- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.401
Kız getire getire 4 çatal mi getirmiş. Gerisinden kurtul. Şaka bir yana güzel olmuş mönümenüm
12 :20
1 d. t.b. ekmeği
peynir domates salatalık
2 çatal patatesli yumurta
1 kayık dilim kavun
16:50
sade türk kahvesi
18 :50
1 kase susuz cacığa bir tutam dereotu yulaf ezmesi 1 k. chia tohumu
4 çatal kısır(komşumun yemedim diye arkamdan getirdiği)
2 dal marul
su 2.5 şimdilik
@nanekekik
Dune kadar 400 gram almıştım da bugün eksideyim şüküro nasıl iş :))
aldım mı diyorsun yani vallaha mı kızz
harikasın ervamBugünkü irademi konusturmam :) iki misafir ağırladım ama hiçbir şekilde onumdekilere aldanmadım çok şükür
9.00
Limonlu zencefili sıcak su
10.30
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10 tane taze fındık
18.30
3 kasık sebze yemegi(içinde patates olduğu için porsiyonumu kuculttum)
Salatalık domates azcik peynir
Su yatana kadar 2 litre olur
Akşam spor yapabilirsem yürüyüşümu de eklerim
hahahah oncacık getirmiş hehehehe benimkilerde yemedi kalanı atıcam mecburen, süperfresh in mini böreklerinden de koymuş tabağa o kadar dedim benimkiler onu sevmiyor yemiyor ben de yemem diye yine de koymuş ne yapsam bilemedim günah yaav çöpe de atmaya kıyamıyorum karşıdaki parka fırlatıcam yine köpeklerle kuşlar kapış kapış yiyor allahtanKız getire getire 4 çatal mi getirmiş. Gerisinden kurtul. Şaka bir yana güzel olmuş mönü
Dune kadar 400 gram almıştım da bugün eksideyim şükür
Herşey saygideger leptin hormonu için:)) kahvaltıda bir misafir. Dışarda bir misafir daha derken kızartmalar tatlılar havada uçuştu ama şükür ki iyiydim. 45 dakika yürüyüşüm var. Akşam insallah biraz daha spor yapabilirim.harikasın ervamhelal sana misafirle bile sofraya aldanmamışsın
leptine çalışacak bolca zaman bırakmışsın akşamın da baya hafif suyu 2.5 tamamladın mı günün tam anlamıyla başarılı geçmiş olacak
Çok şükür eksi gördüm. Bana maydonoz limon yaradı ödem konusundahahahah oncacık getirmiş hehehehe benimkilerde yemedi kalanı atıcam mecburen, süperfresh in mini böreklerinden de koymuş tabağa o kadar dedim benimkiler onu sevmiyor yemiyor ben de yemem diye yine de koymuş ne yapsam bilemedim günah yaav çöpe de atmaya kıyamıyorum karşıdaki parka fırlatıcam yine köpeklerle kuşlar kapış kapış yiyor allahtan
ahh ahhh sağımız solumuz belli olmuyor birden ödemden şişip kalıyoruz tuzu azaltıp suyu arttırmakta bazen fayda etmiyor şükür sen eksiye geçmişsin bile cumaya daha fazla olur inşallah eksin
Bütün gün baya hafid geçmiş canım bravo.menüm
1 d. t.b. ekmeği
peynir domates salatalık
1 kayık dilim kavun
sade türk kahvesi
2 dal marul
su 2.5 şimdilik
@nanekekik
Basarili bir gün olmuş hem iki öğün olması da iyi.Bugünkü irademi konusturmam :) iki misafir ağırladım ama hiçbir şekilde onumdekilere aldanmadım çok şükür
9.00
10.30
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10 tane taze fındık
18.30
senin sağlığını düşünüp kilo vermen için daha çok destek olmaları gerekir.bu akşam da sofra da aynı muhabbet döndü, eşim sen niye bizimle aynı yemeği yemiyorsun içine bir şey mi kattın dedi
yine evdekilerle aynı yemeği yemiyorum diye benim ki huylanmaya başladı dün de önce ki gün de pişirdikleri yemedim ya ayrım gayrım yapıyormuşum gibi hissediyor benim kiaynını yersem nasıl zayıflıycam yaaafff
bu hormon benim kurtarıcım zaten konu komşuya saatim dolmadı leptinin çalışması lazım diye diye yemeden gidip geliyorum :) maşallah senin misafirin de eksik olmuyor çift vardiya geliyorlar :)Herşey saygideger leptin hormonu için:)) kahvaltıda bir misafir. Dışarda bir misafir daha derken kızartmalar tatlılar havada uçuştu ama şükür ki iyiydim. 45 dakika yürüyüşüm var. Akşam insallah biraz daha spor yapabilirim.
