Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu akşam da sofra da aynı muhabbet döndü, eşim sen niye bizimle aynı yemeği yemiyorsun içine bir şey mi kattın dedi
yine evdekilerle aynı yemeği yemiyorum diye benim ki huylanmaya başladı dün de önce ki gün de pişirdikleri yemedim ya ayrım gayrım yapıyormuşum gibi hissediyor benim ki aynını yersem nasıl zayıflıycam yaaafff

Kız getire getire 4 çatal mi getirmiş. Gerisinden kurtul. Şaka bir yana güzel olmuş mönü
o nasıl iş :))
aldım mı diyorsun yani vallaha mı kızz
Dune kadar 400 gram almıştım da bugün eksideyim şükür

harikasın ervam helal sana misafirle bile sofraya aldanmamışsın
leptine çalışacak bolca zaman bırakmışsın akşamın da baya hafif suyu 2.5 tamamladın mı günün tam anlamıyla başarılı geçmiş olacak

Kız getire getire 4 çatal mi getirmiş. Gerisinden kurtul. Şaka bir yana güzel olmuş mönü

Dune kadar 400 gram almıştım da bugün eksideyim şükür
hahahah oncacık getirmiş hehehehe benimkilerde yemedi kalanı atıcam mecburen, süperfresh in mini böreklerinden de koymuş tabağa o kadar dedim benimkiler onu sevmiyor yemiyor ben de yemem diye yine de koymuş ne yapsam bilemedim günah yaav çöpe de atmaya kıyamıyorum karşıdaki parka fırlatıcam yine köpeklerle kuşlar kapış kapış yiyor allahtan
ahh ahhh sağımız solumuz belli olmuyor birden ödemden şişip kalıyoruz tuzu azaltıp suyu arttırmakta bazen fayda etmiyor şükür sen eksiye geçmişsin bile cumaya daha fazla olur inşallah eksin

Herşey saygideger leptin hormonu için:)) kahvaltıda bir misafir. Dışarda bir misafir daha derken kızartmalar tatlılar havada uçuştu ama şükür ki iyiydim. 45 dakika yürüyüşüm var. Akşam insallah biraz daha spor yapabilirim.
Su var ya suu. Keşke biraz daha içebilsem

Çok şükür eksi gördüm. Bana maydonoz limon yaradı ödem konusunda

Bütün gün baya hafid geçmiş canım bravo.
Basarili bir gün olmuş hem iki öğün olması da iyi.
senin sağlığını düşünüp kilo vermen için daha çok destek olmaları gerekir.

bu hormon benim kurtarıcım zaten konu komşuya saatim dolmadı leptinin çalışması lazım diye diye yemeden gidip geliyorum :) maşallah senin misafirin de eksik olmuyor çift vardiya geliyorlar :)

baya hafif olmuş bence menün afiyet olsun gülüm
ben hiç kuşkonmaz yemedim hatta görmedim bile akından kendilerini tadı nasıl bir şey merak ediyorum eşim pazar da görmüş bir kere bir tutamını çok pahalıya satıyorlarmış almamış

Sağolsın cnm

Tartıda vahim falan değil 2 günde ne eksiler gelir tabi dikkat edersen :)

kurbiyeler biraz fazla sanki onun dışında iyi cnm

est.tatlım inş.yarına geçer

Erken kalkıyonda güne çok geç başlıyon be gülüm :)bence güzel olmuş

helal kuzum sana menüde süper olmuş

Anacım hem sıcak diyonuz hem su içmiyonuz bu nasıl iş
Deri sarkmasına susuzlukda etki eder haberin olsun :)

ohhh paşam diyeydin
ne yazıkki hem herşeyden ye hemde zayıfla olmuyor ne yazıkki :))

Benim hiç öyle bi derdim yok
Hatta biraz fazla yesem Benim adam gözüme bakar :)

Bütün gün baya hafid geçmiş canım bravo.

