- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.321
Börek hariç diğerleri güzel cnmuleeen benim pc neden çoklu alıntı yapmıyor yaaafff yavaşlamış yine net
menüm
11:50
1 d. börek
1 s. kaşığı yumurtalı melemen
2 çatal peynir
salatalık
16:20
maden suyu limon ayran 1 büyük bardak
yarım avuç kadar yer fıstığı
20 :50
soğanlı 1 yumurta az z. yağıyla
2 domates
2 salatalık
yarım kk peynir
dereotu
1d. t.b. ekmeği (hala bitmedi mübarek)
su 2.5 lt
spor
1 kg ağırlıkla 8 dk kol çalışma
2 dk bacak yayıyla 5 dk lastikle bacak çalıştırma (bisiklet sürme hareketi)
20 dk yürüyüş hava çok soğumuş üşüdüm
toplam 35 dk
@nanekekik
kolay gelsin cnmben yine çok yoruldum yavaş olunca işte bitmiyor :) şu an nem çok fazla galiba, oturduğum yerden terliyorum
Mehlikatun güle güle sağlıkla kullan gülüm b. makinanla dondurucunu
Mefkurem bu günü zayıflama atağı için bedeni şaşırtma olarak say ben de işe yarıyor sende de yarar inşallah
sen her halukarda yetişirsin bacım banaben ağır ağır ilerliyorum :)
domates pişirdim kilitli poşetle dondurucuya attı azıcık , dolmalık biber de sapını çıkarıp attım ufaktan başladım kış hazırlıklarına
@Edibe12 misafirden yana evin çok bereketli maşallah allah kolaylık versin gülüm
Fitt_anne senin beynin ideal kilonu bildiği için otomatiğe bağlamış işin kolay zayıf halini mutlaka kısa sürede göreceksin plasticwoman boyutlar üstü hatunsun vesselam
deneye deneye öğreniyoruz gülüm kaç öğün bize yarıyor ara öğün gerekli mi değil mi hadi bakalım sen de hangisi işe yarayacak
ve evet tatlı krizine tarçınlı muz armut şeker oranı biraz fazla meyveler çok iyi geliyor dayanamıyorsak bari ambalajlı ürünler yerine meyve olsun benim akşam 2 kere kavun yemem şekerli isteği tuttuğu içindi güzel de kesti
@befitlady yeni bölümün hayırlı olsun gülüm , hayrabolu tatlısı nasıl bişeymiş diye baktım şerbetli yuvarlak şekerpare gibime geldi güzele benziyor yöresel tatları yerinde tatmak lazım afiyet şifa olsun :)
@nanekekik allah gönlüne göre versin gülüm pat diye ya da istediğin de bir kaç sene beklemeden olur inşallah stres yapmayınca o kadar sene beklemezsiniz bence
@askrhpozitif şimdi nasılsın gülüm kızçenle analı kızlı az daha iyisinizdir inşallah aklıma gelip durdu tüm gün çocukla anne aynı anda hasta olunca neler çekildiği içim sızladı durdu bende gurbetlerde tek başıma çocukla hastandığım da yaşadıklarım geldi aklıma:) rabbim şifanızı çabuk verir inşallah
ne oldu tatlım çokmu zorladınKızlar çok başım dönüyor bitki çayı içtim yatıyorum yarın yazarım akşam menümü
Bende bahçede kürekle vs.bişey yapsam ellerim öyle olur cnmBugün öğleden sonra köye çıktık, fındık topluyoruz, sanırım bir hafta kadar sürecek.
Ama burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum.
Bu arada fena kol çalıştım bugün, dal çekme olayı şu sıralar işime yaramadı değil, ama ellerim şişti sanırım parmaklrım kapanmıyor. Ödem olabilir mi ki.
sağlıklı menülerle cnmVücudu açlığa alıştırmadan nasıl kilo verilir, yni bunun tam olarak mantığı nedir.
Korkmaya başladım ya alışırsam falan diye.
İkincisi yağlrı eriterek zayıflamanın püf noktası nedir.
valla küfür değilBörek olmasaydı iyiydis.kasik nedir anlamadım:)
anca acıktım :) büyük ihtimal gece 3 ten önce uyumam sorun olmaz gibime geldi yarın belli olur tartılıcam :)Cumaya kadar 109 inadını kırmak için zorluyorum. Yoksa yolum uzun kendimi yormamalıyım
Akşam yemek saati çok geç geldi bana.
Çok geçmiş olsun ceyda. Güzel dinlen yarına birşeyin kalmaz insallah
Servis kasigidir sanirim
kolay gelsin fındık toplaması da zor değil mi gülüm inşallah kaslarına da faydası olur ellerin çok acıyorsa kaynamış suya varsa taze nane yoksa kuru nane at bir tutam ellerinin yanmayacağı ılıklığa geldiğin de sok elini beklet ayaklar için de çok tesirlidir yorgunluk ağrılarını hızlıca alırBugün öğleden sonra köye çıktık, fındık topluyoruz, sanırım bir hafta kadar sürecek.
