- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.381
Güzel duruyor canmMenücan
Kahvaltı 12:00
1kase menemen
Domates salatalık yeşillik
1dilim çavdar
Bir küçük kase lor ,biraz peynir
4 zeytin
4 tane biber
1 t.k bal
1 .k tereyağ (iyi dandim bu ara tereyağ bala hadi hayırlısı)
5:00
1kase yoğurt çorbası
8:00
1 kase peynirli salata
Dolapta yemegimde vardı ama canım istemedi
3lt su
Spor yok ütü yapılacak bitki cayimda bitti bır hafta kadar icmiuim tekrar alırım diyorum @nanekekik
Cokhakli canım şimdi toparlayamiyorumBugün hayrani olduğum spor hocası aynen şöyle dedi
Sporsuz antrenmansiz zayıflanır ama sarkarsiniz popo iniverir aşağı sonra sismanken daha güzeldi vücudum dersiniz diyor ve en büyük hatanın zayifliyim sonra sikilaşmak için egzersiz yaparım mantigiymiş ,iyce sarktiktan sonra toparlamak daha zor diyooo
Valla mervem iyileşince sıkıyonetime gir bebe uyuyunca yap sabah o uyanmadan yap fırsat oluştur sıkılaştırmak için egzersiz lere
Haklısın aslında oldukça şeker içeriyorMefkurem canım her zaman olmuyor salata ne yazık ki yoksa hiç sorunum olmayacak, haftaya da öğlen hiç bi şey yemeyerek 2 öğün yaparak deniycem bakalım ne olacak sonra ki hafta da 2 ana 2 ara şeklinde deniycem ya da 3 ana 2 ara bakalım neler olacak en iyi hangisi olacak
:)) ama rüyada da bilinçaltı izin vermiyor :))
Alışkanlık tamamen onları da yeneceğiz zamanla
Erken keşif etmek durumunda kaldım :)) Hale'n görüşürüm o zaman tanıştığım ile :)
Kolay gelsin canım süper
Bu sıcakta Zaten güzel yakarsın :)
Senin menünde çok değil canım aslında ben denene aşamasındayım 2 öğün mü yoksa 3 öğünüm yoksa 2-3 ana öğün ve ara öğünle mi daha iyi veriyorum ve hangisinde daha rahat oluyorum deneyerek göreceğim
Verirsin canım veriyorsanda benim kg fazla normal
Gayet güzel canım
Menü beğendim ama üzüm korkutuyor beni :) çok şeker
İradeni konuşturmuşsun canım süper dinlen canım bolca yarın konuşuruz :*
Menü yine tam senlik ne güzel bende az yiyebilecek miyim böyle diyorum :)) benim meyve ya da süt vs eklemem lazım sabahları sanırım
Bu mu yaz yaz bitiremediğin menü gayet hafif
Süper canım temizlik ile bende çok iyi kg veriyorum
Sen bugün telafi etmissindir mutlaka ablaKızlar çok üzgünüm yemicem dedim ama kendime engel olamadım bisküvi yedim şeker orucu gitti
Bugün niye böyle oldu anlamadım
Normalde sabah hariç ekmek yemem
Güya akşamı hafif tutacam dedim ama onuda batırdım
3 haftadır en kötü menümü utançla sunarım
8.30
1 şeftali
9.00 -9.30
1 yumurta 2 dil pastırmayla omlet
Küçük dilim peynir
5 zeytin
Maydonoz
1 tb sandwich ekm
13.30 civarı
1 yumurta
1 dil pastırma
5 zeytin
Peynir
1 den biraz fazla çavdar sandwich ekm.
