- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.241
Hadi insallah. Ben de yoğurt limon pulbiberi yatmadan önce yapıyordum. Dün uykuya erkenden dalınca unutmuşum. Bu gece ben de yapayım insallahYetecek yetmek zorunda :) alternatifi Yok :) 102 veda etmek istiyorsam yetecek :))
binlerce sayfa yazı okumuşumdur desem yalan olmaz beynin işleyişi zihin altı beden ve zihnin uyumu derken baya baya şey öğrendim öğrenmesi kolay kısmıydı zor olan öğrendiklerimi zihin altına inandırmaktı o baya zamanımı aldı ama şükür başardım eft(duygusal özgürleşme tekniği), oto telkin, olumlama v.s. her şeyi kullandım hala da kullanıyorum hedefe giden yolda her şey mübahtır :)Süpersin canım bende Nil gün hipnomeditasyon cd almıştım çok işe yarıyor o geldi aklıma onu da yapayım hemde güzel uykuya dalıyorum ondan sonra yoksa uykuya dalmak işkence benim için çok uykum bile olsa
Hedefe ulaşmak için her yol mübah. Bir de o yöntemi deneyeyim. Teşekkür ederimyaa gülüm biliyorum çok bilmişlik yapıyorum ama valla işe yarıyor tam 3 senemi ben bunlara adadım, kendini basküle çıkarken hayal et, olabildiğince gerçekçi zihnin de canlandır sonra tartıda görmek istediğin rakamı gör ve nasıl sevindiğini ne tepki verdiğini hisset, özellikle gece uykuya dalmadan önce yap bunu , en kısa süre de gerçekten o rakamı göreceksin
Supersinnnnkalben de zihnen de ben 8 lere hazırım 9 ların eline bohçasını verip kapdan tepikleyip atasım vaarrrr
Evet ben elimden geleni yapayım gerisine yapacam birşeyim yok.
kalben de zihnen de ben 8 lere hazırım 9 ların eline bohçasını verip kapdan tepikleyip atasım vaarrrr
binlerce sayfa yazı okumuşumdur desem yalan olmaz beynin işleyişi zihin altı beden ve zihnin uyumu derken baya baya şey öğrendim öğrenmesi kolay kısmıydı zor olan öğrendiklerimi zihin altına inandırmaktı o baya zamanımı aldı ama şükür başardım eft(duygusal özgürleşme tekniği), oto telkin, olumlama v.s. her şeyi kullandım hala da kullanıyorum hedefe giden yolda her şey mübahtır :)
nil gün bana öğrenci geliyor neredeyse onun kadar ben de biliyorum artık :)ben işi asıl hocalarından öğrendimÖyle canım eninde sonunda vereceksin nasılsa
Hadi inşallah verelim zayıflayalım
Doğru canım Nil gün de tavsiye ederim çok iyi geliyor Zaten herşey bilinçaltında bitiyor
Yasemin soysal ın kitabını okumuştum tek şişman beynimiz baya etkilenmiş uygulamistim ama işte devamlılık sorunum var düzenli uzun süre uygulamiuinca bı etkisi olmuyor ne yazikkibinlerce sayfa yazı okumuşumdur desem yalan olmaz beynin işleyişi zihin altı beden ve zihnin uyumu derken baya baya şey öğrendim öğrenmesi kolay kısmıydı zor olan öğrendiklerimi zihin altına inandırmaktı o baya zamanımı aldı ama şükür başardım eft(duygusal özgürleşme tekniği), oto telkin, olumlama v.s. her şeyi kullandım hala da kullanıyorum hedefe giden yolda her şey mübahtır :)
Pisiden iyidir simitGüncelliyorum menümü :)
Sabah : 07:30-07:40 gibiydi
Taze peynir
1 haşlanmış yumurta
Taze biber acı
Fırın sebze yedim biraz soğan domates falan
Çeyrek simit (gözüm bu ara dışarı çok kayıyor midemizdeki çeştirlerle doyuruyorum :) pişi vardı ona kayıyordu gözüm simitle kandırdım :))
Öğlen birazdan gideceğim 14:00 gibi yerim :
