Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hava döngüsü değişmeye başladı o yüzden halsizlik yorgunluk isteksizlik genel de herkes de var daha az önce eşim aynını diyor, hava burada serinlemeye başladı hafif kapalı da bel fıtığını zonklatıyor , ben de bu gün spor yapar mıyım bilmem
ana oğul sevgi pıtırcıkları olmuşsunuz bol bol oynaşın kız birden büyüyor sıpalar kılı sakalı çıkıyor sevilecek yanları kalmıyor höd höd oluyorlar iyi değerlendir bu zamanlarını :)
aklını başka şeylerle meşgul et canoommm

Ya değişmesin hep yaz olsun burada kapalı bugün yağmur yağacakmış inşallah kötü olmaz hava ya olmasın aralığa kadar kış gelmesin :) ay annesi de höd höd sürekli didişiriz büyüyünce :)) ay yüzüm güldü öyle delikanlı olsun göreyim sağlıkla mutlulukla çok istiyorum en iyisi spor canım spor yapmayınca sürekli yiyesim geliyor sıkıntıdan :) Zaten hep canım sıkıldıkça yerdim

Sende gayet güzel kg vermişsin canım hepimize maşallah

yakınlardan birinin düğünü mü kınası ev de oynaması koşturması hepsine dal valla ben hayatım da il kez öyle hızlı zayıflamıştım, kardeşimin düğünü 10 gün sonra eşimin yeğenin düğünü için koştur oyna derken ilk defa 30-35 gün için de 5 kg vermiştim ne mutlu olmuştum ama:) bir istanbul bir malatya arada eskişehire eve uğra yorgunluğu bile fak etmedim mutluluktan :)
sen çaktırmadan ufak ufak atıcan artık ama yakalanırsan çok kızarlar ona göre

hadi hayırlısı :)
önce istediğin kiloya in de gülüm zamanı gelince kuzeye kardeş de gelir allahın izniyle

Hırsızın hiç suçu yok diyon yani
:))

Kafamıza taş yağacak. Spor yapılamamış. Ben ŞOK

kitler vucud kendini etkileniuorsan çıkma bencede
etkileniyorum ama duramıyorum:))
Tartılmak beni de strese sokuyor başta takımın iki bildirim günü sadece tartılayım diyordum bu kararımı uygulayamadım.
Ben de yapabilecegimi sanmiyorum
Ben de dün akşam yapacağım diye düşündüğüm sporu uykuya yenik düşüp yapamadım. Gündüz yarim saat yürüyüşüm vardı Allah tan. Bi garip halim var benim de. Yalnız olmadigima sevindim:))

Şaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
Maşallah maşallah süpersin ceyda. Benim de bugün 21. Günüm ve 7 kg verdim :)

Benim hedefim artık hayal olarak kaldı. 108 ı göreydim iyiydi. Bi kurtulamadım 109 dan. Şimdi kiraz sapı demliyorum ondan umudum var.

bu hafta güzel eksi gelecek inşallah benden, laf aramız da geçen cuma +200 le 91.400 bildirim yapmıştım ama 90 ı ucundan gördüm hedefimi tutturucam inşallah :))
ilk başlar da ben öyleydim sıkıntıdan yerdim şimdi sıkıldıkça dolapları düzenleme temizlik yapma huyum çıktı şükür
alahın izniyle sen de oğluşunun delikanlı zamanlarını göreceksin sen de höd höd olsan fark etmez yine de bir şey olsa seni kollayıp destek olacak işte o zaman büyüdüğünü anlayıp için gidecek sevinçten :)

gece yatarken kendimi ideal bedenim de aynaya bakarken imajladım o incecik sağlıklı beden de kendime gülümsedim günlük işlerimi yaptığımı bile hayal ettim:) hedefe ulaşmak için yaptığım buydu

Benim hedefim artık hayal olarak kaldı. 108 ı göreydim iyiydi. Bi kurtulamadım 109 dan. Şimdi kiraz sapı demliyorum ondan umudum var.

Canım daha var stres olma akşam güzel bi spor yapıp toparlarız olmazsada elimizden geleni yaparız baktık veremedik demek ki vücüdun buna ihtiyacı varmış deriz önümüzde ki haftaya odaklanırız sen stres olma

Hadi canım veda et artık 9 bence uğraşsan edersin :)
Bende sürekli temizlik yapıyorum :))
Ay inşallah canım bunu okumak bile güzel mutlu etti

Akşam yoğurt yetecek mi sekerim. Gerçi spor yaparsan yemek aramazsın büyük ihtimalle

yaa gülüm biliyorum çok bilmişlik yapıyorum ama valla işe yarıyor tam 3 senemi ben bunlara adadım, kendini basküle çıkarken hayal et, olabildiğince gerçekçi zihnin de canlandır sonra tartıda görmek istediğin rakamı gör ve nasıl sevindiğini ne tepki verdiğini hisset, özellikle gece uykuya dalmadan önce yap bunu , en kısa süre de gerçekten o rakamı göreceksin

gece yatarken kendimi ideal bedenim de aynaya bakarken imajladım o incecik sağlıklı beden de kendime gülümsedim günlük işlerimi yaptığımı bile hayal ettim:) hedefe ulaşmak için yaptığım buydu

Süpersin canım bende Nil gün hipnomeditasyon cd almıştım çok işe yarıyor o geldi aklıma onu da yapayım hemde güzel uykuya dalıyorum ondan sonra yoksa uykuya dalmak işkence benim için çok uykum bile olsa

Evet ben elimden geleni yapayım gerisine yapacam birşeyim yok.

kalben de zihnen de ben 8 lere hazırım 9 ların eline bohçasını verip kapdan tepikleyip atasım vaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…