Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada ben bu hafta 1.8 verirsem bayram hedefine ulaşmış olacağım. Hatta bayram hedefimi aşmış olacağım:))

Süper aşalım kendimizi :) enginlere sığmayalım taşalım :)

Ayy ben 80'in altına insem sevinçden havalara uçarım. En yakın zamanda o mutlu günleri görürüz umarım

Çok rahat yaparsın Erva ne güzel başarmak. Bayramdan sonra da yeni hedefler bekler bizi

Bu yaptıklarımız o mutlulukların Sevinç'lerin alt yapısı cicim hepsi olacak

Kızlaaaar benim bayram hedefi mezuniyetti aslında bu hafta 1 versem kalacak 2 bence imkansız gibi duruyor

Acımasızca olacak ama hemen gitme :)

Ama bayramda bildirim olmaz zaten bayramdan sonraya olabilirim sanki 55

Kendi içimizde olacak sadece sanırım öyle bi şey denmişti

12 gün kalmış bayrama benim hedefim 89 küsüratlı küsratsız fark etmez 89

Başaracaksın canım yürüyüşleri arttır

Ay ne güzel olur :)

Kolay gelsin canım gelecekse böyle misafir gelsin :)

Sağ gösterip sol vuruyoruz :) evet canım hedefim 1.2 altına inmemek 1.2 de kalıyorum hep :)) ama bu hafta 1.5 hedefim

kız cidden bilim kabul etmez bir akşam otur tüm 1 ekmek ye sabahına 2 kg alman imkansız bilimsel açıklaması yok bunun

biz gececileriz gülüm çoluk çocuk ev halkı uyur biz muhabbete düşeriz

bizim ailenin en topalağı hep bendim son bir kaç senedir herkes topalak olmaya başladı ama rekor hep benimdi, geçen sene bir baktım bizimkiler bana yetişiyor uleen dedim ne oluyor annem ablam kız kardeşim 2 yeğen liste yaptım her hafta tartılıp faydalı bilgiler paylaşıyoruz annem 6 çocuk doğurmuş içimizde en zayıfı yine o şu anda kız kardeşim doğum yaptı 2 gün sonra 40 ı çıkacak onu da tekrar alıcaz listeye inşallah hepimiz zayıflıycaz erkek kardeşlerimi evlendirirsek dünürler şişkolar ailesi demesin bize:)

hımm özel plan

Teşekkür ederim ablacım

Muhtemelen kendi içimiz de olur
Gitmem canım zaten hele hele korumayı oturtana kadar tekrar kesin burda olurum burası frenliyor ister istemez yazıları okuyunca bile utanıp kendini frenliyor insan

Benim 8 lere düşmeme 2.3 var
Bi çılgınlık yapıp hedefimi öyle koyuyum diyorum
Olurmu olur
bayram hedefi mi haftalık hedef mi bayrama da 12 değil bu günle beraber 14 gün varmış:) bayrama kadar fazlasını kesin verirsin haftalıkta bu hafta az gitti diyorsun bu da bedene yeni kilosunu kabullenme süreci oldu haftaya çok güzel eksi gelir demek tutturma ihtimali büyük yani

Oooo siz aile boyu çalışıyomuşunuz :))

yok haftalık bebeğim inş.veririm
Bu hafta bi atak yapmam lazım artık
Bakarsın haftaya beraber 8 lere ineriz

ben de bu hafta ki hedefi yine -500 gr olarak koyayım fazlası olursa ohh yandan yandan olur
olacak olacak

Spor Listesi

askrhpozitif =60+0+0+0+0+0+0=60dk

Mefkurem =65+75+0+0+73+68+?=281dk

North River =0+0+30+30+60+0+0=120dk

@CeruleanSins =0+?+?+?+?+?+

plasticwoman =0+95+60+0+60+45+60=32
0dk

E ervam44 =0+100+55+30+50+85+60=380dk

ekim2009 =45+50+5+50+35+0+0=185dk

@ayulduzz =45+0+60+90+0+45+0=240dk

befitlady =0+45+60+45+0+0+40=190dk

Mehlikatun = 15+100+20+90+0+85+?

=310dk

@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için, Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır

? = menü paylasilmadigini gösterir

spor yarışması haftalık sonuçlar

1. @ervam44
2. plasticwoman
3. @Mehlikatun

Anaaa dereceye bile girememişim :))

Kızları tebrik edeyim bari :)

Seninde ellerine sağlık cnm

abla harikasın ya + 2 yi eksiye çevirmekte üstüne yok valla maşallah

Belkide canım bu haftayı hasta olarak geçirmenin de etkisi oldu tabiki
Eline sağlık canım
Bayram hedeflerini de güncellesek iyi olur. Bakayım bulabilirsem yazarım...
ilk sayfada var canım hedefler en müsait animda guncellerim

Hasta olun kilo verin
Sağol ablacim sen ara vermeseydin ben hala peşinden koşacaktım ablam Sana yetişmek ne mümkün

Sağol tatlım en yakın zamanda deniyeyim

Benim 8 lere düşmeme 2.3 var
Bi çılgınlık yapıp hedefimi öyle koyuyum diyorum
Olurmu olur
valla abla sen yaparsın ben 6 li rakamlara nasıl hala geldim inanamıyorum hedef ne kadar yüksek olursa o kadar çok kiloveriliyor
kendimden utandım benim spot yine bayram dönüşüne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…