Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında her zaman dua etmeliyiz.Ama zor zamanlardada ne de olsa etmiyorum ,utanıyorum diye dua etmemezlik olmaz :)) o bizim Rabbimiz sonuçta.. Biz ne kadar nankörlük etsek de, o bize asla GELME demez... Ne lutüfkar bir yaratacımız var...

Ya bilmem ki.. tabi çok fazla değer versende göstermiceksin ama benim eşim hiç böyle biri değil ya.. :)) Ne bileyim hep ben giderim tartışmalarda ama şikayetçi değilim.
Benim eşimle sorunlarım su zamanda cıkıyor, istedklerini yapmazsam.. Bunlarda mesela genelde şöyle oluyor, mesela evde cayı hazır olup önüne getirdim mi, dünyalar onun oluyor.Pantolonları gömlekleri hazır oldu mu hersey onun oluyor.Yani benim için bunlar hep artı puan onun gözünde... Hizmet edilmesini seviyor, bende ona hizmet etmekten zevk alıyorum acıkcası :)) Bazen bıktırıyor ama ayarlıyoruz biz :))

biliyorum canım.urfadayken öğrenmiştim.evde de yapıyorum ama oradaki fırın,patlıcan,et,domates,isot....aynı tadı evde alamıyorum

ya atabi onlar odun fırını.. yemeği miss gibi olur :))

Ya kızlar akşam yemeği için hain planlarım var sahurda sadece müsli ve elma yedim. şimdi azıcık kızartma yesem bişi olmaz herhalde

Bu arada tartılan var mı? Meraklandım şimdi :)

Son düzenleme:

Tabiki Allah affedicidir biliyorum zor anlarda zaten onun adından başka ne geçiyoki dilimizden..
benim düşüncem sadece dediğin gibi sanki bi utangaçlık hanii sınava çalışmazsın sonra sınavda Allahım yardım et dersindeee içinden geçerkii ya çalışmadımm ne yüzle istiyom yardımm ben böyleyim işte..

eş olayına gelincee benim eşimde ister ütüsü olsun canı bişe istiyosa ben getiriyim ama ben bu duruma sinir oluyorum iştee
bana buyurmasını istemiyorumm
kalk kendin al diyorumm bir yapıyosam ikincide ben ondan birşey istiyorum :)) oda hep der kocana hizmet etmiyonmu sennn der espiriyle..
ama ya erkek birşy yapmıcak diye kanunmu var..
kadının üstüne yıkmışlar evin tüm yükünü temizlik ütü yemek kolaymı başlı başına iş..
neden erkek destek olmasnki.. bu tabuyu ben evimde kırmak istiyorum çabam bu :))

değer gösterme derken tabiki kalas olunmalı demiyorum ben
amaa ne bilimiyim belki etrafımda çokolay görüyorum duyuyorum böyle içini dışını erkege açan kadınlar pişman oluyolarrr sonradan...
ha hepsi olacak diye birşey yok.. kesinlikle.
mesela örneğin bir kadın bence bir kenarda hermzan parası olmalı
ve illa eş bunu bilmek zorunda değil... ilerisi için belki sana lazım olacak.. belki ilerde beklenmedik olaylar olacak Allah göstermesin mutlu giden evlililerler hiç beklemediğin adamlar bakıyosun karılarını aldatıyolar...
ki kadın kul köledir kocasına güzellik desen vardır ama boş...
ben bunları düşünüyom.. bunlar sadece örnek..belki yanlış belki bencilce ama ..

Ya kızlar akşam yemeği için hain planlarım var sahurda sadece müsli ve elma yedim. şimdi azıcık kızartma yesem bişi olmaz herhalde

Bu arada tartılan var mı? Meraklandım şimdi :)

mute canım bu musli tuvalete çıkarıyomu seni bu bildigimiz müsilmi var acaba içinde :))
bi kere magnezie ilaç varyaa ondan içmiştim gece sabah içimde bişe kalmadı tabi ertesi günn çok fena olmuştumm midem iki büklüm kalmıştı boşluktan

