- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.181
koştur mefkurem koşturGünaydınnnn fıstık adayları
Dün size yazdıktan sonra çocuklar geldi
Yemek çay faslı vs.daha onlar otururken iş saati geldi
Işte de netim yoktu gelemedim
Yeni eve geldim. Bşraz uykum var ama kahvemi içince açılırım belki
Bugün öğlen gelin annesini dr a götürecek, çocuğu buraya bırakacak dönüşde anneside gelecek
Şimdilik bu kadar :))
iyi gelmiştir inşallah uyumak bu gün nasılsınhayırlı yolculuklar canom burayı ihmal etme
Günaydın ceydacim
Sorma abla dün eşimin işten gelmesini bekleyene kadar kıza zor baktım eşim işten bir geldi bir yattım o yatış o yatış
günaydın ablacim valla uyudukca da insanın uykusu geliyor abla ben dun 7 de yattım hala uykum var
Her derde ayrı bir çay desene abla
daha iyiyim abla çok şükür dinlenmek biraz iyi geldiiyi gelmiştir inşallah uyumak bu gün nasılsın
o zaman bu gün biraz daha kendine dikkat az iyiyim diyip işe güce girişme ballı elma sirkesi de iç hem boğaza hem direnç arttırmaya çok iyi istersen içine 1 de karanfil atıverHer derde ayrı bir çay desene abla
daha iyiyim abla çok şükür dinlenmek biraz iyi geldi
Stres de var üzerimde çok fazla. Tartiya çıkmamaya çalışsam ise yarar mi bilmiyorum. Ödem için bugün kiraz sapı demleyeyim
Tüm suçu karpuza atıp siyriliyorum yükten :))
plasticwoman aman ceyda ne yapıyon kuzum ben 5 kiloluk dambele yerinden kaldıramamm senin spor geçmişin olduğu için kolların daha kuvvetlidir. Benimkiler fos hiç güç yok
ekim2009 boşver kuzum biz 1-2kiloyla yapalım şimdilik yeter bize
E ervam44 kız erva akşam akşam o karpuz nirden çıktı, daha dün dimedikmi akşam meyve olmasın diye :))bazılarında karpuz ödem yapıyomuş geçen gün okumuştum
Poni Bon poni maşallah bol koşturmalı geçiyomuşda inş.o gezmeler, gün ler çok cısslı olmuyodur :)
@seydan94 şeyda geri tatile gitmişiniz tatlım
Deniz kenarı değilmi, yüzersin biraz
askrhpozitif merve biraz düzelmedinizmi cnm
@CeruleanSins eda senide merak ediyorum cnm inş.kötü bi süprizle gelmezsin :))
Edibe12 edibecim kızına geçmiş olsun acaba alerjik bişemi bi dr a götürsen
Tatlım erken kalkınca niye kahvaltı için bekliyesinki. Doğrusu kalktıktan en geç 1 saat sonra kahvaltı yapılmalı
Akşam o kinoayı en azından bol salatanın içine koysaydın
Kuzum birde akşamları et türü yada sebze yemeği daha iyi olur
Akşamları karbon almamaya çalışalım
befitlady iyi yolculuklar baharcım niye gidiyon tekirdağa
Mehlikatun mehlika evine yerleştinmi cnm
Fitt_anne dileğim dün sporun göz doldurmuş :)
Unuttuğum varsa affola
Kahvaltımı yapayım gelince dünkü menümü yazarım hem telin şarj dolsun biraz :)
Siz zaten yazlıkta değil miydinz fit bayan
bu çayların çoğuna ihtiyacım var :)
2 ay sonra 2 yaşında olacak cnm ama 1 sn ye yalnız durmuyor hep birlikte oynamak istiyorkoştur mefkurem koşturçocuğun yaşı çok küçük mü gerçi sen her halükarda baş edersin, vaktin varsa yarım saatte olsa uyusan mı gülüm
Hırsızın hiç suçu yok diyon yaniTüm suçu karpuza atıp siyriliyorum yükten :)
Teşekkür ederim mefkuşum birşeyler yapmaya çalışıyorum işteplasticwoman aman ceyda ne yapıyon kuzum ben 5 kiloluk dambele yerinden kaldıramamm senin spor geçmişin olduğu için kolların daha kuvvetlidir. Benimkiler fos hiç güç yok
ekim2009 boşver kuzum biz 1-2kiloyla yapalım şimdilik yeter bize
E ervam44 kız erva akşam akşam o karpuz nirden çıktı, daha dün dimedikmi akşam meyve olmasın diye :))bazılarında karpuz ödem yapıyomuş geçen gün okumuştum
Poni Bon poni maşallah bol koşturmalı geçiyomuşda inş.o gezmeler, gün ler çok cısslı olmuyodur :)
@seydan94 şeyda geri tatile gitmişiniz tatlım
Deniz kenarı değilmi, yüzersin biraz
askrhpozitif merve biraz düzelmedinizmi cnm
@CeruleanSins eda senide merak ediyorum cnm inş.kötü bi süprizle gelmezsin :))
Edibe12 edibecim kızına geçmiş olsun acaba alerjik bişemi bi dr a götürsen
Tatlım erken kalkınca niye kahvaltı için bekliyesinki. Doğrusu kalktıktan en geç 1 saat sonra kahvaltı yapılmalı
Akşamları karbon almamaya çalışalım
befitlady iyi yolculuklar baharcım niye gidiyon tekirdağa
Mehlikatun mehlika evine yerleştinmi cnm
Fitt_anne dileğim dün sporun göz doldurmuş :)
Unuttuğum varsa affola
Kahvaltımı yapayım gelince dünkü menümü yazarım hem telin şarj dolsun biraz :)
hayırlı yolculuklar canım Tekirdağda benimde akrabalar var iki üç kere gitmisligim var şirin bı yereŞimdi Tekirdağa doğru yola çıkıyorum ara ara bakarım buraya hepinizi öptüm
canım doktora gittinmiGünaydın kızlar su 3-4 gündur ugrayamiyorum farkındayım kızla beraber yatakdöşek yatıyoruz ara ara okuyorum cevap yazmaya çalışıyorum lakin pek mümkün olmadı kızlar ne olur sizde boslamayin takımı
odemdir menun gayet iyiydiGünaydın hanımlar. Iki gündür gözümu uykudan kaldıramıyorum. Zamanlı zamansız uyku bastırıyor.