Bu arada fena kol çalıştım bugün, dal çekme olayı şu sıralar işime yaramadı değil, ama ellerim şişti sanırım parmaklrım kapanmıyor. Ödem olabilir mi ki.
niye başın dönüyor gülüm halin yoktu zaten bu günKızlar çok başım dönüyor bitki çayı içtim yatıyorum yarın yazarım akşam menümü
en basiti bedeninin sinyallerini dinlemek aç mı susuz mu ayırt etmek gerçek açlıksa doktorların dediği gibi hem de peygamber sünneti mideyi tıka basa doldurmadan sağlıklı besinler yemek , yağları eritmek için kasları desteklemek lazım kas kaybetmiyorsan kesin yağdır yoğurt ve suyu, limon bence en etkili yağ yakıcılarVücudu açlığa alıştırmadan nasıl kilo verilir, yni bunun tam olarak mantığı nedir.
eşim 3 ayrı çeşit domates almıştı toplam 9 kilo diğer pazar alışverişine kadar bitmeyecekti , birazını fasulye kavurup dondurucuya attım baktım hala domates çok hepsinden karma yaptım pişirdim , asıl kavonozlama işi için eşim de iyi domates bulmayı bekliyor ben hiç pazar alışverişine gitmem hep eşim yapar kötü pazarcılar bana hep çürük çarık veriyorlarBörek hariç diğerleri güzel cnm
Onuda en azından erken yemişin benim gibi akşam abartmamışın
kolay gelsin cnm
Bende uygun domates bulursam yapmak istiyorum
Dediğin gibi vücut şaşırmıştır inş.
ne oldu tatlım çokmu zorladın
Fazla aç bırakma tatlım kendini
Hem çalışıyosun Hem spor yapıyosun ve yolumuz daha uzun
Bende bahçede kürekle vs.bişey yapsam ellerim öyle olur cnm
Alışkın olmadığımız için
sağlıklı menülerle cnm
Önceden yazmıştım heralde sağlıklı menü nasıl olur diye
Hahayy:)) okadar düşündüm bulamadım :)valla küfür değilservis kaşığı gülüm
Ankara'da ayaşin domatesi meşhurdur benim eşimde Ayaşlı her sene 2,3 kasa getirir menemen ezme sos yapar atarım bu sene gidemeyiz artık pazardan alıp yapicam tabi benim temizlik biterseeşim 3 ayrı çeşit domates almıştı toplam 9 kilo diğer pazar alışverişine kadar bitmeyecekti , birazını fasulye kavurup dondurucuya attım baktım hala domates çok hepsinden karma yaptım pişirdim , asıl kavonozlama işi için eşim de iyi domates bulmayı bekliyor ben hiç pazar alışverişine gitmem hep eşim yapar kötü pazarcılar bana hep çürük çarık veriyorlar
sen de çok abartmamışsın bence fazla vicdan yapma oldu geçti bitti yarın daha güzel olacak eminim
Ah şu nefis olmasa midenin alacağı yumruk kadar bişeyen basiti bedeninin sinyallerini dinlemek aç mı susuz mu ayırt etmek gerçek açlıksa doktorların dediği gibi hem de peygamber sünneti mideyi tıka basa doldurmadan sağlıklı besinler yemek , yağları eritmek için kasları desteklemek lazım kas kaybetmiyorsan kesin yağdır yoğurt ve suyu, limon bence en etkili yağ yakıcılar
Ne güzel bir söz gerçekten insanoğlunun yaoamiycagi şey yok Allah'ın izniyle yeterki inansın cabalasinanca acıktım :) büyük ihtimal gece 3 ten önce uyumam sorun olmaz gibime geldi yarın belli olur tartılıcam :)
ervam aklıma 109 kiloyken 80 li 90 lı kilolardakilere imrendiğim geldi o zaman zayıflamayı çok zor sanıyordum çevremdeki herkes ameliyat eden doktor bile şişersin kilo alırsın aman dikkat diyip durmuştu, endokrincim kilomu dert ettiğim de hiç oralı olmayıp önce şu hormonları sorunları halledelim ablam sağlığın öncelik diyordu nasıl heves ederdim 2 haneli kilosu olanlara daha dün gibi aklım da, zaman o kadar hızlı geçiyor ki o zaman 2015 in şubat aylarıydı galiba ne ara o kadar zaman geçti ben nasıl sağlıklı yemeye alıştım her üzüntüde her kızgınlıkta atıştırmalarım son buldu dolu dolu sofralara bakıp hepsini tatmayıp içinden seçip küçük tabakla yemeye , şaşıyorum valla keşke şimdiki aklım başta olsaymış hiç boş boşuna kendimi o kadar zorlamazdımi şimdi bir iki kilo verdikçe bedenime müsaade ediyorum ona alışsın yeni halini benimsesin sonra yine eksilmeye devam etsin , neden bu kadar yazdım özetle birden çok zorlama bedenini de zihnini de her hafta 1-2 kilo gitmese de olur varsın bir hafta 2 gitsin bir hafta 200-300 gr diğer hafta yine 1 -2 verirsin zayıf haline odaklandığın sürece mutlaka olacak
