Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün öğleden sonra köye çıktık, fındık topluyoruz, sanırım bir hafta kadar sürecek.
Ama burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum.

Bu arada fena kol çalıştım bugün, dal çekme olayı şu sıralar işime yaramadı değil, ama ellerim şişti sanırım parmaklrım kapanmıyor. Ödem olabilir mi ki.

Bugün öğleden sonra köye çıktık, fındık topluyoruz, sanırım bir hafta kadar sürecek.
Ama burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum.

Bu arada fena kol çalıştım bugün, dal çekme olayı şu sıralar işime yaramadı değil, ama ellerim şişti sanırım parmaklrım kapanmıyor. Ödem olabilir mi ki.

Börek hariç diğerleri güzel cnm
Onuda en azından erken yemişin benim gibi akşam abartmamışın

kolay gelsin cnm
Bende uygun domates bulursam yapmak istiyorum

Dediğin gibi vücut şaşırmıştır inş.

Kızlar çok başım dönüyor bitki çayı içtim yatıyorum yarın yazarım akşam menümü
ne oldu tatlım çokmu zorladın
Fazla aç bırakma tatlım kendini
Hem çalışıyosun Hem spor yapıyosun ve yolumuz daha uzun

Bende bahçede kürekle vs.bişey yapsam ellerim öyle olur cnm
Alışkın olmadığımız için

sağlıklı menülerle cnm
Önceden yazmıştım heralde sağlıklı menü nasıl olur diye

anca acıktım :) büyük ihtimal gece 3 ten önce uyumam sorun olmaz gibime geldi yarın belli olur tartılıcam :)
ervam aklıma 109 kiloyken 80 li 90 lı kilolardakilere imrendiğim geldi o zaman zayıflamayı çok zor sanıyordum çevremdeki herkes ameliyat eden doktor bile şişersin kilo alırsın aman dikkat diyip durmuştu, endokrincim kilomu dert ettiğim de hiç oralı olmayıp önce şu hormonları sorunları halledelim ablam sağlığın öncelik diyordu nasıl heves ederdim 2 haneli kilosu olanlara daha dün gibi aklım da, zaman o kadar hızlı geçiyor ki o zaman 2015 in şubat aylarıydı galiba ne ara o kadar zaman geçti ben nasıl sağlıklı yemeye alıştım her üzüntüde her kızgınlıkta atıştırmalarım son buldu dolu dolu sofralara bakıp hepsini tatmayıp içinden seçip küçük tabakla yemeye , şaşıyorum valla keşke şimdiki aklım başta olsaymış hiç boş boşuna kendimi o kadar zorlamazdımi şimdi bir iki kilo verdikçe bedenime müsaade ediyorum ona alışsın yeni halini benimsesin sonra yine eksilmeye devam etsin , neden bu kadar yazdım özetle birden çok zorlama bedenini de zihnini de her hafta 1-2 kilo gitmese de olur varsın bir hafta 2 gitsin bir hafta 200-300 gr diğer hafta yine 1 -2 verirsin zayıf haline odaklandığın sürece mutlaka olacak

bu sözler benim ilk zihin altıyla ilgili araştırmalarımı derinlemesine incelememe sebep olan sözler bir çok topikte de belki bana yaptığı etkiyi başkalarına da yapar diye paylaşmıştım :)

kolay gelsin fındık toplaması da zor değil mi gülüm inşallah kaslarına da faydası olur ellerin çok acıyorsa kaynamış suya varsa taze nane yoksa kuru nane at bir tutam ellerinin yanmayacağı ılıklığa geldiğin de sok elini beklet ayaklar için de çok tesirlidir yorgunluk ağrılarını hızlıca alır

en basiti bedeninin sinyallerini dinlemek aç mı susuz mu ayırt etmek gerçek açlıksa doktorların dediği gibi hem de peygamber sünneti mideyi tıka basa doldurmadan sağlıklı besinler yemek , yağları eritmek için kasları desteklemek lazım kas kaybetmiyorsan kesin yağdır yoğurt ve suyu, limon bence en etkili yağ yakıcılar

eşim 3 ayrı çeşit domates almıştı toplam 9 kilo diğer pazar alışverişine kadar bitmeyecekti , birazını fasulye kavurup dondurucuya attım baktım hala domates çok hepsinden karma yaptım pişirdim , asıl kavonozlama işi için eşim de iyi domates bulmayı bekliyor ben hiç pazar alışverişine gitmem hep eşim yapar kötü pazarcılar bana hep çürük çarık veriyorlar
sen de çok abartmamışsın bence fazla vicdan yapma oldu geçti bitti yarın daha güzel olacak eminim

