Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eve ancak geldim. Yazlık kıyafetlerde indirim vardı çocuklara birşeyler bakayım derken çok oyalandim. Kızımı baya bir kucakta taşımak zorunda kaldım ve coook acıktım. Tavuk almıştın onu haşlayana kadar 3 hurma 1 avuç yaban mersini yedim malesef.

Ooo edacımda iddalı :))bu hafta takımı sırtlama sırası 2 mizde :)

Aslında hedefim daha fazla ama 1.5 ideal :)
2 güne regl bekleniyor. Ödem var şuanda onların gideceğini hesap edersek daha fazla olacak inşallah:)
Valla iyi kapışacağız ceydayla. :))

Ceyda benden epey az. Yetişmeye çalışıyorum arkadan. Edayla aynıymışız. Tabi sonraki cuma o ben ondan aşağıda olurum

Harija süper kilo veriyorsun kabul ediyorum. İnşallah böyle devam edersin. Lakin ben bu hafta iddialıyım:)
Tüm hafta sonu bağ bahçede geçireceğim. Sonra gelsin sporlar:)

Yaban mersinin hemen bi yoğurdun içine koysaydın bikaç kuruyemişle daha iyi bastırrdı cnm

Canım avuç miktarından kurtulmalısın.
Kuruyemiş veya kurumeyveler 1 er avuç olmamalı. Buna bir çözüm bulmalıyız. Ne yapsak?

Hadi edam göster kendini
Bence sizde ervayla yarışın

Ben seni tutuyom

Yok ablam pazar günü nisan var daha Burdada karşı ya geçicez ama bu akşam pazartesi yada salı gideriz lakin valiz hazırlamaya vakit yok
cidden sana vakit kalmıyormuş, nişan da varmış allah hayırlı etsin, yakınınızın ki herhalde bu akşamdan geçiyorsunuz karşıya bol koşturmaca eğlence seni bekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…