- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.341
Günaydınnnn. Bugün kahvaltıya misafirim geliyor. En az zararla hatta zararsız atlatmaya çalışacağım. Bu arada maydonoz limon tam anlamıyla bir mucize. Dün gündüz kiraz sapı demlemiştim akşam da maydonoz limon suyu içtim. 5 dakika arayla 3-4kere tuvalete kostüm. Tam anlamıyla ödem söktü veeee bu sabah 108.6 geldimmmmm
Inşallah. Bayram hedefi cepteeeeeSüper canım iradeni konuştur bugün bayrama bi şey kalmadı :)
Inşallah. Bayram hedefi cepteeeee
Günaydın kızlar bugün çok daha iyiyim kızda şükür baya toparladı tartiya son iki gün
Yapabilirsen güzel olur ama ben lahananin kokusundan nefret ediyorum. Midemi çok bulandiriyor. Bir kere denemiştim midem kaldirmadiKızlar bunu yapmayı düşünüyorum lahana var mıdır acaba
FAZLA KıLOLARA VEDA EDıN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN ıÇıNE KOYUN VE HAFıF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKıKA PıŞıRıN. AŞAĞIDAKı ŞEKıLDE TÜKETıN:
ıLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BıR SU BARDAĞI
ıKıNCı HAFTA:HER GÜN BıR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:ıKı GÜNDE BıR BıR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BıR SU BARDAĞ
BEŞıNCı HAFTA:7 GÜNDE BıR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA ıÇıLMıYECEK
YEDıNCı HAFTA:BıR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK ıÇıN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSıN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
Yapabilirsen güzel olur ama ben lahananin kokusundan nefret ediyorum. Midemi çok bulandiriyor. Bir kere denemiştim midem kaldirmadi
bizim hatamız çok aceleci olmak heraldeanca acıktım :) büyük ihtimal gece 3 ten önce uyumam sorun olmaz gibime geldi yarın belli olur tartılıcam :)
ervam aklıma 109 kiloyken 80 li 90 lı kilolardakilere imrendiğim geldi o zaman zayıflamayı çok zor sanıyordum çevremdeki herkes ameliyat eden doktor bile şişersin kilo alırsın aman dikkat diyip durmuştu, endokrincim kilomu dert ettiğim de hiç oralı olmayıp önce şu hormonları sorunları halledelim ablam sağlığın öncelik diyordu nasıl heves ederdim 2 haneli kilosu olanlara daha dün gibi aklım da, zaman o kadar hızlı geçiyor ki o zaman 2015 in şubat aylarıydı galiba ne ara o kadar zaman geçti ben nasıl sağlıklı yemeye alıştım her üzüntüde her kızgınlıkta atıştırmalarım son buldu dolu dolu sofralara bakıp hepsini tatmayıp içinden seçip küçük tabakla yemeye , şaşıyorum valla keşke şimdiki aklım başta olsaymış hiç boş boşuna kendimi o kadar zorlamazdımi şimdi bir iki kilo verdikçe bedenime müsaade ediyorum ona alışsın yeni halini benimsesin sonra yine eksilmeye devam etsin , neden bu kadar yazdım özetle birden çok zorlama bedenini de zihnini de her hafta 1-2 kilo gitmese de olur varsın bir hafta 2 gitsin bir hafta 200-300 gr diğer hafta yine 1 -2 verirsin zayıf haline odaklandığın sürece mutlaka olacak
bu sözler benim ilk zihin altıyla ilgili araştırmalarımı derinlemesine incelememe sebep olan sözler bir çok topikte de belki bana yaptığı etkiyi başkalarına da yapar diye paylaşmıştım :)
Bugün yeni bir gün tatlımanım valla bende aynı durumdayım ekmeğin arasına ekmek koyup yiyesim var :)) kendi yaptığım kurabiyelerden yedim bende ne yazık ki sağlıklı ama yemesem iyi olacaktı sonra spor yaptım çok rahatsız etti beni midem de küçülmüş acayip rahatsız oldum bende Şen'inle aynı durumda oluyorum Ayda 1 geliyorlar böyle sonra bi daha Yok :) sanırım ayda 1 off gün yapsam iyi olacak çok önceden de böyle kg vermiştim o ayda 1 off gününü bekler kaçamak yapmazdım :) sonra alıştım off günü de yemiyordum sporu arttırmam Laz'ım dışarı çıkıp 2 saat yürümek istiyorum aslında da neyse akşam 5 mile Leslie yapayım sonra da ağırlık 1,5 saat olsun bugün dengeleyeceğim dünü midemi rahatlatayım kahvaltıda şeftali yiyeceğim hemde mide sorunum var yani tubalete çıkamama hiç olmazdı bu ara arttı ona da iyi gelir bağırsakları çalıştırır
