- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.221
hava döngüsü değişmeye başladı o yüzden halsizlik yorgunluk isteksizlik genel de herkes de var daha az önce eşim aynını diyor, hava burada serinlemeye başladı hafif kapalı da bel fıtığını zonklatıyor , ben de bu gün spor yapar mıyım bilmemKızlar genel olarak herkes böyle sanırım ne bu yorgunluk anlamadım gitti uykusuzum çok dün öyleydim spor yapamadım kaldıramadım kendimi gözlerim açılmıyor oğlumda özlemiş yatağa girdim geldi yanıma girdi :) onunla oynaştık bugünde bi mal gibiyim birde aklım tatlılarda :) yememek için kendimle savaş veriyorum ama yemeyeceğim akşam sadece yoğurt yiyip hemen spora başlıycam Yorgun'um ya yemek yiyince spor hemen yapamıyorum o ara uzanıyorum kalkamıyorum daha o yüzden ceza kendime akşam yoğurt sadece :))
hay maşallahŞaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
hava döngüsü değişmeye başladı o yüzden halsizlik yorgunluk isteksizlik genel de herkes de var daha az önce eşim aynını diyor, hava burada serinlemeye başladı hafif kapalı da bel fıtığını zonklatıyor , ben de bu gün spor yapar mıyım bilmem
ana oğul sevgi pıtırcıkları olmuşsunuz bol bol oynaşın kız birden büyüyor sıpalar kılı sakalı çıkıyor sevilecek yanları kalmıyor höd höd oluyorlar iyi değerlendir bu zamanlarını :)
aklını başka şeylerle meşgul et canoommm
hay maşallah
beyaz eşya ne alacaksın gülüm, aldınsa güle güle sağlıkla kullanBeyaz eşya alışverişine giristim.bugun pazarlik bana -500 yapmistirEve gidince bakcaz bakalım
yakınlardan birinin düğünü mü kınası ev de oynaması koşturması hepsine dal valla ben hayatım da il kez öyle hızlı zayıflamıştım, kardeşimin düğünü 10 gün sonra eşimin yeğenin düğünü için koştur oyna derken ilk defa 30-35 gün için de 5 kg vermiştim ne mutlu olmuştum ama:) bir istanbul bir malatya arada eskişehire eve uğra yorgunluğu bile fak etmedim mutluluktan :)Hayırlı yolculuklarrr
Süper
Çok geçmiş olsn ikinize de
Korseyi düğün için aldm abla katlanıcam artık
Annemlerin bu hali ne ılacak bilmiyorum babaannemde böyle
Bir fincan vişne çayı alabilir miyim
hadi hayırlısı :)Korse güzel ya özellikle abiye altına çok iyi oluyor abiyede en fit vücut bile erir verebiliyor
Yok canım yol testi aldım bugün eve gelince regl oldum korktu demek ki testten
aldım abla ama testi görünce korkup geldi regl
Sabah 60dk yürüyüş yapıldı kahvaltı biraz bonkör oldu ama gunu hafif geçireceğim düne göre -700um şükür
:))Hırsızın hiç suçu yok diyon yani
Kafamıza taş yağacak. Spor yapılamamış. Ben ŞOKDünkü menümü hatırlamaya çalışayım :)
6.30
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
1 tb sandwich ekm
2 dal dereotu
11.30
1 şeftali
1 bar yoğurt suyundan ayran
15.30
2 tane avuç içi büyüklüğünde tavuk köfte
2-3ince dilim sucuk
Peynir
Salata
20.00
1 sk.et sote
Salata
Yoğurtlu pancar sal.
2 kş yoğurt
Su hiç bilmiyorum ama içtim baya
Spor @nanekekik yaz annem utanmaz ablana kocaman bi 0. Dün gerçekten hiç vaktim yoktu
Havada çok güzeldi çok cnm yürüyüş yapmak istedi ama çıkamadım
Şansıma bugün yine kapalı :)
etkileniyorum ama duramıyorum:))kitler vucud kendini etkileniuorsan çıkma bencede
Ben de yapabilecegimi sanmiyorumTartılmak beni de strese sokuyor başta takımın iki bildirim günü sadece tartılayım diyordum bu kararımı uygulayamadım.