bu sözler benim ilk zihin altıyla ilgili araştırmalarımı derinlemesine incelememe sebep olan sözler bir çok topikte de belki bana yaptığı etkiyi başkalarına da yapar diye paylaşmıştım :)
Ben de bir gariptim bugün. Öğlen yoğurt meyve tarcın açlığımi bastırıyormuş resmen. Bu cumaya kadar iki öğün olacak sonrasında bakalım durumplanım ne olur
Hayırlı olsun bölümün
Siz başardınızda bugün ben yenik düştüm cnm
Aslında çok açlıkda değil sadece pis boğazlık
Halbuki menülerimde az değilkidiki önceki günler patlama yaşıyım
Ben 2-3haftada bir sapıtıyorum
Bu beni bi müddet götürür
Herneyse yarın yeni bir gün
Yinede son 2 gün eksi çıkmak için elimden geleni yapıcam
uleeen benim pc neden çoklu alıntı yapmıyor yaaafff yavaşlamış yine net
menüm
11:50
1 d. börek
1 s. kaşığı yumurtalı melemen
2 çatal peynir
salatalık
16:20
maden suyu limon ayran 1 büyük bardak
yarım avuç kadar yer fıstığı
20 :50
soğanlı 1 yumurta az z. yağıyla
2 domates
2 salatalık
yarım kk peynir
dereotu
1d. t.b. ekmeği (hala bitmedi mübarek)
su 2.5 lt
spor
1 kg ağırlıkla 8 dk kol çalışma
2 dk bacak yayıyla 5 dk lastikle bacak çalıştırma (bisiklet sürme hareketi)
20 dk yürüyüş hava çok soğumuş üşüdüm
toplam 35 dk
@nanekekik
Hayırdır canım niye dönüyor varmı bir rahatsizligin
Sizin menülere göre benimki çok gibi:)
Erken güne başlıyorsun iki öğün az olur bence
Bugün öğleden sonra köye çıktık, fındık topluyoruz, sanırım bir hafta kadar sürecek.
Vücudu açlığa alıştırmadan nasıl kilo verilir, yni bunun tam olarak mantığı nedir.
niye başın dönüyor gülüm halin yoktu zaten bu gün
1haftdır madensuyu,limon, yoğurt kürü yapıyorum bakalım etkisi nasıl olacak,en basiti bedeninin sinyallerini dinlemek aç mı susuz mu ayırt etmek gerçek açlıksa doktorların dediği gibi hem de peygamber sünneti mideyi tıka basa doldurmadan sağlıklı besinler yemek , yağları eritmek için kasları desteklemek lazım kas kaybetmiyorsan kesin yağdır yoğurt ve suyu, limon bence en etkili yağ yakıcılar
Harika afiyet olsun
Afiyet olsun spor olsa helede yemede yanında yat
daha ne olsun tebrik ederim azimli hatun
Anam yemiş içmişler daha ne duruyorlar :) kolay gelsin canim
şeyda sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyormusun caysiz peynirsiz nasıl ayiliyorsun diyim yada:)
Mefkurem canım her zaman olmuyor salata ne yazık ki yoksa hiç sorunum olmayacak, haftaya da öğlen hiç bi şey yemeyerek 2 öğün yaparak deniycem bakalım ne olacak sonra ki hafta da 2 ana 2 ara şeklinde deniycem ya da 3 ana 2 ara bakalım neler olacak en iyi hangisi olacak
:)) ama rüyada da bilinçaltı izin vermiyor :))
Alışkanlık tamamen onları da yeneceğiz zamanla
Erken keşif etmek durumunda kaldım :)) Hale'n görüşürüm o zaman tanıştığım ile :)
Kolay gelsin canım süper
Bu sıcakta Zaten güzel yakarsın :)
Senin menünde çok değil canım aslında ben denene aşamasındayım 2 öğün mü yoksa 3 öğünüm yoksa 2-3 ana öğün ve ara öğünle mi daha iyi veriyorum ve hangisinde daha rahat oluyorum deneyerek göreceğim
Verirsin canım veriyorsanda benim kg fazla normal
Gayet güzel canım
Menü beğendim ama üzüm korkutuyor beni :) çok şeker
İradeni konuşturmuşsun canım süper dinlen canım bolca yarın konuşuruz :*
Menü yine tam senlik ne güzel bende az yiyebilecek miyim böyle diyorum :)) benim meyve ya da süt vs eklemem lazım sabahları sanırım
Bu mu yaz yaz bitiremediğin menü gayet hafif
Süper canım temizlik ile bende çok iyi kg veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?