Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

koştur mefkurem koştur çocuğun yaşı çok küçük mü gerçi sen her halükarda baş edersin, vaktin varsa yarım saatte olsa uyusan mı gülüm

iyi gelmiştir inşallah uyumak bu gün nasılsın

Her derde ayrı bir çay desene abla
daha iyiyim abla çok şükür dinlenmek biraz iyi geldi
o zaman bu gün biraz daha kendine dikkat az iyiyim diyip işe güce girişme ballı elma sirkesi de iç hem boğaza hem direnç arttırmaya çok iyi istersen içine 1 de karanfil atıver

plasticwoman aman ceyda ne yapıyon kuzum ben 5 kiloluk dambele yerinden kaldıramamm senin spor geçmişin olduğu için kolların daha kuvvetlidir. Benimkiler fos hiç güç yok
ekim2009 boşver kuzum biz 1-2kiloyla yapalım şimdilik yeter bize

E ervam44 kız erva akşam akşam o karpuz nirden çıktı, daha dün dimedikmi akşam meyve olmasın diye :))bazılarında karpuz ödem yapıyomuş geçen gün okumuştum

Poni Bon poni maşallah bol koşturmalı geçiyomuşda inş.o gezmeler, gün ler çok cısslı olmuyodur :)

@seydan94 şeyda geri tatile gitmişiniz tatlım
Deniz kenarı değilmi, yüzersin biraz

askrhpozitif merve biraz düzelmedinizmi cnm

@CeruleanSins eda senide merak ediyorum cnm inş.kötü bi süprizle gelmezsin :))

Edibe12 edibecim kızına geçmiş olsun acaba alerjik bişemi bi dr a götürsen

Tatlım erken kalkınca niye kahvaltı için bekliyesinki. Doğrusu kalktıktan en geç 1 saat sonra kahvaltı yapılmalı

Akşam o kinoayı en azından bol salatanın içine koysaydın
Kuzum birde akşamları et türü yada sebze yemeği daha iyi olur
Akşamları karbon almamaya çalışalım

befitlady iyi yolculuklar baharcım niye gidiyon tekirdağa

Mehlikatun mehlika evine yerleştinmi cnm

Fitt_anne dileğim dün sporun göz doldurmuş :)

Unuttuğum varsa affola
Kahvaltımı yapayım gelince dünkü menümü yazarım hem telin şarj dolsun biraz :)

Stres de var üzerimde çok fazla. Tartiya çıkmamaya çalışsam ise yarar mi bilmiyorum. Ödem için bugün kiraz sapı demleyeyim

E ervam44 kız erva akşam akşam o karpuz nirden çıktı, daha dün dimedikmi akşam meyve olmasın diye :))bazılarında karpuz ödem yapıyomuş geçen gün okumuştum
Tüm suçu karpuza atıp siyriliyorum yükten :))

Deniz kenarı evet abla ama hava çok kötü denize girilicek gibi değiş çok bulutlu

bu çayların çoğuna ihtiyacım var :)

koştur mefkurem koştur çocuğun yaşı çok küçük mü gerçi sen her halükarda baş edersin, vaktin varsa yarım saatte olsa uyusan mı gülüm
2 ay sonra 2 yaşında olacak cnm ama 1 sn ye yalnız durmuyor hep birlikte oynamak istiyor
Yalnızsam wc ye bile zor gidiyom :)kapıya gelip ağlamaya başlıyor
Neyseki bugün benim kız var

Şimdi belki koltuğa uzanırım biraz onlar gelene kadar
uyumasamda dinleneyim biraz üzerimde çok yorgunluk var

Dünkü menümü hatırlamaya çalışayım :)

6.30
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
1 tb sandwich ekm
2 dal dereotu

11.30
1 şeftali
1 bar yoğurt suyundan ayran

15.30
2 tane avuç içi büyüklüğünde tavuk köfte
2-3ince dilim sucuk
Peynir
Salata

20.00
1 sk.et sote
Salata
Yoğurtlu pancar sal.
2 kş yoğurt

Su hiç bilmiyorum ama içtim baya

Spor @nanekekik yaz annem utanmaz ablana kocaman bi 0. Dün gerçekten hiç vaktim yoktu
Havada çok güzeldi çok cnm yürüyüş yapmak istedi ama çıkamadım
Şansıma bugün yine kapalı :)

Teşekkür ederim mefkuşum birşeyler yapmaya çalışıyorum işte

Şimdi Tekirdağa doğru yola çıkıyorum ara ara bakarım buraya hepinizi öptüm
hayırlı yolculuklar canım Tekirdağda benimde akrabalar var iki üç kere gitmisligim var şirin bı yere

canım doktora gittinmi

odemdir menun gayet iyiydi

kiraz sapı mucize gerçekten

Günaydın ablam yoğun bir gün daha desene

vişne çayını merak ettim lezzetli dir ama

kuzum ya ne zamandır koşturma halindesin vucudun erorr vermesi normal yani

Stres de var üzerimde çok fazla. Tartiya çıkmamaya çalışsam ise yarar mi bilmiyorum. Ödem için bugün kiraz sapı demleyeyim

Tüm suçu karpuza atıp siyriliyorum yükten :))
stres iyi değil kitler vucud kendini etkileniuorsan çıkma bencede

afiyet olsun ablam

Sanki kahvaltiyi geç yaparsam öğlene de geç yeyip akşam hafif yerim diyordum ama yanlışmış. Bugün erken kalkıp bir saat sonra da kahvaltı yaptım daha iyi hissediyorum kendimi, daha enerjik ve mutlu. Evet daha düzgün yemek yapmalıyım kolaya kaçıyorum biraz.
Tartılmak beni de strese sokuyor başta takımın iki bildirim günü sadece tartılayım diyordum bu kararımı uygulayamadım.
Deniz kenarı evet abla ama hava çok kötü denize girilicek gibi değiş çok bulutlu
Olsun deniz havası bile metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum.
Benim kızım da Aralıkta 2 olacak, şükür bizimki kendi kendine takılıyor.
Menü çok iyi gözüküyor afiyet olsun. Sporu da dert etme birgün yapmasan birşey olmaz ama bugün az da olsa yapsan iyi olur.

Mefkurem kızımda daha önce bir iki kere daha oldu böyle döküntü yiyecek alerjisi diye tahmin ediyorum. Ama ne olduğunu tespit edemedim. Iki gündür kendi kaynattigim erik şurubuna bal katip vermiştim ondan şüphelendim. Neyseki solmaya başladı. En iyisi doktora götürüp alerji testi yaptırayım.

befitlady hayırdır aniden mi çıktı bu yolculuk? Sen Tekirdag da mı okuyordun? Daha okul açılmıyordur herhalde? Hayırlı yolculuklar.... Otobüste üçü birarada içmemişsindir inşallah, şekersiz çay daha iyi durur menünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…