- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.741
Ivetttttişte mefkurem yine kendime yeni bir lazım diyerek tekrar sahnelere döndüüü
Yok hergünde az yemek iyi olmakHedefim bütün menülerimi öyle yapmakSpor da iyi geldi bence
Bu arada ben bu hafta 1.8 verirsem bayram hedefine ulaşmış olacağım. Hatta bayram hedefimi aşmış olacağım:))
Ayy ben 80'in altına insem sevinçden havalara uçarım. En yakın zamanda o mutlu günleri görürüz umarım
Çok rahat yaparsın Erva ne güzel başarmak. Bayramdan sonra da yeni hedefler bekler bizi
Kızlaaaar benim bayram hedefi mezuniyetti aslında bu hafta 1 versem kalacak 2 bence imkansız gibi duruyor
Ama bayramda bildirim olmaz zaten bayramdan sonraya olabilirim sanki 55
12 gün kalmış bayrama benim hedefim 89 küsüratlı küsratsız fark etmez 89
aa ben sana 90 ları devredeyim edibe bana 80 leri devretsin o da gıcır gıcır 70 leri alsın
her ondalık da aynı heyecan oluyor daha heyacan yapacağımız çok ondalık kilo var inşallah hepsin de böyle azimli heyecanlı motivasyonumuz tam olur
Benim yarın misafirim var şehir dışından, sabah 10'da gelip akşam 9'da gidecekler. Allah'tan karı koca çok fit ve sağlıklı beslenen insanlar, diyetime zarar gelmez onlardanNeyse biraz temizlik yapıp alışverişe çıkayım. Görüşürüz...
Sizin alıntılar kaybolmuş
E ervam44 bi kandırıkçıda sensin kızzz
Size inanmıcam artık
Ne güzel bi eksi bu maşallahhhhh
plasticwoman ceydam süpersin cnm geldiğinden beri aynı istikrarla devam ediyosun sende otomatiğe bağladın maşallahhhh
befitlady baharcım dün seni tebrik edemedim. Hep böyle devam et cnm
Yeğenine geçmiş olsun
Desteğin içinde tşk.ederim
@ayulduzz dileğim yinede o menülere eksi olmayı başardınya helal olsun
kız cidden bilim kabul etmez bir akşam otur tüm 1 ekmek ye sabahına 2 kg alman imkansız bilimsel açıklaması yok bununİnan kandırmak için demedim 88.1 çıktım kaç defa demek ki tartıya bakıp moral bozmamak lazım.
Ayy ne güzel olur 6'lara tekrar düştüğünü görmek
Pijama partisini çok tuttum. Gel gel @ekim2009 ve @nanekekik de gece takılyor baya
"imkansız bilim kabul etmez" kısmına çok güldümÇok haklısın valla... diyette işin sırrı moral motivasyonu yüksek tutmakta
bizim ailenin en topalağı hep bendim son bir kaç senedir herkes topalak olmaya başladı ama rekor hep benimdi, geçen sene bir baktım bizimkiler bana yetişiyor uleen dedim ne oluyor annem ablam kız kardeşim 2 yeğen liste yaptım her hafta tartılıp faydalı bilgiler paylaşıyoruz annem 6 çocuk doğurmuş içimizde en zayıfı yine o şu anda kız kardeşim doğum yaptı 2 gün sonra 40 ı çıkacak onu da tekrar alıcaz listeye inşallah hepimiz zayıflıycaz erkek kardeşlerimi evlendirirsek dünürler şişkolar ailesi demesin bize:)Teşekkür ederim canım, her türlü yansın kaloriler
Teşekkür ederm tatlım. Hem çocuklar da sağlıklı beslenmiş oluyor.
ben de yazıyorum böyle çok motive edici oluyor. Ailece yapmanız daha güzelmiş.