1 kş.kadar cevizli bal
Ara
5-6bisküvi
18.00
Mozeralla
Salata
7-8zeytin
1 dil kaşar
1 dil pastırma
2 ç.sandwich ekm
Halbuki evde yemek vardı direk yemek yesem böyle olmıcaktı
Sonra kendimi yollara attım
Gelirkende yarı yolda yağmura yakalandım sırılsıklam oldum
Yani Allah cezamı verdi
Spor 73.dk tempolu yürüyüş
@nanekekik
Kız bahar hafta sonu yiseydin keşkeMenüm
Sabah 09:00
2 ince tam buğday ekmeği arasına peynir domates marul
Şekersiz çay
Yolculukta sade türk kahvesi (pamukkalenin ikramı bı harika )
Aksam 18:30
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık salata
2 biber dolması
Ara 2 çatal tahinli cevizli ayrabolu (Hayrabolu) tatlısı
Tekirdağ'a Hayrabolu ya gelmişken yememek olmazdı çok ısrar etti arkadaşımın babannesi
Bu Tekirdağ seyahat olayına gelince
Bölüm değiştirdim
Gıda teknolojisi bölümünde ilerlemek istemedim çünkü devlette iş sahibi olmak istiyor bu yüzden tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümüne geçiş yaptım
Onun kayıt işleriyle uğraşıyorum
Sizle yarın daha detaylı konuşuruz bunu
Bugün netim az geçmiş yapamıcam hepinizi öptüm :*
Sabahki börek var auleeen benim pc neden çoklu alıntı yapmıyor yaaafff yavaşlamış yine net
menüm
11:50
1 d. börek
1 s. kaşığı yumurtalı melemen
2 çatal peynir
salatalık
16:20
maden suyu limon ayran 1 büyük bardak
yarım avuç kadar yer fıstığı
20 :50
soğanlı 1 yumurta az z. yağıyla
2 domates
2 salatalık
yarım kk peynir
dereotu
1d. t.b. ekmeği (hala bitmedi mübarek)
su 2.5 lt
spor
1 kg ağırlıkla 8 dk kol çalışma
2 dk bacak yayıyla 5 dk lastikle bacak çalıştırma (bisiklet sürme hareketi)
20 dk yürüyüş hava çok soğumuş üşüdüm
toplam 35 dk
@nanekekik
Çok daha iyiyim abla sağol gurbet gerçekten çok zorben yine çok yoruldum yavaş olunca işte bitmiyor :) şu an nem çok fazla galiba, oturduğum yerden terliyorum
@Mehlikatun güle güle sağlıkla kullan gülüm b. makinanla dondurucunu
Mefkurem bu günü zayıflama atağı için bedeni şaşırtma olarak say ben de işe yarıyor sende de yarar inşallah
sen her halukarda yetişirsin bacım banaben ağır ağır ilerliyorum :)
domates pişirdim kilitli poşetle dondurucuya attı azıcık , dolmalık biber de sapını çıkarıp attım ufaktan başladım kış hazırlıklarına
Edibe12 misafirden yana evin çok bereketli maşallah allah kolaylık versin gülüm
@ayulduzz senin beynin ideal kilonu bildiği için otomatiğe bağlamış işin kolay zayıf halini mutlaka kısa sürede göreceksinplasticwoman boyutlar üstü hatunsun vesselam
deneye deneye öğreniyoruz gülüm kaç öğün bize yarıyor ara öğün gerekli mi değil mi hadi bakalım sen de hangisi işe yarayacak
ve evet tatlı krizine tarçınlı muz armut şeker oranı biraz fazla meyveler çok iyi geliyor dayanamıyorsak bari ambalajlı ürünler yerine meyve olsun benim akşam 2 kere kavun yemem şekerli isteği tuttuğu içindi güzel de kesti
befitlady yeni bölümün hayırlı olsun gülüm , hayrabolu tatlısı nasıl bişeymiş diye baktım şerbetli yuvarlak şekerpare gibime geldi güzele benziyor yöresel tatları yerinde tatmak lazım afiyet şifa olsun :)
@nanekekik allah gönlüne göre versin gülüm pat diye ya da istediğin de bir kaç sene beklemeden olur inşallah stres yapmayınca o kadar sene beklemezsiniz bence
askrhpozitif şimdi nasılsın gülüm kızçenle analı kızlı az daha iyisinizdir inşallah aklıma gelip durdu tüm gün çocukla anne aynı anda hasta olunca neler çekildiği içim sızladı durdu bende gurbetlerde tek başıma çocukla hastandığım da yaşadıklarım geldi aklıma:) rabbim şifanızı çabuk verir inşallah
kolay gelsin canımBugün öğleden sonra köye çıktık, fındık topluyoruz, sanırım bir hafta kadar sürecek.
Ama burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum.
Bu arada fena kol çalıştım bugün, dal çekme olayı şu sıralar işime yaramadı değil, ama ellerim şişti sanırım parmaklrım kapanmıyor. Ödem olabilir mi ki.
