Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende öyle düşünüyorum en azından hafif hissediyorum kendimi bi de bizim yazlığımız biraz köye yakın böyle her gün koyunlar falan otluyor balkondan bakıyorum düşün

ekim2009 çaylar sanki gizemli iksirler gibi hepsinden lazım cidden. Ben de dün taze dağ kekiği buldum bugün onu demeyip içeceğim. Bir zamanlar kekik çayı suyu çılgınlığı vardı yağ yakıyor diye. O niyete içeceğim inşallah işe yarar

Kızlar genel olarak herkes böyle sanırım ne bu yorgunluk anlamadım gitti uykusuzum çok dün öyleydim spor yapamadım kaldıramadım kendimi gözlerim açılmıyor oğlumda özlemiş yatağa girdim geldi yanıma girdi :) onunla oynaştık bugünde bi mal gibiyim birde aklım tatlılarda :) yememek için kendimle savaş veriyorum ama yemeyeceğim akşam sadece yoğurt yiyip hemen spora başlıycam Yorgun'um ya yemek yiyince spor hemen yapamıyorum o ara uzanıyorum kalkamıyorum daha o yüzden ceza kendime akşam yoğurt sadece :))

Günaydın canım geçmiş olsun önemli olan sağlık biz burada birbirimizi dürtüyoruz sürekli merak etme :)

Of ya bende aynıyım uykusuzluk ne havalardan mı anlamadım ya neyse takviye kuvvet sağlandı cumaya eksi olacak :) olumlu düşün vereceğim de

Günaydın canım torunla enerjik yorgun bi gün seni bekliyor yani :)

Şimdi Tekirdağa doğru yola çıkıyorum ara ara bakarım buraya hepinizi öptüm
Hayırlı yolculuklarrr
Artık herşeye hayır :))
Süper

Çok geçmiş olsn ikinize de

Korseyi düğün için aldm abla katlanıcam artık
Annemlerin bu hali ne ılacak bilmiyorum babaannemde böyle

Bir fincan vişne çayı alabilir miyim

Yok abla da annemin cıslarına zor dayanıyorum

İltifatın için teşekkürler canım Yok annem ayağını sakatlayınca dönmüştük
Oo geçmiş olsn canm annene

Çok acı kekik suyu ya
Şaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
Helalll

Beyaz eşya alışverişine giristim.bugun pazarlik bana -500 yapmistir Eve gidince bakcaz bakalım
İyiymş 500 gr güle güle kullan

Korse güzel ya özellikle abiye altına çok iyi oluyor abiyede en fit vücut bile erir verebiliyor
Test derken yoksaa
Yok canım yol testi aldım bugün eve gelince regl oldum korktu demek ki testten
North River kuzum dün test falan demişsin fark etmemiştim poninin alıntı da gördüm hayır olsun inşallah aldın mı, yaptın mı testi
aldım abla ama testi görünce korkup geldi regl

gülüm bizim tatile ihtiyacımız var asıl,orada bu çaylardan da ikram etsinler oh misss olur :)
en hareketli zamanı benim sıpada o yaşlara kadar wc ye gitsem binayı ayağa kaldırırdı eşim işten gelene kadar tutardım bende:)
kızın da oyalar onu, biraz dinlenmişsindir inşallah

ben sormuştum önceden de oldu mu, alerji mi acaba diye insanın aklına ilk bu geliyor
ahh gülüm bala alerjisi olmasın sakın daha önce bal verdiğin de oldu mu böyle döküntü

aa hatırladım kekik suyu ben de denemiştim ciğerim sökülüyor sanmıştım ne acı bir şeydi o :) annem onunla kolestrolunu düşürüp normale getirmişti baya içmişti ama
sürekli demleyip içmesen de yemeklere çorbalara dolma v.s. katıp ye gülüm şifa niyetine tüm ev halkı faydalansın

Sabah : 07:30-07:40 gibiydi
Taze peynir
1 haşlanmış yumurta
Taze biber acı
Fırın sebze yedim biraz soğan domates falan
Çeyrek simit (gözüm bu ara dışarı çok kayıyor midemizdeki çeştirlerle doyuruyorum :) pişi vardı ona kayıyordu gözüm simitle kandırdım :))

Öğlen birazdan gideceğim 14:00 gibi yerim :
Mercimek çorbası dolma makarna varmış full karbo :)))

Akşam yemeyeceğim için mercimek çorbası içerim 1 tane dolma ve yoğurt yerim diye düşünüyorum

Akşam : pul biberli limonlu yoğurt yiyip hemen spora dalacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…