Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim yarın misafirim var şehir dışından, sabah 10'da gelip akşam 9'da gidecekler. Allah'tan karı koca çok fit ve sağlıklı beslenen insanlar, diyetime zarar gelmez onlardanNeyse biraz temizlik yapıp alışverişe çıkayım. Görüşürüz...

Teşekkür ederim edacım aslında sorun sadece orucu bozmak değildi
Sonrasında yaşadığım umutsuzluğu takımdaşlarımla geçirememekti
Neyse halloldu o da :)

Kilo bildirimim
Geçen hafta
58.9
Bugün 58.1
Fark 0.8
%1.36
vayyy vayyy bizim minik serçe ne işler başarmış
çook tebrikler cnm
Ben şok kızlar

Geçen cuma 70,1
Bu cuma 67,6
Fark 2,5
Yüzde%3,57Eki Görüntüle 2034750
anammm bu ne kızzzz
bi zamanlar benim peşimden koşan merve ne hallere gelmiş çoooook tebrikler fıstığım
Geçen hafta: 86.7
Bugün: 85.7
Fark: -1 kg
Yüzde: % 1.15
Eki Görüntüle 2034762
seni kandırıkçı seniiii
yok artı martı derken yine sağ gösterip sol vurdun
Iyide yaptın
kilomu da bildireyim hemen
geçen hafta 91.4
bu hafta 90.7
fark -700gr

zaten geçen hafta +200 bildirim yapmıştım ödemdi büyük ihtimal 200 çıkarınca 500 gr hedefimi tutturdum :)
süpersinnnnn ekimim
kız sende fazla veremiyom falan diye şikayet etme mis gibide gitmiş işte
Süpersin canım. O kadar artiyi eksiye döndürmek tam senin işin olmuş.

Vayyy vayy vayyy bünyeye bak maşallah ablacım çok güzel tebrik ederim o kadar artıyı eksiye çevirmek bile Harika ki -400 süper
artı görmektede onu yok etmektede üstüme yok

aderimiz aynı abla. Bende senin gibiydim:) tebrikler sana
sğl cnm. Valla kendim kadar sanada çok sevindim tatilden eksiyle dönmen süper oldu

Ohh çok şükür rahatladım. Boşuna üzdün kendini. 400 gr hiç de az bir eksi değil. Hem yolumuz uzun metabolizmayı şaşırtmak iyi. Haftaya çok daha iyi bir eksi olacağına inanıyorum
bende inanıyorum cnm bu hafta kiloda iddalıyım

alemsinn kız ama bi okadarda haklı
Ben 6 lara düştüğümde çok kötü olmuştum

Kocayı camiye yolladım evleri toplariyip 3 gibi kınaya gidecem
Kızlar kendi adıma özür dilerim hepinizden özellikle de Mefkurem sultanimdan takımla ilgilenemiyorum yoğun yaşıyan bı insanın oldum olası eşimin ailesi benim ailem aynı mahallede olunca kv benle yaşadığı için de genellikle bana gelinir bir taraftan marketin işleri inanın tel elime almak lüks haline geliyor..
Ya bu diyardan gidicem yada zaman olusturucam takımım için
Geceleri girmeyi planlıyorum gündüz fırsat bulamiyanlarida ben gibi gece mesaisine beklirum:) genelde gece kusumuz Edibe ve mefkus sultan var zati birlikte pijama partileri yaparız

deli gibi sevindim gülümsemekten yüz kaslarım ağrıdı
bak canooom gördün mü sen inanamasan da bedenin emeğinin karşılığını nasıl da veriyor bir kere ekmek yedin diye hiç 2 kg alabilir misin imkansız bilim kabul etmez bunu :) su tutmuşsundur ama yine de moralini bozup melankolik yaptı, senin bir de öyle olmasaydı moralin yerin de olsaydı sayı 400 değil en azından 700-800 gram olurdu mefkuremm
eksi olsun da nasıl olursa olsun hepsi kabulümüz

Unutmadan sağlıklı kurabiye tarifini de yazayım öyle çıkayım askrhpozitif
Benim malzemeler biraz eksikti, belki o yüzden tadı çok hoşuma gitmedi. Ama herkes zevkine göre içeriği değiştirebilir zaten. Ben bir dahakine tarçın veya hindistancevizli yapmayı düşünüyorum. Ana malzemeler sonuçta yulaf, süt ve yumurta akı (hepsi katılırsa ne olur bilmiyorum). Yağsız ve doğal şekerli. Bir avuç kuruyemişten daha doyurucu ve düşük kalorili geldi bana. tuttum bu kurabiyeyi

kolay gelsin bol enerji yakmalar :)

Sizin alıntılar kaybolmuş

E ervam44 bi kandırıkçıda sensin kızzz
Size inanmıcam artık
Ne güzel bi eksi bu maşallahhhhh

plasticwoman ceydam süpersin cnm geldiğinden beri aynı istikrarla devam ediyosun sende otomatiğe bağladın maşallahhhh

befitlady baharcım dün seni tebrik edemedim. Hep böyle devam et cnm
Yeğenine geçmiş olsun
Desteğin içinde tşk.ederim

Fitt_anne dileğim yinede o menülere eksi olmayı başardınya helal olsun

Sağlıklı Kurabiye

Malzemeler:
250 gr yulaf
1 tane muz (isteğe bağlı)
1 çay bardağı süt
Bitter çikolata kırıntıları
2 yumurta akı
2-3 hurma
5-6 kuru erik
kuru kayısı
yaban mersini
keten tohumu
Fındık
Badem
Ceviz
Zencefil tozu
Tarçın

Yapılışı:
Hurma, kuru erik, kuru kayısı, yaban mersini minik minik doğranıyor. Yulafı bir kaba boşaltıyoruz, üstüne diğer malzemeleri ekliyoruz. El yordamıyla iyice yoğurup minik toplar yapıyoruz. Üzerine yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dk pişiriyoruz.