Ankara'da ayaşin domatesi meşhurdur benim eşimde Ayaşlı her sene 2,3 kasa getirir menemen ezme sos yapar atarım bu sene gidemeyiz artık pazardan alıp yapicam tabi benim temizlik biterse

Ah şu nefis olmasa midenin alacağı yumruk kadar bişey
Bende yagdanmi kastanmi veriyorum çok merak ediyorum da olcucek tartı bulamadım

Ne güzel bir söz gerçekten insanoğlunun yaoamiycagi şey yok Allah'ın izniyle yeterki inansın cabalasin

Ben de bir gariptim bugün. Öğlen yoğurt meyve tarcın açlığımi bastırıyormuş resmen. Bu cumaya kadar iki öğün olacak sonrasında bakalım durumplanım ne olur

Hayırlı olsun bölümün

Valla anlamadım havalar etkiledi sanırım çok modum düşük

Canım valla bende aynı durumdayım ekmeğin arasına ekmek koyup yiyesim var :)) kendi yaptığım kurabiyelerden yedim bende ne yazık ki sağlıklı ama yemesem iyi olacaktı sonra spor yaptım çok rahatsız etti beni midem de küçülmüş acayip rahatsız oldum bende Şen'inle aynı durumda oluyorum Ayda 1 geliyorlar böyle sonra bi daha Yok :) sanırım ayda 1 off gün yapsam iyi olacak çok önceden de böyle kg vermiştim o ayda 1 off gününü bekler kaçamak yapmazdım :) sonra alıştım off günü de yemiyordum sporu arttırmam Laz'ım dışarı çıkıp 2 saat yürümek istiyorum aslında da neyse akşam 5 mile Leslie yapayım sonra da ağırlık 1,5 saat olsun bugün dengeleyeceğim dünü midemi rahatlatayım kahvaltıda şeftali yiyeceğim hemde mide sorunum var yani tubalete çıkamama hiç olmazdı bu ara arttı ona da iyi gelir bağırsakları çalıştırır

Sporun güzel canım menü sabah börek çok gözüme batmadı ama akşam yemeği saati çok geç bence bende kurabiyelerimden yedim (sağlıklı olan) ama geç yemedim onu bile :)

Hayırdır canım niye dönüyor varmı bir rahatsizligin

Yok canım

Sizin menülere göre benimki çok gibi:)
Erken güne başlıyorsun iki öğün az olur bence

Daha önce yaptım 2 öğün sıkıntı yaşamadım

Spor antrenman sana :)

Biraz açlığa alışmalı bizim vücütlar bence :) aldığın kaloriden fazlasını harcaman yağ yakmanın mantığıdır

niye başın dönüyor gülüm halin yoktu zaten bu gün

Enerjim düşük ama bugün iyi uyandım

1haftdır madensuyu,limon, yoğurt kürü yapıyorum bakalım etkisi nasıl olacak,

Ben peynir yumurta falan yediğimde de çayı ancak bi bardak o da soğutup içerim çaysız ayılamam gibi bi durumun yok yani

Aslında bence bende çok az yemiyorum ki yani genelde 3 öğün ama öğünlerimi güçlü yiyorum

Günaydınnnn. Bugün kahvaltıya misafirim geliyor. En az zararla hatta zararsız atlatmaya çalışacağım. Bu arada maydonoz limon tam anlamıyla bir mucize. Dün gündüz kiraz sapı demlemiştim akşam da maydonoz limon suyu içtim. 5 dakika arayla 3-4kere tuvalete kostüm. Tam anlamıyla ödem söktü veeee bu sabah 108.6 geldimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…