- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.441
sen daha iyileşemedin değil mi gülüm, halin yoktu da onun için mi kolaya kaçtım dedinMenü yazayım bugün hep kolaya kaçtım
(08:30)
2 yağda yumurta ( 1ck tereyağla)
1 dilim ekmek
(15:00)
1 nektarı ( bugün uzum yemedim)
19:10
3,4 kaşık domates salatası
Kıymalı yumurta ( 2 yumurta soğan, yeşil biber, kırmızı biber ) eşim ile paylaştım
1 dilim ekmek
Su:1 ,5 lt
Spor yok
yanlış yazmışım canım ya b. lahanası almıyoruz yerine alıyoruz yazmışım bir koymadılar 2dk oturup rahat okuyup yazayım kafam karışmış :)tabi damak tadı meselesi cnm
Bürüksel lahanasıda hiç sevmem
Bi kaç kere aldım yiyemedim artık almıyorum evdekiler zaten yemiyor
Bunu düşünmeside çok güzel cnm
Geçen gün yazdığım fitekran sayfasında sağlıklo kilo vermek için
Karbonu azaltın proyu orta derece de alın yağı artırın diyodu tabiki faydalı yağları
Yapılmış araştırmalar testlerden örnekler vermiş çok bilgilendirici Bi yazı
çok güzel menü suyu da bol içmişsin sporun da var afiyet olsunBen menümü yaziyim
Sabah
Kıymalı yumurta 1 yumurtadan
Beyaz peynir
5 zeytin
Öğlen
Menemen 4 kaşık kadar
Beyaz peynir
Akşam
Tavuk sote 1 tabak
Salata
Ayran 2 bardak
Su 3 lt yi geçti
Spor 30 dk yürüyüş
sabahın 6 sın da kahvaltı amanın çok erkenmiş gözünü bile zor açarsınİyi akşamlar arkadaşlar,
Menümü yazıvereyim bakalım beğenicekmisiniz
sabah 6:0 Domates
5 dilim salatalık
bir dilim ekmek
ara bir armut
öğle 2:00
iki kaşık domates salatası
1 küçük biber dolması
yarım kase yoğurt
bir dilim ekmek
akşam 7:30
bir kepçe mercimek çorbası
bir tabak salata
bir dilim ekmek
öğün araları sürekli çalışıp yorulduğumdan diyete uygun olan hersey mübahtır gibi geliyor
spor 65 dk
su 3lt
North River
afiyet olsun merve
badem cevizde güzel oluyor salatanın içinde ben seviyorum
Selam ablacım. Az önce eve geldim.
Diyetime uyamadım. Apartta kalırken sorun olmadı da görümcemdeyken ne piştiyse ondan az miktarda yedim.
Bunlardan örnek verecek olursam.
Bir akşam yemeğinde pizza vardı. Dün akşam mantı vardı. 2 kere de 1 er dilim kek yedim. (Öğle saatinde) Günlük kalori miktarımı geçmesem bile yediklerim yememem gereken şeyler.
Daha kötü bir şey var. Diyetisyen aradı cuma günkü randevumu iptal etti. Özel bir işi çıkmış. Ben tartı değişikliği yapıp ev tartımı bildireceğim. Bundan sonra böyle bir daha böyle bir şeyle karşılaşmayayım.
@CeruleanSins niye banlandı ki
bir derdim var bölümün de bir konuda biriyle tartışmış büyük ihtimal o kişi de şikayet etmiştir galiba ondan banlanmışEvet ceviz seviyorum
Bende onu merak ettim
askrhpozitif kadın olmak zor valla
North River 45 dk spor cicim
Kızlar bende kürümü içiyorum sonra yatar
dozun da yediysen bence çok büyük sorun olmaz olsa da yeni gelen hemen gider bir iki gün dikkat edersen gidiverir o yüzden stres yapma bol bol gezmiş yürümüşsün zaten gülümSelam ablacım. Az önce eve geldim.
Diyetime uyamadım. Apartta kalırken sorun olmadı da görümcemdeyken ne piştiyse ondan az miktarda yedim.
Bunlardan örnek verecek olursam.
Bir akşam yemeğinde pizza vardı. Dün akşam mantı vardı. 2 kere de 1 er dilim kek yedim. (Öğle saatinde) Günlük kalori miktarımı geçmesem bile yediklerim yememem gereken şeyler.
Daha kötü bir şey var. Diyetisyen aradı cuma günkü randevumu iptal etti. Özel bir işi çıkmış. Ben tartı değişikliği yapıp ev tartımı bildireceğim. Bundan sonra böyle bir daha böyle bir şeyle karşılaşmayayım.
