- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.481
1 seferde cnm aralıksız tempoluBir sefer de mi 68 dk yürüdün canım yoksa iki sefer de mi? Sanki ben vücut 40 dk'dan sonra yağ yakmaya başlıyor diye duymuştum. Doğru mu acaba? Bana mantıklı gelmiyor ama ne zaman 30 dk yürüsem aklıma geliyor...
canım işçi çalıştırmıyor sinüzit galiba zor valla çay kadar pis değil ama sürekli yokuş yukarı birde öncesinde fındık dibi temizliği vs var hepsini siz mı yapıyorsunuzFındık toplamaya gidiyoruz o sebepten erken oluyor mecburen, şimdi kahvaltı yapıp çıkacaz yine erkenden
Amin canım Allah sevdiklerinize güzel ömür versin bu dünyası da öbür dunyasida güzel olsunHmm anladım
Annen için sevindim canım Allah başımızdan eksik etmesin
Kışlık hazırlıklarını çok seviyorum ben bi türlü başlayamadım
Of ya hiç soğumasın istiyorum((
Günaydın
Antibiyotikte etki etmiş olabilir ama bence bı test daha yap geç döllenmeden çıkmıyor ablamın 10gun geçip boş çıktı testler yegwnimde zorla gönderdim kana hissediyorum hamilesin diye kan sonucuna şok olmuştuicemedim nedense ama yatmadan önce tamamladım
boğazlar geçti grip geldi abla
Güzel canım
Bdvden dolayı banlanmiss sanırım
Gidip alayım bari bahar benom adam havalara uçtu ihtimali olmasına bile hadi inşallah deyip duruyor
günaydın canım kolay gelsin Burdada dünden beri yağmur var annende inşallah bir an önce derdine şifa bulur canım
günaydın canım
Kocamannn amin diyorum
Alistim bile galiba hiç mütemadiyen deliksiz uyuyamıyorum bı turlu yorum gece gece evi belkıde kuzey başka odada diye bilmiyorum beynim uyumuyor amaşükür sorun yokmuş hayırlısıyla 1 ay geçsin ameliyatını olsun sağ selamet , titizlenip iyileşmeden işe güce dalmasına zaten izin vermezsiniz , 2 aya her şey normale döner
maşallah çalışkansınız kışlıkları sağlıkla ağız tadıyla yiyin gülüm
şu uyku problemini alışkanlık olmadan çözsen iyi olacak tüm gün yorulup birde üst üste uykusuz kalırsan vücut direncin düşer gülüm aman haa
İnşallah istediğin gibi olur canımTartıdan önce son vuruş günü. Bu akşam maydonoz limon su da yapacağım. Ödemler de gitsin. Her hafta 1.5 kilo hedefimi tutturabileyim 2.2 de gözüm yok şuan:))
Günaydın abla tatil dönüşü birde ben gideceğim benim odemlerimde sebebi ne acaba varisimde yok benimGünaydın herkese
North River bahar annen adına sevindim kötü bişey yokmuş
Çarşamba spor bildirimi 68 dk yürüyüş
Kız brokoliyi daha önce denedin mi eksi getiriyor mu brokoli yeyince artı çıkıyorum ben acayip şişlik yapıyorHerkese merhaba,
Perşembemiz mübarek olsun arkadaşlar.... Ben bugün sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. Öğlen brokoli haşlaması düşünüyorum, akşam da yoğurt. Yoksa durum vahim. Hani metabolizman iyi diyordunuz bana artık o kadar kaçamak da yapmıyorum ama resmen gr gr iniyorum bu kiloda.... içimdeki hipotiroidi ve insülin direnci kendini gösterdi sanırım. Neyse ki iyi günümdeyim moralimi bozmuyorum. Bugün çok dikkat edip yarın ki minik eksimi sevgiyle kucaklamayı düşünüyorum
sağol canım inşallahHem o kadar yoruluyorsun az gelmedi mi bu yediklerin, sabah hiç değilse peynir ya da yumurta mı yesen tatlım?
Aynen hiç bir işe vakit yetmiyor gibi geliyor bana. Rabbim bereketlendirsin vaktimizi.
Kalple ilgili sorun olmaması çok sevindirici Baharım, inşallah ametliyatı da iyi geçer.