çok sevindim canım harikasinGünaydınnnn. Bugün kahvaltıya misafirim geliyor. En az zararla hatta zararsız atlatmaya çalışacağım. Bu arada maydonoz limon tam anlamıyla bir mucize. Dün gündüz kiraz sapı demlemiştim akşam da maydonoz limon suyu içtim. 5 dakika arayla 3-4kere tuvalete kostüm. Tam anlamıyla ödem söktü veeee bu sabah 108.6 geldimmmmm
Merhaba abla Hayrabolu ya dün gittim o yüzden :)Güzel duruyor canm
Cokhakli canım şimdi toparlayamiyorum
Haklısın aslında oldukça şeker içeriyor
Sen bugün telafi etmissindir mutlaka abla
Kız bahar hafta sonu yiseydin keşke
Sabahki börek var a
Çok daha iyiyim abla sağol gurbet gerçekten çok zor
kolay gelsin canım
çok sevindim canım harikasin
Menü güzel ccnm bol prolu olmus 5.kür hangisi07:45 sabah : 1 kase yoğurt
1 şeftali
10:30 Ara : çeyrek galeta (çekmecemde var çok acıktım öğlene de vardı yedim biraz bastırsın diye)
13:45 Öğlen : 2 tavuk baget haşlama
2 kase yağsız salata
1 kase yoğurt
19:00 (en geç) Akşam : tavuklu salata
Yatmadan önce de 5.kürümün ilk gününü içeceğim
Kayısılı çay içiyorum
Suyumu Zaten hiç aksatmam 3-3,5 lt içeriyorum
kiz beline tak dediydim :) belki yukariyida yumusatir diye .küvet varsa biraz yatsan iyi olursağ ol gülüm kalbin olduğu yer kuşak takılmaz bir de darlanıyorum zaten hava basık sarsam hiç nefes alamam
bezginlik hali sarmış seni mefkurem 2 hafta önce bende de oldu zaten ara ara olur zayıflama psikolojisinden o kadar emek kısıtlama normal hayatın koşturması ama istediğin gibi sonuç alamadığın için hüsran sonucu oluyor böyle bu gün kendine müsaade et evdekilere de söyle senden bu gün beklentileri olmasın hatta sana nasılsın diye bile sormasınlar karışmasınlar
bir gün ev de iş yapılmadı yemek yok diye dünya takla atmaz .. ne yapmak istiyorsun şu anda ne seni mutlu eder yatıp uyumak mı dışarı çıkıp boş boş dolanmak mı müzik dinlemek yada film izlemek ne sana iyi gelir karar ver ve uygula başka hiç bir şey yapma ve düşünme yarına yeni bir sen olarak uyanacaksın gülüm
ins.cnmSen bugün telafi etmissindir mutlaka abla
ceyda kuşana cumamı başlıcan yorumlar nasıl
Bende belirli listeleri yapamıyorum bana zor geliyor
Inş.sende işe yarar
geçmiş olsun tatlım
Evet eşinin dediği doğru olabilir dikkat et cnm
Bel kuşağı falan yokmu belki sıcak tutmak iyi gelir
maşallah tatlım çok iyisin
Benim hiç iyi değil dünden sonra baya artıdayım Inş.2 güne halledecem
Sen takma diyonda Ben kendimi çok huzursuz mutsuz hissediyorum hatta bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Yeminle kendimden bıktım iyice
Birazdan yürüyüşe çıkacam güneş var bugün belki iyi gelir
07:45 sabah : 1 kase yoğurt
1 şeftali
10:30 Ara : çeyrek galeta (çekmecemde var çok acıktım öğlene de vardı yedim biraz bastırsın diye)
2 kase yağsız salata
1 kase yoğurt
Kayısılı çay içiyorum
lahana bazısına yaramıyor Aksine şişlik yapabiliyor canım ben bı kere denemistim elim boş döndümKızlar bunu yapmayı düşünüyorum lahana var mıdır acaba
FAZLA KıLOLARA VEDA EDıN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN ıÇıNE KOYUN VE HAFıF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKıKA PıŞıRıN. AŞAĞIDAKı ŞEKıLDE TÜKETıN:
ıLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BıR SU BARDAĞI
ıKıNCı HAFTA:HER GÜN BıR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:ıKı GÜNDE BıR BıR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BıR SU BARDAĞ
BEŞıNCı HAFTA:7 GÜNDE BıR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA ıÇıLMıYECEK
YEDıNCı HAFTA:BıR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK ıÇıN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSıN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
Senin azda olsa başlamış canım ben hala olamadım acaba diyorum test negatif çıktı gerçi ama bakalım sol gogusum süt inecek gibi sızlıyorBen akşamları salata yediğimde daha iyiydim çok etkiliyor sanırım kendime dev salata yapıyordum hem gözüm hem midem doyuyordu iyi geliyordu kıvırcığım bitti bi gidip almadım ondan böyle oldu bence alıcam akşam kıvırcık yarında kendi kadın Doğum doktoruma gideceğim bu regl olayı için dün kesildi yine az az başladı çıldırtacak beni ama bu kez kasıklarımda ağrıyor olabilirim tam anlamıyla bi olsam şu açlık ve tatlı krizlerimde geçecek o da çok etkiliyor bu doktor daha önce beni düzeltmişti bi ilaçla adını biliyorjmda kafama göre kullanmak istemedim Zaten elimde kan sonucum var onları göstericem
Annen ne durumda canım humada çok fena evde ortaya çıkarmadik eşya bırakmadı topla temizle iyice yoruluyorSelam kızlar nasılsınız ben çok yoğunum valla aklıma burda bedenim seyyah oğlumda bı atarlı ki sormayin gitsin
süpersin tatlım07:45 sabah : 1 kase yoğurt
1 şeftali
2 kase yağsız salata
1 kase yoğurt
Kayısılı çay içiyorum
Yok havadan degil cnmGüneş iyi gelir abla belki biraz pskiloljini toplar hep kötü havalar dan da öyle oluyor
Süper canım çeyrek galeta derken bildiğin bir çubuğun çeyreği dimi paketin değil ?