kesınlıkel edda haklısın sevgı ayrı saygı ayrı hayatı paylasmak apayrı bısey...Bizim toplumda zaten kadın koledır evın ısını yapar dızını kırar oturur dıe hukmedılmıs hep kadına ...Şimdilerde bu degıstı kadın guclu ayaklarının ustune durabılıyor dıe hos gorunmuyor...Ve ıcten ıcede erkekler bu durumdan rahatsız.Elbettekı bı kadın esıne hızmet ederken gocunmamalı zaten arada sevgı saygı oldugunda kadın bunu severek ısteyerek yapar ama.Erkekte bı zahmet o guzel poposunu kaldırıp masadan 1 2 tabak gotursun mutfaga yada ben yemek hazırlarken oda yanımda salatayı yapsın ben sofrayı kuararken tuzlugu getırsın.Bunlar bı erkegın erkelıgını kucumsetmez aksıne benım gozumde buyutur.Babam hep anneme destektır her ısı yapar evde cam sıldıgını bıle bılıyorum(Annem ayaklarından rahatsız )Gencken ben cok hızmet ettım ama sımdı sefasını suruyom der hep annem cokta mutlular(Allah bozmasın)Bencede erkek esıne hep destek olmalı nasıl kadın calısarak ve o evın duzenını saglayarak erkege yardım edıyorsa...Ve eddanın dedıgı gıbı kadının herzaman kotu gun parası olmalı.Ben her ay olmasada 2 ayda bı kucuk altın bozup atarım koseye bolede devam ettırcem cok faydasını gordum...İmkanı olan her kadın ayda 50 tl olsun koseye ayırmalı....Neyse uzatmayayım ama eddayla fıkırlerımız cok benzıyo adımız FEMINSTE cıkcak bısey deıl :)))

ya öyle ahım şahım bişi olmadı :)) her zamanki gibi cıkıyorum tuvalete bişi farketmedi sanki ama tok tutuyor. saat 7.30 gibi tartılıcam bakalım kaç kilo verdim bu hafta :))

ya tabi hizmet konusunda herkesin fıtratı farklıdır. sen daha feminist sin bana göre :))
Para konusuna gelince, kesinlikle katılıyorum.Kadını her zaman bi köşede kefen parası olmalı bencede :))

ya kadınlar gercekten cok hor görülüyor bu devirde.Benimde şahsi fikrim kadının maddia dayanagı olmalı her zaman... ki bişi oldumu yardımı dokunsun o paranın, kimseye muhtac olmasın... ev içindede kadın erkek eşit olmalı tabiki... dediğin gibi yemeğe yarım etmeli, evi toplamaya falan... mesela benim eşim gercekten mutfaga hiç girmez ama ben mutfaktayken yada işim varsa hatta spor yaparken bile çocuga bakar,uyutur yedirir. bu benim daha cok işime geliyor :)))

aynen murchhh !!!
kötü niyetli olarak değill asla..
iyi bir eş insanın canıdır ya..
öyle bir oluyo insan o karnı açsa sen birşey yiyemiyosun onu düşünüyosun.. ortada ufak bir çikolata varsa onunla paylaşmak istiyosun...
Ben kişilik olarak öyleyim çok verici değilimdir sevgili eş manasında.. çok severimmm eşim canımdırr ama bir kere sevip okşuyosam yüzünüü bitti 1 hafta ona daha bişe yok :))) şımarmasın belli etmem o yapsın şımartsın sevsin isterim beniii öylede olmuştur Allah bozmasın inşallahhh..
böyle olunca azcık güzel bir söz desen yanaşsan adamın çok hoşuna gidiyo
:) dediğin gibi erkek demek değilki yatsın uzansınnn.. kaldırın poponuzu alın suyunuzuu
gel yanımda salata yap..
Şimdi ilk baştan eşime bunu aşıladım ben süpürüyosam ona sildiriyom evi bazen.. bazende istemiyo hiç bozuntuya vermiyom ozamanda karnıma hemen bi agrı giriyoooo bak yordun beni karnım ağrıdıı
şaka bi yana Allah hepimizii yuvalarımızda mutlu etsinnn
sanadaaaa mutlu bir yuva versin inşallah murchhh canım benimm

:)) kefen parası :) hayat ne gösterir bilinmezkii biz yine temkinli olalımdaaaa

Zaten kesınlıkle kısısel algılanmamalı bu konusmalar.İki kişi aynı evın ıcınde nasıl rahatlarsa ole yasamalılar.Kişilerin karakterleri farklı olabılıyor.Bence onemlı olan ıkı kısının aynı catı altında mutlu yasaması....Öyle yada böyle :)

zaten fazlasını istemeyizkii..
dediğin gibi gir bulaşıkları yıka demeyizz amaa sen iş yaparken çocuga baksınn yorgunsan yemeği ısıtabilsin..
köstek olmasın destek olmaya çalışsın yeter...

tosbacıklarım ben gidiyorum saatim geldi anneme gitcem bugünnn
hepinizi seviyorum hepiniz evlerinizde yuvalarınızda ailelerinizle mutlu olun.. Mutlu olalım...

