- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.261
70,1 dim abla cuma 69 görmeden 68 e geçeyim diye 1,21.2 olmasının sebebi nedir acabaaaa:) 1 kg yu verdin cumaya da 200 daha kolay veririm demek istiyorsun gülüm
hiç salata falan olmuyomu cnm yemeklerin yanındaSabah : 07:30-07:40 gibiydi
Taze peynir
1 haşlanmış yumurta
Taze biber acı
Fırın sebze yedim biraz soğan domates falan
Çeyrek simit (gözüm bu ara dışarı çok kayıyor midemizdeki çeştirlerle doyuruyorum :) pişi vardı ona kayıyordu gözüm simitle kandırdım :))
Öğlen birazdan gideceğim 14:00 gibi yerim :
Mercimek çorbası dolma makarna varmış full karbo :)))
Akşam yemeyeceğim için mercimek çorbası içerim 1 tane dolma ve yoğurt yerim diye düşünüyorum
Akşam : pul biberli limonlu yoğurt yiyip hemen spora dalacağım :))
biz ne yapalım kuzumhava döngüsü değişmeye başladı o yüzden halsizlik yorgunluk isteksizlik genel de herkes de var daha az önce eşim aynını diyor, hava burada serinlemeye başladı hafif kapalı da bel fıtığını zonklatıyor , ben de bu gün spor yapar mıyım bilmem
ana oğul sevgi pıtırcıkları olmuşsunuz bol bol oynaşın kız birden büyüyor sıpalar kılı sakalı çıkıyor sevilecek yanları kalmıyor höd höd oluyorlar iyi değerlendir bu zamanlarını :)
aklını başka şeylerle meşgul et canoommm
sende şimdiye kadar çok güzel verdin cnm inş böyle devam etsinMaşallah maşallah süpersin ceyda. Benim de bugün 21. Günüm ve 7 kg verdim :)
anaaa sana yetişemicem heralde :))bu hafta güzel eksi gelecek inşallah benden, laf aramız dageçen cuma +200 le 91.400 bildirim yapmıştım ama 90 ı ucundan gördüm hedefimi tutturucam inşallah :))
ilk başlar da ben öyleydim sıkıntıdan yerdim şimdi sıkıldıkça dolapları düzenleme temizlik yapma huyum çıktı şükür
alahın izniyle sen de oğluşunun delikanlı zamanlarını göreceksin sen de höd höd olsan fark etmez yine de bir şey olsa seni kollayıp destek olacak işte o zaman büyüdüğünü anlayıp için gidecek sevinçten :)
işte mesele bunu bilinç altına geçirebilmek heraldeyaa gülüm biliyorum çok bilmişlik yapıyorum ama valla işe yarıyor tam 3 senemi ben bunlara adadım, kendini basküle çıkarken hayal et, olabildiğince gerçekçi zihnin de canlandır sonra tartıda görmek istediğin rakamı gör ve nasıl sevindiğini ne tepki verdiğini hisset, özellikle gece uykuya dalmadan önce yap bunu , en kısa süre de gerçekten o rakamı göreceksin
yine bu hamarat hatun neler yapıcak acaba :)bu kadar oturma yeter iş zamanıııı hadi bana kolay gelsin görüşürüz kızlar
Rüyada yeme fikri güzelmiş:))@nanekekik Evet canım spor yapmadım dün ondan yazmadım :) bugün yapacağım
Mefkurem yemek yersem yine mayışıp kalkıcam spor falan hak getire bu akşam sporu tercih ediyorum :)
Gerçekte yiyemiyoruz bari rüyada yiyelim onda bile bulamıyoruz :)))
Inşallah ablacimşimdiye kadar çok güzel verdin cnm inş böyle devam etsin
Bende öyle cnmBu sabah kahvaltım 12 ye kaydı. Güzelce yaptım. Bir daha altı gibi yiyecegim ama şuanda karnim aç değil ama canım çok fazla yemek istiyor. Ilk kez yemek için saat bekliyorum.
