Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

*** 9. TaKıM 219. eTaP ***

Asya27: ( 52.3 )
Beyaz16: ........
Edda1985: ( 66.4 ) 216. etapta ayrılmıştı, geri döndü. Kilosu 3’e bölündü.
Ene2004: ( 63.7 )
Fadime02: ( 96.7 )
Gulseker: ( 65.9 )
Hepbera: ( 76 )
Mursh: ( 78.7 )
Mutedeyyin: ( 78.6 / 77.4 / 1.2 / % 1.53 )
Nurkelebek: ( 87.3 )
Triptofan: ( 75.1 )
Zayıflıyorum: ( 71.9 / 71.6 / 0.15 / % 0.21 ) 217. etapta ayrılmıştı, geri döndü. Verdiği kilo 2’ ye bölündü.

9. TaKıM ToPLaM KiLo:

Son düzenleme:
ben tartılcaktım eşimin canı sac kavurma istemiş eti alıp geldi saat 7 bende pazardan yeni gelmiştim eşyalar ortalıktaydı eti dograyıp tüpe koydum .sonra sebzelerle ugraşırken unuttum daha demin aklıma geldi .şimdi tartılsam çok çıkarım çok su içtim 3 bardak ayran içtim pazarda çok dolandım . artık beni geçen haftanın kilosunda yazarsın yada sahurdan önce tartılıp sabah yazarım

Sabah yazarız.Belki az cıkarsın

Kızlar regl olmuşum.. O zaman ben 1.2 den daha fazla vermişimdir

Yuppiiii

Hayat bana güzel la la la

günaydınnnlarrrrr

Dün çok yoğundum hiç uğrayamadım bugünde öyle olcağa benziyor,inşallah kaçırdığım önemli bişeyler yoktur..

Bu sabah ki kilom 63.9 bu hafta abartmıştım zaten mantılar makarnalar böle olcağı belliydi..

Ama bu gün naptıııım eski bir pantolonumu giydim şuan dapdar patlıcak gibi, güğmesini zar zor kapattım.. Şu andan itibaren ilk hedefim bu pantolonun içine rahatça girebilecek kıvama gelmem, hatta mümkünse üstüme bol gelsin...bana olmuyo sen giy diye birine vereyim:))) allahımm yaa o mutluluğun dayanılmaz hafifliğini yaşamak istiyorumm:))))

tabi cnm nasıl uygun görürsen

PZT ITIBAREN BASLIYORUM TRIPTOFAN YANLIZ SADECE SAHURA 2 DILIM KEPEKLI EKMEK EKLICEM YOKSA BEN BU DUKANI YAPAMICAM ANLASILDI...nE OLUR EKMEGI EKLEDIGIM ICIN BELKI KILO VERMEM BIRAZ YAVASLAR AMA EN AZINDAN HIC YAPMAMAKTAN IYIDIR.dUNKU YEDIKLERIMI YAZSAM SEN USENMEZ HAKKETTEN IST KALKAR AYDINA GELIR BENI DOVERSIN AMA DONUSUM MUHTESEM OLACAK BEKLE BENI 2 GUN SONRA AZ KALDI :)))

BİDE EKMEK EKLEMEK KONUSUNDAKI FIKIRLERINI MERAK EDIYORUM SENCE COKMU YANLIS BISEY OLUR BU ?

kızlar ben tartıldım,66,5 idim,bugün tartıda 65.4 çıktım,:87::87::87:yarın sabah ve öğleden sonra dr.randevum var,:94::94::94:giremeyebilirim,şimdiden haber vereyim dedim.:89::89:
hayırlı iftarlarr

GECMIS OLSUN CNM GUZEL VERMISSIN :))