Ayy ne heyecanlı Merve, kendini nasıl hissediyorsun, sabah bulantın falan var mı? Kızın da büyümüş artık abla olabilirTestler erken yapılınca yanlış sonuç gösterebiliyor, sen yeni bir test yap en iyisi
Senin için de hepimiz için de çok amin
Sabah kalktığında oluyor mu şişlik, gece dinlenince geçer belki.
İyi olmuş doktora gidip ilaç alman.
Selaaamlar ben geldim
Bugün sabah yarım muz yarım kase yoğurt yiyip yürüyüşe çıktım cook iyi geldi 40 dk yürüdüm eve geldim kahvaltımı yaptım 1 yumurta az peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin ile
Öğlen yulaflı tarçınlı yoğurt diye düşünüyorum
Akşamı bilmiyorum :) ne yaparım
Yarınki sonuclarımızı merak ediyorum iyi bir hafta çıkardık
Herkese merhaba,
Perşembemiz mübarek olsun arkadaşlar.... Ben bugün sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. Öğlen brokoli haşlaması düşünüyorum, akşam da yoğurt. Yoksa durum vahim. Hani metabolizman iyi diyordunuz bana artık o kadar kaçamak da yapmıyorum ama resmen gr gr iniyorum bu kiloda.... içimdeki hipotiroidi ve insülin direnci kendini gösterdi sanırım. Neyse ki iyi günümdeyim moralimi bozmuyorum. Bugün çok dikkat edip yarın ki minik eksimi sevgiyle kucaklamayı düşünüyorum
Yeşil mercimek çorbası içiyorum yemeği kıvamında olmuş bi kase de yoğurt sabah musli ve süt yedim kan ilacının yan etkisi WC çıkamamak o yüzden bugün içmedim sabahla musli yedim ki yarına sorun yaşamayayım
Süper senin yarın sonuçların güzel olacak bence
Minik eksiler bol olsun insallahhhhHerkese merhaba,
Bir-kac gündür epeyce sessiz burası gerçekten. Mantı yemeyeceksin dı mi sekerim perşembe persembeKızlar selam durgunlaşmış burası kaçamak Yok di mi :)) bende sabah hastaneye gittim ofise geldim işler birikmiş onları toparladım şimdi kısmi boşa çıktım gibi yemeğe gidicem mantı varmış :))
Hayırlı zamanda nasip olsun insallahİkinci testide yaptım negatifbu regl hala gelmedi
North River benimde korunurken olmuştu esim ondan ümitli gerçi hala acaba diyorm goguslerim sizlamakta belirtiler var ama teste yok hayırlısı
Edibe12 canım hedefe ulaşınca istiyorm aslında kilolu hamilelik çok zor oluyor hadi ilk hamileliğinde kilo verdimde bundada aynısı olacağı ne malum
Hiç belli olmaz bence Merve abla inşallah hayırlı zamanda olsun :)İkinci testide yaptım negatifbu regl hala gelmedi
North River benimde korunurken olmuştu esim ondan ümitli gerçi hala acaba diyorm goguslerim sizlamakta belirtiler var ama teste yok hayırlısı
Edibe12 canım hedefe ulaşınca istiyorm aslında kilolu hamilelik çok zor oluyor hadi ilk hamileliğinde kilo verdimde bundada aynısı olacağı ne malum
Güne yürüyüşle başlamak süper birşey. Çok iyi gelmiştir tabiSelaaamlar ben geldim
Bugün sabah yarım muz yarım kase yoğurt yiyip yürüyüşe çıktım cook iyi geldi 40 dk yürüdüm eve geldim kahvaltımı yaptım 1 yumurta az peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin ile
Canım bir gün içmemek tuvalet problemini hallediyor mu. Kan ilacı çok kötü o konudaYeşil mercimek çorbası içiyorum yemeği kıvamında olmuş bi kase de yoğurt sabah musli ve süt yedim kan ilacının yan etkisi WC çıkamamak o yüzden bugün içmedim sabahla musli yedim ki yarına sorun yaşamayayım
En as 40 dk yapayım ben de o zaman. Zencefil ve zerdeçal iyi fikir katarım bu akşam.1 seferde cnm aralıksız tempolu