Tabiki yine ara ara gelirim, bütün mesajları eksiksiz okuyup özenle cevaplayacağım
Misafir olunca oyalanıyorum hem yemek dışında birşeyler düşünmek iyi oluyor. Dediğin gibi daha fazla hareket edip kalori yakıyorumdur umarım
hımm özel planBenim geçen haftaki hedef tutmasada bu hafta hedefi yüksek tutup totem yapıcam :)
Tabi armut piş ağzıma düşde olmuyor :)
Bu hafta ekmeği kesmeği düşünüyorum. Salı günü yeterince yedim zati
Bide hafta içi 1-2 gün özel planım var
Tabiki spora devam
Bakalım sonuç ne olacak
Teşekkür ederim edacım aslında sorun sadece orucu bozmak değildi
Sonrasında yaşadığım umutsuzluğu takımdaşlarımla geçirememekti
Neyse halloldu o da :)
vayyy vayyy bizim minik serçe ne işler başarmış
çook tebrikler cnm
anammm bu ne kızzzz
bi zamanlar benim peşimden koşan merve ne hallere gelmiş çoooook tebrikler fıstığım seni kandırıkçı seniiii
yok artı martı derken yine sağ gösterip sol vurdun
Iyide yaptınsüpersinnnnn ekimim
kız sende fazla veremiyom falan diye şikayet etme mis gibide gitmiş işte
artı görmektede onu yok etmektede üstüme yok
sğl cnm. Valla kendim kadar sanada çok sevindim tatilden eksiyle dönmen süper oldu
bende inanıyorum cnm bu hafta kiloda iddalıyım
alemsinn kızama bi okadarda haklı
Ben 6 lara düştüğümde çok kötü olmuştum
işte buIvettttt
Yeni bir ben e gerek yok şekerim
Ben zaten mikemmelimm
Nasıl dersime iyi çalışmıymıyım
Süper aşalım kendimizi :) enginlere sığmayalım taşalım :)
Bu yaptıklarımız o mutlulukların Sevinç'lerin alt yapısı cicim hepsi olacak
Acımasızca olacak ama hemen gitme :)
Kendi içimizde olacak sadece sanırım öyle bi şey denmişti
Başaracaksın canım yürüyüşleri arttır
Ay ne güzel olur :)
Kolay gelsin canım gelecekse böyle misafir gelsin :)
Sağ gösterip sol vuruyoruz :) evet canım hedefim 1.2 altına inmemek 1.2 de kalıyorum hep :)) ama bu hafta 1.5 hedefim
bayram hedefi mi haftalık hedef mi bayrama da 12 değil bu günle beraber 14 gün varmış:) bayrama kadar fazlasını kesin verirsin haftalıkta bu hafta az gitti diyorsun bu da bedene yeni kilosunu kabullenme süreci oldu haftaya çok güzel eksi gelir demek tutturma ihtimali büyük yaniBenim 8 lere düşmeme 2.3 var
Bi çılgınlık yapıp hedefimi öyle koyuyum diyorum
Olurmu olur
Oooo siz aile boyu çalışıyomuşunuz :))bizim ailenin en topalağı hep bendim son bir kaç senedir herkes topalak olmaya başladı ama rekor hep benimdi, geçen sene bir baktım bizimkiler bana yetişiyor uleen dedim ne oluyor annem ablam kız kardeşim 2 yeğen liste yaptım her hafta tartılıp faydalı bilgiler paylaşıyoruz annem 6 çocuk doğurmuş içimizde en zayıfı yine o şu anda kız kardeşim doğum yaptı 2 gün sonra 40 ı çıkacak onu da tekrar alıcaz listeye inşallah hepimiz zayıflıycaz erkek kardeşlerimi evlendirirsek dünürler şişkolar ailesi demesin bize:)
yok haftalık bebeğim inş.veririmbayram hedefi mi haftalık hedef mi bayrama da 12 değil bu günle beraber 14 gün varmış:) bayrama kadar fazlasını kesin verirsin haftalıkta bu hafta az gitti diyorsun bu da bedene yeni kilosunu kabullenme süreci oldu haftaya çok güzel eksi gelir demek tutturma ihtimali büyük yani
olacak olacakben de bu hafta ki hedefi yine -500 gr olarak koyayım fazlası olursa ohh yandan yandan olur
Anaaa dereceye bile girememişim :))Spor Listesi
askrhpozitif =60+0+0+0+0+0+0=60dk
Mefkurem =65+75+0+0+73+68+?=281dk
North River =0+0+30+30+60+0+0=120dk
@CeruleanSins =0+?+?+?+?+?+
plasticwoman =0+95+60+0+60+45+60=32
0dk
E ervam44 =0+100+55+30+50+85+60=380dk
ekim2009 =45+50+5+50+35+0+0=185dk
@ayulduzz =45+0+60+90+0+45+0=240dk
befitlady =0+45+60+45+0+0+40=190dk
Mehlikatun = 15+100+20+90+0+85+?