Evet canım yaş sendromu herşeyi ben yaparım modunda yanlışlıkla bidokun kıyamet kopuyor WC ye gittik kıyafetini kendisi cikaracakmis dalgınlığıma geldi çıkardım sinir krizleri günde bı kaç kere yaşıyoruz onun yanı sıra dili iyice çözüldü valla susmuyor zaten olumsuzluk yanında bı olumluluk getiriyorÇok tatlılar bende gülümsüyorum ama bi yandan da üzülüyorum medya önünde bu çocukların heba olmasına
Bende bugün bol kardio bol ağırlık yapıcam
Yoğunluğunu atlat ve gel canım özledik oğlun neden atarlı yaş sendromları mı acaba
Yok abla 27sinde gidecekler bende 26si akşam gidiyorum zaten tatile bakalım ben bı amelîyatoni olsundaÇevre kalabalık olunca şımarmıştır :)
Gitmedimi ablangil
Üşüttüm abla çok kötü onun sancısı valla geçmiş olsunşu an kafamı zor tutuyorum :))
sabah beri göğsümün sol tarafta bir batma var 2 gündür ara ara oluyordu bu gün çok sık olmaya başladı 2 gecedir hava baya soğuk ben balkon kapısını dayayıp uyuyunca yel vurmuş galiba eşim teşhisi böyle koydu haklı büyük ihtimal sırtım üşüyünce hemen midem bulanır ona uyanırım 2 gece önce de bulantıya uyanmıştım
şirinler kasabasın da olsak kesin benim adım uykucu şirin olurdu uykuyu çok severim gece hava serinleyince bende uyku falan kalmıyor ama :)
Ay Merve bı test daha mı yapsan ben oldum senin üstünelahana bazısına yaramıyor Aksine şişlik yapabiliyor canım ben bı kere denemistim elim boş döndüm
Senin azda olsa başlamış canım ben hala olamadım acaba diyorum test negatif çıktı gerçi ama bakalım sol gogusum süt inecek gibi sızlıyor
Annen ne durumda canım humada çok fena evde ortaya çıkarmadik eşya bırakmadı topla temizle iyice yoruluyor
süpersin tatlım
gecelerin kadını oldum kk daNorth River nasılsın gülüm bu gün göremedim seni merak ettim
Bı konuşma yüzünden abla uzun surmez galiba@CeruleanSins niye banlandı ki
Fındık toplamaya gidiyoruz o sebepten erken oluyor mecburen, şimdi kahvaltı yapıp çıkacaz yine erkendensabahın 6 sın da kahvaltı amanın çok erkenmiş gözünü bile zor açarsın
bence menün gayet güzel sporun şahane zaten afiyet olsun gülüm
Bu hormoncuk benim istediğimi yaptığı müddetçe ben de böyle davranırım. Inşallah ise yarar 2 öğün bana. Bu şekilde beslenmek hoşuma gitti. Aklım durmadan yemekte olmuyor
Salata süper ya. Hem gözü hem mideyi dolduruyor. Ben de salatayı seviyorum
Aha biri benden az su içmiş. Canım sen hastaydın bir de bol su içmelisin.
Patatesi çok severim ne yazıkki. O yüzden porsiyonu küçültmek daha damak tadima uygun oldu
Çok güzel bir mönü olmus
Inşallah gezmeler bol bol kalori yakmistir
Afiyet olsun. Ekmek yememen büyük bir artu. Gayet sağlıklı bir menü. Cuma iyi bir sonuç alırsın diye düşünüyorum.
Olumsuz düşünme Eda belki de değişiklik iyi gelir güzel bir sonuç alırsın.
İyi akşamlar arkadaşlar,
Menümü yazıvereyim bakalım beğenicekmisiniz
sabah 6:0 Domates
5 dilim salatalık
bir dilim ekmek
ara bir armut
öğle 2:00
iki kaşık domates salatası
1 küçük biber dolması
yarım kase yoğurt
bir dilim ekmek
akşam 7:30
bir kepçe mercimek çorbası
bir tabak salata
bir dilim ekmek
öğün araları sürekli çalışıp yorulduğumdan diyete uygun olan hersey mübahtır gibi geliyor
spor 65 dk
su 3lt
North River
bir derdim var bölümün de bir konuda biriyle tartışmış büyük ihtimal o kişi de şikayet etmiştir galiba ondan banlanmış
Günaydın herkeseuyuyamıyorum ya valla iyice yarasa moduna bağladım
Annemin kardiyoloji muayenesi iyi büyük ihtimalle varistenmis damar tıkanıklığı vs yok kalple ilgili damar ayrıntılı usgside bir ay sonra ameliyata engel birşey yok şuanda
Bir taraftan da da kışlık işleri yapıyoruz tarhana vs annemin evinde temizledik zaten titiz kadındır temizdir benim evse almış başını gidiyor çokta tın tınyaylaya çıkacağımız için kuzeye kendimize uzun kollu birşeyler aldım ki sezon başlamış zaten bilin ki hava soguyacak kis benim mevsimim zaten yaz boyu ödem tutmaktan bir hal oluyorum
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?