- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.461
icemedim nedense ama yatmadan önce tamamladımBu hormoncuk benim istediğimi yaptığı müddetçe ben de böyle davranırım. Inşallah ise yarar 2 öğün bana. Bu şekilde beslenmek hoşuma gitti. Aklım durmadan yemekte olmuyor
Salata süper ya. Hem gözü hem mideyi dolduruyor. Ben de salatayı seviyorum
Aha biri benden az su içmiş. Canım sen hastaydın bir de bol su içmelisin.
Patatesi çok severim ne yazıkki. O yüzden porsiyonu küçültmek daha damak tadima uygun oldu
Çok güzel bir mönü olmus
Inşallah gezmeler bol bol kalori yakmistir
boğazlar geçti grip geldi ablasen daha iyileşemedin değil mi gülüm, halin yoktu da onun için mi kolaya kaçtım dedin
kahvaltın erken saatte öğle yok akşama kadar sadece 1 meyve var akşamın da gayet güzel miktar az öz olmuş afiyet şifa olsun
Güzel canımİyi akşamlar arkadaşlar,
Menümü yazıvereyim bakalım beğenicekmisiniz
sabah 6:0 Domates
5 dilim salatalık
bir dilim ekmek
ara bir armut
öğle 2:00
iki kaşık domates salatası
1 küçük biber dolması
yarım kase yoğurt
bir dilim ekmek
akşam 7:30
bir kepçe mercimek çorbası
bir tabak salata
bir dilim ekmek
öğün araları sürekli çalışıp yorulduğumdan diyete uygun olan hersey mübahtır gibi geliyor
spor 65 dk
su 3lt
@nanekekik
Bdvden dolayı banlanmiss sanırım@CeruleanSins niye banlandı ki
Gidip alayım bari bahar benom adam havalara uçtu ihtimali olmasına bile hadi inşallah deyip duruyorSpor Listesi
askrhpozitif =60+0+0+0+0+0+
Mefkurem =65+75+0+0+73+?
@nanekekik =0+0+30+30+60+0+
@CeruleanSins =0+?+?+?+?+?+
plasticwoman =0+95+60+0+60+45
E ervam44 =0+100+55+30+50+85
ekim2009 =45+50+5+50+35+0
@ayulduzz =45+0+60+90+0+?+
befitlady =0+45+60+45+0+0
Mehlikatun = 15+100+20+90+0+85+
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Evet canım yaş sendromu herşeyi ben yaparım modunda yanlışlıkla bidokun kıyamet kopuyor WC ye gittik kıyafetini kendisi cikaracakmis dalgınlığıma geldi çıkardım sinir krizleri günde bı kaç kere yaşıyoruz onun yanı sıra dili iyice çözüldü valla susmuyor zaten olumsuzluk yanında bı olumluluk getiriyor
Yok abla 27sinde gidecekler bende 26si akşam gidiyorum zaten tatile bakalım ben bı amelîyatoni olsunda
Üşüttüm abla çok kötü onun sancısı valla geçmiş olsun
Ay Merve bı test daha mı yapsan ben oldum senin üstüne
Dağıtmaya razıyım Merve bu ayrı bir durum valla bı bilmişlik bı ben bilirim sanırım gerçek yaş sendromu bu öncekiler fragmanmis
gecelerin kadını oldum kk daabla ancak geldim ablamlar Ankara'da ya bizdeyiz ya annenlerde onun dışında da tatil alışverişi eş dosttan var şükür bitmiyor yetmiyor gün
günaydın canım kolay gelsin Burdada dünden beri yağmur var annende inşallah bir an önce derdine şifa bulur canımGünaydın herkeseuyuyamıyorum ya valla iyice yarasa moduna bağladım
Annemin kardiyoloji muayenesi iyi büyük ihtimalle varistenmis damar tıkanıklığı vs yok kalple ilgili damar ayrıntılı usgside bir ay sonra ameliyata engel birşey yok şuanda
Bir taraftan da da kışlık işleri yapıyoruz tarhana vs annemin evinde temizledik zaten titiz kadındır temizdir benim evse almış başını gidiyor çokta tın tınyaylaya çıkacağımız için kuzeye kendimize uzun kollu birşeyler aldım ki sezon başlamış zaten bilin ki hava soguyacak kis benim mevsimim zaten yaz boyu ödem tutmaktan bir hal oluyorum
günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın. Bugün tartıdan memnunum insallah yarın daha da memnun olayım. Çok aminGünaydın kızlar yarın tartı var çok merak ediyorum
vah vah grip sezonu açılmış sizin ev de çok geçmiş olsun doktora gitsen iyi olacak gülüm ilacını verir iyileşme dönemin kısa sürer hiç değilseicemedim nedense ama yatmadan önce tamamladım
boğazlar geçti grip geldi abla
Güzel canım
Bdvden dolayı banlanmiss sanırım
Gidip alayım bari bahar benom adam havalara uçtu ihtimali olmasına bile hadi inşallah deyip duruyor
günaydın canım kolay gelsin Burdada dünden beri yağmur var annende inşallah bir an önce derdine şifa bulur canım
günaydın canım
şükür sorun yokmuş hayırlısıyla 1 ay geçsin ameliyatını olsun sağ selamet , titizlenip iyileşmeden işe güce dalmasına zaten izin vermezsiniz , 2 aya her şey normale dönerGünaydın herkeseuyuyamıyorum ya valla iyice yarasa moduna bağladım
