- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.781
Yok cnm 1.değilizGel gel acımayacak Tarkan'ın şarkısı geldi :)) korkma :))
Kızlar sanırım 1.olduk
Dur kız yaramı açma :))2 gün önce bisküvi yedim oruç mefta oldu :)Mefkurem nasılsın canım. Şekersiz hayat nasıl gidiyor. Kaçıncı gündesin.
Ooo edacımda iddalı :))bu hafta takımı sırtlama sırası 2 mizde :)
Valla iyi kapışacağız ceydayla. :))
Ceyda benden epey az. Yetişmeye çalışıyorum arkadan. Edayla aynıymışız. Tabi sonraki cuma o ben ondan aşağıda olurum
Anaaa kim oldu birinciYok cnm 1.değiliz
2.yada 3.
Hadi ya kötü olmuş neyse baya yaptın yine tebrik ederim. Ben de birden başlıyorum bakalımDur kız yaramı açma :))2 gün önce bisküvi yedim oruç mefta oldu :)
Ama yine bayrama kadar başka kaçamak yok
Yaban mersinin hemen bi yoğurdun içine koysaydın bikaç kuruyemişle daha iyi bastırrdı cnmEve ancak geldim. Yazlık kıyafetlerde indirim vardı çocuklara birşeyler bakayım derken çok oyalandim. Kızımı baya bir kucakta taşımak zorunda kaldım ve coook acıktım. Tavuk almıştın onu haşlayana kadar 3 hurma 1 avuç yaban mersini yedim malesef.
Canım avuç miktarından kurtulmalısın.Eve ancak geldim. Yazlık kıyafetlerde indirim vardı çocuklara birşeyler bakayım derken çok oyalandim. Kızımı baya bir kucakta taşımak zorunda kaldım ve coook acıktım. Tavuk almıştın onu haşlayana kadar 3 hurma 1 avuç yaban mersini yedim malesef.
Ahhh Ahhh yarın 21 gün olacaktı :))Hadi ya kötü olmuş neyse baya yaptın yine tebrik ederim. Ben de birden başlıyorum bakalım
Sizin kardeş takım :))Anaaa kim oldu birinci
Hadi edam göster kendiniAslında hedefim daha fazla ama 1.5 ideal :)
2 güne regl bekleniyor. Ödem var şuanda onların gideceğini hesap edersek daha fazla olacak inşallah:)
Harija süper kilo veriyorsun kabul ediyorum. İnşallah böyle devam edersin. Lakin ben bu hafta iddialıyım:)
Tüm hafta sonu bağ bahçede geçireceğim. Sonra gelsin sporlar:)
Evetttr gordım şimdi neyse yabancıya gitmemiş. :))Sizin kardeş takım :))
Evet haklısın normalde yemiyorum ama oruç deyince kendimi durduramıyorumAhhh Ahhh yarın 21 gün olacaktı :))
Ona takılmadan sadece kaçamak yapmamaya odaklanmak daha iyi bence
Beni gaza getirmeye çalıştığın için teşekkür ederim :)))) ervanın verdiği kiloya yetişsem bile yeter:)Hadi edam göster kendini
Bence sizde ervayla yarışın
Ben seni tutuyom
Kız bellimi olur belki bu hafta veremezBeni gaza getirmeye çalıştığın için teşekkür ederim :)))) ervanın verdiği kiloya yetişsem bile yeter:)
3. Olduyduk cnmMefkurem ablam geçen hafta ilk 3 e girdik mi
cidden sana vakit kalmıyormuş, nişan da varmış allah hayırlı etsin, yakınınızın ki herhalde bu akşamdan geçiyorsunuz karşıya bol koşturmaca eğlence seni bekler :)Yok ablam pazar günü nisan var daha Burdada karşı ya geçicez ama bu akşam pazartesi yada salı gideriz lakin valiz hazırlamaya vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?