Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen daha iyileşemedin değil mi gülüm, halin yoktu da onun için mi kolaya kaçtım dedin
kahvaltın erken saatte öğle yok akşama kadar sadece 1 meyve var akşamın da gayet güzel miktar az öz olmuş afiyet şifa olsun

İyi akşamlar arkadaşlar,
Menümü yazıvereyim bakalım beğenicekmisiniz
sabah 6:0 Domates
5 dilim salatalık
bir dilim ekmek

ara bir armut

öğle 2:00
iki kaşık domates salatası
1 küçük biber dolması
yarım kase yoğurt
bir dilim ekmek

akşam 7:30
bir kepçe mercimek çorbası
bir tabak salata
bir dilim ekmek
öğün araları sürekli çalışıp yorulduğumdan diyete uygun olan hersey mübahtır gibi geliyor

spor 65 dk
su 3lt
North River

yanlış yazmışım canım ya b. lahanası almıyoruz yerine alıyoruz yazmışım bir koymadılar 2dk oturup rahat okuyup yazayım kafam karışmış :)
benim izlediğim bir belgesel vardı adı neydi unuttum onda vücuda giren doğal yağların yağlı peynir süt t. yağı yoğurtla özellikle yağ oranı yüksekse bedendeki yağları da daha fazla erittiğini kanıtladılar dışkı tahlili yapıp bilimsel verilerle kanıtladılar hatta burada da yazmıştım yağlı süt içince bağırsakları sabun gibi kaplayıp fazla yağın emilmesine izin vermeden bağırsaktan atılmasını sağladığını oradan öğrenmiştim
sana zahmet o yazıyı kopyalayabilirsen paylaşır mısın

Ben menümü yaziyim
Sabah
Kıymalı yumurta 1 yumurtadan
Beyaz peynir
5 zeytin
Öğlen
Menemen 4 kaşık kadar
Beyaz peynir
Akşam
Tavuk sote 1 tabak
Salata
Ayran 2 bardak
Su 3 lt yi geçti
Spor 30 dk yürüyüş
çok güzel menü suyu da bol içmişsin sporun da var afiyet olsun

sabahın 6 sın da kahvaltı amanın çok erkenmiş gözünü bile zor açarsın
bence menün gayet güzel sporun şahane zaten afiyet olsun gülüm

afiyet olsun merve

badem cevizde güzel oluyor salatanın içinde ben seviyorum

Evet ceviz seviyorum

Bende onu merak ettim

askrhpozitif kadın olmak zor valla

North River 45 dk spor cicim

Kızlar bende kürümü içiyorum sonra yatar

dozun da yediysen bence çok büyük sorun olmaz olsa da yeni gelen hemen gider bir iki gün dikkat edersen gidiverir o yüzden stres yapma bol bol gezmiş yürümüşsün zaten gülüm

Spor Listesi

askrhpozitif =60+0+0+0+0+0+

Mefkurem =65+75+0+0+73+?

North River =0+0+30+30+60+0+

@CeruleanSins =0+?+?+?+?+?+

plasticwoman =0+95+60+0+60+45

E ervam44 =0+100+55+30+50+85

ekim2009 =45+50+5+50+35+0
@ayulduzz =45+0+60+90+0+?+

befitlady =0+45+60+45+0+0

Mehlikatun = 15+100+20+90+0+85+

@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için, Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır

? = menü paylasilmadigini gösterir

Evet canım yaş sendromu herşeyi ben yaparım modunda yanlışlıkla bidokun kıyamet kopuyor WC ye gittik kıyafetini kendisi cikaracakmis dalgınlığıma geldi çıkardım sinir krizleri günde bı kaç kere yaşıyoruz onun yanı sıra dili iyice çözüldü valla susmuyor zaten olumsuzluk yanında bı olumluluk getiriyor
Çevre kalabalık olunca şımarmıştır :)
Gitmedimi ablangil
Yok abla 27sinde gidecekler bende 26si akşam gidiyorum zaten tatile bakalım ben bı amelîyatoni olsunda
Üşüttüm abla çok kötü onun sancısı valla geçmiş olsun
Ay Merve bı test daha mı yapsan ben oldum senin üstüne
Dağıtmaya razıyım Merve bu ayrı bir durum valla bı bilmişlik bı ben bilirim sanırım gerçek yaş sendromu bu öncekiler fragmanmis
North River nasılsın gülüm bu gün göremedim seni merak ettim
gecelerin kadını oldum kk da abla ancak geldim ablamlar Ankara'da ya bizdeyiz ya annenlerde onun dışında da tatil alışverişi eş dosttan var şükür bitmiyor yetmiyor gün

Günaydın herkese uyuyamıyorum ya valla iyice yarasa moduna bağladım
Annemin kardiyoloji muayenesi iyi büyük ihtimalle varistenmis damar tıkanıklığı vs yok kalple ilgili damar ayrıntılı usgside bir ay sonra ameliyata engel birşey yok şuanda
Bir taraftan da da kışlık işleri yapıyoruz tarhana vs annemin evinde temizledik zaten titiz kadındır temizdir benim evse almış başını gidiyor çokta tın tın yaylaya çıkacağımız için kuzeye kendimize uzun kollu birşeyler aldım ki sezon başlamış zaten bilin ki hava soguyacak kis benim mevsimim zaten yaz boyu ödem tutmaktan bir hal oluyorum

Bende çok severim ama hem daha iyi doyup hem de az kalorili sağlıklı beslenmen için dedim canım patatesi sevmeyen ölsün yoksa benim gözümde

Teşekkürler canım ekmek yemiyorum ama sabahları bazen yoğurt yediğimde yulaf yiyorum ekmek yerine daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum

Ben beğendim afiyet olsun

bir derdim var bölümün de bir konuda biriyle tartışmış büyük ihtimal o kişi de şikayet etmiştir galiba ondan banlanmış

Hmm anladım

Annen için sevindim canım Allah başımızdan eksik etmesin
Kışlık hazırlıklarını çok seviyorum ben bi türlü başlayamadım

Of ya hiç soğumasın istiyorum ((

Günaydın kızlar

Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…