Az önce tartıldım hâlâ 109.5 teyim. +400
Ellerimde şişlikler var. Ödem için birşeyler yapacağım. Inşallah tartı gününe kadar sürmez
kiraz sapı mucize gerçekten
Günaydın ablam yoğun bir gün daha deseneGünaydınnnn fıstık adayları
Dün size yazdıktan sonra çocuklar geldi
Yemek çay faslı vs.daha onlar otururken iş saati geldi
Işte de netim yoktu gelemedim
Yeni eve geldim. Bşraz uykum var ama kahvemi içince açılırım belki
Bugün öğlen gelin annesini dr a götürecek, çocuğu buraya bırakacak dönüşde anneside gelecek
Şimdilik bu kadar :))
vişne çayını merak ettim lezzetli dir ama
kuzum ya ne zamandır koşturma halindesin vucudun erorr vermesi normal yanihayırlı yolculuklar canom burayı ihmal etme
Günaydın ceydacim
Sorma abla dün eşimin işten gelmesini bekleyene kadar kıza zor baktım eşim işten bir geldi bir yattım o yatış o yatış
günaydın ablacim valla uyudukca da insanın uykusu geliyor abla ben dun 7 de yattım hala uykum var
stres iyi değil kitler vucud kendini etkileniuorsan çıkma bencedeStres de var üzerimde çok fazla. Tartiya çıkmamaya çalışsam ise yarar mi bilmiyorum. Ödem için bugün kiraz sapı demleyeyim
Tüm suçu karpuza atıp siyriliyorum yükten :))
afiyet olsun ablamDünkü menümü hatırlamaya çalışayım :)
6.30
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
1 tb sandwich ekm
2 dal dereotu
11.30
1 şeftali
1 bar yoğurt suyundan ayran
15.30
2 tane avuç içi büyüklüğünde tavuk köfte
2-3ince dilim sucuk
Peynir
Salata
20.00
1 sk.et sote
Salata
Yoğurtlu pancar sal.
2 kş yoğurt
Su hiç bilmiyorum ama içtim baya
Spor @nanekekik yaz annem utanmaz ablana kocaman bi 0. Dün gerçekten hiç vaktim yoktu
Havada çok güzeldi çok cnm yürüyüş yapmak istedi ama çıkamadım
Şansıma bugün yine kapalı :)
Sanki kahvaltiyi geç yaparsam öğlene de geç yeyip akşam hafif yerim diyordum ama yanlışmış. Bugün erken kalkıp bir saat sonra da kahvaltı yaptım daha iyi hissediyorum kendimi, daha enerjik ve mutlu. Evet daha düzgün yemek yapmalıyım kolaya kaçıyorum biraz.Edibe12 edibecim kızına geçmiş olsun acaba alerjik bişemi bi dr a götürsen
Akşamları karbon almamaya
Tartılmak beni de strese sokuyor başta takımın iki bildirim günü sadece tartılayım diyordum bu kararımı uygulayamadım.Stres de var üzerimde çok fazla. Tartiya çıkmamaya çalışsam ise yarar mi bilmiyorum. Ödem için bugün kiraz sapı demleyeyim
Olsun deniz havası bile metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum.Deniz kenarı evet abla ama hava çok kötü denize girilicek gibi değiş çok bulutlu
Benim kızım da Aralıkta 2 olacak, şükür bizimki kendi kendine takılıyor.bu çayların çoğuna ihtiyacım var :)
2 ay sonra 2 yaşında olacak cnm ama 1 sn ye yalnız durmuyor hep birlikte oynamak istiyor
Yalnızsam wc ye bile zor gidiyom :)kapıya gelip ağlamaya başlıyor
Neyseki bugün benim kız var
Şimdi belki koltuğa uzanırım biraz onlar gelene kadar
uyumasamda dinleneyim biraz üzerimde çok yorgunluk var
Menü çok iyi gözüküyor afiyet olsun. Sporu da dert etme birgün yapmasan birşey olmaz ama bugün az da olsa yapsan iyi olur.Dünkü menümü hatırlamaya çalışayım :)
6.30
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
1 tb sandwich ekm
2 dal dereotu
11.30
1 şeftali
1 bar yoğurt suyundan ayran
15.30
2 tane avuç içi büyüklüğünde tavuk köfte
2-3ince dilim sucuk
Peynir
Salata
20.00
1 sk.et sote
Salata
Yoğurtlu pancar sal.
2 kş yoğurt
Su hiç bilmiyorum ama içtim baya
Spor @nanekekik yaz annem utanmaz ablana kocaman bi 0. Dün gerçekten hiç vaktim yoktu
Havada çok güzeldi çok cnm yürüyüş yapmak istedi ama çıkamadım
Şansıma bugün yine kapalı :)
Teşekkür ederim canımMenün hem doyurucu hem sağlıklı hem de diyete uygun tebrik ederim. Benim de idealim böyle menülerim olması . 90 dk sporu tabi şu anda hayal bile edemiyorum
Evet 45 dk super olurduTeşekkür ederim canım
45 dk yapsanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?