Aman iyi bari böreğe çöreğe gerek yok
Sen yap mis gibi yemeklerini
Kolay gelsin cano

Sen fırsat buldukça gel dileğim
Diğer konuyuda konuştuk hallettik zaten

valla güzelim şu 2 gündür öyle bi sıkıyönetim uyguladımki mecbur gitti artılar
Bizim kızlarada tribimi attım rahatladım

Hadi bakalım nerde kalmıştık

eşim öğle çay içerken sordu bu gün aile kilo bildirim günümüz aynı zaman da ben alıyorum bildirimleri, listenin olduğu defter de açıktı eşim gördü oradan laf çıktı gram gram bakma önceki aya göre bak bakalım kaç kg vermişsin dedi 14 temmuzun bildirim de 93.7 ymişim 3 kg vermişim kendime hayret ettim cidden az veriyorum gitmiyor diyip duruyordum
gidiyormuş baya baya
7 haziran da 96
14 temmuz da 93.7
18 ağustosta 90.7
en hızlı zayıflamam bu arada oldu düşündüm 2 sebep var
1 siprali çıkarttım
2 sirkeli ballı su içiyorum, ama önce de içtim uzun süre hiç böyle etkisi olmamıştı :)

inşallah çok uzun süre geçmeden yine görürsün 6o lı sayıları inşallah ben de görürüm

Misafirin olması bahanelerden çıkarıldı sekerimmmm. Hadi alışveriş yap kalori harca bol bol :))

E ervam44 bi kandırıkçıda sensin kızzz
Size inanmıcam artık
Ne güzel bi eksi bu maşallahhhhh
Kız valla +400 den düştüm. Çok şükür ben de inanamadım. Çok mutluyum. Senin de eksiyle tamamlamana çok sevindim canim

seni kandırıkçı seniiii yok artı martı derken yine sağ gösterip sol vurdun
Iyide yaptın

alemsinn kız ama bi okadarda haklı
Ben 6 lara düştüğümde çok kötü olmuştum
İnan kandırmak için demedim 88.1 çıktım kaç defa demek ki tartıya bakıp moral bozmamak lazım.
Ayy ne güzel olur 6'lara tekrar düştüğünü görmek
Pijama partisini çok tuttum. Gel gel @ekim2009 ve @nanekekik de gece takılyor baya

"imkansız bilim kabul etmez" kısmına çok güldüm Çok haklısın valla... diyette işin sırrı moral motivasyonu yüksek tutmakta

Ne güzel yapıyomuşunuz cnm eşininde sana destek olması çok güzel
Baksana Ne güzel yol katetmişin
Az çok damlaya damlaya göl oluyor
Burda birbirimize destek oldukça verilemeyecek kilo yok

İnan kandırmak için demedim 88.1 çıktım kaç defa demek ki tartıya bakıp moral bozmamak lazım.
Ayy ne güzel olur 6'lara tekrar düştüğünü görmek
şaka yapıyom kızzz :))
Demekki ervayla senin tartı cuma gününü seviyolarmış E ervam44
Yalnız edibe dün o menün olmasaydı bugün o kadar sevinemezdin hatirlatayım dedim

işte mefkurem yine kendime yeni bir lazım diyerek tekrar sahnelere döndüüü

kolay gelsin bol enerji yakmalar :)
Teşekkür ederim canım, her türlü yansın kaloriler
Aman iyi bari böreğe çöreğe gerek yok
Sen yap mis gibi yemeklerini
Kolay gelsin cano
Teşekkür ederm tatlım. Hem çocuklar da sağlıklı beslenmiş oluyor.
ben de yazıyorum böyle çok motive edici oluyor. Ailece yapmanız daha güzelmiş.
Misafirin olması bahanelerden çıkarıldı sekerimmmm. Hadi alışveriş yap kalori harca bol bol :))
Tabiki yine ara ara gelirim, bütün mesajları eksiksiz okuyup özenle cevaplayacağım
Misafir olunca oyalanıyorum hem yemek dışında birşeyler düşünmek iyi oluyor. Dediğin gibi daha fazla hareket edip kalori yakıyorumdur umarım

Benim geçen haftaki hedef tutmasada bu hafta hedefi yüksek tutup totem yapıcam :)

Tabi armut piş ağzıma düşde olmuyor :)
Bu hafta ekmeği kesmeği düşünüyorum. Salı günü yeterince yedim zati
Bide hafta içi 1-2 gün özel planım var
Tabiki spora devam
Bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…