Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Böreğe hayır demen süper

Günaydın hanımlar. Iki gündür gözümu uykudan kaldıramıyorum. Zamanlı zamansız uyku bastırıyor.
Az önce tartıldım hâlâ 109.5 teyim. +400
Ellerimde şişlikler var. Ödem için birşeyler yapacağım. Inşallah tartı gününe kadar sürmez

Günaydın canım niye böyle oldu ki acaba sürmez canım tartı gününe kadar biz ne artıları cumaya kadar eksiye çevirdik sende halledersin

poni bu kadar koşturmaya enerji mi yeter gülüm yediklerine dikkat etsen sıcağa konmuş buz gibi erirsin evelallah
abin yeni evinde güle güle otursun, annenlere de aman dikkat istifçiliğin altın da psikolojik sorunlar yatıyor biliyorsun yaş ilerledikçe biriktirme huyu da artıyor
sıcakta o korseyi nasıl giyeceksin :)

vah vahh en son ki koşturma misafirden sonra daha mı kötüleştiniz kuzum sen de mi doktora gitsen böyle olmayacak
aklın kalmasın burada gülüm boşlamıyor kızlar zayıflamak için motivasyon lazım o da buradaa:)

Sağlığa FAYDALI dört ev reçetesi:

senin ödem de, tartı da eksi görmeme stresi de etkili bence her gün tartılmıyorum o yüzden, çok pis moralim bozuluyor ruh halim tüm gün tuhaf oluyor sen de her gün tartılmasan mı acaba

Günaydınnnn fıstık adayları

Dün size yazdıktan sonra çocuklar geldi
Yemek çay faslı vs.daha onlar otururken iş saati geldi
Işte de netim yoktu gelemedim
Yeni eve geldim. Bşraz uykum var ama kahvemi içince açılırım belki
Bugün öğlen gelin annesini dr a götürecek, çocuğu buraya bırakacak dönüşde anneside gelecek
Şimdilik bu kadar :))

Şimdi Tekirdağa doğru yola çıkıyorum ara ara bakarım buraya hepinizi öptüm
hayırlı yolculuklar canom burayı ihmal etme

Günaydın kızlar
Günaydın ceydacim
Sorma abla dün eşimin işten gelmesini bekleyene kadar kıza zor baktım eşim işten bir geldi bir yattım o yatış o yatış
günaydın ablacim valla uyudukca da insanın uykusu geliyor abla ben dun 7 de yattım hala uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…