- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.721
Belki 1.5 gider iki hafta da hiç belli olmaz senden korkulur. Ama dediğin gibi bayram bildirimi olmazsa daha rahat verirsin. Bu arada biz takım içi bildirim yapmaz mıyız yine de?
bayram da bildirim olmaz büyük ihtimal, bayramı da atlattın mı hedefin garanti gülüm
Teşekkür ederim edacım aslında sorun sadece orucu bozmak değildiMefkurem ablacım biraz geçmiş yapabildim. Sanırım bisküvi ile diyeti bozmuşsun ve çok üzülmüşsün.
Üzülmene değmez. Hayatımınızın her döneminde iniş çıkış olduğu gibi bu sürecinde iniş çıkışı var.
Önemli olan tekrar toparlanabilmel. Bir kere yanlış yaptık diye herşeyden vazgeçecek değiliz ya? Sen çok güçlü bir kadınsın. Daha önce yaptın yine yapabilirsin. Bunlar bizi bugün üzer yarın güçlendirir:)
Sen bizim ablamızsın yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın.
@nanekekik annen iyiymiş çok sevindim...
Takımın yazmadığım diğer kızları:) sizi unuttum sanmayın lakin 1 haftalık geçmiş anamı ağlatacak cinsten. Hepiniz seviliyorsunuz iyiki varsınız...
vayyy vayyy bizim minik serçe ne işler başarmışKilo bildirimim
Geçen hafta
58.9
Bugün 58.1
Fark 0.8
%1.36
anammm bu ne kızzzz
seni kandırıkçı seniiii
süpersinnnnn ekimimkilomu da bildireyim hemen
geçen hafta 91.4
bu hafta 90.7
fark -700gr
zaten geçen hafta +200 bildirim yapmıştım ödemdi büyük ihtimal 200 çıkarınca 500 gr hedefimi tutturdum :)
Süpersin canım. O kadar artiyi eksiye döndürmek tam senin işin olmuş.
artı görmektede onu yok etmektede üstüme yokVayyy vayy vayyy bünyeye bak maşallah ablacım çok güzel tebrik ederim o kadar artıyı eksiye çevirmek bile Harika ki -400 süper
sğl cnm. Valla kendim kadar sanada çok sevindim tatilden eksiyle dönmen süper olduaderimiz aynı abla. Bende senin gibiydim:) tebrikler sana
bende inanıyorum cnm bu hafta kiloda iddalıyımOhh çok şükür rahatladım. Boşuna üzdün kendini. 400 gr hiç de az bir eksi değil. Hem yolumuz uzun metabolizmayı şaşırtmak iyi. Haftaya çok daha iyi bir eksi olacağına inanıyorum
alemsinn kızahh edibem ah sen 80 lerden kurtulsan havalara uçarsın ben 11-12 senedir 80 li rakam görmedim 80 lere insem ne olurum acaba 3 haftadır heyecanım attıkça artıyor bazen uykuya dalamıyorum dün de aynısı oldu 89 u ucundan görsem diye diye uyku kaçıp gidiyor 70 li rakamları görmeyeli 16-17 sene civarı oldu 70 li rakam görsem çığlık çığlığa ortalığı ayağa kaldırırım kapıya polis dayanır artık kadını gırtlaklıyorlar zannedip
deli gibi sevindim gülümsemekten yüz kaslarım ağrıdıAyyy inanmıyorumm
Ayy inanmıyorummmmmm
Aşkın nur yengiden bana gelsin bu şarkı
Şimcikkk efenime söyliyim salı akşamı çok ekmek yediği için bu pis boğaz zühal sabahına +2 görüp depresyona girdiydi
Bugün korkuyla tartıya çıksada
Aman Allahım o da neeksi olmamışmı
Az bi eksiye bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim
Geçen hafta 92.6
Bugün 92.2
Fark- 400
Şimdi bi kahvaltımı yapayım sonra gelip showwomenları tebrik ederim
Benide araya sıkıştırıverin işte
Eki Görüntüle 2034824
kolay gelsin bol enerji yakmalar :)Benim yarın misafirim var şehir dışından, sabah 10'da gelip akşam 9'da gidecekler. Allah'tan karı koca çok fit ve sağlıklı beslenen insanlar, diyetime zarar gelmez onlardanNeyse biraz temizlik yapıp alışverişe çıkayım. Görüşürüz...