üstü kapalı olmamış bildiğin açık olmuş allah seni güldürsün emiii :))Önce iyilerinde yaparsın sporunu nasıl oldun kuzun nasıl oldu
İnşallah artık onun için uğraşıyorum evet var öyle yeteneklerim o yaşlarda başka şeylerde keşif ettim :) mesela aramızda olan perde beni etkilemiyor iletişim kurabiliyorum üstü kapalı anlatmaya çalıştım :))
Kolay gelsbu kadar oturma yeter iş zamanıııı hadi bana kolay gelsin görüşürüz kızlar
Cok uzun zamandır diyetle uğraşıyorum yaşam biçimi haline geldi bende:) daha önce hedefi gördüğüm için olsa gerek beynim bedenim istediğim kiloya düşeceğime okadar çok inaniyorki olumlama yapmama gerek kalmadı artık yada bilinçsiz ce yaptım ve başardım:)o yüzden sık sık uyku öncesi öğrendiklerini tekrarlamak zihin altına girmesini kolaylaştırıp devamlılık sağlar diyorlar
kendi kendine telkin yap sürekli faydası mutlaka olur
Temizlik yaparken yemek aklıma gelmez sıcakta etkiler istahim minumun seviyelere iner amma çay ve yanında Çiko bisküvi yada pasta keke kesinlikle hayır demem tokkende ackende yiyebilirimBende öyle cnm
Karnım gerçekten çok tok ama şu anda 1 paket çuko yiyebilirim
Ama cuma sevinmek için tabiki yemicem :)
Bende ütü yapicam spor niyetine bugün@nanekekik Evet canım spor yapmadım dün ondan yazmadım :) bugün yapacağım
Mefkurem yemek yersem yine mayışıp kalkıcam spor falan hak getire bu akşam sporu tercih ediyorum :)
Gerçekte yiyemiyoruz bari rüyada yiyelim onda bile bulamıyoruz :)))
Kaç gün oldu yapalı mefkus şeker orucunuMisafirler az önce gittiler
Bende kendimi koltuğa attım :))
Ne zamandır ilk defa hem sabah hem öğlen ekmek yemiş oldum
Onlarla 2.posta kahvaltı yaptım
O yüzden akşamı çok hafif atlatacam
Zaten son 2 gün karbon yemiyorum
Karnım tok ama cnm bugün tatlı istiyor
Öğlen biraz baldan aldım
Benim 21 güne az kaldı, heralde son can çekişmesi bunlar :)))
Merve bana yaklaşmissin ya helalll70,1 dim abla cuma 69 görmeden 68 e geçeyim diye 1,2
Bendede genelde o istahtan var 12 yememe rağmen 4,5 gibiyulaf ezmesi tarzı şeyler yiyorum aç olmuyorum aslında sadece hakkım olan öğle yemeği ni istahta varken yerim mantığıyla:)Bu sabah kahvaltım 12 ye kaydı. Güzelce yaptım. Bir daha altı gibi yiyecegim ama şuanda karnim aç değil ama canım çok fazla yemek istiyor. Ilk kez yemek için saat bekliyorum.
Bence çekme daha yeni basladin dolu dolu menülerle kilo verebilirsinAh ah sen gelde bana sor neler çekiyorum :))))
Çok güzel rakam ben ne zamandır on kiloyla cebellesip duruyorum tebriklerŞaka maka 45 günde 10 kg vermişim bunu düşündükçe motive oluyorum :)
Maşallah canım bu yoğunlukta birde Evi dip bucak yapiyorsunBalkonu temizledim bugündecam balkon gına geliyor camları silmekten gıda dolabını temizle düzenle balkonda ki fazlaliklari depoya indir derken akşam ettik gene
kız tarti iniyorda vücut çok sarkti toparlanmiyor ona canım sıkılıyorMerve bana yaklaşmissin ya helalll
bulaşık makinesiyle 6 raflı dondurucu aldım, profilo dan,beyaz eşya ne alacaksın gülüm, aldınsa güle güle sağlıkla kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?