Annemin kardiyoloji muayenesi iyi büyük ihtimalle varistenmis damar tıkanıklığı vs yok kalple ilgili damar ayrıntılı usgside bir ay sonra ameliyata engel birşey yok şuanda
Bir taraftan da da kışlık işleri yapıyoruz tarhana vs annemin evinde temizledik zaten titiz kadındır temizdir benim evse almış başını gidiyor çokta tın tınyaylaya çıkacağımız için kuzeye kendimize uzun kollu birşeyler aldım ki sezon başlamış zaten bilin ki hava soguyacak kis benim mevsimim zaten yaz boyu ödem tutmaktan bir hal oluyorum
gece baktım öğrendim :)Bı konuşma yüzünden abla uzun surmez galiba
allah kolaylık versin ellerin hala şiş mi gülümFındık toplamaya gidiyoruz o sebepten erken oluyor mecburen, şimdi kahvaltı yapıp çıkacaz yine erkenden
ellerim hâlâ şiş, yokuşlarda ayaklarım da şişti, fındık toplama bitene kadar geçmiyor malesef. bu şişlikler çok artı yaparmı acaba.allah kolaylık versin ellerin hala şiş mi gülüm
Günaydın. Bugün tartıdan memnunum insallah yarın daha da memnun olayım. Çok amin
Günaydın canım hadi hayırlısı bakalımGünaydın. Bugün tartıdan memnunum insallah yarın daha da memnun olayım. Çok amin
Günaydın abla
Gittim bugün abla ilaç verdivah vah grip sezonu açılmış sizin ev de çok geçmiş olsun doktora gitsen iyi olacak gülüm ilacını verir iyileşme dönemin kısa sürer hiç değilse
günaydın ablaGünaydın herkese
@nanekekik bahar annen adına sevindim kötü bişey yokmuş
Çarşamba spor bildirimi 68 dk yürüyüş
Benim de hedef 1.5 yarim için insallah verebilirim. Yuzdeyi düşürmek istemiyorum.İnşallah canım bende eksideyim bakalım eksi kaç olcak ama bi aksilik olamaz ise bugün eksi gibi duruyor yarına -1 di hedef tutmayabilir belki ama yanaşır gibi
Ben de klasik kahvaltımi yaptım. Çay keyfi yapiyorumNapıyosunuz hatunlar ben kahvaltımı yoğurtla yaptım bugün öğlene henüz bişey hazırlamadım kızlar uyudu az sonra mutfağa geçicem
Benim de hedef 1.5 yarim için insallah verebilirim. Yuzdeyi düşürmek istemiyorum.
Ben de klasik kahvaltımi yaptım. Çay keyfi yapiyorum
Hem o kadar yoruluyorsun az gelmedi mi bu yediklerin, sabah hiç değilse peynir ya da yumurta mı yesen tatlım?İyi akşamlar arkadaşlar,
Menümü yazıvereyim bakalım beğenicekmisiniz
sabah 6:0 Domates
5 dilim salatalık
bir dilim ekmek
ara bir armut
öğle 2:00
iki kaşık domates salatası
1 küçük biber dolması
yarım kase yoğurt
bir dilim ekmek
akşam 7:30
bir kepçe mercimek çorbası
bir tabak salata
bir dilim ekmek
öğün araları sürekli çalışıp yorulduğumdan diyete uygun olan hersey mübahtır gibi geliyor
spor 65 dk
su 3lt
@nanekekik
Aynen hiç bir işe vakit yetmiyor gibi geliyor bana. Rabbim bereketlendirsin vaktimizi.gecelerin kadını oldum kk daabla ancak geldim ablamlar Ankara'da ya bizdeyiz ya annenlerde onun dışında da tatil alışverişi eş dosttan var şükür bitmiyor yetmiyor gün
Kalple ilgili sorun olmaması çok sevindirici Baharım, inşallah ametliyatı da iyi geçer.Günaydın herkeseuyuyamıyorum ya valla iyice yarasa moduna bağladım
Ayy ne heyecanlı Merve, kendini nasıl hissediyorsun, sabah bulantın falan var mı? Kızın da büyümüş artık abla olabilirGidip alayım bari bahar benom adam havalara uçtu ihtimali olmasına bile hadi inşallah deyip duruyor
günaydın canım kolay gelsin Burdada dünden beri yağmur var annende inşallah bir an önce derdine şifa bulur canım
Senin için de hepimiz için de çok aminGünaydın. Bugün tartıdan memnunum insallah yarın daha da memnun olayım. Çok amin
Sabah kalktığında oluyor mu şişlik, gece dinlenince geçer belki.ellerim hâlâ şiş, yokuşlarda ayaklarım da şişti, fındık toplama bitene kadar geçmiyor malesef. bu şişlikler çok artı yaparmı acaba.
İyi olmuş doktora gidip ilaç alman.Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım
Günaydın abla
Gittim bugün abla ilaç verdi
günaydın abla
Bir sefer de mi 68 dk yürüdün canım yoksa iki sefer de mi? Sanki ben vücut 40 dk'dan sonra yağ yakmaya başlıyor diye duymuştum. Doğru mu acaba? Bana mantıklı gelmiyor ama ne zaman 30 dk yürüsem aklıma geliyor...Günaydın herkese
@nanekekik bahar annen adına sevindim kötü bişey yokmuş
Çarşamba spor bildirimi 68 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?