Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oooo siz aile boyu çalışıyomuşunuz :))

yok haftalık bebeğim inş.veririm
Bu hafta bi atak yapmam lazım artık
Bakarsın haftaya beraber 8 lere ineriz

olacak olacak
ayyy hadi inşallahhhhh beraber gireriz 8 lere hem de haftayaaa
mecbur aileye de el attım hep en kilolu benken şimdi benden kilolu ablamla kız kardeşim (yeni doğum yaptı 38 günlük)
daha çolukçocuk evlendirip kv olacaz bu gidişle çocukların düğünün de yerimizden kalkamayız herkes zayıflayıp sağlıklı olacak dedim başladık:)bir ablam daha var mefkurem o mide ameliyatı olup zayıflamıştı bu sene görmedim yeğenim diyor ki yine kilo almış 65 den geri 80 lere çıkmış galiba
-500 ü tutturup fazlası inşallah olur diye bende ümit ediyorum bu gün sabah regl oldum belki ödem vardır haftaya kadar o da gider :)

eline emeğine sağlık gülüm
tebrikler kızlar

yemeğin ön hazırlık tamam eve elimi atmadım belim de korse robot gibi geziyorum :)sütü kaynattım, bu halimle bir de komşuya kahveye gidicem şimdi akşama görüşürüz

Demekki ervayla senin tartı cuma gününü seviyolarmış E ervam44
Canım tartım ne zaman ise yarayacağını biliyor :))
Hedefler yüksek azimler yüksek ola efenim :))

Süper aşalım kendimizi :) enginlere sığmayalım taşalım :)
Ben varım bebemmmm
Benim 8 lere düşmeme 2.3 var
Bi çılgınlık yapıp hedefimi öyle koyuyum diyorum
Olurmu olur
Süper olur süper. Ya da sen beni bekle birlikte inelim olma mi :))

Güzel bir grup kurmuşsun. Hadi maşallah size. Annem kilolu sayılmaz. Ben de kayinvalidemi rehin aldım. Telefondan kulaklarını çekiyorum. :))
Anammmmm ben sporda birinci miyim. Oh oh sefam olsun :)) bu hafta da.birincilik tattim ya bi sevindirik oldum şimdi.
Anaaa dereceye bile girememişim :))

Kızları tebrik edeyim bari :)

Seninde ellerine sağlık cnm
Senden bana sıra kalır sanmıyordum anaa oluyormuş demek. Ama bu hafta spor konusunda hepimiz iyiydik. Maşallah bize

Alıntılar cevaplandiktan sonra gelelim banaaa.
Bugün parca sonucunu gösterdim. Hormonel sıkıntılardan dolayı uzun ve parçalı kanama oluyormuşum. Iki ay adet düzenleyici verdi. Sonrasında kontrole çağırdı. Ama ben o ilaçları kullanmak istemiyorum. Kilo vermen gerekiyor o zaman daha.duzenli olursun dedi. Acaba diyorum kendime zaman tanıyıp kilo versem sonra hâlâ o sekildeysem o zaman mi düzenleyici kullansam. Bana kilo aldırma ve farklı yan etkileri de var. KAFASI KARIŞIK HISSESIYOR

Çok şükür ki kötü bişey yokmuş cnm
Diğeride zamanla düzelicek bişey

Dr ne dedi
Eğer ilacı kullanman şartsa kullan

ayyy ameliyat olan ablana üzüldüm inş.daha fazla almadan kendini kontrol eder
Mide ne kadar küçülsede aynı yemeye başlayınca tekrar büyüyor

Hadi bakalım cnm inş.bu hafta el ele 8 lerdeyiz :))

yemeğin ön hazırlık tamam eve elimi atmadım belim de korse robot gibi geziyorum :)sütü kaynattım, bu halimle bir de komşuya kahveye gidicem şimdi akşama görüşürüz
daha geçmedimi tatlım

HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

Seydan94 -1
Plasticwoman -1,5
Edibe12 -1.2
Ervam44 -1.8
Mefkurem. -2.3
Ekim2009. -0,5
Ayuldızz
Askrhpozitif -0,6
Befitlady
Mehlikahatun
CeruleanSins. -1,5
Ooo edacımda iddalı :))bu hafta takımı sırtlama sırası 2 mizde :)

Süper olur süper. Ya da sen beni bekle birlikte inelim olma m
kız bencil olma :)ben ekimcimle inecem
Sen istersen ceydayı edayı bekle :))beraber inin :)

Senden bana sıra kalır sanmıyordum anaa oluyormuş demek. Ama bu hafta spor konusunda hepimiz iyiydik. Maşallah biz
offf dün spor yapmamam yaktı beni

Çok şükür ki kötü bişey yokmuş cnm
Diğeride zamanla düzelicek bişey

Dr ne dedi
Eğer ilacı kullanman şartsa kullan
Doktor iki ay kullanmamı istedi. Kilo da bu düzensizlikleri tetikler zayıfla dedi. O ilacı kullanınca beni çok olumsuz etkiliyor. Almayabilirim. Eczacıya danışırım kilo aldırmayani var mı.diye. yoksa bu kadar odaklanmışken kilo alırsam kendimi bırakmaktan korkuyorum. Bir-kac ay erteleyebilirim tedaviyi. Çok ciddi birşey degil

valla sen bilirsin kuzum bişey diyemicem

Ceydayı enselemeye çalışıyorum da kaçıyor mübarek plasticwoman Bir de bu hafta kapışıyoruz. Çok korkuyorum cooook
Hadi bakalım yoluşun kapışın :))

Ben trübünde yerimi aldım

Hadi bakalım yoluşun kapışın :))

Ben trübünde yerimi aldım
Valla iyi kapışacağız ceydayla. :))
Benim aklımda yanlış kalmış ceydayı senden fazla sandım, senden azmış :))

Ama bugün edayla aynı kilodasınız bi 100 gr fark var
Ceyda benden epey az. Yetişmeye çalışıyorum arkadan. Edayla aynıymışız. Tabi sonraki cuma o ben ondan aşağıda olurum

Muhtemelen kendi içimiz de olur
Gitmem canım zaten hele hele korumayı oturtana kadar tekrar kesin burda olurum burası frenliyor ister istemez yazıları okuyunca bile utanıp kendini frenliyor insan

Bırakma bencede canım :)

Süper herkesi tebrik ediyorum

Benimde aynı ben kullanıcam ilaçlarımı düzene gireyim eğer çok + olursam bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…