Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1 seferde cnm aralıksız tempolu
20-30 dk sonra yağ yakımı başlıyor diye biliyorum
Vücut önce karbonu glikozu kullanıyor sonra yağa geçiyor
Bunu, bi arabaya gaz vermiş tam hızlacakken fren basmaya benzetiyolar kısa sürede spora son vermeyi
Tabiki hiç yapmamaktan iyidir zamanla artar

Akşamda yoğurduna 1 er çk zencefil zerdeçal tarçın koyarsan iyi olur
Hem daha tok tutar hemde yağ yakar

Fındık toplamaya gidiyoruz o sebepten erken oluyor mecburen, şimdi kahvaltı yapıp çıkacaz yine erkenden
canım işçi çalıştırmıyor sinüzit galiba zor valla çay kadar pis değil ama sürekli yokuş yukarı birde öncesinde fındık dibi temizliği vs var hepsini siz mı yapıyorsunuz

Hmm anladım

Annen için sevindim canım Allah başımızdan eksik etmesin
Kışlık hazırlıklarını çok seviyorum ben bi türlü başlayamadım

Of ya hiç soğumasın istiyorum ((

Günaydın
Amin canım Allah sevdiklerinize güzel ömür versin bu dünyası da öbür dunyasida güzel olsun
Antibiyotikte etki etmiş olabilir ama bence bı test daha yap geç döllenmeden çıkmıyor ablamın 10gun geçip boş çıktı testler yegwnimde zorla gönderdim kana hissediyorum hamilesin diye kan sonucuna şok olmuştu benim kimse öyle keşke olsaydın diyor regl olunca üzülüyor hayır korunuyoruz beklentisi de saçma gerçi ilk gebeligim korunurken olmuştu :)
Kocamannn amin diyorum
Alistim bile galiba hiç mütemadiyen deliksiz uyuyamıyorum bı turlu yorum gece gece evi belkıde kuzey başka odada diye bilmiyorum beynim uyumuyor ama
Tartıdan önce son vuruş günü. Bu akşam maydonoz limon su da yapacağım. Ödemler de gitsin. Her hafta 1.5 kilo hedefimi tutturabileyim 2.2 de gözüm yok şuan:))
İnşallah istediğin gibi olur canım
Günaydın herkese

North River bahar annen adına sevindim kötü bişey yokmuş

Çarşamba spor bildirimi 68 dk yürüyüş
Günaydın abla tatil dönüşü birde ben gideceğim benim odemlerimde sebebi ne acaba varisimde yok benim
Kız brokoliyi daha önce denedin mi eksi getiriyor mu brokoli yeyince artı çıkıyorum ben acayip şişlik yapıyor
sağol canım inşallah

Buzdolabı balkondaki büyük erzak dolabıni sildim evi süpürdüm kuzey uyurken paspas toz alma Faslı akşamda eltimin doğum gunusunu kutlayacagiz yarında piknik var ertesi gün akşam yine güzel bir yer akşam mini piknik tarzı gideceğiz annemi ve çocukları gezdiriyoruz bol bol inanın farklı yaş grubu iki çocuk bile çok yeğenim kuzeyi bilerek kızdırıyor kuzey onunla sürekli boğuşmak istiyor amca çocuklarıyla o araları o yakın o daha o sessiz o sakin oynuyorlar ovalla . kendime not: ikinci çocuk meselesini fala uzatma yaş farkı büyüdükçe sıkıntı daha çok

Kızlar selam durgunlaşmış burası kaçamak Yok di mi :)) bende sabah hastaneye gittim ofise geldim işler birikmiş onları toparladım şimdi kısmi boşa çıktım gibi yemeğe gidicem mantı varmış :))

Selaaamlar ben geldim
Bugün sabah yarım muz yarım kase yoğurt yiyip yürüyüşe çıktım cook iyi geldi 40 dk yürüdüm eve geldim kahvaltımı yaptım 1 yumurta az peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin ile

Öğlen yulaflı tarçınlı yoğurt diye düşünüyorum

Akşamı bilmiyorum :) ne yaparım

Yarınki sonuclarımızı merak ediyorum iyi bir hafta çıkardık

Yeşil mercimek çorbası içiyorum yemeği kıvamında olmuş bi kase de yoğurt sabah musli ve süt yedim kan ilacının yan etkisi WC çıkamamak o yüzden bugün içmedim sabahla musli yedim ki yarına sorun yaşamayayım

Süper senin yarın sonuçların güzel olacak bence

Canımm bence güzel bii sonuç alcaksin :)
Diğer hafta en baştan başlıyoruz

Kan hapı uykuda yapıyo istahida fena açıyor kullansakta kullanmasakta bı dert

İkinci testide yaptım negatif bu regl hala gelmedi
North River benimde korunurken olmuştu esim ondan ümitli gerçi hala acaba diyorm goguslerim sizlamakta belirtiler var ama teste yok hayırlısı

Edibe12 canım hedefe ulaşınca istiyorm aslında kilolu hamilelik çok zor oluyor hadi ilk hamileliğinde kilo verdimde bundada aynısı olacağı ne malum

Minik eksiler bol olsun insallahhhh

Kızlar selam durgunlaşmış burası kaçamak Yok di mi :)) bende sabah hastaneye gittim ofise geldim işler birikmiş onları toparladım şimdi kısmi boşa çıktım gibi yemeğe gidicem mantı varmış :))
Bir-kac gündür epeyce sessiz burası gerçekten. Mantı yemeyeceksin dı mi sekerim perşembe persembe

Hayırlı zamanda nasip olsun insallah

Hiç belli olmaz bence Merve abla inşallah hayırlı zamanda olsun :)

Güne yürüyüşle başlamak süper birşey. Çok iyi gelmiştir tabi

Canım bir gün içmemek tuvalet problemini hallediyor mu. Kan ilacı çok kötü o konuda

En as 40 dk yapayım ben de o zaman. Zencefil ve zerdeçal iyi fikir katarım bu akşam.
Haklsın Bahar brokoli de lahana gibi yaparsa riske girmeyeyim. Bugün peynirli salata yiyeyim brokoli yarına kalsın
Evet notunu destekliyorum. Kuzey ve Huma'ya kardeş gelse iyi olur.
Ver cuma size bol eksileri getirsin ben tartildim tartı ne der bilmiyorum ama sanırım almasında vermedimde bı şişkinlik yada bı incelme yok
Sen bugün dikkat et yarın belki de güzel bir supriz olur. Beynimize pozitif mesajlar yollayalım
Mantı mı? Perşembe perşembe yapma Ceydacığım
Güne güzel başlamışsın dostum gerisi de böyle gelsin...
En hayırlı zamanda olur inşallah canım. Ama ben hamilelikte kesinlikle verirsin diye tahmin ediyorum. Metabolizma müthiş hızlanıyor sonuçta sen de bilinclisin. Valla tahminim şimdi hamile olsan doğumdan iki hafta sonta 65'in altında olacağına bahse bile girerim. Ama hedefine ulaşıp öyle geçiren hamileliği kafan daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…