- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.541
ben tartılcaktım eşimin canı sac kavurma istemiş eti alıp geldi saat 7 bende pazardan yeni gelmiştim eşyalar ortalıktaydı eti dograyıp tüpe koydum .sonra sebzelerle ugraşırken unuttum daha demin aklıma geldi .şimdi tartılsam çok çıkarım çok su içtim 3 bardak ayran içtim pazarda çok dolandım . artık beni geçen haftanın kilosunda yazarsın yada sahurdan önce tartılıp sabah yazarım
Beyaz cım sen hatırlarsan gecen hafta bildirim yapmamıştın.Bende bir mesajından yola cıkarak seni listeye almıstım.Orada çarşamba günü 64.5 çıktım bugün yazıyordu.Bende o kilonu yazdım.Seni sabit geceyim bu hafta olmazsa.. Çünkü kilo almış gibi görüneceksin.Ben 2 hafta bekledin bir hafta bekleme diye listeye almıştım seni.64.5 a inene kadar seni sabit geçeyim. Olur mu? Sen ne dersne ona göre listeyi şekillendireceğim.
selam kızlaar internettee sorun vardı sadece ttnet in sayfası açılıyordu giremedim sabahtan berii.şimdide maluum ifta hazırlıkalrı. mürş menünü gördüm sana döner tekmeyle dalcam hacamat edecem seni o olacak.zaten bende de motivasyn düşüyo seni gördükçe. bide sen yediğin halde benden çok kilo verirsen o zaman bittin. şaka yaa benim metom yavaş veriyor sen diklkat etsen benden fazla verirsin.ama gel görkinem ekmeklerr dolmalar amannn patlıcanlaar..
kızlar ben tartıldım,66,5 idim,bugün tartıda 65.4 çıktım,:87::87::87:yarın sabah ve öğleden sonra dr.randevum var,:94::94::94:giremeyebilirim,şimdiden haber vereyim dedim.:89::89:
hayırlı iftarlarr
KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
TATİLDEN DÖNDÜM SONUNDA :)
Valla diyet miyet yalan oldu yedimde yedim, yedimde yedim.
Şimdi eve geldim ve ilk yaptığım şey tartılmak oldu:) VE gözlerime inanamadım çünkü o kadar yememe rağmen kilo vermişim(kilo dediğim 300 gram gibi görünüyor şimdilik, ama sabaha mutlaka daha az çıkarım) ÇOK MUTLUYUM
Ayrıca aşık oldum :) Ve de yeni halimle fotolar birazdan geliyooo :)
Aslında en doğru kilo sabah ölçülür ama olsun:) Yeni kilom şimdilik 71.6
Yarın sabahtan itibaren diyete devam !!!!!!!
ben tartılcaktım eşimin canı sac kavurma istemiş eti alıp geldi saat 7 bende pazardan yeni gelmiştim eşyalar ortalıktaydı eti dograyıp tüpe koydum .sonra sebzelerle ugraşırken unuttum daha demin aklıma geldi .şimdi tartılsam çok çıkarım çok su içtim 3 bardak ayran içtim pazarda çok dolandım . artık beni geçen haftanın kilosunda yazarsın yada sahurdan önce tartılıp sabah yazarım
günaydınnnlarrrrr
Dün çok yoğundum hiç uğrayamadım bugünde öyle olcağa benziyor,inşallah kaçırdığım önemli bişeyler yoktur..
Bu sabah ki kilom 63.9bu hafta abartmıştım zaten mantılar makarnalar böle olcağı belliydi..
Ama bu gün naptıııım eski bir pantolonumu giydim şuan dapdar patlıcak gibi, güğmesini zar zor kapattım.. Şu andan itibaren ilk hedefim bu pantolonun içine rahatça girebilecek kıvama gelmem, hatta mümkünse üstüme bol gelsin...bana olmuyo sen giy diye birine vereyim:))) allahımm yaa o mutluluğun dayanılmaz hafifliğini yaşamak istiyorumm:))))
kilo bildirimimi yapıyorum 64.8 ,dün iftara amcamlar geldi ve tam 3 çeşit tatlı vardı ama her zaman olduğu gibi kendimi tutabildim
tabi cnm nasıl uygun görürsen
Günaydın kızlarrr
Kilo bildirimi war demi bugünöğğğğğğğ
Neyse gelelım saadete :)
Geçen hafta ; 78.7
Bu hafta ; 79.2
Gelen ; 500 gr
Bundan sonra 78.7 kıloya ınersem ınanmayın sakın ne zaman 77 lı rakamları gordum ozaman kılo vermıs sayıyorum kendımı
günaydın herkese
dün iftara 2 dk. kala regli oldum(
kilo bildirimi:52.2
gecen hafta 96.7
bu hafta 95.2 ama daha çok verebilirdim şu bagırsaklar beni mahvetti kısa zamanda kayısı alıp suda bekletmem lazım yoksa çok rahatsız oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?