1 tane ufak kırmızı biber dolma (kıymalı)
Yarım kase yoğurt
Akşam : pul biberli limonlu yoğurt yiyip hemen spora dalacağım :))
nil gün bana öğrenci geliyor neredeyse onun kadar ben de biliyorum artık :)ben işi asıl hocalarından öğrendim
luis hay kitapları, anthony robbins (sınırsız güç), OSHO(beden ve zihni dengelemek) robert allen ve daha bir çok kişisel gelişime önderlik eden kişilerin kitaplarını yazılarını okumanı tavsiye ederim nilgün o zaman çerez gelecek sana da
Pisiden iyidir simit
Ben bukadar az yiyemiyorum tebrik ederim iradeni
yok canım gidemedim yakında hastane yok eşimden çalışıyor acilede gitmek istemedim bugün daha iyiyimhayırlı yolculuklar canım Tekirdağda benimde akrabalar var iki üç kere gitmisligim var şirin bı yere
canım doktora gittinmi
odemdir menun gayet iyiydi
kiraz sapı mucize gerçekten
Günaydın ablam yoğun bir gün daha desene
vişne çayını merak ettim lezzetli dir ama
kuzum ya ne zamandır koşturma halindesin vucudun erorr vermesi normal yani
stres iyi değil kitler vucud kendini etkileniuorsan çıkma bencede
afiyet olsun ablam
sporu bugün bende yapabilsem çok iyi olur aslindada hiç halim yokKızlar genel olarak herkes böyle sanırım ne bu yorgunluk anlamadım gitti uykusuzum çok dün öyleydim spor yapamadım kaldıramadım kendimi gözlerim açılmıyor oğlumda özlemiş yatağa girdim geldi yanıma girdi :) onunla oynaştık bugünde bi mal gibiyim birde aklım tatlılarda :) yememek için kendimle savaş veriyorum ama yemeyeceğim akşam sadece yoğurt yiyip hemen spora başlıycam Yorgun'um ya yemek yiyince spor hemen yapamıyorum o ara uzanıyorum kalkamıyorum daha o yüzden ceza kendime akşam yoğurt sadece :))
Günaydın canım geçmiş olsun önemli olan sağlık biz burada birbirimizi dürtüyoruz sürekli merak etme :)
Of ya bende aynıyım uykusuzluk ne havalardan mı anlamadım ya neyse takviye kuvvet sağlandı cumaya eksi olacak :) olumlu düşün vereceğim de
Günaydın canım torunla enerjik yorgun bi gün seni bekliyor yani :)
Aklım hep burdaŞaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
Beyaz eşya alışverişine giristim.bugun pazarlik bana -500 yapmistirEve gidince bakcaz bakalım
sağol ponicimHayırlı yolculuklarrr
Süper
Çok geçmiş olsn ikinize de
Korseyi düğün için aldm abla katlanıcam artık
Annemlerin bu hali ne ılacak bilmiyorum babaannemde böyle
Bir fincan vişne çayı alabilir miyim
o yüzden sık sık uyku öncesi öğrendiklerini tekrarlamak zihin altına girmesini kolaylaştırıp devamlılık sağlar diyorlarYasemin soysal ın kitabını okumuştum tek şişman beynimiz baya etkilenmiş uygulamistim ama işte devamlılık sorunum var düzenli uzun süre uygulamiuinca bı etkisi olmuyor ne yazikki
bak işte kendine has bir gücün enerjin çocukken de varmış büyük ihtimal doğuştan özel olanlardansın :) bu gücünü kendine yoğunlaştırıp rahatça kullandığın da tüm hayatın tamamen değişecek, en basiti zayıflama da hiç zorlanmayacaksın ne canın ne gözün pişi v.s. ne olursa olsun kaymayacak hiç eziyet çekmeden zayıflayacaksınBen kuantum ile ilgileniyorum daha çok ama böyle videolar da dinlemeyi seviyorum ses kaydımı demeliyim :)) hipnomeditasyon ilgimi çekiyor birde ben enerjimle ağrı bulup alabiliyorum aslında bunu da geliştirmek istiyorum kendi kendime keşif ettim bunu hiç bir şey biliniyorken 14 yaşlarımda