20-30 dk sonra yağ yakımı başlıyor diye biliyorum
Vücut önce karbonu glikozu kullanıyor sonra yağa geçiyor
Bunu, bi arabaya gaz vermiş tam hızlacakken fren basmaya benzetiyolar kısa sürede spora son vermeyi
Tabiki hiç yapmamaktan iyidir zamanla artar
Akşamda yoğurduna 1 er çk zencefil zerdeçal tarçın koyarsan iyi olur
Hem daha tok tutar hemde yağ yakar
Haklsın Bahar brokoli de lahana gibi yaparsa riske girmeyeyim. Bugün peynirli salata yiyeyim brokoli yarına kalsıncanım işçi çalıştırmıyor sinüzit galiba zor valla çay kadar pis değil ama sürekli yokuş yukarı birde öncesinde fındık dibi temizliği vs var hepsini siz mı yapıyorsunuz
Amin canım Allah sevdiklerinize güzel ömür versin bu dünyası da öbür dunyasida güzel olsun
Antibiyotikte etki etmiş olabilir ama bence bı test daha yap geç döllenmeden çıkmıyor ablamın 10gun geçip boş çıktı testler yegwnimde zorla gönderdim kana hissediyorum hamilesin diye kan sonucuna şok olmuştubenim kimse öyle keşke olsaydın diyor regl olunca üzülüyor hayır korunuyoruz beklentisi de saçma gerçi ilk gebeligim korunurken olmuştu :)
Kocamannn amin diyorum
Alistim bile galiba hiç mütemadiyen deliksiz uyuyamıyorum bı turlu yorum gece gece evi belkıde kuzey başka odada diye bilmiyorum beynim uyumuyor ama
İnşallah istediğin gibi olur canım
Günaydın abla tatil dönüşü birde ben gideceğim benim odemlerimde sebebi ne acaba varisimde yok benim
Kız brokoliyi daha önce denedin mi eksi getiriyor mu brokoli yeyince artı çıkıyorum ben acayip şişlik yapıyor
sağol canım inşallah
Evet notunu destekliyorum. Kuzey ve Huma'ya kardeş gelse iyi olur.Buzdolabı balkondaki büyük erzak dolabıni sildim evi süpürdüm kuzey uyurken paspas toz alma Faslı akşamda eltimin doğum gunusunu kutlayacagiz yarında piknik var ertesi gün akşam yine güzel bir yer akşam mini piknik tarzı gideceğiz annemi ve çocukları gezdiriyoruz bol bol inanın farklı yaş grubu iki çocuk bile çok yeğenim kuzeyi bilerek kızdırıyor kuzey onunla sürekli boğuşmak istiyor amca çocuklarıyla o araları o yakın o daha o sessiz o sakin oynuyorlar ovalla . kendime not: ikinci çocuk meselesini fala uzatma yaş farkı büyüdükçe sıkıntı daha çok
Sen bugün dikkat et yarın belki de güzel bir supriz olur. Beynimize pozitif mesajlar yollayalımVer cuma size bol eksileri getirsin ben tartildim tartı ne der bilmiyorum ama sanırım almasında vermedimde bı şişkinlik yada bı incelme yok
Mantı mı? Perşembe perşembe yapma CeydacığımKızlar selam durgunlaşmış burası kaçamak Yok di mi :)) bende sabah hastaneye gittim ofise geldim işler birikmiş onları toparladım şimdi kısmi boşa çıktım gibi yemeğe gidicem mantı varmış :))
Güne güzel başlamışsın dostum gerisi de böyle gelsin...Selaaamlar ben geldim
En hayırlı zamanda olur inşallah canım. Ama ben hamilelikte kesinlikle verirsin diye tahmin ediyorum. Metabolizma müthiş hızlanıyor sonuçta sen de bilinclisin. Valla tahminim şimdi hamile olsan doğumdan iki hafta sonta 65'in altında olacağına bahse bile girerim. Ama hedefine ulaşıp öyle geçiren hamileliği kafan daha rahat olur.İkinci testide yaptım negatifbu regl hala gelmedi
Şekerin zararlarını anlatıyomus izlemek gerek kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?