Su var ya suu. Keşke biraz daha içebilsem
baya hafif olmuş bence menün afiyet olsun gülümSabah
1 yumurta soğan ve kuşkonmazdan omletimsi bir şey
Ara
sütlü kahve 5 minik kurabiye
Öğle
Brüksel lahanası haşlaması
Yoğurtlu kereviz salatası
1 kase mercimek çorbası (unsuz)
Dünden kalan pizzadan iki ısırık
2 sarma
Akşam
Brokoli haşlaması
Yoğurt
Salata
su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sağolsın cnmMerhabalar Dostlar,
Dün iki misafir yoğunluğu sonrası ancak kendime geldim valla. Tartıda durum vahim, sabah artı 200 çıktım. Neyseki içimdeki daraltı geçti.Mefkurem seninki de geçer inşallah en yakın zamanda. Geçmişi okuyayım derken yeni yazdıklarınızdan kopuyorum. O yüzden buradan sonra devam edeyim müsadenizle. Dün akşam bugün ne yiyeceğimi palnlayıp yazdım ufak bir sapma ile iyi gidiyorum. Kahvaltıdan kısa bir süre sonra beni bir açlık krizi aldı. Ne yapsam ne yapsam derken spor yapayım dedim olmadı beş dk sonra bıraktım. Sonra aklıma kurabiye yapmak geldi. Hem oyalanırım hem sıkıntım geçer dedim. plasticwoman sağlıklı kurabiye diye diye bilinçaltıma yerleşmiş. Benzer bir tarifle yaptım. Tadı aman aman güzel olmadı ama oyalandım, açlık gitti. Sonra sütlü kahve ile kurabiyelerimi yedim moralim de düzeldi. Hurma ve kuruyemişe iyi bir alternatif oldu kurabiye, daha sık yapmayı düşünüyorum.
Sıradaki mesajda menüm geliyor....
kurbiyeler biraz fazla sanki onun dışında iyi cnmSabah
1 yumurta soğan ve kuşkonmazdan omletimsi bir şey
Ara
sütlü kahve 5 minik kurabiye
Öğle
Brüksel lahanası haşlaması
Yoğurtlu kereviz salatası
1 kase mercimek çorbası (unsuz)
Dünden kalan pizzadan iki ısırık
2 sarma
Akşam
Brokoli haşlaması
Yoğurt
Salata
su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
est.tatlım inş.yarına geçerakşama daha da iyi olursun çok koşturman oldu son bir kaç gündür iyi dinlendiysen bu gün tamamdır
sağır duymaz uydurur misali olmuş anlamamışım neremi sarıcağımı
bel fıtığı için bel kısmı sert birşeyden korsem var yarın da böyle olursam zaten belim baya ağrıyor onu takarım
Erken kalkıyonda güne çok geç başlıyon be gülüm :)bence güzel olmuşmenüm
1 d. t.b. ekmeği
peynir domates salatalık
1 kayık dilim kavun
sade türk kahvesi
2 dal marul
su 2.5 şimdilik
@nanekekik
helal kuzum sana menüde süper olmuşBugünkü irademi konusturmam :) iki misafir ağırladım ama hiçbir şekilde onumdekilere aldanmadım çok şükür
9.00
10.30
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10 tane taze fındık
18.30
ohhh paşam diyeydinbu akşam da sofra da aynı muhabbet döndü, eşim sen niye bizimle aynı yemeği yemiyorsun içine bir şey mi kattın dedi
yine evdekilerle aynı yemeği yemiyorum diye benim ki huylanmaya başladı dün de önce ki gün de pişirdikleri yemedim ya ayrım gayrım yapıyormuşum gibi hissediyor benim kiaynını yersem nasıl zayıflıycam yaaafff
cumaya hazırlık hafif olsun eksiler bizim olsuuunnnBütün gün baya hafid geçmiş canım bravo.
