Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz bir şeyden fayda gördük mü herkes görsün istiyoruz, kimse de kilo sorunu kalmasın inşallahh

çok şükür ciddi bir sorun değilmiş gülüm, doktor kullan dediyse 2 ay kullan bence ne olursa olsun önce sağlık
kortizonlu olmadıktan sonra çok sıkıntı olmaz sen artık düzenli besleniyorsun spor yapıyorsun o yüzden bence kafan karışmasın

sağlıklı beslenmez ki ne desen anlamaz da umursamaz da eleştiriye de hiiiç gelemez, huyu suyu bizden farklı sankşi onu annem doğurmamış :) o yüzden onu listeye almadım, ama cidden çok üzüldüm inşallah kendini toparlar
reglden ağrıyor büyük ihtimal, belim bel fıtığı var ya dürtüyor işte :)

Benimde ablamla karakterimiz çok farklıdır

Halbuki ameliyat sonrası o kadar eziyeti çekmiş
Verip geri almak onu daha çok dibe sokar
Allah yardım etsin ne diyelim

Gel gel acımayacak Tarkan'ın şarkısı geldi :)) korkma :))

Kızlar sanırım 1.olduk
Sekerim bak beni gaza getirme koşuya çıkarım haaa
Harija süper kilo veriyorsun kabul ediyorum. İnşallah böyle devam edersin. Lakin ben bu hafta iddialıyım:)
Tüm hafta sonu bağ bahçede geçireceğim. Sonra gelsin sporlar:)
Ahaaa bir meyda okuma var. Ama ben bu hafta büyük ihtimal birinci olurum gülüm ceydayi geçmek kolay degil
Hadi edam göster kendini
Bence sizde ervayla yarışın

Ben seni tutuyom
Aanammm burda ortalığı karıştıranlar var
Beni gaza getirmeye çalıştığın için teşekkür ederim :)))) ervanın verdiği kiloya yetişsem bile yeter:)
Ay canım sonunda birinciliğimi kabul ettin
Kız bellimi olur belki bu hafta veremez
Tabi takım için vermesi daha iyi
Kız mefkurem. Ben kilo vermesem o kilo vermese bu kilo vermese kim alacak birinciligi
Yine de emin olamıyorum
Versin tabi sadece ben daha çok vereyim:)))
Bu da ters oldu. Ben cooook vereyim. Sen çok ver olma mi
Basamakları teker teker çıkarız bizde :)) haftaya 1. Sesini duruyoruz şimdiden :))

Kızlar bakın meydan okuyorum hafta 1. Olmamız lazım :))
Ben de arkadandayim sekerim

Kız niye rakibemi çalıyorsun :) Ervamla ben yarışıyorum :)
Sekerim eda baştan yenilgiyi kabul etti zaten. Yoksa ben hepinize yeterim:))
Sağol hayatım hadi koşalım o zaman :) geçen hafta 3. Olduk bu hafta sanırım 2. Oluyoruz haftaysalar 1. Oluyoruz basamakları birer birer çıkalım kalıcı olsun :))
Kalıcı olsun zirvenin tadını çıkaralım birkaç hafta orda kalarak

menüm
12:20
1 haşlama yumurta
1 servis kaşığı yeşil soğanla lor peyniri az kavurmuştum
domates salatalık
1 çatal beyaz peynir
1 d. ekmek

16:30
sade türk kahvesi(komşuda)

18 :30
1 incir
bir küçük salkım üzüm (galiba 6-7 taneydi)
3 kaşık yoğurt

19:30
bir kase sebzeli etli pilav (5 dolu yemek kaşığı )
3 çatal z.y. bamya (sevmiyorum mübareği faydalı diye yiyorum)
bol salata

su 3. litredeyim
@nanekekik

Mefkurem E ervam44

Kız arkandayım diyorsunuz Perşembe olunca arkama bi bakıyormuşum kimse Yok :)))))
aklıma nasrettin hocanın köylüleri geldi heheheh
ver kız 5 kg yu bak ervam nasıl diyor hepinize yeterim yani demek istiyor ki vııış siz kimsiniz dış kapının zibilleri sizi süpürüp atarım, hem de küçük parmağımla diyor yaaaa ervamı verdiğin kiloyla döv
(fitnat ekim mikserini çalıştırır ortalığı karıştırırrr)

cidden sana vakit kalmıyormuş, nişan da varmış allah hayırlı etsin, yakınınızın ki herhalde bu akşamdan geçiyorsunuz karşıya bol koşturmaca eğlence seni bekler :)

Hahah süpersin neydi bi dizi vardı vasviye hanımıydı o geldi aklıma :))) 15 bile veririm hahayt :)))

menüme ek
sabah 4 badem yarım ceviz vardı unutmuşum
az önce de 2 tane taze fındık yedim (çok yiyince cırcır yaparmış ) :)))yapsın daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…