- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.501
Bakalım hedef -1 haftalardır gram gram veriyorum yarın tartıda bir kilo en azından görmek istiyorum
Bir-kac gündür epeyce sessiz burası gerçekten. Mantı yemeyeceksin dı mi sekerim perşembe persembe
Güne yürüyüşle başlamak süper birşey. Çok iyi gelmiştir tabi
Canım bir gün içmemek tuvalet problemini hallediyor mu. Kan ilacı çok kötü o konuda
Maşallah bacima harika gidiyorsunMenümü yazayım beni tanıyamayan arkadaşlarıma :))))
Sabah : Musli + süt
Öğlen : yeşil mercimek yemeği (çorba demişler ama yemeği gibiydi) + 1 dolu kase yoğurt
Akşam : ton balıklı salata
Suyum Zaten 3,5 lt olur
7 karışım bitki çayımı içicem şimdi
Dün kürümü içtim bugünde içeceğim
Maşallah bacima harika gidiyorsun
Selam yoldaşlar dün esimle dışarı çıktık demiştik akşama çaya kuzen geldi bizde kaldılar bugünde birlikte yiz yarın Hollanda ya donuş yapicaklar ...
Dünkü menüm
Kahvaltı domatesli biber sote
3 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalık yeşillik
1dilim çavdar 2 ceviz
Arada soda ile ayran içtim
Akşam 6:00 lahmacun ayran salata
3lt kadar su,45 fitness (plates ti seansim ama arabaya suyu koyarken kapağı düşürdün 15dk onun almak için uğraşınca geç kaldım platese giremedim)
Kendi adıma çok yogunum iki ara bi dere girmeye çalışıyorum geneldeMinik eksiler bol olsun insallahhhh
Bir-kac gündür epeyce sessiz burası gerçekten. Mantı yemeyeceksin dı mi sekerim perşembe persembe
Bı nasip olmadı izlemekŞekerin zararlarını anlatıyomus izlemek gerek kesin
yagmurmu yağıyor oh mis serinlemişsinizdir ne güzelAy elektrikler gitti yağmurdan galiba ;/
Helede sarımsaklı nasilda güzel:)Selamlar cicim domatesli biber istiyordu canım :)) denk geldi bugün kokusu burnuma geldi sanki :))
Lahmacun kaç tane canım bende yiyorum ayda 1 iyi oluyor
Gayet güzel cnmMenümü yazayım beni tanıyamayan arkadaşlarıma :))))
Öğlen : yeşil mercimek yemeği (çorba demişler ama yemeği gibiydi) + 1 dolu kase yoğurt
Suyum Zaten 3,5 lt olur
Sen bi dr a gitde cnm ona göre neymiş belli olurTeşekkürler canım :*
Kızlar benim testesteron hormonum fazla sanırım ondan regl düzensizliği 2013 de gitmiştim yine fazla çıkmış ilaç vermişti düzelmişti hamile kalmıştım belki de o zaman gitmesem hemen hamile kalamazdım o zaman evli değildim nişanlıydım regl düzensizliği için gitmiştim ama yine yükseldi sanırım aynı belirtiler annemde de var Doğum hapı veya hormon hapı veriyormuş ama nasıl yapıcam kilo yapar mı acabahayit tohumu var evde o düzenliyor ondan içmeye başlıycam düzenli de içerim yükselmesin diye
BenceMinik eksiler bol olsun insallahhhh
Ayy ben de kansızım ama gözüm korktu kan ilacını hedefe ulaşınca kullanayım bariGüne yürüyüşle başlamak süper birşey. Çok iyi gelmiştir tabi
Canım bir gün içmemek tuvalet problemini hallediyor mu. Kan ilacı çok kötü o konuda
Düşmez kalkmaz bir Allah Ceydacığım, benim kafa pek şaka almıyor, jeton geç düşer hep. Sen de bir moralim bozuk falan diyordun bir ara dedim ciddi ciddi yiyecek mantıyıVericeksin bence ve her hafta devam et
Demek ki en çeneci benmişim olmayınca herkes Sustu :)))
Edibe12 ve ervam44 siz beni tanıyamamışsınız aşk olsun :)
Halletti benim bakalım
Süper canım sana yakışır bir menü olmuş.Menümü yazayım beni tanıyamayan arkadaşlarıma :))))
Suyum Zaten 3,5 lt olur
Günün geri kalanı az olduğu için lahmacun zarar vermemiştir diyetine diye düşünüyorum. Fitness değişiklik olmuştur, sonuçta yine hareket etmişsin, iyi olmuş.Selam yoldaşlar dün esimle dışarı çıktık demiştik akşama çaya kuzen geldi bizde kaldılar bugünde birlikte yiz yarın Hollanda ya donuş yapicaklar ...