Aman iyi bari böreğe çöreğe gerek yokBenim yarın misafirim var şehir dışından, sabah 10'da gelip akşam 9'da gidecekler. Allah'tan karı koca çok fit ve sağlıklı beslenen insanlar, diyetime zarar gelmez onlardanNeyse biraz temizlik yapıp alışverişe çıkayım. Görüşürüz...
Sen fırsat buldukça gel dileğimKocayı camiye yolladım evleri toplariyip 3 gibi kınaya gidecem
Kızlar kendi adıma özür dilerim hepinizden özellikle deMefkurem sultanimdan takımla ilgilenemiyorum yoğun yaşıyan bı insanın oldum olası eşimin ailesi benim ailem aynı mahallede olunca kv benle yaşadığı için de genellikle bana gelinir bir taraftan marketin işleri inanın tel elime almak lüks haline geliyor..
Ya bu diyardan gidicem yada zaman olusturucam takımım için
Geceleri girmeyi planlıyorum gündüz fırsat bulamiyanlarida ben gibi gece mesaisine beklirum:) genelde gece kusumuz Edibe ve mefkus sultan var zati birlikte pijama partileri yaparız
valla güzelim şu 2 gündür öyle bi sıkıyönetim uyguladımki mecbur gitti artılardeli gibi sevindim gülümsemekten yüz kaslarım ağrıdı
bak canooom gördün mü sen inanamasan da bedenin emeğinin karşılığını nasıl da veriyor bir kere ekmek yedin diye hiç 2 kg alabilir misin imkansız bilim kabul etmez bunu :) su tutmuşsundur ama yine de moralini bozup melankolik yaptı, senin bir de öyle olmasaydı moralin yerin de olsaydı sayı 400 değil en azından 700-800 gram olurdu mefkuremm
eksi olsun da nasıl olursa olsun hepsi kabulümüz
eşim öğle çay içerken sordu bu gün aile kilo bildirim günümüz aynı zaman da ben alıyorum bildirimleri, listenin olduğu defter de açıktı eşim gördü oradan laf çıktı gram gram bakma önceki aya göre bak bakalım kaç kg vermişsin dedi 14 temmuzun bildirim de 93.7 ymişim 3 kg vermişim kendime hayret ettim cidden az veriyorum gitmiyor diyip duruyordumTeşekkür ederim edacım aslında sorun sadece orucu bozmak değildi
Sonrasında yaşadığım umutsuzluğu takımdaşlarımla geçirememekti
Neyse halloldu o da :)
vayyy vayyy bizim minik serçe ne işler başarmış
çook tebrikler cnm
anammm bu ne kızzzz
bi zamanlar benim peşimden koşan merve ne hallere gelmiş çoooook tebrikler fıstığım seni kandırıkçı seniiii
yok artı martı derken yine sağ gösterip sol vurdun
Iyide yaptınsüpersinnnnn ekimim
kız sende fazla veremiyom falan diye şikayet etme mis gibide gitmiş işte
artı görmektede onu yok etmektede üstüme yok
sğl cnm. Valla kendim kadar sanada çok sevindim tatilden eksiyle dönmen süper oldu
bende inanıyorum cnm bu hafta kiloda iddalıyım
alemsinn kızama bi okadarda haklı
Ben 6 lara düştüğümde çok kötü olmuştum
Misafirin olması bahanelerden çıkarıldı sekerimmmm. Hadi alışveriş yap kalori harca bol bol :))Benim yarın misafirim var şehir dışından, sabah 10'da gelip akşam 9'da gidecekler. Allah'tan karı koca çok fit ve sağlıklı beslenen insanlar, diyetime zarar gelmez onlardanNeyse biraz temizlik yapıp alışverişe çıkayım. Görüşürüz...
Kız valla +400 den düştüm. Çok şükür ben de inanamadım. Çok mutluyum. Senin de eksiyle tamamlamana çok sevindim canim
İnan kandırmak için demedim 88.1 çıktım kaç defa demek ki tartıya bakıp moral bozmamak lazım.seni kandırıkçı seniiiiyok artı martı derken yine sağ gösterip sol vurdun
Iyide yaptın
alemsinn kızama bi okadarda haklı
Ben 6 lara düştüğümde çok kötü olmuştum
Kocayı camiye yolladım evleri toplariyip 3 gibi kınaya gidecem
Kızlar kendi adıma özür dilerim hepinizden özellikle deMefkurem sultanimdan takımla ilgilenemiyorum yoğun yaşıyan bı insanın oldum olası eşimin ailesi benim ailem aynı mahallede olunca kv benle yaşadığı için de genellikle bana gelinir bir taraftan marketin işleri inanın tel elime almak lüks haline geliyor..