Ohhhh bea sonunda bı ara hıc bıtmıyecek sandım tatılın :))) Kim bu sanslı delıkanlı cıcım son ekledıgın fotolardakı yagız delıkanlımı ? :))))) Hayırlısı olsun cnm allah yuzunu guldursun ıns :))) ZAten sabah fotolarına baktım bıkınılı olanlara masallahın var valla cok hos gorunuyosun :))) Eeee hergun denız kum gunues hareket vermıssın ıste kıloları gecmıs olsun cnm hosgeldın :)))

Guzel taktık spor yap bol bol sıkılasırsın daha kolay olur pant vermen :)))

Günaydın kızlarrr

Kilo bildirimi war demi bugün öğğğğğğğ

Neyse gelelım saadete :)

Geçen hafta ; 78.7

Bu hafta ; 79.2

Gelen ; 500 gr

Bundan sonra 78.7 kıloya ınersem ınanmayın sakın ne zaman 77 lı rakamları gordum ozaman kılo vermıs sayıyorum kendımı

günaydııın çıtırlar....hayırlı cumalar herkese...dün akşamüstü çıktım tartıya...fazla çıkmayım diye nefes bile almadım75.9oldu,76 oldu.75.9 oldu yine...sabitlendi.....oh hiç değilse almamışım.75.9 olarak kilomu bildiriyorum.

tabi cnm nasıl uygun görürsen

tamam canım öyle yapalım yoksa çok karısık olacak. :26: Püsküütten cvp bekliyorum ona göre hazırlayacagım seni :)

Mursh; gebertecem seni.. ne bu kızım ya senden önce gelicem 70 lere bak

günaydın herkese
dün iftara 2 dk. kala regli oldum(
kilo bildirimi:52.2

daha cok vermişsindir regl olmussun zaten :))

Nurkelebek ve triptofan kilo bildirimi yapmamışlar. 1 saat daha süre var zaten..

Fadime02; seni sabit geçiyorum her zamanki gibi..

Edda1985; seni 68 mi yazyaım? bildirmemişsin de :26:

gecen hafta 96.7
bu hafta 95.2 ama daha çok verebilirdim şu bagırsaklar beni mahvetti kısa zamanda kayısı alıp suda bekletmem lazım yoksa çok rahatsız oluyorum

Kızlar bi önerim var.. Bizde her hafta kilomuzu resimle eklesek nasıl olur? :)) bi ara hoppidicik yapıyordu.Öyle yapalım ne dersiniz?

*** 9. TaKıM 219. eTaP ***

Asya27: ( 52.3 / 52.2 / 0.1 / % 0.19 )
Beyaz16: ………..
Edda1985: ( 66.4 ) 216. etapta ayrılmıştı, geri döndü. Kilosu 3’e bölündü.
Ene2004: ( 63.7 / 63.9 / -0.2 / % - 0.31 )
Fadime02: ( 96.7 / 95.2 / 1.5 / % 1.55 )
Gulseker: ( 65.9 / 64.8 / 1.1 / % 1.67 )
Hepbera: ( 76 / 75.9 / 0.1 / % 0.13 )
Mursh: ( 78.7 / 79.2 / - 0.5 / % - 0.63 )
Mutedeyyin: ( 78.6 / 77.4 / 1.2 / % 1.53 )
Nurkelebek: ( 87.3 )
Triptofan: ( 75.1 )
Zayıflıyorum: ( 71.9 / 71.6 / 0.15 / % 0.21 ) 217. etapta ayrılmıştı, geri döndü. Verdiği kilo 2’ ye bölündü.

9. TaKıM ToPLaM KiLo:

fadime dün senle aynı yemeği yapmışız..bende de saç kavurma vardı.yağ koymadan domatesin suyuyla pişmesini sağladım.baharatlarla falan lezzetli oldu.dünkü menümü yazayım kızlar
İFTAR:saç kavurma yanında 1 kaşık bulgur pilavı.ayran.1 kepçe çorba.1 kase zerde
SAHUR:2 dilim kepekli ekmek,yarım poğaça,domates,salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…