Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süperiz bizzzz
Kızlar haftalık hedef koymak meyvesini verdi gibi devam etsek mi valla çok mutluyum eve gidip dans Edicem bugün kesin :))
Evet bence çok işe yaradı. Önce ben korkuyordum hedefi tutuklamayacağım diyordum ama bilinç altına ıyi işlemişim vücudum hedefi tutturdu

HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

Seydan94 -1
Plasticwoman -1,5
Edibe12 -1.2

Hadi bir an önce 8 lere veda bende 100 lere :)) 9 lara merhaba demek için can atıyorum cuma hemen geliyor o yüzden en iyi şekilde değerlendirmek en iyisi askrhpozitif bu hafta ki başarı öykünü farklı ne yaptığını bekliyoruz bizlerde yapalım :)

Ayy ben 80'in altına insem sevinçden havalara uçarım. En yakın zamanda o mutlu günleri görürüz umarım

Bu arada ben bu hafta 1.8 verirsem bayram hedefine ulaşmış olacağım. Hatta bayram hedefimi aşmış olacağım:))
Çok rahat yaparsın Erva ne güzel başarmak. Bayramdan sonra da yeni hedefler bekler bizi

Bulabildiğim en güncel bu mesaj, 11 Ağustos tarihli. Erva ve Mehlika'nın hedefleri yok ama. Erva'nın hedefi 105 ama Mehlika'yı hatırlamıyorum. askrhpozitif sen de vardır herhalde. Ben daha fazla aramayayım.

Ayy ben 80'in altına insem sevinçden havalara uçarım. En yakın zamanda o mutlu günleri görürüz umarım

Çok rahat yaparsın Erva ne güzel başarmak. Bayramdan sonra da yeni hedefler bekler bizi
ahh edibem ah sen 80 lerden kurtulsan havalara uçarsın ben 11-12 senedir 80 li rakam görmedim 80 lere insem ne olurum acaba 3 haftadır heyecanım attıkça artıyor bazen uykuya dalamıyorum dün de aynısı oldu 89 u ucundan görsem diye diye uyku kaçıp gidiyor 70 li rakamları görmeyeli 16-17 sene civarı oldu 70 li rakam görsem çığlık çığlığa ortalığı ayağa kaldırırım kapıya polis dayanır artık kadını gırtlaklıyorlar zannedip

Kızlaaaar benim bayram hedefi mezuniyetti aslında bu hafta 1 versem kalacak 2 bence imkansız gibi duruyor

Ama bayramda bildirim olmaz zaten bayramdan sonraya olabilirim sanki 55
Belki 1.5 gider iki hafta da hiç belli olmaz senden korkulur. Ama dediğin gibi bayram bildirimi olmazsa daha rahat verirsin. Bu arada biz takım içi bildirim yapmaz mıyız yine de?

Bulabildiğim en güncel bu mesaj, 11 Ağustos tarihli. Erva ve Mehlika'nın hedefleri yok ama. Erva'nın hedefi 105 ama Mehlika'yı hatırlamıyorum. askrhpozitif sen de vardır herhalde. Ben daha fazla aramayayım.
12 gün kalmış bayrama benim hedefim 89 küsüratlı küsratsız fark etmez 89

12 gün kalmış bayrama benim hedefim 89 küsüratlı küsratsız fark etmez 89
Hedefini tutturup 8'lere merhaba dersin inşallah canım

aa ben sana 90 ları devredeyim edibe bana 80 leri devretsin o da gıcır gıcır 70 leri alsın
her ondalık da aynı heyecan oluyor daha heyacan yapacağımız çok ondalık kilo var inşallah hepsin de böyle azimli heyecanlı motivasyonumuz tam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…