Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süper canım iradeni konuştur bugün bayrama bi şey kalmadı :)

@seydan94 senin öğünler bana hafif geliyor benim öğünlerde @ayulduzz hafif geliyor :)

Kızlar bunu yapmayı düşünüyorum lahana var mıdır acaba

FAZLA KıLOLARA VEDA EDıN

:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN ıÇıNE KOYUN VE HAFıF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKıKA PıŞıRıN. AŞAĞIDAKı ŞEKıLDE TÜKETıN:

ıLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BıR SU BARDAĞI

ıKıNCı HAFTA:HER GÜN BıR SU BARDAĞI

ÜÇÜNCÜ HAFTA:ıKı GÜNDE BıR BıR SU BARDAĞI

DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BıR SU BARDAĞ

BEŞıNCı HAFTA:7 GÜNDE BıR SU BARDAĞI

ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA ıÇıLMıYECEK

YEDıNCı HAFTA:BıR SU BARDAĞI

NOT: ZAYIFLAMAK ıÇıN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSıN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

Yapabilirsen güzel olur ama ben lahananin kokusundan nefret ediyorum. Midemi çok bulandiriyor. Bir kere denemiştim midem kaldirmadi

Yapabilirsen güzel olur ama ben lahananin kokusundan nefret ediyorum. Midemi çok bulandiriyor. Bir kere denemiştim midem kaldirmadi

Bende denemiştim çok midem bulanmıştı :)) bi bakıcam ya da kendime uygun bi şey arıyorum şu an ay sonuna doğru hedefi tutturmak ve kendimi daha iyi hissetmek ve de :) gözüm dışarda bu ara nefsimi köreltmek için öyle listelere uyunca bitimine yakın ay hep sağlıklı beslenecek diyip kaçamak aklıma bile gelmiyor iyi oluyor :)

bizim hatamız çok aceleci olmak heralde

Bugün yeni bir gün tatlım
Arada düşsekde kalkmasını biliriz biz

Gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim
Bence bunun şerefine bugün daha çok dikkat edersin yoksa 109 kapıda aman geri gelmesin
Maydonozu kaynattınmıydı
Bu saraçoğlunun kürü heralde
Ben çorbasında yaşadığım hayal kırıklığından sonra lahanadan uzak duruyorum
aminnn cnm hep birlikte inş.

Evet bir şeyi uygulamaya çalışıyorum deyince bende de oruç gibi oluyor. O şekilde yapmam mecburmus gibi. Ama sadece diyet yapıyorum deyince bir kaçamak birşey yapmaz diyebiliyorum

Gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim
Bence bunun şerefine bugün daha çok dikkat edersin yoksa 109 kapıda aman geri gelmesin
Maydonozu kaynattınmıydı
Inşallah 109 a bir daha çıkmak istemiyorum. Her indigim sayıya bir daha gelmemek üzere güle güle diyorum :))
Maydonoz limon ve suyu rondodan geçirdim. Bundan sonra bol bol yapacağım mutlaka

Evet bir şeyi uygulamaya çalışıyorum deyince bende de oruç gibi oluyor. O şekilde yapmam mecburmus gibi. Ama sadece diyet yapıyorum deyince bir kaçamak birşey yapmaz diyebiliyorum

Evet ben buldum bi liste onu yapacağım sanırım

Günaydın herkese

plasticwoman
E ervam44
ekim2009
Kızlar desteklerinizden dolayı teşekkür ederim

Bunun için bir aradayız canım beraber güçlüyüz ben teşekkür ederim

Ben Muzaffer Kuşhan listesini yapmayı düşünüyorum lahanadan vazgeçtim :))) 2 haftalık olan diyeti

Inşallah 109 a bir daha çıkmak istemiyorum. Her indigim sayıya bir daha gelmemek üzere güle güle diyorum :))
Maydonoz limon ve suyu rondodan geçirdim. Bundan sonra bol bol yapacağım mutlaka
hep birlikte hep aşağılara yol alalım cnm

Limonun kabuğunu soyuyosun dimi 1 mi yarımmı limon

şu simitli liste değilmi :))ben denemedim cnm

hep birlikte hep aşağılara yol alalım cnm

Limonun kabuğunu soyuyosun dimi 1 mi yarımmı limon

şu simitli liste değilmi :))ben denemedim cnm

EVET CWnım o :)) sen zencefili yaptın tam olmasa da :) 2.kürde maydanozlu ona geç bari akşamları 10 gün

10-15 dal maydanoz
Yarım limon kabuklarını soy
Yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı bal
1 bardak soğuk su

Robottan geçir akşamları yatmadan 1 saat önce iç bunu yaptıktan sonra 3 gün ara ve diğer kür :)

Saraçoğlununda böyle bi kürü vardıya sadece maydonoz limon su
Sabah aç karnına içiliyodu

Ben dun spor yapmadım ama üniversitenin yokuşunu 3 kere indim çıktım
Dün akşamda 30 dk tempolu yürüdük Hayrabolu tatlısı erimistir umarım bide yolculukta olunca fazla suda icemedim bugün akşama evde olurum
Yarın çarşamba dimi günleri de şaşırdım

Bugün çarşamba
Yarın atak yapmak için son günümüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…