Dünkü menüm
3 zeytin
Biraz peynir
1dilim çavdar 2 ceviz
3lt kadar su,45 fitness (plates ti seansim ama arabaya suyu koyarken kapağı düşürdün 15dk onun almak için uğraşınca geç kaldım platese giremedim)
Sebebi ne acaba? Sadece testesteron mu yoksa dengesiz başka hormon da var mı? Ben östrojen yüksek olunca vücut dengelemek için testesteronu arttırıyor diye duymuştum.Teşekkürler canım :*
Kızlar benim testesteron hormonum fazla sanırım ondan regl düzensizliği 2013 de gitmiştim yine fazla çıkmış ilaç vermişti düzelmişti hamile kalmıştım belki de o zaman gitmesem hemen hamile kalamazdım o zaman evli değildim nişanlıydım regl düzensizliği için gitmiştim ama yine yükseldi sanırım aynı belirtiler annemde de var Doğum hapı veya hormon hapı veriyormuş ama nasıl yapıcam kilo yapar mı acabahayit tohumu var evde o düzenliyor ondan içmeye başlıycam düzenli de içerim yükselmesin diye
Olan olmuş boşver afiyet olsun. Bugün hafif yersin.Helede sarımsaklı nasilda güzel:)
1 tane ama baya büyüktü
Helede sarımsaklı nasilda güzel:)
1 tane ama baya büyüktü
Gayet güzel cnm
Sen bi dr a gitde cnm ona göre neymiş belli olur
Menümü yazayım beni tanıyamayan arkadaşlarıma :))))
Suyum Zaten 3,5 lt olur
Selam yoldaşlar dün esimle dışarı çıktık demiştik akşama çaya kuzen geldi bizde kaldılar bugünde birlikte yiz yarın Hollanda ya donuş yapicaklar ...
Dünkü menüm
3 zeytin
Biraz peynir
1dilim çavdar 2 ceviz
Teşekkürler canım :*
Sarımsaklı yemedim hiç :) afiyet olsun akşam bi kardio yaparsın olur biter :)
Teşekkürler :*
Gittim canım doktorun söylediklerini yazdım zaten :)) kan sonucumda çıktı sanırım yazdığım sorunlar yüksek çıkmış
Edibe12 mantı yersem cevizli yerim hakkını veririm kaçamak yapmam için aşk yaşamam lazım onunla yoksa Yok :)))
Bilmiyorum canım çıkmış sonuçlar kadınlık hormonu da normal gibiydi bi daha bakayım
Evet canım biz yapıyoruz hepsini, yazın yarısı köyde geçiyor işte, yokuşlarda iyi kas çalışıyorumcanım işçi çalıştırmıyor sinüzit galiba zor valla çay kadar pis değil ama sürekli yokuş yukarı birde öncesinde fındık dibi temizliği vs var hepsini siz mı yapıyorsunuz
Canimcimmm ben kesinlikle mantıya bakmayacağını biliyordum. Günlerden cuma da olsa bakmazsın senMenümü yazayım beni tanıyamayan arkadaşlarıma :))))
Suyum Zaten 3,5 lt olur
Benimki de düzensiz ama ben o hapı kullanmak istemiyorum. Ayrıca kilo yapıyor doğum kontrol haplariTeşekkürler canım :*
Dün geceden beridir kızımin ateşiyle uğraşıyorum. Ateş huysuzluk kuzeniyle dalaşma ki o da hasta. Tam bir curcunaydi günüm. Şimdi yiğenim gitti kızım tek kaldı azcik sakinleşti daha doğrusu kavga edecek kimse kalmadı eşim gelene kadar
Canimcimmm ben kesinlikle mantıya bakmayacağını biliyordum. Günlerden cuma da olsa bakmazsın sen
Benimki de düzensiz ama ben o hapı kullanmak istemiyorum. Ayrıca kilo yapıyor doğum kontrol haplari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?