Basarili bir gün olmuş hem iki öğün olması da iyi.
senin sağlığını düşünüp kilo vermen için daha çok destek olmaları gerekir.
acıkmıyorum ki yiyeyim sabahları acıkmadan imkanı yok yiyemiyorum midem bulanıyor çocukken de aynıydım senelerce kahvaltı yapmadan okula gittim :) su şimdiye kadar 2.5 lt di yatana kadar 3.5 oluyorSağolsın cnm
Tartıda vahim falan değil 2 günde ne eksiler gelir tabi dikkat edersen :)
kurbiyeler biraz fazla sanki onun dışında iyi cnm
est.tatlım inş.yarına geçer
Erken kalkıyonda güne çok geç başlıyon be gülüm :)bence güzel olmuş
helal kuzum sana menüde süper olmuş
Anacım hem sıcak diyonuz hem su içmiyonuz bu nasıl iş
Deri sarkmasına susuzlukda etki eder haberin olsun :)
ohhh paşam diyeydin
ne yazıkki hem herşeyden ye hemde zayıfla olmuyor ne yazıkki :))
Benim hiç öyle bi derdim yok
Hatta biraz fazla yesem Benim adam gözüme bakar :)
Şimdi çocukları alıp yürüyüşe çıkıyorum tekrar. Belki sporla suyu biraz daha artırırım. Çok sıcak terden su oluyorum oturduğum yerde ama su içemiyorum yine dehelal kuzum sana menüde süper olmuş
Anacım hem sıcak diyonuz hem su içmiyonuz bu nasıl iş
Deri sarkmasına susuzlukda etki eder haberin olsun :)
Ben sevemedim onubaya hafif olmuş bence menün afiyet olsun gülüm
ben hiç kuşkonmaz yemedim hatta görmedim bile akından kendilerini tadı nasıl bir şey merak ediyorum eşim pazar da görmüş bir kere bir tutamını çok pahalıya satıyorlarmış almamış
en güzeli cnm niye kendini aç bırakacaksınkiOh beee yedim dev salatamı gözüm açtı :) ton balığı koymak istemedim dondurucudan bi şey çıkarıp beklemekte zor geldi 2-3 tane nuget pişirdim tost makinasında büyük bi tabak salata ile yedim şiştim şu an aklıma hiç yemek gelmiyor dün resmen aranıyordum :) Yok ya benim ilacım salata
bir daha beklemeye zamanın olmazsa hazır bir şey bulamazsan ,salatana haşlama yumurta yada peynir ekleyip yiyebilirsinOh beee yedim dev salatamı gözüm açtı :) ton balığı koymak istemedim dondurucudan bi şey çıkarıp beklemekte zor geldi 2-3 tane nuget pişirdim tost makinasında büyük bi tabak salata ile yedim şiştim şu an aklıma hiç yemek gelmiyor dün resmen aranıyordum :) Yok ya benim ilacım salata
tipik türk damak tadına uygun değil desene ben de bürüksel lahanasını hiç sevemedim gitti alıyoruz zaten senelerdir yiyen yok ki :)Ben sevemedim onu
Burda özel bi sosla yapıyolar o zaman lezzetli oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?