vardı oraya gittik gelince temizlik yaptık, benm annem babam istifçi olablir gizli gizli bir sürü şey attım evden
Dünde abimn ev taşındı temizlik yerleştirme derken bittim.düğünler günler kaplıca vs hiç aktivite bitmiyo evimin sakinliğini arar oldum
Bugün diz kapağına kadar olan korselerden aldım süper bişeymiş
Annemle 2 gün buğdaylı ayranlı salatalıklı detokstn yapıcaz birazcıcık göbeğim çıktı da
baya erken çıkmışsınız yola sağ selamet varırsınız inşallahŞimdi Tekirdağa doğru yola çıkıyorum ara ara bakarım buraya hepinizi öptüm
vah vahh en son ki koşturma misafirden sonra daha mı kötüleştiniz kuzum sen de mi doktora gitsen böyle olmayacakGünaydın kızlar su 3-4 gündur ugrayamiyorum farkındayım kızla beraber yatakdöşek yatıyoruz ara ara okuyorum cevap yazmaya çalışıyorum lakin pek mümkün olmadı kızlar ne olur sizde boslamayin takımı
Sağlığa FAYDALI dört ev reçetesi:Günaydın hanımlar. Iki gündür gözümu uykudan kaldıramıyorum. Zamanlı zamansız uyku bastırıyor.
Az önce tartıldım hâlâ 109.5 teyim. +400
Ellerimde şişlikler var. Ödem için birşeyler yapacağım. Inşallah tartı gününe kadar sürmez
hayırlı yolculuklar canom burayı ihmal etmeŞimdi Tekirdağa doğru yola çıkıyorum ara ara bakarım buraya hepinizi öptüm
Günaydın ceydacimGünaydın kızlar
Sorma abla dün eşimin işten gelmesini bekleyene kadar kıza zor baktım eşim işten bir geldi bir yattım o yatış o yatışvah vahh en son ki koşturma misafirden sonra daha mı kötüleştiniz kuzum sen de mi doktora gitsen böyle olmayacak
aklın kalmasın burada gülüm boşlamıyor kızlar zayıflamak için motivasyon lazım o da buradaa:)
günaydın ablacim valla uyudukca da insanın uykusu geliyor abla ben dun 7 de yattım hala uykum varGünaydınnnn fıstık adayları
Dün size yazdıktan sonra çocuklar geldi
Yemek çay faslı vs.daha onlar otururken iş saati geldi
Işte de netim yoktu gelemedim
Yeni eve geldim. Bşraz uykum var ama kahvemi içince açılırım belki
Bugün öğlen gelin annesini dr a götürecek, çocuğu buraya bırakacak dönüşde anneside gelecek
Şimdilik bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?