- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.561
kızlar bi önerim var.. Bizde her hafta kilomuzu resimle eklesek nasıl olur? :)) bi ara hoppidicik yapıyordu.öyle yapalım ne dersiniz?
fadime dün senle aynı yemeği yapmışız..bende de saç kavurma vardı.yağ koymadan domatesin suyuyla pişmesini sağladım.baharatlarla falan lezzetli oldu.dünkü menümü yazayım kızlar
İFTAR:saç kavurma yanında 1 kaşık bulgur pilavı.ayran.1 kepçe çorba.1 kase zerde
SAHUR:2 dilim kepekli ekmek,yarım poğaça,domates,salatalık
ben resım cekemem malum evde tartılıp ısten yazıyorum sıze benım ıcın zor olur.ama ısteyen ekleyebılır bence hoş olur
mute son dönemlerdeki teravih 8 miydi,20 miydi tartışmaları hakkında ne düşünüyorsun....
hayırlı cumalar kardeş takım listemizi paylaşım alanına bırakacağım size zahmet bir göz atar mısınız hata olmasın
8.TAKIM 219. ETAP
AySeCeYLin ( 60,4 /60,4 /0,00 /0,00%)
fderya ( 79,5 /79.5/0.0/%0.0 )
ufocan ( 72,8 / 72.8/0.0/%0.00)
alminanaz ( 78,1/ 78.9/0.8/%-1,0)
kadiş ( 74,2 /74.2/0.0/%0.00 )
papatya89 ( 58,5 /58.0/0.5/%0.0 )
uruz ( 75,6 /75,6 / 0,0 / 0,00%)
elif 190 ( 63,0 /63,0 / 0,00/0,00% )
aysebru(112)geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanım(82,0/82,0/0,00/0.00)eski üye217.etapta ayrılmıştı
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 644.1/644.4/-0,3/%-0.02)
hz.aişe kuvvetli bir ravi....hz ömer deöyle tabi ama...efendimizle beraber yaşayan biri olarak hz aişe daha iyi biliyordur gibi geliyor bana...camide 20 kılıyorum.ama evde 8 e indirdim..bu ay altınolukta da aynı konu incelenmiş.8 rekat daha kesin gibi...
tesadüfe bak .benim dün yemegim vardı sonanda eşimin istegiydi yaptım çok lezzetli oluyo dün kendi küçük tabagımla 1 tabak bitirdim yanında pilav vardı yemedim sadece kendim önceden ayrana acı biber atıyorum ondan 3 bardak içtim 3 dilim tam bugday ekmek yedimfadime dün senle aynı yemeği yapmışız..bende de saç kavurma vardı.yağ koymadan domatesin suyuyla pişmesini sağladım.baharatlarla falan lezzetli oldu.dünkü menümü yazayım kızlar
İFTAR:saç kavurma yanında 1 kaşık bulgur pilavı.ayran.1 kepçe çorba.1 kase zerde
SAHUR:2 dilim kepekli ekmek,yarım poğaça,domates,salatalık
ben akşam dondurmamıda yiyorum meyvemide tek tatlı şerbetli şeyler yemedim bide yaglı şeyler yemedim kızartma türü şeyler gibi.birazdan çıkıp libella süpürgemin hortumu yırtılmış hortum almya gitcem fiatını duyunca şok oldum 120 liraymış koltuklarımı yıkıcam hava düzelincekilo veren herkesi tebrik ediyorummm:79::79: amaaa özellikle mute,fadime ve gülşker...ya hem az az herşyeden yiyosunuz ramaznaın tadını çıkarıyosunuz hemde kilo veriyosunuzbenim içimde tavuk çıkacak yumurta yemekten ama azcık verdim sanırım rgel olacam 1-2 güne inşallah onun etkisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?