Basarili bir gün olmuş hem iki öğün olması da iyi.
senin sağlığını düşünüp kilo vermen için daha çok destek olmaları gerekir.
cumaya hazırlık hafif olsun eksiler bizim olsuuunnn
hem zayıfla der hem her şeyden ye ama az ye der hem de az yemeyle olmaz , zayıflanmaz yürüyüş yapıcan hareket lazım der kendi bünyesi acayip hızlı 2 gece uykusuz kalsın 1 kg dan fazla zayıflıyor hemen :) ben de hasetlenip gıcık oluyorum hatta tartılırken arkadan basküle ayağımın ucuyla basıyorum çok çıksın diye yaşasııınnnn kötülüükkkkkk

acıkmıyorum ki yiyeyim sabahları acıkmadan imkanı yok yiyemiyorum midem bulanıyor çocukken de aynıydım senelerce kahvaltı yapmadan okula gittim :) su şimdiye kadar 2.5 lt di yatana kadar 3.5 oluyor
yaa bir de her gün unutuyorum yazayım ben öğleden önce yada gece yatmadan sirkeli ballı su içiyorum her gün

helal kuzum sana menüde süper olmuş

Anacım hem sıcak diyonuz hem su içmiyonuz bu nasıl iş
Deri sarkmasına susuzlukda etki eder haberin olsun :)
Şimdi çocukları alıp yürüyüşe çıkıyorum tekrar. Belki sporla suyu biraz daha artırırım. Çok sıcak terden su oluyorum oturduğum yerde ama su içemiyorum yine de

Ben sevemedim onu
Burda özel bi sosla yapıyolar o zaman lezzetli oluyomuş

en güzeli cnm niye kendini aç bırakacaksınki
Bol salata yoğurtla şişir kendini

bir daha beklemeye zamanın olmazsa hazır bir şey bulamazsan ,salatana haşlama yumurta yada peynir ekleyip yiyebilirsin
afiyet kas olsun :)

Merhaba canlar sonunda evdeyim hemen geçmis yapacagım .

Bugün çok dengesiz bir gün oldu gelınce bu yüzden hemen tartıldım Şuan kilo belirtisi yok hatta eksisi var ama sonradan kilo olarak dönebılır mi :S

ne yedigime gelicek olursak ;

Menüm
sabah 08:30
salatalık domates söğüş
haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynır
1 bardak 2 küp sekerli cay

öğlen 12:30
ayvalık tostu
ayran

ara
maden suyuna limon sıkıp içtim

aksam henüz yok canımda istemiyor eve yeni girdim
14 den beri yoldayım
normalde 16:30da evde olmam gerekırken trafik yüzünden stres oldum

Ben sevemedim onu
Burda özel bi sosla yapıyolar o zaman lezzetli oluyomuş
tipik türk damak tadına uygun değil desene ben de bürüksel lahanasını hiç sevemedim gitti alıyoruz zaten senelerdir yiyen yok ki :)
önceki mesajına yazarken eşim geldi yanıma oturdu ne yazıyorsun diye tam yazmadan bastım yolladım hemen
tam onun zayıflayayım diye desteği ne desem alıp geliyor yazacaktım ,yulaf ezmesi, kefir ,ciğ çerezler v.s. ama çerezleri yemeyi unutuyorum benimkiler güzel haklıyor her hafta alıyor sağ olsun yemiyorum diye söyleniyor da desteği bu kadar :)

Sabah 5 Diyeti (alıntı )

Sindirim sisteminin yoğun çalışma vaktinde alacağınız toksin atıcı besinler ile zayıflama hızını artırabilir, zararlı organizmaların atılmasını kolaylaştırabilirsiniz.

Vücudun dinlenmesi ve sağlık fonksiyonlarını yerine getirmesi için uyku anı çok büyük önem arz eder. Uyku süresince başta beynimiz olmak üzere vücudun birçok organı işlevlerine devam eder. Bağırsaklar, böbrekler ve midemizin işlevlerine devam ettiği tespit edilmiştir. Bununla birlikte insanların uykularının son saatlerinde daha fazla terlediği ve daha fazla sindirim işlevi yerine getirildiği için bu evrede toksin ve ödem atma hızımız artar. Terleme ve sindirim sistemimimizin katkılarıyla vücuttan atmaya hazır olduğumuz faydalı olmayan organizmalar ortalama 5-8 saatleri arası atılır.

Sabah 5 Diyeti Nasıl Yapılır?
Buna göre her gün saat 5’te uyanıp toksin atmamızı sağlayan takviyeler aldığınızda kısa sürede zayıflamış olacaksınız. Bu süreçte gün içinde sık sık su içmeniz önerilir.

Gece yatarken başucunuza koyarak sabah 5’te uyanıp içeceğiniz bu karışımlar ile 7-8 gün içinde 3-4 kiloya kadar zayıflayacaksınız. Her gün düzenli olarak listemizi takip ederseniz en yüksek faydayı yakalayabilirsiniz.

uygulamaya baslıcam diğer hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…