Ya bu diyardan gidicem yada zaman olusturucam takımım için
Geceleri girmeyi planlıyorum gündüz fırsat bulamiyanlarida ben gibi gece mesaisine beklirum:) genelde gece kusumuz Edibe ve mefkus sultan var zati birlikte pijama partileri yaparız
"imkansız bilim kabul etmez" kısmına çok güldümdeli gibi sevindim gülümsemekten yüz kaslarım ağrıdı
bak canooom gördün mü sen inanamasan da bedenin emeğinin karşılığını nasıl da veriyor bir kere ekmek yedin diye hiç 2 kg alabilir misin imkansız bilim kabul etmez bunu :) su tutmuşsundur ama yine de moralini bozup melankolik yaptı, senin bir de öyle olmasaydı moralin yerin de olsaydı sayı 400 değil en azından 700-800 gram olurdu mefkuremm
eksi olsun da nasıl olursa olsun hepsi kabulümüz
Ne güzel yapıyomuşunuz cnm eşininde sana destek olması çok güzeleşim öğle çay içerken sordu bu gün aile kilo bildirim günümüz aynı zaman da ben alıyorum bildirimleri, listenin olduğu defter de açıktı eşim gördü oradan laf çıktı gram gram bakma önceki aya göre bak bakalım kaç kg vermişsin dedi 14 temmuzun bildirim de 93.7 ymişim 3 kg vermişim kendime hayret ettim cidden az veriyorum gitmiyor diyip duruyordum
gidiyormuş baya baya
7 haziran da 96
14 temmuz da 93.7
18 ağustosta 90.7
en hızlı zayıflamam bu arada oldu düşündüm 2 sebep var
1 siprali çıkarttım
2 sirkeli ballı su içiyorum, ama önce de içtim uzun süre hiç böyle etkisi olmamıştı :)
inşallah çok uzun süre geçmeden yine görürsün 6o lı sayıları inşallah ben de görürüm
şaka yapıyom kızzz :))İnan kandırmak için demedim 88.1 çıktım kaç defa demek ki tartıya bakıp moral bozmamak lazım.
Ayy ne güzel olur 6'lara tekrar düştüğünü görmek
Aman iyi bari böreğe çöreğe gerek yok
Sen yap mis gibi yemeklerini
Kolay gelsin cano
Sen fırsat buldukça gel dileğim
Diğer konuyuda konuştuk hallettik zaten
valla güzelim şu 2 gündür öyle bi sıkıyönetim uyguladımki mecbur gitti artılar
Bizim kızlarada tribimi attım rahatladım
Hadi bakalım nerde kalmıştık
Teşekkür ederim canım, her türlü yansın kalorilerkolay gelsin bol enerji yakmalar :)
Teşekkür ederm tatlım. Hem çocuklar da sağlıklı beslenmiş oluyor.Aman iyi bari böreğe çöreğe gerek yok
Sen yap mis gibi yemeklerini
Kolay gelsin cano
ben de yazıyorum böyle çok motive edici oluyor. Ailece yapmanız daha güzelmiş.eşim öğle çay içerken sordu bu gün aile kilo bildirim günümüz aynı zaman da ben alıyorum bildirimleri, listenin olduğu defter de açıktı eşim gördü oradan laf çıktı gram gram bakma önceki aya göre bak bakalım kaç kg vermişsin dedi 14 temmuzun bildirim de 93.7 ymişim 3 kg vermişim kendime hayret ettim cidden az veriyorum gitmiyor diyip duruyordum
gidiyormuş baya baya
7 haziran da 96
14 temmuz da 93.7
18 ağustosta 90.7
en hızlı zayıflamam bu arada oldu düşündüm 2 sebep var
1 siprali çıkarttım
2 sirkeli ballı su içiyorum, ama önce de içtim uzun süre hiç böyle etkisi olmamıştı :)
inşallah çok uzun süre geçmeden yine görürsün 6o lı sayıları inşallah ben de görürüm
Tabiki yine ara ara gelirim, bütün mesajları eksiksiz okuyup özenle cevaplayacağımMisafirin olması bahanelerden çıkarıldı sekerimmmm. Hadi alışveriş yap kalori harca bol bol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?