Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

icemedim nedense ama yatmadan önce tamamladım

boğazlar geçti grip geldi abla

Güzel canım
Bdvden dolayı banlanmiss sanırım
Gidip alayım bari bahar benom adam havalara uçtu ihtimali olmasına bile hadi inşallah deyip duruyor
günaydın canım kolay gelsin Burdada dünden beri yağmur var annende inşallah bir an önce derdine şifa bulur canım

Günaydın kızlar
günaydın canım

vah vah grip sezonu açılmış sizin ev de çok geçmiş olsun doktora gitsen iyi olacak gülüm ilacını verir iyileşme dönemin kısa sürer hiç değilse

şükür sorun yokmuş hayırlısıyla 1 ay geçsin ameliyatını olsun sağ selamet , titizlenip iyileşmeden işe güce dalmasına zaten izin vermezsiniz , 2 aya her şey normale döner
maşallah çalışkansınız kışlıkları sağlıkla ağız tadıyla yiyin gülüm
şu uyku problemini alışkanlık olmadan çözsen iyi olacak tüm gün yorulup birde üst üste uykusuz kalırsan vücut direncin düşer gülüm aman haa

Günaydın. Bugün tartıdan memnunum insallah yarın daha da memnun olayım. Çok amin
Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım
Günaydın abla
vah vah grip sezonu açılmış sizin ev de çok geçmiş olsun doktora gitsen iyi olacak gülüm ilacını verir iyileşme dönemin kısa sürer hiç değilse
Gittim bugün abla ilaç verdi
Günaydın herkese

@nanekekik bahar annen adına sevindim kötü bişey yokmuş

Çarşamba spor bildirimi 68 dk yürüyüş
günaydın abla

İnşallah canım bende eksideyim bakalım eksi kaç olcak ama bi aksilik olamaz ise bugün eksi gibi duruyor yarına -1 di hedef tutmayabilir belki ama yanaşır gibi
Benim de hedef 1.5 yarim için insallah verebilirim. Yuzdeyi düşürmek istemiyorum.
Napıyosunuz hatunlar ben kahvaltımı yoğurtla yaptım bugün öğlene henüz bişey hazırlamadım kızlar uyudu az sonra mutfağa geçicem
Ben de klasik kahvaltımi yaptım. Çay keyfi yapiyorum

Herkese merhaba,
Perşembemiz mübarek olsun arkadaşlar.... Ben bugün sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. Öğlen brokoli haşlaması düşünüyorum, akşam da yoğurt. Yoksa durum vahim. Hani metabolizman iyi diyordunuz bana artık o kadar kaçamak da yapmıyorum ama resmen gr gr iniyorum bu kiloda.... içimdeki hipotiroidi ve insülin direnci kendini gösterdi sanırım. Neyse ki iyi günümdeyim moralimi bozmuyorum. Bugün çok dikkat edip yarın ki minik eksimi sevgiyle kucaklamayı düşünüyorum

Hem o kadar yoruluyorsun az gelmedi mi bu yediklerin, sabah hiç değilse peynir ya da yumurta mı yesen tatlım?
gecelerin kadını oldum kk da abla ancak geldim ablamlar Ankara'da ya bizdeyiz ya annenlerde onun dışında da tatil alışverişi eş dosttan var şükür bitmiyor yetmiyor gün
Aynen hiç bir işe vakit yetmiyor gibi geliyor bana. Rabbim bereketlendirsin vaktimizi.
Kalple ilgili sorun olmaması çok sevindirici Baharım, inşallah ametliyatı da iyi geçer.
Ayy ne heyecanlı Merve, kendini nasıl hissediyorsun, sabah bulantın falan var mı? Kızın da büyümüş artık abla olabilir Testler erken yapılınca yanlış sonuç gösterebiliyor, sen yeni bir test yap en iyisi
Günaydın. Bugün tartıdan memnunum insallah yarın daha da memnun olayım. Çok amin
Senin için de hepimiz için de çok amin
ellerim hâlâ şiş, yokuşlarda ayaklarım da şişti, fındık toplama bitene kadar geçmiyor malesef. bu şişlikler çok artı yaparmı acaba.
Sabah kalktığında oluyor mu şişlik, gece dinlenince geçer belki.
Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım

Günaydın abla

Gittim bugün abla ilaç verdi
günaydın abla
İyi olmuş doktora gidip ilaç alman.

Günaydın herkese

@nanekekik bahar annen adına sevindim kötü bişey yokmuş

Çarşamba spor bildirimi 68 dk yürüyüş
Bir sefer de mi 68 dk yürüdün canım yoksa iki sefer de mi? Sanki ben vücut 40 dk'dan sonra yağ yakmaya başlıyor diye duymuştum. Doğru mu acaba? Bana mantıklı gelmiyor ama ne zaman 30 dk yürüsem aklıma geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…