- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.801
biz bir şeyden fayda gördük mü herkes görsün istiyoruz, kimse de kilo sorunu kalmasın inşallahhCanım tartım ne zaman ise yarayacağını biliyor :))
Hedefler yüksek azimler yüksek ola efenim :))
Ben varım bebemmmm
Süper olur süper. Ya da sen beni bekle birlikte inelim olma mi :))
Güzel bir grup kurmuşsun. Hadi maşallah size. Annem kilolu sayılmaz. Ben de kayinvalidemi rehin aldım. Telefondan kulaklarını çekiyorum. :))
Anammmmm ben sporda birinci miyim. Oh oh sefam olsun :)) bu hafta da.birincilik tattim ya bi sevindirik oldum şimdi.
Senden bana sıra kalır sanmıyordum anaa oluyormuş demek. Ama bu hafta spor konusunda hepimiz iyiydik. Maşallah bize
çok şükür ciddi bir sorun değilmiş gülüm, doktor kullan dediyse 2 ay kullan bence ne olursa olsun önce sağlıkAlıntılar cevaplandiktan sonra gelelim banaaa.
Bugün parca sonucunu gösterdim. Hormonel sıkıntılardan dolayı uzun ve parçalı kanama oluyormuşum. Iki ay adet düzenleyici verdi. Sonrasında kontrole çağırdı. Ama ben o ilaçları kullanmak istemiyorum. Kilo vermen gerekiyor o zaman daha.duzenli olursun dedi. Acaba diyorum kendime zaman tanıyıp kilo versem sonra hâlâ o sekildeysem o zaman mi düzenleyici kullansam. Bana kilo aldırma ve farklı yan etkileri de var. KAFASI KARIŞIK HISSESIYOR
sağlıklı beslenmez ki ne desen anlamaz da umursamaz da eleştiriye de hiiiç gelemez, huyu suyu bizden farklı sankşi onu annem doğurmamış :) o yüzden onu listeye almadım, ama cidden çok üzüldüm inşallah kendini toparlarayyy ameliyat olan ablana üzüldüm inş.daha fazla almadan kendini kontrol eder
Mide ne kadar küçülsede aynı yemeye başlayınca tekrar büyüyor
Hadi bakalım cnm inş.bu hafta el ele 8 lerdeyiz :))
daha geçmedimi tatlım
Ooo edacımda iddalı :))bu hafta takımı sırtlama sırası 2 mizde :)
kız bencil olma :)ben ekimcimle inecem
Sen istersen ceydayı edayı bekle :))beraber inin :)
offf dün spor yapmamam yaktı beni
Versin tabi sadece ben daha çok vereyim:)))Kız bellimi olur belki bu hafta veremez
Tabi takım için vermesi daha iyi
Yok cnm 1.değiliz
2.yada 3.
Anaaa kim oldu birinci
Bende restini görüp seni destekliyorum bebekBasamakları teker teker çıkarız bizde :)) haftaya 1. Sesini duruyoruz şimdiden :))
Kızlar bakın meydan okuyorum hafta 1. Olmamız lazım :))
Benimde ablamla karakterimiz çok farklıdırsağlıklı beslenmez ki ne desen anlamaz da umursamaz da eleştiriye de hiiiç gelemez, huyu suyu bizden farklı sankşi onu annem doğurmamış :) o yüzden onu listeye almadım, ama cidden çok üzüldüm inşallah kendini toparlar
reglden ağrıyor büyük ihtimal, belim bel fıtığı var ya dürtüyor işte :)
Hadi edam göster kendini
Bence sizde ervayla yarışın
Ben seni tutuyom
Bende restini görüp seni destekliyorum bebek
Sekerim bak beni gaza getirme koşuya çıkarım haaaGel gel acımayacak Tarkan'ın şarkısı geldi :)) korkma :))
Kızlar sanırım 1.olduk
Ahaaa bir meyda okuma var. Ama ben bu hafta büyük ihtimal birinci olurum gülüm ceydayi geçmek kolay degilHarija süper kilo veriyorsun kabul ediyorum. İnşallah böyle devam edersin. Lakin ben bu hafta iddialıyım:)
Tüm hafta sonu bağ bahçede geçireceğim. Sonra gelsin sporlar:)
Aanammm burda ortalığı karıştıranlar varHadi edam göster kendini
Bence sizde ervayla yarışın