Ben de dün akşam yapacağım diye düşündüğüm sporu uykuya yenik düşüp yapamadım. Gündüz yarim saat yürüyüşüm vardı Allah tan. Bi garip halim var benim de. Yalnız olmadigima sevindim:))Kızlar genel olarak herkes böyle sanırım ne bu yorgunluk anlamadım gitti uykusuzum çok dün öyleydim spor yapamadım kaldıramadım kendimi gözlerim açılmıyor oğlumda özlemiş yatağa girdim geldi yanıma girdi :) onunla oynaştık bugünde bi mal gibiyim birde aklım tatlılarda :) yememek için kendimle savaş veriyorum ama yemeyeceğim akşam sadece yoğurt yiyip hemen spora başlıycam Yorgun'um ya yemek yiyince spor hemen yapamıyorum o ara uzanıyorum kalkamıyorum daha o yüzden ceza kendime akşam yoğurt sadece :))
Maşallah maşallah süpersin ceyda. Benim de bugün 21. Günüm ve 7 kg verdim :)Şaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
Benim hedefim artık hayal olarak kaldı. 108 ı göreydim iyiydi. Bi kurtulamadım 109 dan. Şimdi kiraz sapı demliyorum ondan umudum var.Haftalık Hedefler (11.08.2017-18.08.2017)
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
60 sayfa geri gidip buldum hedefleri :) ey 9.takım üyeleri haftalık hedefleriniz için bugün ne yaptınız? :)
bu hafta güzel eksi gelecek inşallah benden, laf aramız daYa değişmesin hep yaz olsunburada kapalı bugün yağmur yağacakmış inşallah kötü olmaz hava ya olmasın aralığa kadar kış gelmesin :) ay annesi de höd höd sürekli didişiriz büyüyünce :)) ay yüzüm güldü öyle delikanlı olsun göreyim sağlıkla mutlulukla çok istiyorum en iyisi spor canım spor yapmayınca sürekli yiyesim geliyor sıkıntıdan :) Zaten hep canım sıkıldıkça yerdim
Sende gayet güzel kg vermişsin canım hepimize maşallah
gece yatarken kendimi ideal bedenim de aynaya bakarken imajladım o incecik sağlıklı beden de kendime gülümsedim günlük işlerimi yaptığımı bile hayal ettim:) hedefe ulaşmak için yaptığım buyduHaftalık Hedefler (11.08.2017-18.08.2017)
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
60 sayfa geri gidip buldum hedefleri :) ey 9.takım üyeleri haftalık hedefleriniz için bugün ne yaptınız? :)
Benim hedefim artık hayal olarak kaldı. 108 ı göreydim iyiydi. Bi kurtulamadım 109 dan. Şimdi kiraz sapı demliyorum ondan umudum var.
bu hafta güzel eksi gelecek inşallah benden, laf aramız dageçen cuma +200 le 91.400 bildirim yapmıştım ama 90 ı ucundan gördüm hedefimi tutturucam inşallah :))
ilk başlar da ben öyleydim sıkıntıdan yerdim şimdi sıkıldıkça dolapları düzenleme temizlik yapma huyum çıktı şükür
alahın izniyle sen de oğluşunun delikanlı zamanlarını göreceksin sen de höd höd olsan fark etmez yine de bir şey olsa seni kollayıp destek olacak işte o zaman büyüdüğünü anlayıp için gidecek sevinçten :)
Akşam yoğurt yetecek mi sekerim. Gerçi spor yaparsan yemek aramazsın büyük ihtimalleSabah : 07:30-07:40 gibiydi
Taze peynir
1 haşlanmış yumurta
Taze biber acı
Fırın sebze yedim biraz soğan domates falan
Çeyrek simit (gözüm bu ara dışarı çok kayıyor midemizdeki çeştirlerle doyuruyorum :) pişi vardı ona kayıyordu gözüm simitle kandırdım :))
Öğlen birazdan gideceğim 14:00 gibi yerim :
Mercimek çorbası dolma makarna varmış full karbo :)))
Akşam yemeyeceğim için mercimek çorbası içerim 1 tane dolma ve yoğurt yerim diye düşünüyorum
Akşam : pul biberli limonlu yoğurt yiyip hemen spora dalacağım :))
yaa gülüm biliyorum çok bilmişlik yapıyorum ama valla işe yarıyor tam 3 senemi ben bunlara adadım, kendini basküle çıkarken hayal et, olabildiğince gerçekçi zihnin de canlandır sonra tartıda görmek istediğin rakamı gör ve nasıl sevindiğini ne tepki verdiğini hisset, özellikle gece uykuya dalmadan önce yap bunu , en kısa süre de gerçekten o rakamı göreceksinBenim hedefim artık hayal olarak kaldı. 108 ı göreydim iyiydi. Bi kurtulamadım 109 dan. Şimdi kiraz sapı demliyorum ondan umudum var.
gece yatarken kendimi ideal bedenim de aynaya bakarken imajladım o incecik sağlıklı beden de kendime gülümsedim günlük işlerimi yaptığımı bile hayal ettim:) hedefe ulaşmak için yaptığım buydu
Akşam yoğurt yetecek mi sekerim. Gerçi spor yaparsan yemek aramazsın büyük ihtimalle
Evet ben elimden geleni yapayım gerisine yapacam birşeyim yok.Canım daha var stres olma akşam güzel bi spor yapıp toparlarız olmazsada elimizden geleni yaparız baktık veremedik demek ki vücüdun buna ihtiyacı varmış deriz önümüzde ki haftaya odaklanırız sen stres olma
kalben de zihnen de ben 8 lere hazırım 9 ların eline bohçasını verip kapdan tepikleyip atasım vaarrrrCanım daha var stres olma akşam güzel bi spor yapıp toparlarız olmazsada elimizden geleni yaparız baktık veremedik demek ki vücüdun buna ihtiyacı varmış deriz önümüzde ki haftaya odaklanırız sen stres olma
Hadi canım veda et artık 9 bence uğraşsan edersin :)
Bende sürekli temizlik yapıyorum :))
Ay inşallah canım bunu okumak bile güzel mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?