Gözün aydın tatlım senin adına çok sevindimGünaydınnnn. Bugün kahvaltıya misafirim geliyor. En az zararla hatta zararsız atlatmaya çalışacağım. Bu arada maydonoz limon tam anlamıyla bir mucize. Dün gündüz kiraz sapı demlemiştim akşam da maydonoz limon suyu içtim. 5 dakika arayla 3-4kere tuvalete kostüm. Tam anlamıyla ödem söktü veeee bu sabah 108.6 geldimmmmm
Bu saraçoğlunun kürü heraldeKızlar bunu yapmayı düşünüyorum lahana var mıdır acaba
FAZLA KıLOLARA VEDA EDıN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN ıÇıNE KOYUN VE HAFıF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKıKA PıŞıRıN. AŞAĞIDAKı ŞEKıLDE TÜKETıN:
ıLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BıR SU BARDAĞI
ıKıNCı HAFTA:HER GÜN BıR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:ıKı GÜNDE BıR BıR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BıR SU BARDAĞ
BEŞıNCı HAFTA:7 GÜNDE BıR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA ıÇıLMıYECEK
YEDıNCı HAFTA:BıR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK ıÇıN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSıN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
aminnn cnm hep birlikte inş.
Evet bir şeyi uygulamaya çalışıyorum deyince bende de oruç gibi oluyor. O şekilde yapmam mecburmus gibi. Ama sadece diyet yapıyorum deyince bir kaçamak birşey yapmaz diyebiliyorumBende denemiştim çok midem bulanmıştı :)) bi bakıcam ya da kendime uygun bi şey arıyorum şu an ay sonuna doğru hedefi tutturmak ve kendimi daha iyi hissetmek ve de :) gözüm dışarda bu ara nefsimi köreltmek için öyle listelere uyunca bitimine yakın ay hep sağlıklı beslenecek diyip kaçamak aklıma bile gelmiyor iyi oluyor :)
Inşallah 109 a bir daha çıkmak istemiyorum. Her indigim sayıya bir daha gelmemek üzere güle güle diyorum :))Gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim
Bence bunun şerefine bugün daha çok dikkat edersin yoksa 109 kapıda aman geri gelmesin
Maydonozu kaynattınmıydı
Evet bir şeyi uygulamaya çalışıyorum deyince bende de oruç gibi oluyor. O şekilde yapmam mecburmus gibi. Ama sadece diyet yapıyorum deyince bir kaçamak birşey yapmaz diyebiliyorum
hep birlikte hep aşağılara yol alalım cnmInşallah 109 a bir daha çıkmak istemiyorum. Her indigim sayıya bir daha gelmemek üzere güle güle diyorum :))
Maydonoz limon ve suyu rondodan geçirdim. Bundan sonra bol bol yapacağım mutlaka
şu simitli liste değilmi :))ben denemedim cnmEvet ben buldum bi liste onu yapacağım sanırım
Bunun için bir aradayız canım beraber güçlüyüz ben teşekkür ederim
Ben Muzaffer Kuşhan listesini yapmayı düşünüyorum lahanadan vazgeçtim :))) 2 haftalık olan diyeti
Kuzum sen hem geç yatıyon hemde erkenden ayaktasın
hep birlikte hep aşağılara yol alalım cnm
Limonun kabuğunu soyuyosun dimi 1 mi yarımmı limon
şu simitli liste değilmi :))ben denemedim cnm
Saraçoğlununda böyle bi kürü vardıya sadece maydonoz limon suEVET CWnım o :)) sen zencefili yaptın tam olmasa da :) 2.kürde maydanozlu ona geç bari akşamları 10 gün
10-15 dal maydanoz
Yarım limon kabuklarını soy
Yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı bal
1 bardak soğuk su
Robottan geçir akşamları yatmadan 1 saat önce iç bunu yaptıktan sonra 3 gün ara ve diğer kür :)
Bugün çarşambaBen dun spor yapmadım ama üniversitenin yokuşunu 3 kere indim çıktım
Dün akşamda 30 dk tempolu yürüdük Hayrabolu tatlısı erimistir umarım bide yolculukta olunca fazla suda icemedim bugün akşama evde olurum
Yarın çarşamba dimi günleri de şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?