Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpersin canım bende Nil gün hipnomeditasyon cd almıştım çok işe yarıyor o geldi aklıma onu da yapayım hemde güzel uykuya dalıyorum ondan sonra yoksa uykuya dalmak işkence benim için çok uykum bile olsa
binlerce sayfa yazı okumuşumdur desem yalan olmaz beynin işleyişi zihin altı beden ve zihnin uyumu derken baya baya şey öğrendim öğrenmesi kolay kısmıydı zor olan öğrendiklerimi zihin altına inandırmaktı o baya zamanımı aldı ama şükür başardım eft(duygusal özgürleşme tekniği), oto telkin, olumlama v.s. her şeyi kullandım hala da kullanıyorum hedefe giden yolda her şey mübahtır :)

Hedefe ulaşmak için her yol mübah. Bir de o yöntemi deneyeyim. Teşekkür ederim

kalben de zihnen de ben 8 lere hazırım 9 ların eline bohçasını verip kapdan tepikleyip atasım vaarrrr
Supersinnnn

Evet ben elimden geleni yapayım gerisine yapacam birşeyim yok.

Öyle canım eninde sonunda vereceksin nasılsa

kalben de zihnen de ben 8 lere hazırım 9 ların eline bohçasını verip kapdan tepikleyip atasım vaarrrr

Hadi inşallah verelim zayıflayalım

Doğru canım Nil gün de tavsiye ederim çok iyi geliyor Zaten herşey bilinçaltında bitiyor

Öyle canım eninde sonunda vereceksin nasılsa

Hadi inşallah verelim zayıflayalım

Doğru canım Nil gün de tavsiye ederim çok iyi geliyor Zaten herşey bilinçaltında bitiyor
nil gün bana öğrenci geliyor neredeyse onun kadar ben de biliyorum artık :)ben işi asıl hocalarından öğrendim
luis hay kitapları, anthony robbins (sınırsız güç), OSHO(beden ve zihni dengelemek) robert allen ve daha bir çok kişisel gelişime önderlik eden kişilerin kitaplarını yazılarını okumanı tavsiye ederim nilgün o zaman çerez gelecek sana da

Güncelliyorum menümü :)

Sabah : 07:30-07:40 gibiydi
Taze peynir
1 haşlanmış yumurta
Taze biber acı
Fırın sebze yedim biraz soğan domates falan
Çeyrek simit (gözüm bu ara dışarı çok kayıyor midemizdeki çeştirlerle doyuruyorum :) pişi vardı ona kayıyordu gözüm simitle kandırdım :))

Öğlen birazdan gideceğim 14:00 gibi yerim :
1 tane ufak kırmızı biber dolma (kıymalı)
Yarım kase yoğurt

Akşam : pul biberli limonlu yoğurt yiyip hemen spora dalacağım :))

Yasemin soysal ın kitabını okumuştum tek şişman beynimiz baya etkilenmiş uygulamistim ama işte devamlılık sorunum var düzenli uzun süre uygulamiuinca bı etkisi olmuyor ne yazikki

Pisiden iyidir simit
Ben bukadar az yiyemiyorum tebrik ederim iradeni

Ben kuantum ile ilgileniyorum daha çok ama böyle videolar da dinlemeyi seviyorum ses kaydımı demeliyim :)) hipnomeditasyon ilgimi çekiyor birde ben enerjimle ağrı bulup alabiliyorum aslında bunu da geliştirmek istiyorum kendi kendime keşif ettim bunu hiç bir şey biliniyorken 14 yaşlarımda

yok canım gidemedim yakında hastane yok eşimden çalışıyor acilede gitmek istemedim bugün daha iyiyim

sporu bugün bende yapabilsem çok iyi olur aslindada hiç halim yok

Şaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
Aklım hep burda
Beyaz eşya alışverişine giristim.bugun pazarlik bana -500 yapmistir Eve gidince bakcaz bakalım

sağol ponicim

Yasemin soysal ın kitabını okumuştum tek şişman beynimiz baya etkilenmiş uygulamistim ama işte devamlılık sorunum var düzenli uzun süre uygulamiuinca bı etkisi olmuyor ne yazikki
o yüzden sık sık uyku öncesi öğrendiklerini tekrarlamak zihin altına girmesini kolaylaştırıp devamlılık sağlar diyorlar
kendi kendine telkin yap sürekli faydası mutlaka olur

bak işte kendine has bir gücün enerjin çocukken de varmış büyük ihtimal doğuştan özel olanlardansın :) bu gücünü kendine yoğunlaştırıp rahatça kullandığın da tüm hayatın tamamen değişecek, en basiti zayıflama da hiç zorlanmayacaksın ne canın ne gözün pişi v.s. ne olursa olsun kaymayacak hiç eziyet çekmeden zayıflayacaksın

Haftalık Hedefler (11.08.2017-18.08.2017)
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif -1,2
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500
1.2 olmasının sebebi nedir acabaaaa:) 1 kg yu verdin cumaya da 200 daha kolay veririm demek istiyorsun gülüm

Haftalık Hedefler (11.08.2017-18.08.2017)
Mefkurem -1
Seydan94 -1
Plasticwoman - 1,5
befitlady -1
ervam44 -2.2
Edibe12 -1.3
Ekim2009 -500
Askrhpozitif -1,2
Ayuldız
Nanekekik
Mehlikatun -500

Önce iyilerinde yaparsın sporunu nasıl oldun kuzun nasıl oldu

İnşallah artık onun için uğraşıyorum evet var öyle yeteneklerim o yaşlarda başka şeylerde keşif ettim :) mesela aramızda olan perde beni etkilemiyor iletişim kurabiliyorum üstü kapalı anlatmaya çalıştım :))

Bahar menünü spor için sordu heralde

Baharrrr ceyda spor yapmamış dün North River

Yapmadım canım spor dün ay sporu mu sordu o ben menü sandım kız ben iyi değilim bugün :)))) Bahar yorgunluğu gibiyim çok tuhaf :)) bugün yapıcam spor

Bu havalar dengemi bozdu :))
Aynen öyle ceydacim planlı menüyü yazmışsın spor yoktu
hadi hayırlısı :)
önce istediğin kiloya in de gülüm zamanı gelince kuzeye kardeş de gelir allahın izniyle
abla böyle pat diye olsa daha iyi ben planlayinca stres oluyorum valla tutturamiyorum bı kuzeyi 3yilda zor tutturduk

Tatlım zaten uzmanlar diyolar
Eğer kuvvetli sağlıklı bi kahvaltı yapılmazsa bu tüm günü etkiliyor
Fazla kilolu insanların çoğu kahvaltı alışkanlığı olmayanlardır
cnm 2 yaşından önce çocuğa bal verilmiyoki

ben rüyamda eltimin evinde çukulata arıyodum

Yinede akşam aç bırakma kendini cnm daha çok halsizlik olur
Şaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
valla süperrrrrrr cnm maşallah

Beyaz eşya alışverişine giristim.bugun pazarlik bana -500 yapmistir Eve gidince bakcaz bakalım
neler aldın canısı

ok abla da annemin cıslarına zor dayanıyoru
dayanıyosan iyi o zaman :)

Sabah 60dk yürüyüş yapıldı kahvaltı biraz bonkör oldu ama gunu hafif geçireceğim düne göre -700um şükür
ooo güne süper başlanmış

şimdi dinlenicem inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…