=310dk
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
spor yarışması haftalık sonuçlar
1. @ervam44
2.plasticwoman
3. @Mehlikatun
abla harikasın ya + 2 yi eksiye çevirmekte üstüne yok valla maşallahAyyy inanmıyorumm
Ayy inanmıyorummmmmm
Aşkın nur yengiden bana gelsin bu şarkı
Şimcikkk efenime söyliyim salı akşamı çok ekmek yediği için bu pis boğaz zühal sabahına +2 görüp depresyona girdiydi
Bugün korkuyla tartıya çıksada
Aman Allahım o da neeksi olmamışmı
Az bi eksiye bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim
Geçen hafta 92.6
Bugün 92.2
Fark- 400
Şimdi bi kahvaltımı yapayım sonra gelip showwomenları tebrik ederim
Benide araya sıkıştırıverin işte
Eki Görüntüle 2034824
Belkide canım bu haftayı hasta olarak geçirmenin de etkisi oldu tabikiHarikasın canım. Tebrikler
Muhteşem:)
Geçen hafta daha fazla bekliyordun olmamıştı belki bu haftaya yansıdı:)
Tebrikler çok güzel. Böyle devam:)
Geçmiş olsun canım.
Kaderimiz aynı abla. Bende senin gibiydim:) tebrikler sana.
Eline sağlık canım***9.TAKIM 530. Etap***
seydan94 (58,9/58.1/0.8/%1.36)
ayulduzz(67,5/67,1/0,4/%0,59)
befitlady(67,6/66,6/1/%1,48)
Edibe12 (86,7/85,7/1/%1,15)
askrhpozitif(70,1/67,6/2,5/%3,57)
mefkurem (92,6/92,2/0,4/%0,43)
CeruleanSins(106,9/106,5/0,4/%0,37)+0,6 gr tartı farkı eklendi
plasticwoman(102,9/101,8/1,1/%1,07)
ervam44(109.1/106,7/2,4/%2,20)
9.Takım ortalama : % 1,357
ADAY LİSTESİ
pufss(79,3)yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70
KUBAR (67.8///)30.07.17 b.kilo:67.8 hdf :
Pembesepet(83,5)yeni üye baş.tar.27/07/17 b.kilo:84 hdf:65
mehlikatun(87,8/88/+0,2/)yeni üye baş.tar. 03/08/17 hdf:70 b.kilo:89,3
Freeliste
Ekim2009(91,4/90,7/0,7/
Ay bu keyif benim olsun dedim :)))
ilk sayfada var canım hedefler en müsait animda guncellerimBayram hedeflerini de güncellesek iyi olur. Bakayım bulabilirsem yazarım...