Ben seni tutuyom
Ay canım sonunda birinciliğimi kabul ettinBeni gaza getirmeye çalıştığın için teşekkür ederim :)))) ervanın verdiği kiloya yetişsem bile yeter:)
Kız mefkurem. Ben kilo vermesem o kilo vermese bu kilo vermese kim alacak birinciligiKız bellimi olur belki bu hafta veremez
Tabi takım için vermesi daha iyi
Yine de emin olamıyorumçok şükür ciddi bir sorun değilmiş gülüm, doktor kullan dediyse 2 ay kullan bence ne olursa olsun önce sağlık
kortizonlu olmadıktan sonra çok sıkıntı olmaz sen artık düzenli besleniyorsun spor yapıyorsun o yüzden bence kafan karışmasın
Bu da ters oldu. Ben cooook vereyim. Sen çok ver olma miVersin tabi sadece ben daha çok vereyim:)))
Ben de arkadandayim sekerimBasamakları teker teker çıkarız bizde :)) haftaya 1. Sesini duruyoruz şimdiden :))
Kızlar bakın meydan okuyorum hafta 1. Olmamız lazım :))
Sekerim eda baştan yenilgiyi kabul etti zaten. Yoksa ben hepinize yeterim:))Kız niye rakibemi çalıyorsun :) Ervamla ben yarışıyorum :)
Kalıcı olsun zirvenin tadını çıkaralım birkaç hafta orda kalarakSağol hayatım hadi koşalım o zaman :) geçen hafta 3. Olduk bu hafta sanırım 2. Oluyoruz haftaysalar 1. Oluyoruz basamakları birer birer çıkalım kalıcı olsun :))
aynen ne diyelim gülüm . aminn diyeyim başka yapacak bir şey herkes kendi bedeninden sorumluBenimde ablamla karakterimiz çok farklıdır
Halbuki ameliyat sonrası o kadar eziyeti çekmiş
Verip geri almak onu daha çok dibe sokar
Allah yardım etsin ne diyelim
oyy oyyy oyyyy hepimize yet vallaSekerim eda baştan yenilgiyi kabul etti zaten. Yoksa ben hepinize yeterim:))
Kalıcı olsun zirvenin tadını çıkaralım birkaç hafta orda kalarak
Sekerim eda baştan yenilgiyi kabul etti zaten. Yoksa ben hepinize yeterim:))
Kalıcı olsun zirvenin tadını çıkaralım birkaç hafta orda kalarak
aklıma nasrettin hocanın köylüleri geldi heheheh
Alıntılar cevaplandiktan sonra gelelim banaaa.
Bugün parca sonucunu gösterdim. Hormonel sıkıntılardan dolayı uzun ve parçalı kanama oluyormuşum. Iki ay adet düzenleyici verdi. Sonrasında kontrole çağırdı. Ama ben o ilaçları kullanmak istemiyorum. Kilo vermen gerekiyor o zaman daha.duzenli olursun dedi. Acaba diyorum kendime zaman tanıyıp kilo versem sonra hâlâ o sekildeysem o zaman mi düzenleyici kullansam. Bana kilo aldırma ve farklı yan etkileri de var. KAFASI KARIŞIK HISSESIYOR
cidden sana vakit kalmıyormuş, nişan da varmış allah hayırlı etsin, yakınınızın ki herhalde bu akşamdan geçiyorsunuz karşıya bol koşturmaca eğlence seni bekler :)
menüm
12:20
1 haşlama yumurta
1 servis kaşığı yeşil soğanla lor peyniri az kavurmuştum
domates salatalık
1 çatal beyaz peynir
1 d. ekmek
16:30
sade türk kahvesi(komşuda)
18 :30
1 incir
bir küçük salkım üzüm (galiba 6-7 taneydi)
3 kaşık yoğurt
19:30
bir kase sebzeli etli pilav (5 dolu yemek kaşığı )
3 çatal z.y. bamya (sevmiyorum mübareği faydalı diye yiyorum)
bol salata
su 3. litredeyim
@nanekekik
aklıma nasrettin hocanın köylüleri geldi heheheh
ver kız 5 kg yu bak ervam nasıl diyor hepinize yeterim yani demek istiyor ki vııış siz kimsiniz dış kapının zibilleri sizi süpürüp atarım, hem de küçük parmağımla diyor yaaaa ervamı verdiğin kiloyla döv
(fitnat ekim mikserini çalıştırır ortalığı karıştırırrr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?