Sende az deılsın eddacım haa senden ogrenecegım cok sey var :) İşte kısıden kısıye degısıyor bazılarıda soyle gecırebılır ıcınden.Ayyy kadına bak kocasına toz aldırıyo aaaaaa :))) Felan dıe ama ıste hayata bakıs acısı herzaman aynı olmuyo kısden kısıye farklılık gosterebılıyor...Dedıdıgın gıbı allah herkeze mutlu bır yuva ve hayırlı bı es versın :)Olanlarında mutlulugunu daım etsın inş :)
Benım ıcın bulundugun ıyı dılekler ıcın tesekkurler bebemmm ama ufak bı ılave :)DOĞRU İNSANLA DOĞRU ZAMANDA iNŞ :)

Tabikİ... insanların karakterleri farklıdır.Zaten evliliklerde bir taraf vericidir her zaman.. Mesela edda, diyor ya bi ker eokşarım tamam diye :)) biz de tam tersidir hep ben severim ben sevdikçe okşadıkça oda davranıslarına yansıtır bunu :)) Allah hiç birimizin evliliğini bozmasın, yuvasını dagıtmasın, aramızdaki muhabbetleri daha fazla artırsın.. ( AMİN)

selam kızlaar internettee sorun vardı sadece ttnet in sayfası açılıyordu giremedim sabahtan berii.şimdide maluum ifta hazırlıkalrı. mürş menünü gördüm sana döner tekmeyle dalcam hacamat edecem seni o olacak.zaten bende de motivasyn düşüyo seni gördükçe. bide sen yediğin halde benden çok kilo verirsen o zaman bittin. şaka yaa benim metom yavaş veriyor sen diklkat etsen benden fazla verirsin.ama gel görkinem ekmeklerr dolmalar amannn patlıcanlaar..

tosbacıklarım ben gidiyorum saatim geldi anneme gitcem bugünnn
hepinizi seviyorum hepiniz evlerinizde yuvalarınızda ailelerinizle mutlu olun.. Mutlu olalım...
aminnnn

aminnn

kızlar ben tartıldım,66,5 idim,bugün tartıda 65.4 çıktım,:87::87::87:yarın sabah ve öğleden sonra dr.randevum var,:94::94::94:giremeyebilirim,şimdiden haber vereyim dedim.:89::89:
hayırlı iftarlarr

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

TATİLDEN DÖNDÜM SONUNDA :)

Valla diyet miyet yalan oldu yedimde yedim, yedimde yedim.

Şimdi eve geldim ve ilk yaptığım şey tartılmak oldu:) VE gözlerime inanamadım çünkü o kadar yememe rağmen kilo vermişim (kilo dediğim 300 gram gibi görünüyor şimdilik, ama sabaha mutlaka daha az çıkarım) ÇOK MUTLUYUM

Ayrıca aşık oldum :) Ve de yeni halimle fotolar birazdan geliyooo :)

Aslında en doğru kilo sabah ölçülür ama olsun:) Yeni kilom şimdilik 71.6

Yarın sabahtan itibaren diyete devam !!!!!!!

Son düzenleme:
kızlar ben tartıldım,66,5 idim,bugün tartıda 65.4 çıktım,:87::87::87:yarın sabah ve öğleden sonra dr.randevum var,:94::94::94:giremeyebilirim,şimdiden haber vereyim dedim.:89::89:
hayırlı iftarlarr

Beyaz cım sen hatırlarsan gecen hafta bildirim yapmamıştın.Bende bir mesajından yola cıkarak seni listeye almıstım.Orada çarşamba günü 64.5 çıktım bugün yazıyordu.Bende o kilonu yazdım.Seni sabit geceyim bu hafta olmazsa.. Çünkü kilo almış gibi görüneceksin.Ben 2 hafta bekledin bir hafta bekleme diye listeye almıştım seni.64.5 a inene kadar seni sabit geçeyim. Olur mu? Sen ne dersne ona göre listeyi şekillendireceğim.

Son düzenleme:

hoşgeldin cadııııı... kız sende herkesten hoşlanıyorsun ya neyse, bu kilonu mu yazyaım listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…