Hasta olun kilo verinHadi bir an önce 8 lere veda bende 100 lere :)) 9 lara merhaba demek için can atıyorum cuma hemen geliyor o yüzden en iyi şekilde değerlendirmek enyisiaskrhpozitif bu hafta ki başarı öykünü farklı ne yaptığını bekliyoruz bizlerde yapalım :)
Sağol ablacim sen ara vermeseydin ben hala peşinden koşacaktım ablam Sana yetişmek ne mümkünTeşekkür ederim edacım aslında sorun sadece orucu bozmak değildi
Sonrasında yaşadığım umutsuzluğu takımdaşlarımla geçirememekti
Neyse halloldu o da :)
vayyy vayyy bizim minik serçe ne işler başarmış
çook tebrikler cnm
anammm bu ne kızzzz
bi zamanlar benim peşimden koşan merve ne hallere gelmiş çoooook tebrikler fıstığım seni kandırıkçı seniiii
yok artı martı derken yine sağ gösterip sol vurdun
Iyide yaptınsüpersinnnnn ekimim
kız sende fazla veremiyom falan diye şikayet etme mis gibide gitmiş işte
artı görmektede onu yok etmektede üstüme yok
sğl cnm. Valla kendim kadar sanada çok sevindim tatilden eksiyle dönmen süper oldu
bende inanıyorum cnm bu hafta kiloda iddalıyım
alemsinn kızama bi okadarda haklı
Ben 6 lara düştüğümde çok kötü olmuştum
Unutmadan sağlıklı kurabiye tarifini de yazayım öyle çıkayımaskrhpozitif
Benim malzemeler biraz eksikti, belki o yüzden tadı çok hoşuma gitmedi. Ama herkes zevkine göre içeriği değiştirebilir zaten. Ben bir dahakine tarçın veya hindistancevizli yapmayı düşünüyorum. Ana malzemeler sonuçta yulaf, süt ve yumurta akı (hepsi katılırsa ne olur bilmiyorum). Yağsız ve doğal şekerli. Bir avuç kuruyemişten daha doyurucu ve düşük kalorili geldi bana. tuttum bu kurabiyeyi
Sağol tatlım en yakın zamanda deniyeyimSağlıklı Kurabiye
Malzemeler:
250 gr yulaf
1 tane muz (isteğe bağlı)
1 çay bardağı süt
Bitter çikolata kırıntıları
2 yumurta akı
2-3 hurma
5-6 kuru erik
kuru kayısı
yaban mersini
keten tohumu
Fındık
Badem
Ceviz
Zencefil tozu
Tarçın
Yapılışı:
Hurma, kuru erik, kuru kayısı, yaban mersini minik minik doğranıyor. Yulafı bir kaba boşaltıyoruz, üstüne diğer malzemeleri ekliyoruz. El yordamıyla iyice yoğurup minik toplar yapıyoruz. Üzerine yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dk pişiriyoruz.
Benim geçen haftaki hedef tutmasada bu hafta hedefi yüksek tutup totem yapıcam :)
Tabi armut piş ağzıma düşde olmuyor :)
Bu hafta ekmeği kesmeği düşünüyorum. Salı günü yeterince yedim zati
Bide hafta içi 1-2 gün özel planım var
Tabiki spora devam
Bakalım sonuç ne olacak
valla abla sen yaparsın ben 6 li rakamlara nasıl hala geldim inanamıyorum hedef ne kadar yüksek olursa o kadar çok kiloveriliyorBenim 8 lere düşmeme 2.3 var
Bi çılgınlık yapıp hedefimi öyle koyuyum diyorum
Olurmu olur
kendimden utandım benim spot yine bayram dönüşüne kaldıSpor Listesi
askrhpozitif =60+0+0+0+0+0+0=60dk
Mefkurem =65+75+0+0+73+68+?=281dk
North River =0+0+30+30+60+0+0=120dk
@CeruleanSins =0+?+?+?+?+?+
plasticwoman =0+95+60+0+60+45+60=32
0dk
E ervam44 =0+100+55+30+50+85+60=380dk
ekim2009 =45+50+5+50+35+0+0=185dk
@ayulduzz =45+0+60+90+0+45+0=240dk
befitlady =0+45+60+45+0+0+40=190dk
Mehlikatun = 15+100+20+90+0+85+?
=310dk
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
spor yarışması haftalık sonuçlar
1. @ervam44
2.plasticwoman
3. @Mehlikatun
maşallah
KesinlikleSağolasın cnm
Ahh bide o artıları görmeden o kadar eksi olsam süper olacak
Inş bu hafta o da olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?