Güneş iyi gelir abla belki biraz pskiloljini toplar hep kötü havalar dan da öyle oluyor
Süper canım çeyrek galeta derken bildiğin bir çubuğun çeyreği dimi paketin değil ?
Merhabalar Dostlar,
Dün iki misafir yoğunluğu sonrası ancak kendime geldim valla. Tartıda durum vahim, sabah artı 200 çıktım. Neyseki içimdeki daraltı geçti.Mefkurem seninki de geçer inşallah en yakın zamanda. Geçmişi okuyayım derken yeni yazdıklarınızdan kopuyorum. O yüzden buradan sonra devam edeyim müsadenizle. Dün akşam bugün ne yiyeceğimi palnlayıp yazdım ufak bir sapma ile iyi gidiyorum. Kahvaltıdan kısa bir süre sonra beni bir açlık krizi aldı. Ne yapsam ne yapsam derken spor yapayım dedim olmadı beş dk sonra bıraktım. Sonra aklıma kurabiye yapmak geldi. Hem oyalanırım hem sıkıntım geçer dedim. plasticwoman sağlıklı kurabiye diye diye bilinçaltıma yerleşmiş. Benzer bir tarifle yaptım. Tadı aman aman güzel olmadı ama oyalandım, açlık gitti. Sonra sütlü kahve ile kurabiyelerimi yedim moralim de düzeldi. Hurma ve kuruyemişe iyi bir alternatif oldu kurabiye, daha sık yapmayı düşünüyorum.
Sıradaki mesajda menüm geliyor....
Sabah
1 yumurta soğan ve kuşkonmazdan omletimsi bir şey
Ara
sütlü kahve 5 minik kurabiye
Öğle
Brüksel lahanası haşlaması
Yoğurtlu kereviz salatası
1 kase mercimek çorbası (unsuz)
Dünden kalan pizzadan iki ısırık
2 sarma
Akşam
Brokoli haşlaması
Yoğurt
Salata
su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
akşama daha da iyi olursun çok koşturman oldu son bir kaç gündür iyi dinlendiysen bu gün tamamdırMenü güzel ccnm bol prolu olmus 5.kür hangisi
kiz beline tak dediydim :) belki yukariyida yumusatir diye .küvet varsa biraz yatsan iyi olur
Sagolasin cnm simdi yürpdüm geldim biraz
evde zaten bisey yapmicam bugün yemek var dünde silmistim bi ortaligi toparladim o kadar
ins.cnm
Benim de 3 kilo kaldı:)))kızlar haftalık hedefi tutturmama 100 gram kaldı sizde durumlar nasıl
ben de komşuya gittim hiç ikram almadım çay sade kahve içtim geldim arkamdan tabağa koymuş getirdi sen hiç yemedin içime sinmedi diye :)Şimdi bir arkadaş çağırdı ona bir uğrayacağım, bizim oğlanlar oynarken biz de muhabbet edeceğiz. Hiç bir ikram almayı düşünmüyorum. Artı 200 aklımda, acil eylem planına geçtim.
Gelince yazarım hemen.
Çok güzel bir mönü. Gelsin bol bol eksiler07:45 sabah : 1 kase yoğurt
1 şeftali
2 kase yağsız salata
1 kase yoğurt
Kayısılı çay içiyorum
Öğlen güzel duymuşsundur. Aksama güzel dengelemissinSabah
1 yumurta soğan ve kuşkonmazdan omletimsi bir şey
Ara
sütlü kahve 5 minik kurabiye
Öğle
Brüksel lahanası haşlaması
Yoğurtlu kereviz salatası
1 kase mercimek çorbası (unsuz)
Dünden kalan pizzadan iki ısırık
2 sarma
Akşam
Brokoli haşlaması
Yoğurt
Salata
su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
o nasıl iş :))Benim de 3 kilo kaldı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?