1.2 olmasının sebebi nedir acabaaaa:) 1 kg yu verdin cumaya da 200 daha kolay veririm demek istiyorsun gülümHaftalık Hedefler (11.08.2017-18.08.2017)
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif -1,2
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
Haftalık Hedefler (11.08.2017-18.08.2017)
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif -1,2
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
bak işte kendine has bir gücün enerjin çocukken de varmış büyük ihtimal doğuştan özel olanlardansın :) bu gücünü kendine yoğunlaştırıp rahatça kullandığın da tüm hayatın tamamen değişecek, en basiti zayıflama da hiç zorlanmayacaksın ne canın ne gözün pişi v.s. ne olursa olsun kaymayacak hiç eziyet çekmeden zayıflayacaksın
Aynen öyle ceydacim planlı menüyü yazmışsın spor yoktuYapmadım canım spor dün ay sporu mu sordu o ben menü sandım kız ben iyi değilim bugün :)))) Bahar yorgunluğu gibiyim çok tuhaf :)) bugün yapıcam spor
Bu havalar dengemi bozdu :))
abla böyle pat diye olsa daha iyi ben planlayinca stres oluyorum valla tutturamiyorum bı kuzeyi 3yilda zor tutturdukhadi hayırlısı :)
önce istediğin kiloya in de gülüm zamanı gelince kuzeye kardeş de gelir allahın izniyle
Tatlım zaten uzmanlar diyolarSanki kahvaltiyi geç yaparsam öğlene de geç yeyip akşam hafif yerim diyordum ama yanlışmış. Bugün erken kalkıp bir saat sonra da kahvaltı yaptım daha iyi hissediyorum kendimi, daha enerjik ve mutlu. Evet daha düzgün yemek yapmalıyım kolaya kaçıyoru
cnm 2 yaşından önce çocuğa bal verilmiyokiMefkurem kızımda daha önce bir iki kere daha oldu böyle döküntü yiyecek alerjisi diye tahmin ediyorum. Ama ne olduğunu tespit edemedim. Iki gündür kendi kaynattigim erik şurubuna bal katip vermiştim ondan şüphelendim. Neyseki solmaya başladı. En iyisi doktora götürüp alerji testi yaptırayım.
ben rüyamda eltimin evinde çukulata arıyodumKızlar genel olarak herkes böyle sanırım ne bu yorgunluk anlamadım gitti uykusuzum çok dün öyleydim spor yapamadım kaldıramadım kendimi gözlerim açılmıyor oğlumda özlemiş yatağa girdim geldi yanıma girdi :) onunla oynaştık bugünde bi mal gibiyim birde aklım tatlılarda :) yememek için kendimle savaş veriyorum ama yemeyeceğim akşam sadece yoğurt yiyip hemen spora başlıycam Yorgun'um ya yemek yiyince spor hemen yapamıyorum o ara uzanıyorum kalkamıyorum daha o yüzden ceza kendime akşam yoğurt sadece :))
valla süperrrrrrr cnm maşallahŞaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
neler aldın canısıBeyaz eşya alışverişine giristim.bugun pazarlik bana -500 yapmistirEve gidince bakcaz bakalım
dayanıyosan iyi o zaman :)ok abla da annemin cıslarına zor dayanıyoru
ooo güne süper başlanmışSabah 60dk yürüyüş yapıldı kahvaltı biraz bonkör oldu ama gunu hafif geçireceğim düne göre -700um şükür
şimdi dinlenicem inş.:)gülüm bizim tatile ihtiyacımız var asıl,orada bu çaylardan da ikram etsinler oh misss olur :)
en hareketli zamanı benim sıpada o yaşlara kadar wc ye gitsem binayı ayağa kaldırırdı eşim işten gelene kadar tutardım bende:)
kızın da oyalar onu, biraz dinlenmişsindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?