- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.361
Saraçoğlununda böyle bi kürü vardıya sadece maydonoz limon su
Sabah aç karnına içiliyodu
Bu kürleri hangi sayfadan buluyon cnmOlabilir canım ben sabah aç karnına denemedim bu kür dizileri 6 kürden oluşuyor sırasıyla ben şimdi 5.küre geçtim akşam yapacağım bakalım maydanoz salatalık vs var onda da gece yatmadan içiliyor
aslında akşamları salata yoğurt hem hafif hem güzel bi seçenekBen akşamları salata yediğimde daha iyiydim çok etkiliyor sanırım kendime dev salata yapıyordum hem gözüm hem midem doyuyordu iyi geliyordu kıvırcığım bitti bi gidip almadım ondan böyle oldu bence alıcam akşam kıvırcık yarında kendi kadın Doğum doktoruma gideceğim bu regl olayı için dün kesildi yine az az başladı çıldırtacak beni ama bu kez kasıklarımda ağrıyor olabilirim tam anlamıyla bi olsam şu açlık ve tatlı krizlerimde geçecek o da çok etkiliyor bu doktor daha önce beni düzeltmişti bi ilaçla adını biliyorjmda kafama göre kullanmak istemedim Zaten elimde kan sonucum var onları göstericem
Bu kürleri hangi sayfadan buluyon cnm
aslında akşamları salata yoğurt hem hafif hem güzel bi seçenek
Eksi de getirir
Biran önce gitde göster cnm neymiş ne değilmiş
Ben akşamları salata yediğimde daha iyiydim çok etkiliyor sanırım kendime dev salata yapıyordum hem gözüm hem midem doyuyordu iyi geliyordu kıvırcığım bitti bi gidip almadım ondan böyle oldu bence alıcam akşam kıvırcık yarında kendi kadın Doğum doktoruma gideceğim bu regl olayı için dün kesildi yine az az başladı çıldırtacak beni ama bu kez kasıklarımda ağrıyor olabilirim tam anlamıyla bi olsam şu açlık ve tatlı krizlerimde geçecek o da çok etkiliyor bu doktor daha önce beni düzeltmişti bi ilaçla adını biliyorjmda kafama göre kullanmak istemedim Zaten elimde kan sonucum var onları göstericem
çok tatlı bu yaaa :))Spor yapmak neden zor olsun son 2 gün akşam bol spor yapalım kızlar
çok tatlı bu yaaa :))
Inş.sporu bugün fazla yarın daha az yapıcam cnm
Selam kızlar nasılsınız ben çok yoğunum valla aklıma burda bedenim seyyah oğlumda bı atarlı ki sormayin gitsin
Çevre kalabalık olunca şımarmıştır :)Selam kızlar nasılsınız ben çok yoğunum valla aklıma burda bedenim seyyah oğlumda bı atarlı ki sormayin gitsin
şu an kafamı zor tutuyorum :))Kuzum sen hem geç yatıyon hemde erkenden ayaktasın
Heralde fazla uykuya ihtiyaç duymuyon
ceyda kuşana cumamı başlıcan yorumlar nasılBende bugün bol kardio bol ağırlık yapıcam
geçmiş olsun tatlımşu an kafamı zor tutuyorum :))
sabah beri göğsümün sol tarafta bir batma var 2 gündür ara ara oluyordu bu gün çok sık olmaya başladı 2 gecedir hava baya soğuk ben balkon kapısını dayayıp uyuyunca yel vurmuş galiba eşim teşhisi böyle koydu haklı büyük ihtimal sırtım üşüyünce hemen midem bulanır ona uyanırım 2 gece önce de bulantıya uyanmıştım
şirinler kasabasın da olsak kesin benim adım uykucu şirin olurdu uykuyu çok severim gece hava serinleyince bende uyku falan kalmıyor ama :)
maşallah tatlım çok iyisinkızlar haftalık hedefi tutturmama 100 gram kaldı sizde durumlar nasıl
Yaşayıp gidiyoruz böyle işte :))
sağ ol gülüm kalbin olduğu yer kuşak takılmaz bir de darlanıyorum zaten hava basık sarsam hiç nefes alamamceyda kuşana cumamı başlıcan yorumlar nasıl
Bende belirli listeleri yapamıyorum bana zor geliyor
Inş.sende işe yarar
geçmiş olsun tatlım
Evet eşinin dediği doğru olabilir dikkat et cnm
Bel kuşağı falan yokmu belki sıcak tutmak iyi gelir
maşallah tatlım çok iyisin
Benim hiç iyi değil dünden sonra baya artıdayım Inş.2 güne halledecem
Sen takma diyonda Ben kendimi çok huzursuz mutsuz hissediyorum hatta bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Yeminle kendimden bıktım iyice
Birazdan yürüyüşe çıkacam güneş var bugün belki iyi gelir
güzel pro ağırlıklı olmuş menün bol eksi getirsin gülüm07:45 sabah : 1 kase yoğurt
1 şeftali
10:30 Ara : çeyrek galeta (çekmecemde var çok acıktım öğlene de vardı yedim biraz bastırsın diye)
13:45 Öğlen : 2 tavuk baget haşlama
2 kase yağsız salata
1 kase yoğurt
19:00 (en geç) Akşam : tavuklu salata
Yatmadan önce de 5.kürümün ilk gününü içeceğim
Kayısılı çay içiyorum
Suyumu Zaten hiç aksatmam 3-3,5 lt içeriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?